Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Τελειο. Εμεις μια απο τα ιδια.

Πριν 2 μηνες στην παιδικη χαρα αφου η κορη μου 26 μηνων εριξε πανω της νερο, βρηκα ευκαιρια να την παρω να φυγουμε και της λεω:

Παμε κοριτσακι στο σπιτι να βαλεις ενα στεγνο σορτσακι και να βαλω κι εγω ενα σορτσακι.

Κι αρχιζει να φωναζει μες στον κοσμο:

Μαμαααα το δικο σου σορτσακι εινα σαν σεντονιιιιι:oops::oops::oops::oops::oops:

Την αλλη μερα αρχησα διαιτα..........

μιας φιλης μου ο μικρος εβλεπε τα ζουζουνια στο τραγουδι το τραμ και μολις βλεπει τη χοντρη αρχιζει να φωναζει η μαμα η μαμα

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...
Ο Χαρης πριν λιγες μερες βρισκει κατι χρωματα που ειναι για τζαμι σε σωληναρια..

Τα παιρνει και θελει να τα τυλιξουμε με χαρτι περιτυλιγματος σαν δωρο.. Το τυλιγουμε και μου λεει

Χαρης:"ελα παρτο ειναι το δωρο σου"..

Εγω: αααα τι ωραιο ευχαριστω κλπ κλπ

Χαρης: ελα τωρα πρεπει να το βαλουμε στη μυτη σου ειναι το φαρμακο σου (συνδιασε τα σωληναρια με τα σπρει για τη μυτη που του βαζω).

Καλη ιδεα σκεφτομαι και γω για να του τα παρω..

Εγω:ναι αγορακι μου δωστα μου τα τα φυλαξω.

Χαρης :οχι .. βαλτο (και ανοιγει το καπακι προσπαθωντας να μου το χωσει στη μυτη)

Εγω..οχι παιδι μου δεν ειμαι αρρωστη

Χαρης: ναι μαμα εισαι αρρωστη

Εγω: οχι παιδι μου δεν ειμαι..

Χ: Εισαι ποναει η κοιλιτσα σου

Ε: Οχι δεν ποναει μια χαρα ειμαι

Χ: Ποναει το μωρο σου λεω.

Ε: Οχι δεν ποναει

Σε αυτο το σημειο μου χωνει μια με το χερι του στην κοιλια κανω εγω ΩΧ και μου λεει: ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΣ!!!:mrgreen: παρε το φαρμακο σου..

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-PΟπως καταλαβες γεννησες εναν μελλοντικο γιατρο!!!!!!!!!!Να σου ζησει,απιθανος!

Πριν κανενα 6μηνο ,η κορη μου ηταν στης μαμας μου, βρισκει καπου τα γυαλια της πρεσβυωπιας της μανας μου τα παιρνει της τα πηγαινει και της λεει, γιαγια βαλε τα γυαλια σου για να μην παθεις αγυαλιαση!!!! Τωρα ειναι 3.

Διαφημίσεις

"Στελιο σευχαριστώ πολύ"...(μου ειχε δωσει κάτι...)

"Και εγω σε παρακαλω...!!"- ηθελα να πει και εγω σευχαριστώ...χαχαχαχα

Τι ωραιο να εισαι μανουλα!!!

Θεόφιλος σε πάρκο: μαμά πως το λένε αυτό το ζωάκι

εγώ: παγώνι αγάπη μου

Θεοφιλος: ρε μαμά αφού δεν έχει κρύο αυτό γιατί παγώνει ?

παρομοιο κολλημα ειχαμε και εμεις με το συκο.καταλαβαινε σηκω και σηκωνοταν ορθια και με ρωταγε πως το λενε το φρουτο επιμονα.

λεγαμε με τον αντρα μου πως να αλλαξουμε το δωματιο της και η μικρη γυρναει και λεει στον αντρα μου "γιατι μπαμπα θα κανεις μωρο?"

Πριν λίγες ημέρες ανεβαίνουμε τη Φιλολάου και βλέπει τις γραμμές του τρόλλεϋ.

Ευριπίδης: Μαμά, περνάει τρόλλεϋ από δω;

Εγώ: Ναι

Ευριπίδης: Θέλω να μου πάρεις παιχνίδι - τρόλλεϋ, γιατί δεν έχω (είναι το μόνο μεταφορικό μέσο που δεν έχει, όλα τα άλλα αεροπλάνα, βαπόρια, πούλμαν, λεωφορεία, φορτηγά, αυτοκίνητα, μηχανάκια μας έχουν πνίξει)

Ο πατέρας του: Δεν παίρνουμε άλλα παιχνίδια τώρα, τα Χριστούγεννα πάλι. Μπορείς να το ζητήσεις από τον Άγιο Βασίλη και αν είσαι καλό παιδάκι θα σου το φέρει.

Ευριπίδης: Εντάξει, αλλά αν αρρωστήσει ο Άγιος Βασίλης και δεν μπορεί να έρθει, να μου το πάρετε εσείς.

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Είμαστε μέσα στ'αμάξι με τον γιό μου, και περιμένουμε στο φανάρι. Έρχεται ένας πακιστανός να μας καθαρίσει το τζάμι και αρχίζει να συνομιλεί με έναν ομοεθνή του, ακριβώς έξω απ'το παράθυρό μας!

Λένε κάτι ακαταλαβίστικο στη γλώσσα τους, όπου γυρνάω και βλέπω τον γιό μου να τους κοιτάει με μεγάλη απορία και μου λέει:

"τί είπεεεεεε;.... κάτι είπε...."

Κόντεψαν να μου φύγουν τα τσίσα απ'τα γέλια! :lol::lol::lol:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Είμαι έξω φρενών με τη Σήλια, 3 ετών τώρα, 2,5 τότε γιατί δεν τρώει το φαγητό της. Και της λέω η έξυπνη κι εγώ. ΄Αντε βρε πουλάκι μου, χτύπα το να τελειώνουμε πια!!!

Φαντάζεστε τί έκανε??? Πήρε το πιάτο κι άρχισε να το χτυπάει στο τραπέζι!

Το μεγαλύτερο δώρο του Θεού, είναι τα παιδιά !!!

Διαφημίσεις

Χθες το βράδυ.

Εγώ: Ευριπίδη, μάζεψε τα παιχνίδια σου, είναι ώρα για ύπνο.

Ευριπίδης: (ψάχνει το πορτοφόλι του με τα ψεύτικα νομίσματα) πόσα θέλεις να σου δώσω να τα μαζέψεις εσύ;

:shock::shock::shock::shock:

etCDp3.png hk8kp3.png

Εξηγούσα του γιου μου (2 ετών ακριβώς και δεν λέει το ρ) τί είναι ο μεταξοσκώληκας αφού τον είχε δει σε ένα βιβλιαράκι και ότι φτιάχνει κουκούλι στη μουριά και τρώει φύλλα. Όταν ήρθε ο πατέρας του του πάει το βιβλίο και του λέει: το κουλίκι τώει μουνιά. Ο άνδρας μου με κοίταξε και μου λέει: καλέ δεν ντρέπεσαι τί μαθαίνεις στο παιδί.

Τώρα που είμαι ετοιμόγεννη σε δίδυμα έρχεται αγκαλιάζει την κοιλιά μου, την τραβάει και λέει: η μπάλα, η μπάλα η καλή. Γιατί καλή του λέμε, δύο μωά λέει αυτός.

το κουλίκι τώει μουνιά".

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΟΥ

Εχθές την ώρα που ήμουν στην τουαλέτα για ένα γρήγορο ξύρισμα κ μπανιο μπαίνει ο γιόκας για να κάνει πιπί

-μαμά τί κανεις εκεί;

-ξυρίζομαι γιατί θα βάλω φορεμα κ θα κάνω κ μπάνιο

-δλδ μαμά θα κάνεις ξυρομπάνιο;;;

-τί ειναι αυτό νινί μου;

-ε αφού ξυρίζεσαι κ κάνεις κ μπάνιο... ξυρομπάνιο

ο Νικολας!!!!!!!!!μαμα μαμα αυτο το παντελονι το δυσκολο καταφερα μονος μου να το μπουκωνω και να το τσεμπουκωνω!!!!!!!!!!

ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΜΑ!!!

ΓΙΩΡΓΟΣ 6/8/04 ΝΙΚΟΛΑΣ 23/9/05

ΕΚΤΟΡΑΣ 2/2/09

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι με ατάκα του βαφτιστηριού μου στις καλοκαιρινές μας διακοπές...

Παραλία,ο ήλιος καυτός αραδιασμένα γύρω μας τα πάντα από ομπρέλες μέχρι φορητό ψυγειάκι...(Κάμπινγκ)

Σε κάποια στιγμή ο Κων/νος πηγαίνει προς την θάλασσα και γρήγορα του φωνάζει η κουμπάρα:

-Κων/νε που πηγαίνεις?

-Πάω να γ_μίσω το κουβά στη παραλία...

Σημείωση:όπου _ ο Κων/νος ακόμα αντί για Ε Α....

Περιττό να σας πώ ότι γύρισε όλη η παραλία και μας κοίταζε σου λέει οκ ανοιχτόμυαλοι γονείς αλλά τι λέει το παιδί τους??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ δε κόντεψα να γεννήσω....από τα γέλια....

• 2 εβδομάδες μετά...

Είπα ν'ανοίξω νέο θέμα με τις τρυφερές ατάκες που λένε τα παιδάκια μας.

Αυτά τα γλυκά λογάκια που μας κάνουν να λιώνουμε...

Αρχίζω εγώ...

Έρχεται ο γιός μου και μου λέει: "μαμά, πού είναι ο παππούς;",

"είναι άρρωστος" του λέω εγώ, "πονάει η κοιλίτσα του και πρέπει να πάρει φάρμακο να του περάσει",

"Θέλω να πάμε στον παππού" μου λέει στεναχωρημένος.

"Να πάμε να του δώσεις εσύ φάρμακο;" τον ρωτώ.

Και μου απαντά, "Όχι, να του κάνω μια μεγάαααααλη αγκαλίτσα να μην πονάει...."

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο Ευριπίδης καλεί τον πατέρα μου την Κυριακή το απόγευμα να ανέβει στο σπίτι μας να παίξουμε. Αντί γι αυτό ο πατέρας μου κατεβαίνει στην αυλή και βάφει μια πόρτα.

Ο Ευριπίδης βγαίνει στο μπαλκόνι και φωνάζει: Παππού πότε θα έρθεις;

Ο πατέρας μου: μόλις τελειώσει η μπογιά.

Ύστερα από λίγο...

Ευριπίδης: Παππού πότε θα τελειώσει η μπογιά;

Ο πατέρας μου: σε λίγο.

Λίγο αργότερα και ενώ έχει αρχίσει να σουρουπώνει...

Ευριπίδης: Παππού μέχρι να έρθεις θα έχουμε πάει για ύπνο.

etCDp3.png hk8kp3.png

Οσα και να αναφερουμε για τα παιδια ειναι λιγο . Οι εκφρασεις , οι ατακες και πολλες φορες οι γκριματσες τους ειναι ανεκδιηγητες . Ολα τα παιδακια , αχ τα ζουζουνακια ειναι γλυκα.

ο γιος μου 18 μηνών τον ρωτάω πως λένε τον παππού Αγγενο ( Αγγελο).τώρα γεννήθηκε ο ανηψίος μου και θα τον βγάλουν Άγγελο, όταν ρωτάω τώρα μου απαντάει μπουμπού....

η μικρη μου την μινι την λεει μιμι.

μικρη. Πώς λενε τη μαμα της ελενης της φιλης μου?

εγω. Αννα

μικρη. το μπαμπα της?

εγω. Μίμη

μικρη. Που ειναι?πεταει?(νομιζε οτι ειναι η μινι σε μπαλονι που την ειχαμε αγιρασει προσφατα)

• 3 εβδομάδες μετά...

σημερα το πρωι λιγο πριν σηκωθουμε απο το κρεβατι του Νικου(4 χρονων)του λεω:τωρα που ερχονται Χριστουγεννα πρεπει να γραψουμε ενα γραμμα στον Αγιο Βασιλη και να του πουμε οτι ησουν καλο παιδι την χρονια που περασε,οτι θα συνεχισεις να εισαι καλο παιδι,θα ακους τη μαμα και το μπαμπα και θα σου φερει ενα μεγαλο δωρο.και μου λεει ο μικρος: ναι μαμα!!ξερεις ποιο γραμμα να του στειλουμε??? το Ν!!!!!!!

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

Γιώργος: Μαμά με τσίμπησε κουνούπι (και μου δείχνει ένα σπυράκι στο χεράκι του)

Μαμά: Αχ αγάπη σε τρώει το χεράκι σου;

Γιώργος:ΝΑΙ μαμά, ΜΕ ΜΑΣΑΕΙ !!!!!!!!!!!

«Γιατρε γιατί φογάς ροζ, Είσαι κοριτσάκι???»

Κάθε βράδυ ζεσταίνω το γάλα του γιού μου (3.5 χρονών) στο μπρίκι και αν καίει λίγο προσθέτω κρύο.

Ξυπνάει λοιπόν ο πιτσιρίκος μεσα στη νύχτα και λέει: Μαμά θέλω γάλα, λίγο ζεστό και λίγο κρύο, το κρύο από πάνω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...