Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Κι άλλο...

Μάθαινα του Ωριωνάκου πως να φοράει το βρακάκι του, πρόπερσυ μάλλον, και του έλεγα πως το στενό μέρος πάει μπροστά και το μεγάλο πίσω για να χωράει ο πωπός και μου λέει

"Την άλλη μέρα, η θεία η Κ... (η αδερφή μου) το φορούσε ανάποδα το βρακί της" :!::!::!:

Μάλλον θα την είχε δεί με στρίνγκ :lol::lol::lol:

:lol::lol: πανέξυπνος!!

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαστε σε φιλικο ζευγαρι οι οποιοι μενουν και σχεδον διπλα.Παιζει ο δικος μου με την κορη τους και σε καποια φαση γυρναει και λεει στη φιλη " εεε πια παλι δε (σ) κουπισες εσύ" :oops::oops:

Αλλα αυτο που με τρελλενει εντελως ειναι που μου λεει καμια εκατο φορες την μερα "μαμα μου πω πολυ,η αγαπη μου ειμαι" δηλ"ΜΑΜΑ ΜΟΥ Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ".

rQGhp3.png

Στην κλινική όταν γέννησα η μία κοπέλα που είμασταν μαζί στο δωμάτιο είχε ακόμα ένα αγοράκι το οποίο έφερε ένα απόγευμα ο μπαμπάς στο επισκεπτήριο. Έτρωγε ένα γλυφιτζούρι από τα κλασικά μικρά στρόγγυλα (εκείνα με την τσίχλα μέσα).

Τον ρωτάει ο άντρας μου : Τι γεύση έχει το γλυφιτζούρι?

και απαντάει ο μπόμπιρας : Μαύρο!!! (από μικρός στα σκληρά! :lol::lol: )

13e2p2.png

Διαφημίσεις

Είμασταν στην παιδική χαρά και ο γιος μου περίπου 3,5 χρονών το έπαιζε μεγάλος σε ένα συνομήλικο κοριτσάκι:

-Εγώ είμαι μεγάλος. Πάω υπναγωγείο! (...μπορώ να γραφτώ και εγώ;;))

.png,.png

στην δικιά μου αρέσει πολύ ο Πινοκιο, και οποτε το βλέπει, το βλέπει με λαχτάρα.

Προχθές λέει στην μαμά μου "-Γιαγιά, ξέρεις? δεν έχεις συνείδηση, ούτε εγώ εχω, μόνο ο Πινόκιος έχει"

Κόκκαλο η μάνα μου, μα τι ασυνείδητοι που είμαστε όλοι! έχει γίνει πλεον σλογκαν στο σπίτι!

ενω εχει βγαλει η αδερφη μου τα χειμωνιατικα παπουτσια βγαζει και κατι μποτες απο την ντουλαπα,η ανηψια μου 4 ετων τις φοραει και της λεει:

-ΑΔΕΡΦΗ:Τι κάνεις εκεί;

-ΑΝΗΨΙΑ:τη Ρωσσίδα :shock::lol::lol::lol::lol:

(σημειωτεον της τα χουν μαθει οι θειοι της αυτα :roll: )

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

ο γιος μου σε μιρκοτερη ηλικια κοιτάζει με τον μπαμπά του κάρτες διπλής όψεως (από την μια ειχαν αντικείμενα με χρώματα και απο την αλλη αντικειμενα για τα σχηματα) λετσι τις κοιταζουν μια μια και λενε τι εχει πανω

διάλογος:

μπαμπάς: τι ειναι αυτό Παναγιώτη μου?

Παναγιώτης: γατάκι

μπαμπάς: και τι έχει από πισω?

Παναγιώτης: κώλο!!

:shock::shock::D:D

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο μεγάλος μου γιός πριν από περίπου 1,5 μήνα:

- Μαμά, ο Σ (ο φίλος του) μου είπε ότι ο βατήρας (στο κολυμβητήριο) Νο 1 είναι για τους ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αρχάριους ηθελε να πει ο Σ! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Λοιπόν μια ακόμα χαζομαμά στην παρέα...

Η κόρη μου (2,5 χρονών) με άκουγε που μίλαγα με τον πατέρα της στο τηλέφωνο...

Κάποια στιγμή λέω στον άντρα μου "ΟΚ μωρό μου"

Οπότε πετάγετε και η μικρή "γιατί είπες τον μπαμπά μου μωό σου?" "ο μπαμπάς μου δεν είναι μωο!!" "ο μπέμπης είναι μωό" "είναι τατό (κακό) αυτό μην το τσαναπείς!!!!" :shock:

....... :lol::lol::lol::lol:

Οπότε για να την "τσιγκλισω" πετάω που και που στον "μπαμπά της"

"γειά σου μωό μου"..... :lol::lol::lol::lol:

O Γιάννης είναι 3,5 χρόνων. Για να τον πείσω να κατσει στο γιογιό να κάνει κακά του έδινα ένα μαγνητικό πίνακα να ζωγραφίζει που τρελένεται. Κάποια φάση που βαριόμουν να του φέρω το πίνακα του λέω, "Έλα να τραγουδίσουμε" και αρχίσαμε το τραγούδι για να περάσει η ώρα.

Μιά μερα λοιπόν ήταν ο μπαμπάς του στο μπανιο και μπαίνει και ο Γιάννης να κάνει κακά του και ακολουθεί ο εξής διάλογος:

-"Θα κάνεις κακά?"

-"Ναι, κακά θέλω"

-"Να σου φέρω τον πίνακα?"

- Θα πω ένα τραγούδι..."

:lol::lol::lol:

5Aqjp3.png

Η ξαδερφούλα μου 3.5 έχει πάει στη θάλασσα με τον μπαμπα της και τους γονείς μου.

Σε κάποια φάση και ενώ ο θείος μου άλλαζε μαγιό και είχε την πετσέτα τυλιγμενη του φεύγει λιγάκι η πετσέτα και η μικρή φωνάζει σε όλη την πλαζ

ΩΩΩΩ τι παπά(του μπαμπά) είναι μεγάλο τι μπεμπέ (του μωρού)είναι μικγο

:oops::oops:

Διαφημίσεις

Η ξαδερφούλα μου 3.5 έχει πάει στη θάλασσα με τον μπαμπα της και τους γονείς μου.

Σε κάποια φάση και ενώ ο θείος μου άλλαζε μαγιό και είχε την πετσέτα τυλιγμενη του φεύγει λιγάκι η πετσέτα και η μικρή φωνάζει σε όλη την πλαζ

ΩΩΩΩ τι παπά(του μπαμπά) είναι μεγάλο τι μπεμπέ (του μωρού)είναι μικγο

:oops::oops:

xaxaxa

5Aqjp3.png

έχουμε πάει ταξίδι με το καράβι στο γυρισμό ο μικρός ρωτάει θα πάμε με το καράβι? (ναι ). α θα προλάβουμε? (ναι) . πότε θα φύγει? (όταν πει ο καπετάνιος ). όλα αυτά γιατί όταν φύγαμε του έλεγα να βιαστεί μην χάσουμε το καράβι. και απαντάει...... "θα κατέβει κάτω θα το χτυπήσει με το καμτσίκι του και θα ξεκινήσει?"

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

Ο γιος μου (7 χρονών, Β' Δημοτικού) είναι ερωτευμένος από πέρσυ με ένα κοριτσάκι από την τάξη του. Αφού το έχει σκεφτεί καλά- καλά πρώτα, αποφασίζει να πάει να της το πει. Βέβαια την ώρα που της λέει ' είμαι ερωτευμένος μαζί σου", σκύβει για να της δώσει φιλί στο μάγουλο, και εισπράτει χαστούκι μαζί με τσιρίδα. Απογοητευμένος γυρνάει σπίτι όπου προσπαθώ να του ανεβάσω το ηθικό και να τον παρηγορίσω. Του λέω μεταξύ άλλων " δεν πειράζει Πάνο μου, η Νίκη χάνει...". Και μου απαντά.." Οχι μαμά, εγώ χάνω γιατί είναι πολλή όμορφη!". Το προσπερνάμε αυτό και το απόγευμα εκεί που συζητάμε για άλλα θέματα, μου ανακοινώνει σοβαρός " Τελικά μαμά το σκέφτηκα, εκείνη χάνει....την ομορφιά μου!". :lol:

«Ο μόνος άνθρωπος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν κάνει τίποτα.»

Theodore Roosevelt

Φίλη απο την Κρήτη να σου πω κι ένα που άκουσα όχι απο τη δική μου αλλά απο ένα αγοράκι που ταξίδευε κι αυτό απο Ρέθυμνο προς Πειραιά...

"μαμάαααα..... πότε θα φτάσουμε Ελλάδα????????? :roll::roll:

Η καημένη δεν ήξερε τι να του απαντήσει αλλά όλοι γελάγανε στο καράβι....

:lol:

ο Νικολας μου 3 χρονων ερχεται απο τον παιδικο σταθμο και μου λεει τα καλαντα: αγιος βασιλης ερχεται ααααπο απο τη φασαρια...... :lol::lol:

μετακομισε μια φιλη με τα παιδακια της για θεσσ/νικη.μια εβδομαδα μετα η 3χρονη κορουλα της την λεει ¨μαμα ποτε θα παμε σπιτι μας??¨

:shock::shock:

578611j1nly6hq0l.jpg691278l0h4xhyt8z.gif

Τις 17 Νοέμβρη όταν πήρα το γιο μου από τον παιδικό μου έλεγε:

ΨΩΜΙ, ΨΩΜΙ Κυρία ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Το ΠΑΙΔΕΙΑ μάλλον του ερχόταν δύσκολο.

6WqHp3.pngUVK9p3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
ο Νικολας μου 3 χρονων ερχεται απο τον παιδικο σταθμο και μου λεει τα καλαντα: αγιος βασιλης ερχεται ααααπο απο τη φασαρια...... :lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τις 17 Νοέμβρη όταν πήρα το γιο μου από τον παιδικό μου έλεγε:

Το ΠΑΙΔΕΙΑ μάλλον του ερχόταν δύσκολο.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Η ζωή μου όλη .....

• 2 εβδομάδες μετά...

το καλοκαιρι η αδερφη μου πηγε να δουλεψει σε ενα νησι

και τα παιδια μου με ρωτουσαν που ειναι και γιατι δεν θα ερχεται αλλο.

Οταν τους εξηγισα οτι η θεια για λιγο καιρο δεν θα μενει κοντα μας αλλα πηγε σε ενα νησι για να δουλεψει, εβγαλαν το συμπερασμα οτι η θεια μας ζει σε αλλο πλανήτη τωρα και το ελεγαν παντου με καμαρι.Ο Νικος μου ειναι 4 και η Μαρια 6 χρονων.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...