Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμένα! θηλάζω κι εγώ σχεδόν αποκλειστικά....το βράδυ μόνο δίνω ενα μπουκάλι ξένο γάλα....ήθελα να ρωτήσω εάν η πιπιλα επηρεαζει τον θηλασμο... ο γιος μου ειναι 50 ημερων κ ακομη δν εχω δωσει πιπιλα....αν κ ολοι οι γνωστοι μου μου λενε οταν εχει γκρινια να του βαλω....εμενα παλι επειδη δν μου αρεσει η ιδεα της πιπιλας προσπαθω ανευ....ποια η γνωμη σας σχετικα με την πιπιλα?

y8rbp3.png

Διαφημίσεις

Από τη στιγμή που μέχρι τώρα την παλευεις μια χαρά χωρίς πιπίλα, γιατί να δώσεις τώρα; Ειδικά αφού και εσένα δεν σου αρέσει σαν ιδέα, θα έλεγα να μην δώσεις. Οσο για το αν επηρεάζει τον θηλασμό, καλό είναι να εδραιωθεί ο θηλασμός και μετά να δοκιμάσεις να δώσεις αν θες. Αυτο γίνεται συνηθως γύρω στις 40- 60 μέρες απ οτι ξέρω.

Εμενα πάντως ο μεγάλος δεν είχε καθόλιυ πιπίλα και η μικρή που είναι 2.5μηνών και αυτη δεν έχει πιπίλα και μια χαρά είμαστε.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...