Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

S.O.S. Επείγουσες κλήσεις Ανθρωπιστικής Βοήθειας κ' Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Recommended Posts

aima10.jpg

Η Σμαραγδά Μαρία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κιλκίς εδώ και λίγες ημέρες, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας και έχει επειγόντως ανάγκη από αίμα.

Παρακαλείται όποιος έχει τη δυνατότητα ή γνωρίζει κάποιον που μπορεί να βοηθήσει, και να δώσει αίμα.

Τα στοιχεία του ατόμου είναι: Σμαραγδά Μαρία Νοσοκομείο Κιλκίς Ορθοπεδική κλινική.

Τηλ επικοινωνίας 698 454 3290 Αστέριος Σμαραγδάς (ώρες αιμοδοσίας 8:30-14:00 και 16:30-20:00)

*ta-masalia.blogspot.gr

310_ii12.png

Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 585
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

14234210.jpg

Η ζωή της 18χρονης Παναγιώτας από την περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Ασωπού βρίσκεται σε κίνδυνο, μετά από ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα.Η Παναγιώτα είναι πολυτραυματίας και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, πολλαπλά και συντριπτικά κατάγματα στα πλευρά και κακώσεις στους πνεύμονες...

Η οικογένειά της προκειμένου να αντεπεξέλθει οικονομικά σε αυτή την περιπέτεια απευθύνει έκκληση προς όλους για βοήθεια. Υπάρχει ένας τραπεζικός λογαριασμός στην Eurobank, (κατάθεση μπορεί να γίνει και σε όλα τα καταστήματα του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου στον ίδιο λογαριασμό), Αριθμός βιβλιαρίου καταθέσεων: 0026-0153-01-0101 866769 όπου ο καθένας μπορεί, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, να καταθέσει το περίσσευμα ή το υστέρημα της αγάπης του και της ανθρώπινης αλληλεγγύης.

(Από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Μονεμβασίας).

Πηγή:news.935radio.gr

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδης

*zougla.gr

310_ii12.png

aima10.jpg

Ο Κεσαπίδης Χρήστος έχει μια προγραμματισμένη εγχείρηση σε λίγες μέρες στο Νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη και χρειάζεται 4 φιάλες αίμα.

Δυστυχώς αδυνατεί να βρει από το περιβάλλον του και είναι άμεση ανάγκη.

Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να στείλει αίμα λέγοντας το όνομα του ασθενούς.

Η ομάδα αίματος δεν έχει σημασία.

Όποιος βοηθήσει, αν μπορεί ας επικοινωνήσει, για να γνωρίζει και η οικογένεια του.

Τηλ. 698 657 3129

*T.T.Fm

310_ii12.png

image_12.jpg

Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Τρίκκης καί Σταγῶν προσκαλεῖ τό φιλόχριστο ποίμνιό της νά συμβάλλει εἰς τήν προσπάθειάν της νά συγκεντρώσει ἱκανή Τράπεζα αἵματος, συμβάλλουσα ἔτσι εῖς τήν θεραπείαν ἤ τήν διατήρησιν τῆς ζωῆς ἀσθενῶν ἀδελφῶν μας.

Ἡ αἱμοδοσία θά πραγματοποιηθεῖ εἰς τά γραφεῖα τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως τήν Τρίτη 3 Ἰουνίου ἀπό 9 ἔως 12 τό πρωί.

Πρόκειτε διά πρᾶξιν εἰλικρινοῦς Χριστιανικῆς ἀγάπης. Παρακαλεῖσθε νά προσέλθετε καί ἁπλόχερα νά τήν δώσετε εἰς τούς πάσχοντας ἀδελφούς μας.

Ὑπογραμμίζεται ὅτι, ὅσοι δέν μποροῦν τήν Τρίτη νά δώσουν αἷμα, μποροῦν νά προσέλθουν στο Νοσοκομεῖο (Τμῆμα αἱμοδοσίας) καί νά δώσουν ὅποτε θέλουν τονίζοντας ὅτι εἶναι γιά τήν Τράπεζα αἵματος τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Τρίκκης καί Σταγῶν, ὥστε νά γίνει ἡ χρέωση σωστά.

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

*trikalanews.gr

310_ii12.png

aima10.jpg

Μεγάλη μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 7χρονος απο την Κέρκυρα που πριν λίγα 24ωρα μεταφέρθηκε απο το νησί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών με C130.

Ο μικρός Δημήτρης εδώ και μια εβδομάδα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο νοσοκομείο με ηπατική ανεπάρκεια.

Οι δικοί του άνθρωποι κάνουν έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν δίνοντας αίμα για το παιδί τους.

*thebest.gr

310_ii12.png

Διαφημίσεις

aima10.jpg

Ζητείται επειγόντως αίμα της ομάδας 0 ΑΡΝΗΤΙΚΟ για 21χρονο.

Ο νεαρός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6931071746, 6948724835

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

*enikos.gr

310_ii12.png

Την επιστολή της 17χρονης Κατερίνας, μαθήτριας από το Βόλο που νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το e-Saloniki.gr, όπως την έλαβε από την ΕΛΜΕ Μαγνησίας και τον πρόεδρό της Σωκράτη Σαβελίδη, οι οποίοι πριν από μερικούς μήνες είχα οργανώσει εκστρατεία οικονομικής βοήθειας για την 17χρονη, η οποία βασανίζεται από πολλά προβλήματα υγείας.

Η σοκαριστική επιστολή της 17χρονης, μέσω της οποίας ζητάει την βοήθεια όλων μας μέσω του υπ' αριθμόν (858/605194-47) λογαριασμού της Εθνικής Τράπεζας, είναι χειρόγραφη και έχει ως εξής:

04890810.jpg

*e-saloniki.gr

310_ii12.png

noname11.jpg

Έκκληση για βοήθεια προκειμένου ο 15χρονος να χειρουργηθεί σε κλινική στη Γερμανία

Μία σπάνια πάθηση στην καρδιά του στερεί όσα κάνουν οι συνομήλικοί του. Ο λόγος για το 15χρονο Αντώνη Μιχάλη Γουλιδάκη, από τη Νεάπολη, ο οποίος από τη μέρα που γεννήθηκε στερείται ... απλά καθημερινά πράγματα, λόγω της στένωσης ισθμού αορτής από την οποία πάσχει.

Η οικογένειά του έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 19.000 ευρώ που απαιτούνται για την επέμβαση, ωστόσο χρειάζονται ακόμη 4.920 ευρώ για τον προεγχειρητικό έλεγχο, ως τις 18 Ιουνίου, οπότε έχει προγραμματιστεί η επέμβαση σε ιδιωτική κλινική στο Βερολίνο, που υπόσχεται 100% επιτυχία, προκειμένου ο 15χρονος να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν το αγόρι μπορούν να καταθέσουν χρήματα στο λογαριασμό της Alpha Bank με αριθμό 593-002101-087213 στο όνομα Γιάννης Γουλιδάκης.

*cretalive.gr

310_ii12.png

medici10.jpg

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αττική.

Το Σάββατο 21 Ιουνίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι

· Στου Παπάγου, μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Σκέπης στη διασταύρωση των οδών Ιωνίας και Κύπρου

Τα φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, τα οποία βέβαια δεν τα χρειαζόμαστε πια και δεν έχουν λήξει, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής», όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι, εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» κάθε μέρα από τις 09.00 το πρωί έως τις 17.00 το απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο 210-3847374.

Το ιατρείο της «Κοινωνικής Αποστολής» δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους, 2) Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει, 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

ΣΚΑΪ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

*oloimaziboroume.gr

310_ii12.png

aima10.jpg

Έκκληση για αίμα απευθύνει η οικογένεια του μικρού Άρη Παναγόπουλου που θα εγχειριστεί σε λίγες μέρες στο Ωνάσειο.

Μέχρι στιγμής γίνονται προσπάθειες μέσω των sosial media και όχι μόνο για να συγκεντρωθούν οι απαιτούμενες φιάλες αίματος.

Λίστα αιμοδοσίας έχει ανοίξει στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό κέντρο.

Από τον κ. Ήλια Παναγόπουλο:

Καλησπέρα,

ο μικρός μου θα εγχειριστεί στην καρδιά του στις αρχές Ιουλίου και χρειαζόμαστε αίμα.

Παρακαλω όποιος μπορεί να βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων.

Η αιμοδοσία πρέπει να γίνει σε δημόσιο νοσοκομείο για τον

Άρη Παναγόπουλο του Ηλία που θα εγχειριστεί στο Ωνάσιο.

Με εκτίμηση

Ηλίας Παναγόπουλος

*patrasevents.gr

310_ii12.png

Διαφημίσεις

aima10.jpg

«Σκεφτείτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ όλοι να γίνετε εθελοντές μυελού οστών.

Η κόρη μου 38 ετών (με ένα παιδί 4,5 ετών) στον Άγιο Σάββα με οξεία λευχαιμία, ιδιαιτέρως δύσκολη περίπτωση.

Μπορείς να ΣΩΣΕΙΣ μία ζωή, ίσως του παιδιού μου.

ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ.

Αν δεν μπορείς να πας, τηλεφώνησε, σου στέλνουν με courier σπίτι το set, γλύφεις μία μπατονέτα και το επιστρέφεις.

Έτσι ελέγχουν.

Αν βρεθεί συμβατότητα (Θεέ σε παρακαλώ) σε καλούν να δώσεις αίμα (νέα μέθοδος), δεν τρυπάνε σπονδυλική στήλη ή αλλού. Απλή αιμοληψία ΠΙΑ. Τίποτα το επίπονο.

Σκέψου, να ξέρεις μετά ότι ΕΣΥ ΕΣΩΣΕΣ μία ζωή.

Φοιβιάννα Μιχαηλίδη, ΄Αγιος Σάββας, Α.Τ. ΑΗ 075256/02.08.08, Α.Τ. Χαλανδρίου.

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της ψυχής μου.

Ο πατέρας της.

Για αυτήν ζω.

Παρακαλώ μεταδώστε το όσο πιο πολύ μπορείτε.»

Τα σημεία επικοινωνίας είναι:

ΑΘΗΝΑ:

1. Νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία: τηλ. 213-2013763-4

2. Νοσοκομείο Ευαγγελισμός: τηλ. 213-2043166

3. Μαιευτήριο Ελενα: 210-6453759

4. Οραμα ΕΛΠΙΔΑ- Μαριάννα Βαρδινογιάννη: 210-7485030

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:

1. Νοσοκομείο Ιπποκράτειο: 2310-892650

2. ΛΑΡΙΣΑ: Πανεπιστημιακό Λαρίσης: 2413-502579

3. ΠΑΤΡΑΠανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών: 2610-969872

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ η καταγραφή στις αιμοδοσίες όλων των νοσοκομείων

Πηγή: Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο Αθήνας

*athensmagazine.gr

310_ii12.png

14501010.jpg

Αρκετοί φίλοι του 8χ8 αλλά και εν΄ ενεργεία ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές από τα Τρίκαλα και την Πύλη αγωνίστηκαν για ξεχωριστό σκοπό στο γήπεδο 8χ8 του «Αθλέτικ Παρκ».

Διεξήχθησαν δύο αγώνες από τέσσερις ομάδες και συγκεντρώθηκαν χρήματα για την στήριξη ενός 7χρονου κοριτσιού που η οικογένειά της, τα έχει μεγάλη ανάγκη.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι το οποίο μετά από αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, απαιτείται να υποβληθεί άμεσα σε ακτινοθεραπεία λόγω μυελοβλαστόματος (ραγδαία αύξηση καρκινικών κυττάρων) σε εξειδεικευμένη κλινική στην Αγγλία.

Οι ελπίδες αποθεραπείας του παιδιού είναι σημαντικές. Η κάθε είδους στήριξη της μητέρας και της κόρης (ο πατέρας έχει πεθάνει από καρδιακή ανακοπή) είναι πολύ σημαντική. Όσοι μπορούν ας βοηθήσουν.

Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης σε προσωπικό λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς:

IBAN GR19 0172 2110 0052 1106 1095 097

Δικαιούχοι λογαριασμού: Τρίρλη Μαρία, Τσίρλη Φλώρα-Ευστρατία

Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαριστούν τον Κώστα Καρακούση για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου 8χ8 έτσι ώστε να διερξαχθεί το μίνι τουρνουά για τον σκοπό που προαναφέραμε.

Α.Ο. Τρίκαλα 1963

*zougla.gr

310_ii12.png

image_12.jpg

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης ¨Γέφυρα Ζωής¨, διοργανώνει την 21η Αιμοδοσία του 2014, σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γεν. Μαμάτσειου Νοσοκομείου την Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014 από τις 15:00 – 20:00, (προσέλευση μέχρι 19:30), στα γραφεία του Συλλόγου, Π. Χαρίση 23.

Η αγάπη στον συνάνθρωπο παίρνει πραγματική μορφή με την εθελοντική αιμοδοσία όταν προσφέρεται για τον άγνωστο πάσχοντα ασθενή.

Σας περιμένουμε το απόγευμα της Τετάρτης 16/7/2014

Απαραίτητες προϋποθέσεις κατά την προσέλευση στην αιμοδοσία του υποψήφιου Εθελοντή αιμοδότη για προσφορά αίματος είναι:

1.Να αισθάνεστε καλά

2.Να είστε ξεκούραστοι)

3.Να έχετε κοιμηθεί την προηγούμενη ημέρα 6-7 ώρες τουλάχιστον.

* Να υπενθυμίσουμε ότι τρώμε ένα ελαφρύ γεύμα 3 ώρες πριν.

* Δεν πίνουμε αλκοόλ την προηγούμενη ημέρα και τέλος

* Δεν παίρνουμε ασπιρίνες εκτός και αν είναι απαραίτητο, οπότε δεν Αιμοδοτούμε.

* Δηλώνουμε στο Γιατρό αιμοδοσίας ποια φάρμακα παίρνουμε.

* ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ μας Ταυτότητα ή θυμόμαστε τον Αριθμό Ταυτότητας.

* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,

Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας Παύλου Χαρίση 23, Φαξ-τηλ:.24610405752461040575 κινητό: 6977337561 6977337561 και στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση, www.seakozanis.gr

*seakozanis.gr

310_ii12.png

ii10.jpg

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» και σε συνεργασία με το ραδιοφωνικό σταθμό SIERRA FM συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στην Αθήνα και στη Σιάτιστα.

Το Σάββατο 12 Ιουλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι,

Στην Αθήνα, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη Κυνηγού στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 126

Στη Σιάτιστα, στην πλατεία Γεράνειας μπροστά από τα γραφεία του Ιππικού Συλλόγου

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στην Αθήνα, θα παραληφθούν από ιατρούς του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους, ενώ το υλικό που θα συγκεντρωθεί στη Σιάτιστα, θα διατεθεί στο Κοινωνικό Φαρμακείο, το οποίο λειτουργεί υπό την εποπτεία της Μητρόπολης Σισανίου και Σιατίστης.

ΣΚΑΪ

SIERRA FM

*oloimaziboroume.gr

310_ii12.png

image_12.jpg

Εθελοντική αιμοδοσία στον Μητροπολιτικό Ναό «Ευαγγελιστρίας» Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιουλίου 2014 από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι.

«Όσοι μπορούν, ας έρθουν να δώσουν λίγο αίμα. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη. Καθημερινά έρχονται συμπολίτες μας και ζητούν αίμα για τους αρρώστους τους, για εκείνους που έχουν πραγματικά ανάγκη έστω και μια μονάδα αίματος για να κρατηθούν στη ζωή. Ευχόμενοι ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα αυτό, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

*zougla.gr

310_ii12.png

Διαφημίσεις

iiii10.jpg

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ» το Σάββατο 19 Ιουλίου από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό στη Λιβαδειά, μπροστά από την εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου στην πλατεία Αθανασίου Διάκου.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό, που θα συγκεντρωθούν στη Λιβαδειά, θα παραληφθούν από ιατρούς-εθελοντές του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, όπου και θα γίνει η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.

*oloimaziboroume.gr

310_ii12.png

aima10.jpg

Η ΕΛΜΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΚΚΛΗΣΗ

Μαθητής, σε Λύκειο της Βοιωτίας, νοσηλεύεται και έχει μεγάλη ανάγκη για αίμα και κυρίως ομάδας 0 αρνητικό.

Παρακαλούμε, όσοι έχετε τη δυνατότητα να δώσετε αίμα, οποιασδήποτε ομάδας και κυρίως της συγκεκριμένης (0 αρνητικό) γιατί υπάρχει έλλειψη, να απευθυνθείτε στο κοντινότερο νοσοκομείο.

Δηλώστε οτι δίνετε αίμα για τον Μανδάνη Ιωάννη του Χαραλάμπους που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο " ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ"

Η ευαισθησία όλων μας μπορεί να σώσει τη ζωή ενός παιδιού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ

alfavita.gr

310_ii12.png

• 2 εβδομάδες μετά...

xasapa10.jpg

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Εργοτέλη και τα τελευταία χρόνια έπαιξε στο τοπικό στις ομάδες του Αλμυρού και του ΠΑΝΟΜ.

Πριν από περίπου ένα μήνα ο Χασαπάκης είχε ένα τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή του Γαζίου και από τότε βρίσκεται στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάζεται αρκετό αίμα για να ζήσει.

Έτσι αρκετές ομάδες του τοπικού βρίσκονται στο πλευρό του άτυχου ποδοσφαιριστή που δραστηριοποιούνται προκειμένου να μαζέψουν όσο αίμα χρειάζεται για να παραμείνει ζωντανός!

*cretalive.gr

310_ii12.png

afisa-10.jpg

Η Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας και ο Δήμος Λεβαδέων διοργανώνουν συναυλία με τον δημοφιλή τραγουδιστή Γιάννη Πλούταρχο, στο ανοιχτό θέατρο της Κρύας, στις 27 και στις 28 Αυγούστου, στις 21:00 το βράδυ.

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως και για την ενίσχυση εμπεριστάτων συνανθρώπων μας.

Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας, "είναι γνωστή η προσπάθεια που καταβάλλεται από την Μητρόπολή μας για να συντηρήσουμε τα ιδρύματα της Βοιωτικής Εκκλησίας και παράλληλα να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, προσφέροντας ό,τι μπορούμε από τα αυτονόητα της ζωής.

Σε αυτή την εκστρατεία αλληλεγγύης υπάρχει χώρος για όλους. Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια δεν αποτελεί υποχρέωση ορισμένων, αλλά είναι καθήκον και προτεραιότητα όλων μας.

Προτρέπουμε και προσκαλούμε όλους σας να αγκαλιάσετε τη συναυλία, δίνοντας το ισχυρό μήνυμα ότι εμείς οι Έλληνες, παρά τις δυσκολίες, στεκόμαστε πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον".

*agioritikovima.gr

310_ii12.png

aima10.jpg

Παρακαλούμε όσους επιθυμούν και μπορούν να μεταβούν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (στάση Κατεχάκη) προκειμένου να δώσουν αιμοπετάλια για τον πατέρα μου Ιωάννη Λύσσαρη, (παίρνουν απλά αίμα δεν είναι επίπονη διαδικασία).

Ώρες προσέλευσης 9-1 το πρωί και 6-8 το απόγευμα μαζί με την ταυτότητά σας.

ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Η κόρη Σόφη Λύσσαρη

*T.T.Fm

310_ii12.png

aima10.jpg

Ζητούνται επειγόντως φιάλες αίμα της ομάδας Β ή Ο αρνητικό για την 39χρονη Ζωή Παπαποστόλου του Γεωργίου από την Οιχαλία.

Η 39χρονη, νοσηλεύεται στην Αιματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας και χρήζει άμεσης μετάγγισης αίματος αλλά δυστυχώς τα αποθέματα του Νοσοκομείου δεν επαρκούν.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 694 7439100

*trikalanews.gr

310_ii12.png

aima10.jpg

Επείγουσα έκκληση για βοήθεια απευθύνει ένας 37χρονος ο οποίος πάσχει από λευχαιμία.

ʽʼΛέγομαι Τσιτιρίδης Λάζαρος είμαι 37 ετών με δύο παιδάκια 5 και 7 ετών και πάσχω από οξεία λευχαιμία. Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Αθηνών και πρέπει επειγόντως να κάνω μεταμόσχευση μυελού των οστώνʼʼ.

Γίνε και συ εθελοντής δότης αρχέγονων αιμοποιητικών κυττάρων (μυελού των οστών) δίνοντας απλά λίγο αίμα!

Αν βρεθείς συμβατός σε καλούν να δώσεις πάλι μόνο αίμα (νέα μέθοδος).

Σκέψου ότι μετά εσύ ΕΣΩΣΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Μπορείς να απευθυνθείς στα παρακάτω κέντρα εθελοντών δοτών:

Στην Αθήνα:

• ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» Αθηνών - Τμήμα Ανοσολογίας - Ιστοσυμβατότητας

Τηλ. 213-20.43.166, Δευτέρα-Πέμπτη 9.00-13.00

«Θέλω να γίνω εθελοντής για τον Τσιτιρίδη Λάζαρο και την παγκόσμια βάση»

Στη Θεσσαλονίκη:

• ΓΝ «Ιπποκράτειο» Θεσσαλονίκης - Τμήμα Ανοσολογίας - Ιστοσυμβατότητας Τηλ. 2310-892607 ή 2310-892650)

Στη Λάρισα:

• Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας - Τμήμα Ανοσολογίας και Ιστοσυμβατότητας Τηλ. 2413-502579 ή 2413-502173)

Στην Πάτρα:

• Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών - Τμήμα Αιματολογίας - Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Πανεπιστημίου Πατρών

Τηλ. 2610-969872 ή 2613-603255).

Για την Ελληνική Περιφέρεια, όπου δεν υπάρχει αντίστοιχο Κέντρο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η καταγραφή των εθελοντών δοτών γίνεται στις Αιμοδοσίες των Νοσοκομείων της περιοχής τους. Οι Αιμοδοσίες, μετά από επικοινωνία με τα ανωτέρω εργαστήρια, ορίζουν με ποιο εργαστήριο θα έχουν συνεργασία και θα αποστέλλουν τα ληφθέντα δείγματα για τυποποίηση."

*tro-ma-ktiko.blogspot.gr

310_ii12.png

aa11.jpg

Δύσκολες ώρες για τον Αντώνη Βαρδή και την οικογένεια του καθώς ο γνωστός τραγουδοποιός έχει άμεση ανάγκη από αίμα με τους συγγενείς του να απευθύνουν έκκληση για αιμοδοσία μέσω της επίσημης σελίδας του τραγουδιστή στο Facebook.

*enikos.gr

310_ii12.png

aima10.jpg

Επειγόντως χρειάζεται αίμα για την μικρή τετράχρονη Μοσχατιωτισσα Σοφία-Νεκταρία Φελλά, που νοσηλεύετε στο νοσοκομείο Μητέρα.

Η οικογένεια τις μικρής κάνει έκκληση για βοήθεια, ζητά αίμα άμεσα και σε λίγες μέρες και αιμοπετάλια, μπορούμε να βοηθήσουμε το μικρο αγγελούδι να βγει νικητής !!!

Δείτε αναλυτικά πως μπορείτε να βοηθήσετε !

Καλημέρα. Συγγνώμη για την αναστάτωση τέτοια μέρα. Η Σοφία μας έχει μια μορφή λευχαιμίας. Έχουμε πολλά υπέρ μας και θα νικήσουμε. Από Δευτέρα χρειαζόμαστε αίμα. Σε οποιαδήποτε μονάδα με την ένδειξη: Ιπποκράτειο Αθήνας για Σοφία-Νεκταρία Φελλά που νοσηλεύεται στο Μητέρα. Θα χρειαστούμε και αιμοπετάλια αργότερα. Μπορείτε να πάτε το συντομότερο ΜΟΝΟ στο ιπποκράτειο για έλεγχο συμβατότητας και θα κληθείτε όταν χρειαστεί.

Σας ευχαριστούμε.

Η Παναγιά μαζί με όλα τα παιδιά...

*my-mosxato.blogspot.gr

310_ii12.png

image_12.jpg

Σε έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία προχωράει ο δήμος Νεάπολης-Συκεών εξαιτίας των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.

Το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής σε συνεργασία με το νοσοκομείο Ιπποκράτειο οργανώνουν την εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 20 Αυγούστου, από τις 08.00 το πρωί έως τις 14.00 μετά το μεσημέρι, στο δημαρχείο Νεάπολης-Συκεών (πρώην αίθουσα συνεδριάσεων ΔΣ, αυλόγυρος δημαρχείου) στις Συκιές.

«Η δημοτική αρχή απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, προκειμένου να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν μεγαλύτερο απόθεμα για την κάλυψη των πολλών έκτακτων εποχικών αναγκών λόγω των τροχαίων ατυχημάτων, που δυστυχώς κατατάσσουν τη χώρα μας στις υψηλότερες θέσεις αρνητικών ρεκόρ, της μικρότερης διαθεσιμότητας εθελοντών αιμοδοτών λόγω αδειών, καθώς και της έλευσης τουριστών. Σκοπός είναι να εξασφαλιστεί η επάρκεια αίματος που απαιτείται τόσο για έκτακτα χειρουργεία, όσο και για πάγιες ανάγκες χρόνια ασθενών και ήδη προγραμματισμένες επεμβάσεις πάσης φύσεως» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

«Παράλληλα είναι και μια καλή ευκαιρία για όσους κατοίκους και δημότες του δήμου Νεάπολης-Συκεών δεν μπόρεσαν να μετάσχουν στην πρόσφατη τακτική "Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Κοινωνικής Προσφοράς" τον περασμένο Ιούνιο, να στείλουν τώρα το δικό τους μήνυμα ελπίδας. Άλλωστε, η ανθρωπιά δεν κάνει διακοπές, ούτε και τον Αύγουστο…» προστίθεται.

*zougla.gr

310_ii12.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...