Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποσο τρωει το μωρακι σας 4ων μηνων??

Recommended Posts

Κοριτσια εχουμε κλεισει τον 4ο κ εχουμε μπει στον 5ο....λοιπον τρωει 150 ml αλλα μερικες φορες του δινω 180 οπως πχ το βραδυ....μηπως ειναι πολυ??εσας ποσο ετρωγαν η' τρωνε σε τετοια ηλικια??

Διαφημίσεις

Και εμεις σε αυτήν την ηλικία τόσο τρώγαμε 150-180ml. Έχει σημασία και πόσα γεύματα κάνετε την ημέρα. Εμείς τρώγαμε 6-7 γιατί ήταν μητρικό γάλα οπότε ήταν πιο εύπεπτο. Νομίζω πάντως ότι είναι μια χαρά. Στο κάτω-κάτω θα φάει όσο θέλει το μωράκι σου. Αν δεις ότι αδειάζει τελείως το μπιμπερό στα 150 ml να του κάνεις 180ml. Εγώ πάντως με αυτήν την λογική επέλεγα την ποσότητα που θα του δώσω.

Καλησπερα κοριτσια, εχω εναν μπεμπουλη 3.5μηνων, εμενα πινει 5γευματ 210γρμ και το βραδυνο 240γρμ.και κλαιει καθε φορα που τελειωνει το γαλα χαχαχα, βεβαια ειναι και μεγαλουλης 6650κιλα και 65ποντους οποτα μας ειπε η παιδιατρος οτι ειναι οκ τα γραμμαρια!

εμενα ο ενας τρωει 210 (είναι περίπου 6600) 5 γευματα και ο αλλος 100 και με το ζορι (4000 κιλα περιπου) 6 γευματα. Η παιδιατρος μου είπε ότι να μην κοιταζω τι γραφει απ'εξω το κουτι με το γαλα,το καθε μωρο είναι διαφορετικο και σίγουρα παίζει ρολο ποσα κιλα είναι το καθενα.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

εμείς σήμερα γίναμε 4 μηνών και τρώμε 5 γεύματα απο 210μλ και καμιά φορά του φτιάχνω και 240μλ.............................και είμαστε και 8 κιλά.................απο ήμερών έπινε πολύ γάλα και το αδειάζει και σε χρόνο ντε τε.

εδω και κανα μήνα οχι δεν ξυπνάει κοιμάται 10-6,30 και τον ξυπνάω εγω γιατί πρέπει να τον ταίσω να φύγω για δουλειά αλλιώς το σκ ξυπνάει μόνος του κατα τις 7,30 -8,00

εδω και κανα μήνα οχι δεν ξυπνάει κοιμάται 10-6,30 και τον ξυπνάω εγω γιατί πρέπει να τον ταίσω να φύγω για δουλειά αλλιώς το σκ ξυπνάει μόνος του κατα τις 7,30 -8,00

τι ωραια! εμενα κοιμαται 9.30 κ ξυπναει περιπου 5.30 τρωει κ ξανακοιμαται εως τις 8. δεν μπορω να του το κοψω με τιποτα:(

Εμεις τρωμε 12-4-8 τν ημερα κ 12-4-8 τ βραδυ δλδ 6 γευματα.....μερικες φορες το βραδυ δν ξυμναει δλδ στις 4......αλλα εσεις που κανετε 5 γευματα ενδιαμεσα δν ζητανε φαγητο??δινετε ας πουμε τσαι και ειναι ευχαριστημενα??

Διαφημίσεις

εμενα τρωει 9 το πρωι - 1 το μεσημερι - 5 το απογευμα - 9 το βραδυ κ πεφτει για υπνο κ ξυπναει 5 με 5μιση κ τρωει. δεν ξυπναει νωριτερα για φαγητο. παλιοτερα του εδινα τσαι ή πιπιλα στην προσπαθεια μου να του κοψω αυτο το ενδιαμεσο που λες κ το πετυχα. αλλα κ αυτο το ξυπνημα στις 5 δυσκολο μου φαινεται τωρα πια. :(

τρώει 6,30 με 7 παρά μετά 10και μετά 2,30 μετά 6-6,30 και μετα στις 10 και κοιμάται μέχρι το πρωί..........

basic μήπως αν καθυστερούσες λίγο το γεύμα των 9 να σου ξυπνήσει λίγο πιο αργά αλλά και πάλι νομίζω οτι είναι μια χαρά.

Κ εγω του δινω πιπιλα αλλα αρχιζει κ βγαζει κατι περιεργους ηχους σαν να μ λεει κτ κ μετα βγαζει τν πιπιλα κ αρχιζει κ κλαιει....ειναι πολυ λαιμαργος κ δν θελω να γινει χοντρουλις.......-(-(.....γυρω στα 8 κιλα ειναι σημερα πριν το μπανιο αν θυμηθω θα τν ζυγισω κ θα σας πω αυριο ποσα κιλα εχει παει......αλλα αφου μου λετε οτι κ τα δικα σας τρωνε καπου τοσο αρα μαλλον δν υπαρχει προβλημα....-)-)

τρώει 6,30 με 7 παρά μετά 10και μετά 2,30 μετά 6-6,30 και μετα στις 10 και κοιμάται μέχρι το πρωί..........

basic μήπως αν καθυστερούσες λίγο το γεύμα των 9 να σου ξυπνήσει λίγο πιο αργά αλλά και πάλι νομίζω οτι είναι μια χαρά.

δεν μπορω με τιποτα να του καθυστερησω το γευμα των 9 γιατι νυσταζει πολυ, οποτε τον ταιζω κοιμαται κ ηρεμω λιγακι δηλ εχω χρονο να κανω κατι για μενα. θα θελα να τρωει 6 με 6μιση το πρωι τουλαχιστον. ισως οταν μεγαλωσει λιγο ακομη...

ειναι 6,5 κιλα κ 63 ποντους.

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...
τι ωραια! εμενα κοιμαται 9.30 κ ξυπναει περιπου 5.30 τρωει κ ξανακοιμαται εως τις 8. δεν μπορω να του το κοψω με τιποτα:(

εμενα κοιμαται 9 το βραδη κ με το ζορι την ξυπναω 8 το πρωη :) Ομωσ ειναι 4 μηνων κ ειναι 6100 τρωει 5 με 6 γευμματα την ημερα κ οχι κατε φορα το ιδιο απο 100 ωσ 240 γραμαρια εχω προσπαθησει να την ξυπναω γυρο στησ 12 για να φαει επεδη φοβαμαι πωσ κοιμαται πολλεσ ωρεσ αλλα δεν ηθελε με τιποτα εσεισ τι λετε για αυτο ..?

εμενα κοιμαται 9 το βραδη κ με το ζορι την ξυπναω 8 το πρωη Ομωσ ειναι 4 μηνων κ ειναι 6100 τρωει 5 με 6 γευμματα την ημερα κ οχι κατε φορα το ιδιο απο 100 ωσ 240 γραμαρια εχω προσπαθησει να την ξυπναω γυρο στησ 12 για να φαει επεδη φοβαμαι πωσ κοιμαται πολλεσ ωρεσ αλλα δεν ηθελε με τιποτα εσεισ τι λετε για αυτο ..?

• 1 χρόνο μετά...

Δεν ξέρω....δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι οκ και τι οχι! Ό δικός μου είναι 4 μηνών κ 10 ημερών, τρώει 5 μπιμπερο (του τα φτιάχνω 180ml) μέσα στη μέρα, κατά τις 8:30 τον κάνουμε μπάνιο κ αμέσως μετά κοιμάται! Κατά τις 24:00 του δίνουμε άλλο ένα μπιμπερό το οποίο κ πίνει κοιμισμένος! Το πρωί ξυπνάει κατά τις 8:00!

• 4 months later...

Γεια σας , ο μπέμπης μου ειναι 4 μηνων και 12 ημερών ειναι 6800βαρος και 65 υψος η παιδίατρος μου είπε να τρώει 5 γεύματα των 150 ml αλλα επειδή μου τρώει μονο 4 γεύματα αποφάσισα να του δίνω 180 ml αλλα μετά απο κάθε γεύμα μου βγάζει γαλα λέτε να φταίει αυτο ποσό να του δίνω ?

Γεια σας , ο μπέμπης μου ειναι 4 μηνων και 12 ημερών ειναι 6800βαρος και 65 υψος η παιδίατρος μου είπε να τρώει 5 γεύματα των 150 ml αλλα επειδή μου τρώει μονο 4 γεύματα αποφάσισα να του δίνω 180 ml αλλα μετά απο κάθε γεύμα μου βγάζει γαλα λέτε να φταίει αυτο ποσό να του δίνω ?

Το ποιο πιθανό ειναι οτι δεν τα θελει, αναγκάζετε να τα πιεί λογω μπιμπερο... Και μετα τα βγάζει, αν δεν έχεις προβλημα βάρους ή κάτι άλλο, δεν βλεπω τον λογω να του δίνεις κάτι που δεν θελει, θα του δίνεις όσο θελει, κάθε μερα δεν ειναι το ίδιο παντως... Και αυτά οπως και εμείς δεν εχουν την ίδια όρεξη κάθε μερα,

Ούτε κάθε μωρο πίνει την ίδια ποσότητα ούτε αυτά που θηλάζουν ούτε αυτά που πίνουν φόρμουλα,

Γενικά ομως να ξέρεις οτι τα 180 ειναι παρα πολλα, και τα 150 μην σου πω...

Ο δικός μου δεν είχε πιεί ποτε πάνω απο 120 βέβαια με ποιο συχνά γεύματα.

Το ποιο πιθανό ειναι οτι δεν τα θελει, αναγκάζετε να τα πιεί λογω μπιμπερο... Και μετα τα βγάζει, αν δεν έχεις προβλημα βάρους ή κάτι άλλο, δεν βλεπω τον λογω να του δίνεις κάτι που δεν θελει, θα του δίνεις όσο θελει, κάθε μερα δεν ειναι το ίδιο παντως... Και αυτά οπως και εμείς δεν εχουν την ίδια όρεξη κάθε μερα,

Ούτε κάθε μωρο πίνει την ίδια ποσότητα ούτε αυτά που θηλάζουν ούτε αυτά που πίνουν φόρμουλα,

Γενικά ομως να ξέρεις οτι τα 180 ειναι παρα πολλα, και τα 150 μην σου πω...

Ο δικός μου δεν είχε πιεί ποτε πάνω απο 120 βέβαια με ποιο συχνά γεύματα.

Ναι αλλα δεν παίζει ρόλο και τα γεύματα γιατί ειναι 4 μηνων αλλα 4 γεύματα δεν ειναι και πολλά μου κοιμάται το βράδυ απο τις 8 και ξυπνάει το πρωί στις 8 βέβαια όλη την μερα δεν κοιμάται

Ναι αλλα δεν παίζει ρόλο και τα γεύματα γιατί ειναι 4 μηνων αλλα 4 γεύματα δεν ειναι και πολλά μου κοιμάται το βράδυ απο τις 8 και ξυπνάει το πρωί στις 8 βέβαια όλη την μερα δεν κοιμάται

4 γεύματα δεν ειναι πολλα... Σίγουρα

Αν θες να δοκιμάσεις να του δώσεις πιο νωρίς, φαντάζομαι οτι κρατάς 3 ωρο?

Αλλα και πάλι, πως θα χωνέψει 150 μλ σε λιγότερο απο 3 ωρες?

Έχετε θέμα με το βαρος του?

Πριν πως έτρωγε?

4 γεύματα δεν ειναι πολλα... Σίγουρα

Αν θες να δοκιμάσεις να του δώσεις πιο νωρίς, φαντάζομαι οτι κρατάς 3 ωρο?

Αλλα και πάλι, πως θα χωνέψει 150 μλ σε λιγότερο απο 3 ωρες?

Έχετε θέμα με το βαρος του?

Πριν πως έτρωγε?

Οχι δεν έχω θέμα με το βάρος του η παιδίατρος είπε οτι με βάση το ύψος του το βάρος του ειναι μια χαρά , 4 ωρο κρατάω , στο 3 μηνα μου έτρωγε 5 γεύματα των 150 ml γιατρό σκέφτομαι τώρα δεν πρέπει να τρώει περισσότερο ? μου τρώει μονο 4 γεύματα αλλα ποτε πριν δεν μου έβγαζε γαλα

Οχι δεν έχω θέμα με το βάρος του η παιδίατρος είπε οτι με βάση το ύψος του το βάρος του ειναι μια χαρά , 4 ωρο κρατάω , στο 3 μηνα μου έτρωγε 5 γεύματα των 150 ml γιατρό σκέφτομαι τώρα δεν πρέπει να τρώει περισσότερο ? μου τρώει μονο 4 γεύματα αλλα ποτε πριν δεν μου έβγαζε γαλα

Θα μπορούσε να τρώει και τα ίδια όχι απαραίτητα περισσότερο, αλλα λιγότερα ναι, ειναι λογικό που ανησυχείς, ποσό καιρό το κανει αυτό?

Μιλάμε για μητρικό γαλα ή φόρμουλα?

Μπορει να ειναι κάτι παροδικό, ή να βγάζει δόντια... ?

Όταν ξεκινήσαμε τα δόντια έτρωγε πολύ λιγότερο... Καθόλου στέρεες ενώ τις είχαμε ξεκινήσει κανονικά ήθελε μονο γαλα.

Θα μπορούσε να τρώει και τα ίδια όχι απαραίτητα περισσότερο, αλλα λιγότερα ναι, ειναι λογικό που ανησυχείς, ποσό καιρό το κανει αυτό?

Μιλάμε για μητρικό γαλα ή φόρμουλα?

Μπορει να ειναι κάτι παροδικό, ή να βγάζει δόντια... ?

Όταν ξεκινήσαμε τα δόντια έτρωγε πολύ λιγότερο... Καθόλου στέρεες ενώ τις είχαμε ξεκινήσει κανονικά ήθελε μονο γαλα.

Φόρμουλα του δίνω , τα δοντάκια μας είπε η παιδίατρος έχουν πρηστεί πολυ και έχει πολλά σάλια περιμένουμε να βγάλει

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...