Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Τρεχει ο μικρος (4+) στην τουαλετα για τσισα αλλα του ξεφευγουν λιγο και βρεχεται...

Ο λόγος? "Μαμα, ειχε τυλιχτει το πουλακι μου σαν σαλιγκαρι και δεν προλαβα να το ξεδιπλωσω...!!!"

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! :lol::lol::lol:

1Iik.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τρεχει ο μικρος (4+) στην τουαλετα για τσισα αλλα του ξεφευγουν λιγο και βρεχεται...

Ο λόγος? "Μαμα, ειχε τυλιχτει το πουλακι μου σαν σαλιγκαρι και δεν προλαβα να το ξεδιπλωσω...!!!"

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ!!! :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::wink::wink:

tRGJp2.png1054268gj3rg6cc5t.gif

* λοιπόν τα παιδιά μου, μου δήλωσαν ότι θέλουν 2 (παρακαλώ) αδερφάκια, 1 αγόρι και 1 κορίτσι..

Στην ερώτησή μου πώς θα τα μεγαλώσουμε που δουλεύω μου λέει ο γιος μου

-βρε μαμα θα σταματήσεις τη δουλειά και ο μπαμπάς θα δουλεύει μέχρι το βράδυ....... :roll::roll::roll: (έρημε πατέρα.......)

* η κόρη μου στη γιαγιά της -αλλά και σε εμάς-

-γιαγιά όταν μεγαλώσω θα βγάλω πουλί σαν του Γιάννη! :roll: (το έχει δεδομένο, δεν ρωτάει....)

*πήραμε 1 κουνελάκι στο σπίτι , ως κατοικίδιο.... ο γιος μου

- θα το φάμε?

εγώ "όχι αγάπη μου γιατί να το φάμε"

- άμα πεθάνει, δεν θα το φάμε?

εγώ "όχι παιδάκι μου, δεν το λυπάσαι?"

συνεχίζει

-άμα πεθάνει θα του βγάλουμε τη γούνα? :roll:

:roll::roll::roll:

- θα το φάμε?

συνεχίζει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μοβόρικος ο μικρός!!!! :lol::lol::lol:

Τρέλλα!!! :D

Διαφημίσεις

- θα το φάμε?

συνεχίζει

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μοβόρικος ο μικρός!!!! :lol::lol::lol:

Τρέλλα!!! :D

αχ παναγίτσα μου!!! :lol::lol::lol:

βρε καλό μου τι λύσσα είναι αυτή??? εγώ λέω να το δώσετε αυτό το κουνελάκι πριν το βρεις αποκεφαλισμένο στον καναπέ σου... :lol::lol::lol:

save the rabbit! :lol::lol::lol:

1Iik.png

σημερα στις κουνιες ηταν ενα κοριτσακι που φοραγε ενα κοκκινο μπουφαν και κοκκινη κουκουλα και μολις την ειδε ο μικρος μου λεει:

να την η κοκκινη σκουφιτσα! :lol::lol::lol:

Το πρωί σήμερα ετοιμαζόμασταν για τη δουλειά. Η μικρή μου έξυνε το ματάκι της.... "Μα (μάτι)".... μου λέει. "Τι είναι αγάπη μου, σε τρώει το ματάκι;" της λέω.... "Μαμ".... απαντάει.

sL7ap2.png

ετοιμαζομασταν για το σχολειο το πρωι και η μικρη μου (5μιση)μου λεει "δεν θελω να παω σχολειο θελω να μεινω σπιτι,το λεει και η διαφημηση!".

ποια διαφημηση τη ρωταω."να στην τηλεοραση δεν λεει ειναι ωραιο να εισαι σπιτι σου?" :lol:

Διαφημίσεις

ετοιμαζομασταν για το σχολειο το πρωι και η μικρη μου (5μιση)μου λεει "δεν θελω να παω σχολειο θελω να μεινω σπιτι,το λεει και η διαφημηση!".

ποια διαφημηση τη ρωταω."να στην τηλεοραση δεν λεει ειναι ωραιο να εισαι σπιτι σου?" :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

...φιλη μας έχει γεννήσει εδω και 2μηνες σχεδόν το 2ο παιδάκι ...ο μεγαλύτερος γιος της ειναι 3 σχεδόν χρονών ....

ρωτάει λοιπόν εχτες την μαμα του : "Μαμά , αυτό το μωρό , πότε θα έρθει ο μπαμπάς του , να το πάρει ; το τσεχασε ;"... :lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Εχει έρθει μία κοπέλα σπίτι μου και η Αλκμήνη ως παιδί υπερκινητικο δεν κάθεται σε υσηχία και έρχεται με δυναμη πάνω μου και με χτυπάει.

Την πιάνει η κοπέλα και την ρωτά

- ΚΟΠΕΛΑ: Σκέψου τι έκανες στη μανούλα

- ΑΛΚΜΗΝΗ: Δεν μπορώ

- ΚΟΠΕΛΑ: Γιατί;

- ΑΛΚΜΗΝΗ: Ξέχασα να φέρω το μυαλό μου

- ΚΟΠΕΛΑ: Γιατί που το άφησες;

- AΛΚΜΗΝΗ: Στο μαξιλάρι μου

Εχθές γυρνώντας από το σπίτι με ρώτησε πιο αστέρι είναι ο μπαμπάς της. Της απάντησα και γω με τετοια σιγουριά το πιο φωτεινό. Και μου απαντάει μα βρε μαμά όλα τα ίδια είναι...... Εντάξει το κάλυψα μετά.....

Εχει έρθει μία κοπέλα σπίτι μου και η Αλκμήνη ως παιδί υπερκινητικο δεν κάθεται σε υσηχία και έρχεται με δυναμη πάνω μου και με χτυπάει.

Την πιάνει η κοπέλα και την ρωτά

- ΚΟΠΕΛΑ: Σκέψου τι έκανες στη μανούλα

- ΑΛΚΜΗΝΗ: Δεν μπορώ

- ΚΟΠΕΛΑ: Γιατί;

- ΑΛΚΜΗΝΗ: Ξέχασα να φέρω το μυαλό μου

- ΚΟΠΕΛΑ: Γιατί που το άφησες;

- AΛΚΜΗΝΗ: Στο μαξιλάρι μου

Εχθές γυρνώντας από το σπίτι με ρώτησε πιο αστέρι είναι ο μπαμπάς της. Της απάντησα και γω με τετοια σιγουριά το πιο φωτεινό. Και μου απαντάει

μα βρε μαμά όλα τα ίδια είναι...... Εντάξει το κάλυψα μετά.....

:P:P:P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

Διαφημίσεις

Eμένα έχει κόλλημα με γράμματα και ρωτάει συνέχεια ''τι γαφει εδω?".Επίσης είμαι έγκυος στο δεύτερο το οποίο το λέμε ήδη Μανωλάκη.

Του έγραψα λοιπόν κάπου το μικρό μου όνομα και τον ρώτησα "τι γραφεί εδώ? Ξέρεις? " Μου λέει "Μαμά". Τον ξαναρωτάω.."Πως τη λένε τη μαμά?" "Παπαδάκη" -"και το μικρό της?" τον ρωτάω..."Μανωλάκη!!"...Το'χει πάρει χαμπάρι για τα καλά το παιδί...και μου το παίζει Κινέζος συνηθως...

5Aqjp3.png

Καλημέρα,

και η δικιά μου κόρη (2 ετών) έχει κόλλημα με τα γράμματα.

Εχθές ο άνδρας μου φορούσε μια μπλούζα γνωστής μάρκας με ένα Τ και ειπώθηκαν τα εξής:

Ηλέκτρα (δείχνοντας το γράμμα) :Τι είναι αυτό?

Μπάμπάς :Είναι ένα γράμμα, είναι το ταυ?

Ηλέκτρα : Το ταυ...

Μπαμπά: Ναι, ξέρεις μια λέξη που να αρχίζει από ταυ?

Ηλεκτρα: ΤΟΥΓΙΩΡΓΟΥ :D

Άλλαξε συνήθειες... ΟΧΙ πλανήτη!!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Εμένα ο γιός μου δεν έχει αρχίσει να λέει ακόμη τέτοια. Κάνει βέβαια...δηλαδή επειδή έχει παλινδρόμηση κάθε φορά βήχει πριν κάνει εμετό και εγώ τρέχω για να προλάβω να του δώσω νερό μπάς και τη σώσω την κατάσταση. Λοιπόν με έχει πάρει χαμπάρι και κάθε φορά που τον βάζω στο πάρκο για να κάνω τις δουλειές αρκετές φορές βήχει επίτηδες και όταν φτάνω κοντά του γελάει.

Επίσης έχω 2 ανηψιές και μιά μέρα μου λέει η μεγάλη..."Κυριακή, μου αρέσει η φούστα σου...όταν γεράσεις και πεθάνεις θα μου την χαρίσεις;"...................................... :shock: ................ :?

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα κορίτσια,

το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας είναι τα παιδάκια μας που εκτός από σκανταλιές, έχουν κάνει και πράγματα που μας κάνανε να γελάσουμε :D , να συγκινηθούμε :cry: ή να μην μπορούμε να μιλήσουμε. :shock: Εδώ λοιπόν θα γράψουμε τις εμπειρίες μας, αυτές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ !!!

Υ.Γ. Ακόμα και για παιδάκια που δεν είναι δικά σας, ή από εσάς όταν είσασταν μικρές/οί , οι ιστορίες είναι καλοδεχούμενες.

Πήγαμε λοιπόν σε ένα γάμο πέρυσι το καλοκαίρι και ήταν μαζί μας ο Ορφέας, μπόμπιρας ετών 4, κάποια στιγμή που ο μπαμπάς του είχε πάει στο μπουφέ και ο μικρός δεν τον έβλεπε λέει στη μαμά του, "πάω στο μπαμπά", "κάτσε κάτω σε παρακαλώ, ο μπαμπάς θα έρθει τώρα" απαντάει η μαμά αλλά ο μικρός επέμενε, αφού αγανάκτισε λοιπόν ο Ορφέας σηκώθηκε όρθιος και υψώνοντας τη φωνή του της λέει " μα καλά μια φορά δεν μπορείς να με εμπιστευτείς; Εγώ δεν ξέρω τι κάνω;;;" ακόμα γελάμε όσοι είμασταν σε αυτό το τραπέζι...

Ανιψούλα μου ετών 3, έκανε ζημιά και φυσικά η μαμά της την πλησίασε να την μαλώσει και η μικρή λέει " μικρό παιδί είμαι καλέ μαμά θα κάνω και ζημιές "....Ακόμα και η μαμά γέλασε με την αντίδραση της μικρής και φυσικά δεν την μάλλωσε...

Ενα περιστατικο που μου ειπε η αδερφη μου η οποια εχει μια κορη 6 χρονων που την λενε Σοφια, η οποια ακομα τα βραδυα φοραει παμπερς!

Ενα βραδυ λοιπον λιγο πριν την βαλει για υπνι επρεπε πρωτα να της φορεσει το παμπερς της λεει λοιπον

-Σοφουλα δεν θελεις να δοκιμασουμε μια νυχτα χωρις παμπερς μπας και το κοψουμε?

-οχι μαμα απανταει εκεινη

-Σοφια δεν παει αλλο αυτη η κατασταση κανονισε να το μαθουν τα αλλα παιδακια και θα σε κοιροιδευουνε μετα

-αμα το πεις στα αλλα παιδια θα πω και γω σε ολους στο χωριο οτι φορας σερβιεττες και οτι τις κατουρας με αιμα!!!

Ο γιός μου είναι μικρούλης και δεν έχει πεί κάτι...κάνει βέβαια...αλλά εγώ θα πώ μία γκάφα που είχα κάνει εγώ μικρή.

Ήταν ένα κοριτσάκι που το έλεγαν Μαρία και ήταν τόσο μικρό που δεν έλεγε λέξεις μόνο έλεγε "αγκα αγκου αγκα ούγκα αγκα ούγκα" ...μικρά είμαστε με τον αδερφό μου και επειδή είχαμε πολλές Μαρίες το βγάλαμε το κοριτσάκι ''το μωρό αγκα ούγκα" και μιά μέρα είμαστε στο αυτοκίνητο εγώ η μαμά μου, η μαμά της και ο μπαμπάς μου και πηγαίναμε κάπου και ρωτάω την μάνα μου "μαμά που είναι το μωρό άγκα ούγκα;" η μάνα μου δαγκώνονταν και ξαναδαγκώνονταν και μου έγνεψε με το βλέμα προς την μαμά του κοριτσιού...τότε ...μάλλον΄... κατάλαβα τί είχα κάνει :roll::oops::lol:

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΛΑΣΤΑΡΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΕΙΧΕ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.

Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΤΑΞΗ ΓΙΑΤΙ… ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ......

ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

" ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΟΛΟΙ?"

ΑΜΕΣΩΣ Ο ΚΟΜΠΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΝΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕΚΑΔΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΛΗΞΕ ΚΩΜΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΛΑΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΥΡΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...