Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανταυγειες και εγκυμοσύνη!

Recommended Posts

Αυριο μπαινω στην 15η εβδομαδα και θέλω να κάνω λίγες ανταυγειες πανω πανω γιατι η μαυρη ρίζα εχει γινει τεραστια και έχω να πάω σε γάμο! Ο γιατρος ο μως μου λέει την 16η εβδομαδα μπορω να κάνω αφοβα... Τι να κάνω? ¨εχει κανει καμια ανταυγειες πριν την 16η εβδ.?

Διαφημίσεις

Εγω κανονικότατα .... ετσι και αλλιώς δεν ερχρται σε επαφή με το τριχωτο της κεφαλής.αλλωστε (όπως λενε οι γιατροι) δεν εχει αποδειχθει οτι η βαφη ειναι βλαβερη. Απλα να προμητευτεις μασκουλα απο το φαρμακειο , γιατι η μυρωδια ειναι εντονη. προχωρα κανονικά

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Σ'ευχαριστω smara μου! Εν τω μεταξυ επειδη η κομμωτρια ειναι φιλη μου, θα ερθει να μου τα κανει στο σπιτι και θα βγουμε στο μπαλκονι οποτε δεν θα μυριζω τη βαφη. Και θα της πω και να αρχισει λιγο πιο εξω απο το κεφαλι τις ανταυγειες!

Το αν και κατά πόσο βλάπτουν οι βαφές μαλλιών είναι αμφίβολο, ωστόσο εγώ προσωπικά δεν έκανα τίποτε σε όλη την εγκυμοσύνη. Ούτε και τώρα που θηλάζω. Βέβαια εμένα δεν έδειχνε και άσχημα, δεν έκανα ποτέ κάτι έντονο. Καλό δε θα ήταν όμως να αποφύγεις ό,τι μπορείς για καλό και για κακό; Με ένα χτένισμα που μαζεύει τα μαλλιά κοτσίδα ή κότσο δε βολεύεται το πράγμα; Για τη μάσκα συμφωνώ οπωσδήποτε, διότι εισπνές τα πάντα, έστω κι αν δεν αγγίζει η βαφή το κεφάλι σου.

NLOdp3.png?XyVO1AM4

Έχω την αίσθηση ότι η οργανογέννεση ολοκληρώνεται στο πρώτο τρίμηνο. Από εκεί και πέρα οι διάφορες ουσίες δεν είναι το ίδιο επιβλαβείς για το έμβρυο...

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο γιατρός σου σου είπε για την 16η και όχι για την 15η εβδομάδα...;

Εγώ θα τις έκανα τις ανταύγειες. Ίσως μόνο στο μισό κεφάλι για να μειώσω την πιθανή έκθεση σε ουσίες...

Θυμάμαι κάποτε κάποια κομμώτρια μου έβαζε βαμβακάκι στη ρίζα για να μην υπάρχει καθόλου επαφή με το δέρμα... μου είχε κάνει εντύπωση...

Διαφημίσεις

Απο την αρχη μου ειχε πει για 16η εβδ. και τωρα που τον πηρα τηλεφωνο μου ειπε παλι το ιδιο. Δε νομίζω να υπάρξει προβλημα για 1 βδομαδουλα ε? Αλλωστε δεν θα τις ανανεωσω σε ολο το κεφαλι θα κανω τις 2 πρωτες σειρες. Ελπιζω τα κατω να μη φαινονται. Τα υπολοιπα θα τα κανω τελη σεπτεμβρη που εχω παλι γαμο. Ναι βαμβακι μου ειχε βαλει κι εμενα μια κομμωτρια καποτε.

Αυτο ειναι ενα ζητημα που με εχει προβληματισει κι εμενα... Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχα αλλο γιατρο, και οταν τον ειχα ρωτησει αν κανει να βαψω τα μαλλια μου, μου ελεγε κανε ο,τι θες... Μετα απο διαφορες αποτυχημενες εγκυμοσυνες και μιας και τωρα πλεον 5 χρονια μετα ολα πανε καλα και εχοντας αλλαξει γιατρο, ο τωρινος μου γιατρος μου απαγορεψε τη βαφη σε ολη την εγκυμοσυνη και φυσικα εχω ακολουθησει τη συμβουλη του παρολο που τα μαλλια μου ειναι εντελως χαλια...

Το δικο μου προβλημα ειναι οτι εχω πολλα λευκα, οποτε το προβλημα ειναι εντονο, αν ηταν μονο η ριζα δεν θα το συζητουσα καν!

Παντως καλο ειναι οταν μας λεει κατι ο γιατρος μας να το ακολουθουμε, αλλωστε δεν ειναι και δικος μας ο γαμος, αν παμε και με λιγη ριζα τι εγινε??

oaiqp2.pngm9YLp2.png

εγω ειχα κανει κανονικα ανταυγειες την 15η εβδομαδα και απο τοτε εχω κανει αλλες 2 φορες και η μπεμπα μου Δοξα Το Θεο ειναι μια χαρα!!

αυτο με το βαμβακι μου το εκανε και εμενα η κομμωτρια μου και ετσι ηταν μια χαρα, εξ αλλου οι ανταυγειες δεν ερχοντε κατευθειαν σε επαφη με το δερμα!!

as1cJTh0g410000MTA3MzUzZHwwMDczMDVkfHRvIG5lcmFpZGFraSBtb3UgZWluYWk.gif

Εγω ειχα κανει ανταυγειες στις πρωτες εβδομαδες της εγκυμοσυνης ( δεν φανταζομουν οτι μπορει να ειμαι εγκυος ) και το ειπα στο γιατρο μου ( που ειναι απο τους καλυτερους γιατρους τησ θεσ/νικης ) και ειπε οτι ειναι οκ και οτι μπορω να βαφω τα μαλλια μου. Τι να πω? Εγω παντως εκανα ανταυγειες καλου κακου επειδη δεν ερχεται σε επαφη το δερμα με την βαφη.

Διαφημίσεις

Δεν θυμαμαι σε ποια εβδομαδα ημουν ακριβως αλλα σιγουρα ειχα μπει στον εκτο μηνα. Εγω τοτε ειχα κανει τις ανταυγιες με καπελακι οποτε σιγουρα δεν ηρθε η μπογια σε επαφη με το δερμα.

• 7 months later...

Είμαι στη 16η βδομάδα και λέω να κάνω ανταύγειες από αυτές εννοείται που δεν ακουμπάνε στο κεφάλι..είχα κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά δεν θυμάμαι στον 4ο ή τον 5ο μήνα..αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό μου να τον ρωτήσω..για πείτε όσες είχατε κάνει ανταύγειες, πότε ήταν και αν ρωτήσατε τον γιατρό?

Είμαι στη 16η βδομάδα και λέω να κάνω ανταύγειες από αυτές εννοείται που δεν ακουμπάνε στο κεφάλι..είχα κάνει και στην πρώτη εγκυμοσύνη, αλλά δεν θυμάμαι στον 4ο ή τον 5ο μήνα..αύριο θα πάρω τηλέφωνο τον γιατρό μου να τον ρωτήσω..για πείτε όσες είχατε κάνει ανταύγειες, πότε ήταν και αν ρωτήσατε τον γιατρό?

Εγώ είχα κάνει μόλις έκλεισα το πρώτο τρίμηνο.Ο γιατρός δεν είχε πρόβλημα με τις ανταύγες μόνο με την βαφή:)

6H9Vp2.pngT5mwp2.png

-When you love someone all saved up wishes start coming true-

-Όταν γίνεται μανούλα η καρδιά σου χτυπάει για πάντα έξω από το σώμα σου..-

Εγώ είχα κάνει μόλις έκλεισα το πρώτο τρίμηνο.Ο γιατρός δεν είχε πρόβλημα με τις ανταύγες μόνο με την βαφή:)

Καλημέρα κορίτσια....και εμενα ακριβώς αυτό μου είχε πει ο γιατρός και μόλις έκλεισα το πρώτο τρίμηνο...ετρεξα στο κομμωτήριο.

Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου !!!!!

U80ep3?r=1271337460

Διαφημίσεις

Όλοι οι γιατροί συμφωνούν σε κάτι "όχι βαφές ανταύγιες στο 1ο τρίμηνι" που στην ουσία είναι 1,5-2 μήνες.

Εγώ είχα κάνει ανταύγιες και ρεφλέ (ρεφλέ της είπα βαφή μου έκανε) στον 5ο μήνα και λίγο πριν γεννήσω μόνο ανταύγιες.

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Είχα κάνει ανταυγειες μετά την 16η εβδομάδα, και μάλιστα τις έκανα σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις του καστανού ενελλάξ, κι έτσι ήταν περιποιημένα τα μαλλιά μου για όλο το υπόλοιπο διάστημα...Αυτό που δεν μπορούσα να αντέξω είναι την ακινησία στην καρέκλα, γιατί επειδή η κομμώτριά μου είναι και φίλη μου έκανε πολύ προσεκτικές κινήσεις για να μην ακουμπήσει καθόλου ενώ συγχρόνως προσπαθούσε να ανέβει όσο πιο κοντά στην ρίζα επιτρεπόταν, ήταν κι Αυγουστος, δεινοπάθησα!!!

• 5 εβδομάδες μετά...

τις επιτρέπουν τις ανταυγειες, αν κ εγώ ακόμα δεν το έχω επιχειρήσει κ ας έχει φτάσει η ρίζα στο απροχώρητο!!!κάνω λίγο υπομονή ακόμα κ μετά θα κάνω κ εγώ!!

ntRCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...