Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Καλησπερα .Εχει χρησιμοποιηση καμια απο εσας VASCLOR?

Recommended Posts

Επισης μηπως εκτος αυτου που ανεφερα πιο πανω νιωθω πια οτι εχω υγρα ,διαυγη σαν νερο οταν βαζω την κρεμα εκτος απο τα κομματακια στη συρριγουλα εφαρμογης εχει λιγες σταγονες μεσα...αυτο βεβαια το καταλαβαινω επειδη ειμαι ξαπλωμενη γτ πριν που σηκωνομουν φανταζομαι δν μπορουσαν ν συσσωρευτουν και δν το καταλαβαινα ισως..περιμενω κι το γιατρο ν μου κανει το τεστ γ αμνιακο αν κ εχω ανησυχησει...στην κατασταση μου ολα με ανησυχουν

Διαφημίσεις

11 ώρες πρίν, Lenagio είπε:

Επισης μηπως εκτος αυτου που ανεφερα πιο πανω νιωθω πια οτι εχω υγρα ,διαυγη σαν νερο οταν βαζω την κρεμα εκτος απο τα κομματακια στη συρριγουλα εφαρμογης εχει λιγες σταγονες μεσα...αυτο βεβαια το καταλαβαινω επειδη ειμαι ξαπλωμενη γτ πριν που σηκωνομουν φανταζομαι δν μπορουσαν ν συσσωρευτουν και δν το καταλαβαινα ισως..περιμενω κι το γιατρο ν μου κανει το τεστ γ αμνιακο αν κ εχω ανησυχησει...στην κατασταση μου ολα με ανησυχουν

Αχ μην ανησυχείς!!! Κ εγω ειχα ακριβώς την ίδια ανησυχία λιγο καιρο μετά!! Ειχα υγρά κ φοβόμουν μην ειναι διαρροή αμνιακού αλλά τλκ όλα ήταν οκ. Η κρέμα αυτη δημιουργεί όντως υγρά αλλά ειναι φυσιολογικό. Επισης το αμνιακό θα το καταλάβαινες γιατί από οτι μου είπε ο γιατρός δεν ειναι απόλυτα διαυγές κ έχει και ασχημη μυρωδιά..Έπεσα στη παγίδα κ άρχισα να βάζω σερβιετακι το οποίο μου έκανε κάτι σαν αλλεργία και υπέφερα σχεδόν ένα μήνα μετα. Εκανα συνεχώς πλύσεις με χαμομήλι και με σαπούνι αφρό της Frezyderm για να περάσει η κάψα που ένιωθα. Αστα να πάνε... οποίος είπε οτι η εγκυμοσύνη ειναι εύκολη υπόθεση έκανε μεγάλο λάθος ... εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!! Τώρα σε ποια εβδ εισαι; :-)

• 6 months later...
On 26/11/2019 at 1:34 ΜΜ, Lenagio είπε:

Συγγνωμη βρε κοριτσια αν και ειναι παλια η συζητηση μηπως καποια απο εσας που χρησιμοποιουσε vasclor θυμαται μετα απο μερες να εχει την αισθηση οτι κατι υπαρχει στον κολπο της?βασικα ειμαι 22 εβδ με κοντο κ ανοιχτο τραχηλο μονιμα ξαπλωμενη..εχω βαλει και πεσο γ βοηθεια και φοβαμαι πως μετακινηθηκε αλλα σκεφτηκα οτι μπορει ν εχει μαζευτει και πολυ κρεμα..εννοειτα θα μιλησω και με το γιατρο μου αλλα ειπα να ρωτησω και εσας αν εχετε παρομοια εμπειρια..ευχαριστω πολυ

Καλημέρα! Ναι, είναι σύνηθες, μην ανησυχείς! Ο οργανισμός λαμβάνει την ποσότητα που θέλει και την υπόλοιπη την αποβάλλει. Εγώ είχα διαρκώς την αίσθηση ότι κάτι έχω στον κόλπο μου και πολλές φορές στο ντους έβγαζα με το χέρι μου από τον κόλπο ολόκληρα κομμάτια κρέμας, στο μέγεθος μεγάλου βόλου! Ρώτα και τον γιατρό σου βέβαια, εμένα πάντως με είχε καθησυχάσει! 

• 5 months later...

Καλημερα κορίτσια..Εγω είμαι στην 7 εβδομαδα  ,είχα στην αρχή συσπάσεις πρώτες2-3 εβδομάδες και πόνους ,καθώς ο γιατρος με έγραψε την Vasclor  σταμάτησαν ολα. Απλα ποιο πάνω αναφέρατε για φαγούρα ,πράγμα που τώρα εχω και εγώ..Θέμα είναι δεν θέλω να σταματήσω την κρεμα, διότι μπορώ και να περπατώ ,να κανο καποιες δουλιτσες.χωρις την κρεμα ημουν ξαπλα.Αν και είμαι 43 χρ και είναι 3 μου παιδί, ο γιος μου 23 χρ η κόρη μου 18 χρ,και εκει που νόμιζα μπήκα στο κλιμακτήριο ,τσουπ απο τους παράξενες ενοχλείσεις στην μητρα, γιατρος με εστείλε για Β χωριακη..Η ερώτηση μου είναιΤι κάνατε για την φαγούρα ?Σταματήσατε την κρεμα η σας έδωσε ο γιατρος σας κατι αλλο?

Διαφημίσεις

• 9 months later...

Καλησπέρα, είμαι 32+5 και με ξεκίνησε ο γιατρός με vasclor. Σήμερα έβαλα πρώτη φορά .Επειδή είμαι πολύ φοβιτσιαρα, αγχώνομαι μήπως τραυματισω τον τραχηλο και κάνω ζημιά, ήθελα να ρωτήσω βάζετε όλο το έμβολο στον κόλπο; Έβαλα κάπου το μισό, αρκεί; Σας ευχαριστω! 

• 3 εβδομάδες μετά...

@Nessi καλησπέρα! Εγώ είμαι 23+3 και βάζω vasclor εδώ και ένα μήνα. Είχα κι εγώ φόβο αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζω. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι οκ να βάζω το μισό έμβολο μέσα. Απλά εγώ έχω πολλά υδαρή υγρα και συνεχεια φοβαμαι μήπως έχω διαρροη αμνιακού. Αλλά ο γιατρός επιμένει πως είναι η vasclor. Εσύ έχεις υγρά από την κρέμα;

On 9/8/2021 at 10:56 PM, Afroditi95 said:

@Nessi καλησπέρα! Εγώ είμαι 23+3 και βάζω vasclor εδώ και ένα μήνα. Είχα κι εγώ φόβο αλλά όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζω. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι οκ να βάζω το μισό έμβολο μέσα. Απλά εγώ έχω πολλά υδαρή υγρα και συνεχεια φοβαμαι μήπως έχω διαρροη αμνιακού. Αλλά ο γιατρός επιμένει πως είναι η vasclor. Εσύ έχεις υγρά από την κρέμα;

Είχα την ίδια αίσθηση κι αυτό το άγχος αλλά ο γιατρός με διαβεβαίωσε ότι είναι η κρέμα.κι εμένα το ίδιο είναι βρεγμένο το εσώρουχο σχεδόν όλη την ώρα. Μπορεί να τσεκαρει τα αμνιακα σου στον υπέρηχο ο γιατρός και να σου πει για να είσαι κι ήσυχη.

@Shakiraki εχω πάει ήδη δύο φορές μόνο για να τσεκάρω αν έχω διαρροή αλλά ήταν τελικά λόγω της vasclor. Ας ελπίσουμε να μπορέσω να καταλάβω μόνη μου αν συμβεί κάτι διαφορετικό. Κι εγώ μια από τα ίδια. Μούσκεμα...

• 9 months later...

Καλησπέρα,έπειτα από μια αιμορραγία που είχα,η γιατρός μου έγραψε vasclor .ενώ το αίμα είχε σταματήσει 2-3 μέρες ξαφνικά είδα καφέ κομμάτια (όχι απλός υγρά) ,η γιατρός μου είπε ότι είναι από την κρέμα ,όμως εγώ έχω αγχωθει.εχει κάποια αντίστοιχη εμπειρία;

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...