Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

S.O.S. Επείγουσες κλήσεις Ανθρωπιστικής Βοήθειας κ' Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Recommended Posts

Έκκληση για βοήθεια σε μικρό μαθητή

timthu10.jpg

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε.

Γραφείων Αγρινίου – Θέρµου

«Κοσµάς ο Αιτωλός» Αγρίνιο 11/06/2013

Ταχ. Διεύθυνση: Τσαλδάρη 49 Α.Π.: 19

Ταχ. Κώδικας: 3010 Αγρίνιο

Τηλ: 2641021136 – FAX: 26410-27113

e-mail: [email protected] ΠΡΟΣ: Όλα τα µέλη

www.daskaloi.gr του Συλλόγου µας.

ΔΟΕ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ένα παιδάκι νηπιαγωγείου του Συλλόγου μας έχει την ανάγκη μας . Αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας με κίνδυνο ολικής τύφλωσης , αν δεν αποσταλεί σε ειδικό οφθαλμολογικό κέντρο του εξωτερικού για περαιτέρω αντιμετώπιση η οποία δεν μπορεί να γίνει σε κανένα παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ελλάδα .

Τα στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στη διάθεση του Συλλόγου καθώς επίσης και η διάγνωση από την οφθαλμολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών « Η Αγία Σοφία – Παίδων Πεντέλης »

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι Διευθυντές να ενημερώσουν τους Συλλόγους Γονέων , τους μαθητές και τους συναδέλφους και το ποσό που θα συγκεντρωθεί να το καταθέσουν στην τράπεζα Αττικής στον αρ. λογαριασμού : 57237198

Πληροφορίες : Πρόεδρος Συλλόγου , Αδάμης Σπύρος 6984073316

Αντιπρόεδρος Συλλόγου , Λιάτσου Χριστοφορούλα 694665505

*greekteachers.gr

http://www.greekteachers.gr/%CE%AD%CE%BA%C...B7%CF%84%CE%AE/

310_ii12.png

Εκεί ψηλά που βρίσκεσαι, που κατοικείς, πατέρα.

Η σκέψη σου θα ακολουθεί για πάντα το καλό μου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 585
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ. MΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ

parask10.jpg

Aς βοηθήσουμε να γιατρευτεί ακόμα ένα μικρό παιδί!

Κάποιοι μετράνε την αγάπη με ένα βλέμμα, με μερικά όμορφα λόγια…Ένας γονιός δεν έχει λόγο να βάλει μέτρο στην αγάπη.

Αντλεί δύναμη από το παιδί και παλεύει καθημερινά να του δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί. Κάποια παιδάκια χρειάζονται παραπάνω φροντίδα...

Όπως η μικρή Παρασκευή, η όποια από βρεφική ηλικία γνώρισε την ψυχρότητα των νοσοκομείων αλλά και των χειρουργείων…

Η Παρασκευή – Ευφραιμία Θεοδώρου δεν μπορεί να δει αλλά ούτε και να μιλήσει. Είναι μόλις πέντε χρονών και ακόμα δεν έχει περπατήσει.

Δίνει μάχη για να κρατήσει την όρασή της. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υποστεί αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς.

Στην ηλικία μόλις των έξι μηνών το μικρό κοριτσάκι είχε υποβληθεί στην πρώτη της εγχείρηση στο αριστερό της μάτι. Η επέμβαση έγινε στο Γενικό Νοσοκομείο των Αθηνών, «Γεννηματάς», αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα.

Όπως μας αναφέρει ο πατέρας του κοριτσιού, κ. Απόστολος Θεοδώρου, οι γιατροί τότε του είχαν πει χαρακτηριστικά «να σταματήσει να κάνει πειράματα στην Ελλάδα καθώς δεν θα υπάρξει αποτέλεσμα». Η λύση λοιπόν ήταν να μεταφερθεί η μικρή στην Αμερική και να υποβληθεί σε εγχείρηση. Τα έξοδα όμως για την οικογένεια είναι πολλά… Έπειτα από την πρώτη εγχείρηση, όμως, το κοριτσάκι υπέστη μια καθολική αποκόλληση του αμφιβληστροειδούς.

Τότε εξετάστηκε από γιατρούς, οι οποίοι διέγνωσαν ότι το παιδί θα έπρεπε να μεταβεί στο εξωτερικό, διότι εκεί μπορούσε να λάβει την ενδεδειγμένη θεραπεία.

Την άνοιξη του 2009 η Παρασκευή κατάφερε να μεταβεί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στα δυο της μάτια.

Η επέμβαση έγινε στο Childrenʼs Hospital of Los Angeles- Doheny Retina Institute.

Το Ινστιτούτο αυτό διευθύνει ο Thomas Lee, MD, o οποίος διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στις σύνθετες διαταραχές του αμφιβληστροειδούς και διεξάγει έρευνες για τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν ενίοτε στους οφθαλμούς των παιδιών.

«Για τους πρώτους πέντε μήνες η μικρή έδειχνε σημάδια βελτίωσης», μας λέει ο κ. Θεοδώρου. «Σημάδια ότι βλέπει, ότι αντιλαμβάνεται το φως, τον ήλιο. Ξαφνικά όμως υπέστη ξανά αποκόλληση». Τώρα, η οικογένεια παλεύει πάλι από την αρχή να βρεθούν τα χρήματα και να μεταφερθεί εκ νέου στην Αμερική για εγχείρηση.

Παράλληλα, η Παρασκευή πάσχει από οστεοπόρωση σοβαρού βαθμού, που μπορεί να της προκαλέσει κατάγματα, καθώς της χορηγούνται τα ενδεδειγμένα φάρμακα.

Η μικρή δηλαδή δεν μπορεί να δει, να μιλήσει ή να περπατήσει. Το κόστος των φαρμάκων που χορηγούνται στη μικρή τα καλύπτει η Πρόνοια, μας αναφέρει ο πατέρας της Παρασκευής.

Ωστόσο, για την περίθαλψη και τις εγχειρήσεις εκτός Ελλάδας το υπουργείο Υγείας καλύπτει το 1/3 των εξόδων. Έτσι θα γίνει και τώρα.

Αλλά το ποσό είναι μεγάλο και κανείς δεν ξέρει πόσο ακριβώς θα χρειαστεί να παραμείνει στην Αμερική. «Αυτή τη φορά ίσως μείνουμε και μήνες», μας λέει ο κ. Θεοδώρου.

«Θα προσπαθήσουμε να θεραπεύσουμε και να βρούμε λύση και για την οστεοπόρωση». Τα έξοδα για την οικογένεια της μικρής Παρασκευής δεν σταματάνε.

Τα οικονομικά περιθώρια έχουν στενέψει. Καθημερινά χρειάζεται φροντίδα και φάρμακα.

Οι γονείς και τα αδέλφια της την βοηθάνε όσο το δυνατόν καλύτερα αλλά δεν φτάνει.

«Μόλις βρεθούν τα χρήματα θα φύγουμε αμέσως για την Αμερική», μας λέει ο πατέρας της.

Η μικρή Παρασκευή θα συνεχίσει να δίνει μάχη. Τα χρήματα δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο στην υγεία ενός μικρού παιδιού.

Για την οικονομική στήριξη της Παρασκευής – Ευφραιμίας Θεοδώρου έχει ανοίξει ένας τραπεζικός λογαριασμός, στον οποίο ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει τη δική του μικρή ή μεγάλη βοήθεια.

ALPHA TΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 133-002101-280728

IBAN: GR1301401330133002101280728

Ονομα Δικαιούχου: Απόστολος Θεοδώρου

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Απόστολο Θεοδώρου στα παρακάτω τηλέφωνα:

697 9724915

694 2216572

Aς βοηθήσουμε να γιατρευτεί ακόμα ένα μικρό παιδί!

*agioritikovima.gr

http://www.agioritikovima.gr/koin%CE%BFnika/23434-i-mikri-parake

310_ii12.png

Αιμοδοσία στο Κ.Υ. Αγίου Νικολάου 19/06/2013

aimodo11.jpg

Στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες για αίμα των κατοίκων – δημοτών, ο Δήμος Δυτικής Μάνης διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία αύριο Τετάρτη, 19 Ιουνίου, από τις 9.30 το πρωί έως τη 1.30 μετά το μεσημέρι, στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου.

*tharrosnews.gr

310_ii12.png

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΕΠΕΙΓΟΝ- ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 16ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ!

83457110.jpg

Ο κ. Ιορδανίδης Συμεών επόπτης πόλης Ελληνικού Αργυρούπολης ανακοίνωσε:

Για την εξαφάνιση της κορης μου 16 χρονών εχθές το πρωί 18/06/13 απο το σχολείο 3ο λύκειο Αργυρούπολης, μετά από ώρες που ενημερώθηκα απο τους συγγενείς μου, απευθύνθηκα στις Αρχες δηλωσα την εξαφάνιση μεσα απο ιστοσελίδα βρέθηκε με αγώνα δικο μου αυτος ο αλβανός που κραταει την κορη μου στη περιοχη του Κορωπίου, συνεχίζεται η επιχείρηση μεχρι τωρα απο μενα και απο τις Αρχες.

Βρεθηκε η διευθυνση που έμενε ο Αλβανός ο οποιος εχει πάρει την κορη μου και ακομα την κρυβει. Κανω έκκληση όποιος γνωρίζει κατι να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Επειδη ειμαι πατερας και μανα αν δε βρεθει το παιδι θα αναγκαστώ να πάρω εγω το νόμο στα χερια μου για το παιδι μου.

Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου στο δράμα που ζω και παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει.

Με εκτίμηση Ιορδανίδης Συμεών,

ο προιστάμμενος του δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

*epikoinonia-arg.gr / deuteri-skepsi.blogspot.gr

https://www.facebook.com/iordanidis.makis

310_ii12.png

Μαρία Νεφέλη κάνει έκκληση για βοήθεια

2013_010.jpg

«Θέλω να ζήσω», ήταν η καλημέρα της Μαρίας Νεφέλης Δημητρίου στους φίλους της στο Facebook, μετά από την πρόσφατη επιδείνωση της κατάστασης της υγείας της. Έχοντας για σύμμαχό της την αγάπη για τη ζωή, η 27χρονη Μαρία Νεφέλη εξακολουθεί να δίνει μάχη με την σπάνια ασθένεια Neuro Behcet´s Dessease And Cancer, ελπίζοντας ότι μια μέρα θα σταματήσει να χρειάζεται μορφίνη για να έχει μια φυσιολογική ζωή.

Όπως δήλωσε στο elita.com.cy η μητέρα της, Κούλλα Μιχαήλ, η κατάσταση της υγείας της κόρης της επιδεινώθηκε τον τελευταίο καιρό, καθώς υποφέρει από μικροεγκεφαλικά επεισόδια. «Οι ιατροί προειδοποίησαν ότι εάν δεν νοσηλευτεί κάπου, ίσως πάθει μεγαλύτερο επεισόδιο και παραλύσει η μία της πλευρά. Ήδη η Μαρία άρχισε να μη νιώθει την αριστερή της πλευρά» προειδοποιεί η μητέρα της κάνοντας έκκληση για βοήθεια.

Συνοδοιπόρους στον αγώνα της για τη ζωή χρειάζεται όλους όσους μπορούν να προσφέρουν έστω κι ένα μικρό χρηματικό ποσό, καθώς η οικονομική κατάσταση της μητέρας της, δεν της επιτρέπει να στείλει την κόρη της σε κλινική στην Αμερική.

Η σπάνια ασθένεια Neuro Behcet´s Dessease And Cancer «χτύπησε» την Μαρία Νεφέλη όταν ήταν μόλις 13 χρονών. Από τότε, ζει με τη βοήθεια μορφίνης, με συχνές επισκέψεις σε ιατρούς και με πόνους στα κόκαλα και στο κεφάλι, που όπως μας είπε η μητέρα της συχνά προκαλούν παράλυση σε όλο της το σώμα. «Δυστυχώς ο Behcet την έχει “χτυπήσει” στο κεφάλι, κάτι που μας είπαν οι ιατροί ότι είναι το πρώτο περιστατικό παγκοσμίως- κι αυτό την καθηλώνει στο κρεβάτι».

Κι όμως, η Μαρία Νεφέλη κατάφερε να αποφοιτήσει από το γυμνάσιο με τους καλύτερους βαθμούς, να ανταπεξέλθει με μεγάλη επιτυχία ως μαθήτρια λυκείου, να σπουδάσει Ψυχολογία και να συνεχίσει τις σπουδές της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον τομέα της Κοινωνικής Ψυχολογίας. «Η Μαρία μου παρόλα τα προβλήματά της, ήταν πάντα καλή μαθήτρια. Αύριο την Τετάρτη μάλιστα, παίρνει το πτυχίο της στην Κοινωνική Ψυχολογία κι ας είχε παρακολουθήσει την όλη σπουδή από το σπίτι, μέσω διαδικτύου».

Η Μαρία Νεφέλη κατάφερε επίσης, περνώντας τον περισσότερο ελεύθερό της χρόνο στο σπίτι, να γράψει ένα βιβλίο, στο οποίο αφηγείται την προσωπική της μάχη με τη σπάνια νόσο. Κανείς όμως από τους δικούς της ανθρώπους δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες, καθώς τους το κρατάει για έκπληξη.

Ωστόσο, μας έδωσε η ίδια μια γεύση μέσω Facebook, ποστάροντας ένα μικρό απόσπασμα: «Είμαι περήφανη για κάθε τραύμα του σώματος μου, για κάθε βαθύ ράψιμο, το οποίο αντί να δείξει σημάδι νίκης, δείχνει το αντίθετο. Σημάδια δηλητηρίου σώματος, που διακαώς με δηλητηριάζει το κάθε τέρας, μα πάλι νιώθω περήφανη. Αν με ρωτήσετε γιατί, δεν θα ξέρω την απάντηση. Ίσως η μοναδική μου απάντηση, να είναι, πως είμαι περήφανη για όλα αυτά, επειδή αυτή είναι όλη μου η ζωή, στην τελική. Έτσι, κάθε μου νέο σημάδι το φοράω ως παράσημο, απέναντι, σε όλα τα τέρατα του σώματος μου. Απέναντι όχι στην νίκη μου αλλά στην ήττα μου. Και πάλι είμαι περήφανη γιʼ αυτό. Διότι για να σας γράφω τώρα, έστω και ηττημένη, σημαίνει είμαι ήδη κερδισμένη και ας χάσω».

Το βιβλίο προσφέρθηκε να επιμεληθεί και να εκδώσει, με δικά του έξοδα, ο Αδάμος Κατσαντώνης, ερευνητής, παραγωγός και παρουσιαστής λαογραφικών εκπομπών.

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την 27χρόνη, μπορούν να κάνουν την εισφορά τους -έστω και πολύ μικρή- στους παρακάτω λογαριασμούς:

1] Αριθμός Λογαριασμού στην Τράπεζα Κύπρου (κατάθεση μέσω ONE BANK, χωρίς καμία χρέωση): 0107 – 00 – 021363 – 00 [Για Κύπρο και για Ελλάδα αυτός ο λογαριασμός]

2] Για Τράπεζα Κύπρου πάλι αλλά μέσω κατάθεσης σε οποιασδήποτε άλλη τράπεζα: IBAN: CY65 0020 0107 0000 0000 0213 6300 – Swift number (code BIC) – BCYPCY2N [Για Κύπρο και για Ελλάδα αυτός ο λογαριασμός]

3] Ελληνική Τράπεζα: CY43005001120001121054591900 – SWIFT NUMBER: HEBACY2N (Για Ελλάδα, για Κύπρο και το εξωτερικό)

Παρακολουθήστε την εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ, όπου ήταν καλεσμένη η μητέρα της Μαρίας:

http://www.elita.com.cy/el-gr/epikairotita/1269/9660/i-maria-nefeli-kanei-ekklisi-gia-voitheia

310_ii12.png

Διαφημίσεις

Ζητούν βοήθεια για την οικογένεια του νεκρού συναδέλφου τους !

10412710.jpg

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας με ανακοίνωσή της ζήτησε από τους πολίτες να συμπαρασταθούν στην οικογένεια του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Ανδριτσόπουλου, που προ ημερών έπεσε νεκρός από τα πυρά κακοποιών στο Δίστομο.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Mετά τον άδικο και αναπάντεχο χαμό του συναδέλφου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, γίνεται καθημερινά αποδέκτης της επιθυμίας συμπολιτών μας, να συμπαρασταθούν τόσο ηθικά όσο και οικονομικά στη σύζυγο και τα ανήλικα τέκνα του ηρωικού συναδέλφου μας. Κατόπιν τούτου, ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως μπορούν να ενισχύσουν οικονομικά την οικογένεια, καταθέτοντας απευθείας το ποσό που επιθυμούν στους κάτωθι λογαριασμούς της συζύγου:

ALPHA ΒΑΝΚ: 183-002101056551 Mπλέτσου Μαρία

IBAN: 15014018301830102101056 551 ΜΠΛΕΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Eπιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

*zougla.gr

http://www.zougla.gr/greece/article/zitoun-voi8ia-gia-tin-ikogenia-tou-nekrou-sinadelfou-tous

310_ii12.png

«Όλοι μαζί μπορούν» για τον Νεκτάριο !

10443110.jpg

Στο άκουσμα πως ο 39χρονος τραγουδιστής, Νεκτάριος Τριανταφυλλίδης υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο μένοντας κατάκοιτος και ανήμπορη η οικογένεια του, πληθώρα καλλιτεχνών δήλωσαν «παρών» για την οικονομική ενίσχυση του, προς ιατρική αποκατάσταση.

Ο νεαρός τραγουδιστής βρίσκεται καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον Ιούλιο του 2011 και είναι απαραίτητο να κάνει επέμβαση.

Την Τρίτη 2 Ιουλίου στις 20:00 πραγματοποιείται φιλανθρωπική συναυλία με σκοπό την κινητική αποκατάσταση του νεαρού καλλιτέχνη στο κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ, 2ου Λυκείου της Αγίας Βαρβάρας στο Αιγάλεω.

Με το σύνθημα, «όλοι μαζί, μπορούμε» και με την δύναμη της φωνής τους οι Ζαφείρης Μελλάς, Ελένη Χατζίδου, Χρίστος Μενιδιάτης, Πάνος Καλλίδης, Στέλλα Καλλή, Ελένη Γιαγκούση, Στάθης Ξένος, Δημήτρης Παρίδης, Βασιλική Σερέτη αλλά και γνωστές παρουσίες της εγχώριας showbiz θα δώσουν «παρών» με την ευχή, ο Νεκτάριος να σταθεί και πάλι περήφανα στα πόδια του.

Προπώληση εισιτηρίων: Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας (10.00-14.00)

*zougla.gr

310_ii12.png

Αιμοδοσία ... έκτακτης ανάγκης στα Πιτσίδια !

trelos10.jpg

Για την αντιμετώπιση περιστατικού υγείας ανθρώπου από την περιοχή

Την Πέμπτη το πρωί στα Πιτσίδια ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ γιατί απαιτούνται πολλές φιάλες αίματος, προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα έκτακτο περιστατικό υγείας ανθρώπου από την περιοχή.

Έκκληση απευθύνεται σε όλους να συμμετέχουν στην αιμοδοσία καθώς τα αποθέματα των Τραπεζών Αίματος που υπάρχουν στην περιοχή, αδυνατούν να καλύψουν το περιστατικό.

*cretalive.gr

310_ii12.png

0 3χρονος Κωνσταντίνος χρειάζεται την βοήθεια όλων μας !

trelos11.jpg

Έκκληση για οικονομική βοήθεια απευθύνει σε όποιον έχει τη δυνατότητα να συνδράμει, το οικογενειακό περιβάλλον του 3χρονου Κωνσταντίνου Κουφού ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας και καλείται να χειρουργηθεί σε μια ιδιαίτερα λεπτή επέμβαση στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία.

Μάλιστα, το χειρουργείο πρέπει να γίνει εντός ολίγων ημερών, όπως ορίζουν οι γιατροί που τον παρακολουθούν, οπότε η περίπτωση είναι επείγουσα.

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5701-062232-010 Για ευνόητους λόγους δίνεται και η δυνατότητα επικοινωνίας με το οικογενειακό περιβάλλον του μικρού Κωνσταντίνου. (2241003464)

Οι εποχές είναι δύσκολες για όλους. Κι όμως, ακόμα και μια πολύ μικρή συνεισφορά μπορεί να σώσει τη ζωή του αυτού του 3χρονου αγοριού.

Ας κάνει ο καθένας μας το χρέος του ως άνθρωπος και με οποιαδήποτε δυνατότητα έχει….!

Κωνσταντίνος Τύρελης

*ifmedia.gr

http://www.ifmedia.gr/local-news/19558-3xronos.html

310_ii12.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο μικρός Κωνσταντίνος-Άγγελος περιμένει την βοήθεια μας στην φιλανθρωπική εκδήλωση του ΣΥ.Μ.Α.Ρ.

motors10.jpg

Ο Σύλλογος ΣΥ.Μ.Α.Ρ. την Κυριακή 14/07/2013 και ώρα 20:00 στην περιοχή Καρακόνερο και συγκεκριμένα στο Στάδιο Καλλιπάτειρα διοργανώνει έκθεση αυτοκινήτων και μηχανών με πλήθος αγωνιστικών οχημάτων από τους αγώνες dragster και circuit αλλά και τροποποιημένα αμάξια με πολύ δυνατή μουσική.

Εκτός των ανωτέρω, επίσης θα υπάρχει ένα πολύ γρήγορο σκάφος από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΡΟΤΑ και τέλος μία μεγάλη έκπληξη από το Colorado όπου όλο το team του θα παίξει live.

Αυτή η εκδήλωση έχει να κάνει καθαρά με φιλανθρωπικό σκοπό και πιο συγκεκριμένα γίνεται προς τιμήν του μικρού μας φίλου και συντοπίτη μας ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ που όλη η Ρόδος πλέον και τα Σωματεία διαφόρων αρμοδιοτήτων έχουν ενεργοποιηθεί, έτσι λοιπόν με την σειρά μας νιώσαμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την οικογένεια και τον μικρό μας φίλο.

Η εκδήλωση αυτή αποφασίστηκε πάρα πολύ γρήγορα γιατί πληροφορηθήκαμε ότι ο μικρός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ στις 21/07/2013 μαζί με τους γονείς του θα μεταβούν στο εξωτερικό όπου θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση που είναι και ο σκοπός όλης αυτής της κινητοποίησης.

Ο ΣΥ.Μ.Α.Ρ. θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλες τις λέσχες και τα club του νησιού της Ρόδου για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του και την στήριξη τους.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στα τηλέφωνα :

6942027279, 6936720744, 6957430845

*allaksogolies.gr

310_ii12.png

Διαφημίσεις

Κάλεσμα για αίμα για έναν συνάθρωπό μας στο Διδυμότειχο

aima10.jpg

Ένας συνάνθρωπος μας με τυφλότητα στη περιοχή Διδυμοτείχου θέλει να κάνει οφθαλμολογική επέμβαση και απαιτείται μεταμόσχευση κυττάρων από δότη που να έχει ίδια ομάδα αίματος.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όποιον – όποια έχει ομάδα αίματος ΑΒ + και θέλει να βοηθήσει να επικοινωνήσει με τα παρακάτω τηλέφωνα .τηλ. 6939448128-6999419507-6930381690

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

«ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ»

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ

ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ

ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ -122-

(ΠΑΛΑΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ)

Διδ/χο 9-7-2013

*didymoteicho.net

310_ii12.png

ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ 15 ΕΤΩΝ

65320_10.jpg

Στις 12/07/2013 στις 18:30 το απόγευμα, εξαφανίστηκε από τα Άνω Πατήσια Αττικής, η Τριανταφύλλου Ελένη 15 ετών.

Η Ελένη έχει μαύρα μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,70 μ. και βάρος 64 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, μπλε μακριά φούστα (με δύο κύκλους), μαύρα πέδιλα και μωβ τσάντα χειρός.

Λόγω της πολυήμερης παραμονής της ανήλικης μακριά από την οικία της και των κινδύνων που ελλοχεύουν από αυτή, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή της.

Η οικογένεια της Ελένης ανησυχεί και ευελπιστεί σύντομα να βρεθεί με την βοήθεια όλων μας και να επιστρέψει ξανά κοντά τους.

*hamogelo.gr

310_ii12.png

Το ταξίδι του μικρού Ραφαήλ από την Κατερίνη συνεχίζεται ...

live-i10.jpg

Πέρασαν δύο χρόνια από την επιτυχημένη μεταμόσχευση μυελού στο Ραφαήλ. Δυστυχώς ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά…

Η επόμενη μάχη θα δοθεί στο Houston (Χιούστον) των ΗΠΑ στο αντικαρκινικό κέντρο MD Anderson.

To κόστος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι υψηλό γι αυτό και η παραμικρή βοήθεια από τον καθένα θα είναι σημαντική για να ανθίσει ξανά το χαμόγελο του μικρού.

Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν έχουν δημιουργηθεί δυο λογαριασμοί :

ALPHA BANK : 816-002101-036858

και ΙΒΑΝ GR75 0140 8160 8160 0210 1036858

ΑΓΡΟΤΙΚΗ –ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 048 01 007 503 19

και IBAN GR75 0432 10400 00480 10075 0319

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Τηλ. πατέρα : 6944520183 κ. Γιάννης

Τηλ. μητέρας: 6946559617 κ. Κωνσταντίνα

*live-in.gr

http://www.live-in.gr/index.php?ttl=To_taksidi_tou_mikrou

310_ii12.png

Έκκληση ζωής !

sos10.jpg

Το μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να βοηθήσει άπορους και ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, παρέχοντας τους φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός ασθενή που πάσχει από την επάρατη νόσο, στον οποίο όμως πλέον το μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού αδυνατεί να παρέχει τα φάρμακα του. Έτσι κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει.

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού:

Βοηθήστε μας να διαδοθεί το μήνυμα αυτό, ακόμα και εσείς οι ίδιοι να μην μπορείτε να βοηθήσετε, κάποιος που γνωρίζετε σίγουρα μπορεί!

Κάνουμε αγωνιώδη έκκληση για καρκινοπαθή ασθενή μας που πάσχει από καρκίνο του προστάτη και κάθε μήνα του παράσχουμε τα εξής φάρμακα:

ZOLADEX 3.6mg (λιανική τιμή 98 ευρώ περίπου)

ZOMETA 4mg (λιανική τιμή 163 ευρώ περίπου|)

Δυστυχώς πριν από λίγες μέρες του δώσαμε τα τελευταία που είχαμε διαθέσιμα και τον επόμενο μήνα δεν θα έχουμε να τον εξυπηρετήσουμε. Παρακαλούμε θερμά όποιον μπορεί να μας βοηθήσει να έρθει σε επαφή μαζί μας γιατί σε λίγες βδομάδες ο ασθενής δεν θα μπορεί να συνεχίσει την αγωγή του.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 11900 ιατρικές επισκέψεις μέσα σε 18 μήνες. Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 9631950 στις ώρες λειτουργίας του ΜΚΙΕ

ΠΡΩΙ/ΜΕΣΗΜΕΡΙ :

(ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00-14:00)

ΑΠΟΓΕΥΜΑ/ΒΡΑΔΥ:

(ΔΕΥΤΕΡΑ 17:00-20:00)

(ΤΡΙΤΗ 14:00-20:00)

(ΤΕΤΑΡΤΗ 16:00-20:00)

(ΠΕΜΠΤΗ 14:00-20:00)

(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14:00-19:00)

email [email protected]

To blog μας θα το βρείτε εδώ http://mki-ellinikou.blogspot.gr/

*enikos.gr

310_ii12.png

Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια !

10007710.jpg

Συγκεντρώνουμε πλαστικά καπάκια και χαρίζουμε στα παιδιά με κινητικά προβλήματα αναπηρικά αμαξίδια.

Βερανζέρου 18

Αθήνα

Τηλέφωνο: 210 524 8002

Εγνατίας 100

Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 220 845

*troxaia-atiximata.gr

310_ii12.png

Διαφημίσεις

Άμεση ανάγκη για αίμα !

aima10.jpg

Η συνεθελόντρια του ΜΚΙΕ κα Λιάνα Μάργαρη έχει τον ξάδερφό της Δημήτριο Ακριβό του Νικολάου, ετών 35, στο Ιπποκράτειο με λευχαιμία στο τελευταίο στάδιο.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για πολλές φιάλες αίμα, οπότε όποιος μπορεί ας βοηθήσει και μετά ας την ενημερώσει για να συνεννοηθεί κι εκείνη με το αιματολογικό.

Το τηλέφωνό της είναι 6945-223-272.

Σας ευχαριστούμε!

*ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

310_ii12.png

Έκκληση για αίμα !

aima10.jpg

Παράκληση για αίμα κάνει η οικογένεια φιλάθλου του Ολυμπιακού Βόλου.

Όποιος μπορεί να βοηθήσει παρακαλείται να δώσει αίμα στο όνομα του Αθανάσιου Ζαρίφη ο οποίος θα υποβληθεί σε σοβαρή εγχείρηση.

Για περισσότερες πληροφορίες : 690 944 4967

*volosfans.com

310_ii12.png

Επείγον! Ανάγκη για γάλα δεύτερης βρεφικής ηλικίας

goneis10.gif

Στη μονάδα νεογνών του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας φιλοξενούνται 2 αγοράκια, ηλικίας 4 μηνών το ένα και 7 μηνών το άλλο. Τα 2 αυτά αγοράκια περιμένουν να μεταφερθούν στο στο ίδρυμα Μητέρα.

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για γάλα και πάμπερς της ηλικίας τους.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την "αλληλεγγύη για όλους" στα τηλέφωνα 210.3801921

*solidarity4all.gr

310_ii12.png

Έκκληση για βοήθεια στον 3χρονο Κωνσταντίνο από την Πρέβεζα

e8658c10.jpg

Είναι από εκείνες τις στιγμές που το πάγωμα στο στομάχι είναι τόσο ισχυρό και το μυαλό σταματάει να σκέφτεται.

Από την άλλη όμως λες ότι κάτι πρέπει να κάνω και εγώ να βοηθήσω όσο μπορώ.

Ο μικρός Κων/νος από τον Μύτικα της Πρέβεζας στα τρία του μόλις χρόνια ξεκίνησε από την Τετάρτη την δική του μάχη μαζί με την οικογένεια του.

Ένα μικρό πέσιμο την ώρα του παιχνιδιού και ο πόνος στην κοιλίτσα του μικρού Κων/νου έκαναν την οικογένειά του να ανησυχήσει και έτσι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της Πρέβεζας το βράδυ της Τετάρτης όπου οι γιατροί μετά από εξετάσεις δεν είχαν καλά νέα αφού η τιμή του αιματοκρίτη ήταν αρκετά χαμηλή.

Τους σύστησαν να πάνε αμέσως στα Γιάννενα για περαιτέρω εξετάσεις και εκεί έπεσε ο κεραυνός. Ο Κων/νος πάσχει από λευχαιμία.

Την ίδια μέρα μεταφέρθηκαν στο Αγλαΐα Κυριακού και σήμερα βρίσκονται στο ΕΛΠΙΔΑ όπου θα ξεκινήσουν οι χημειοθεραπείες σύμφωνα με τα όσα μας είπε η μητέρα του, Θάλεια Μαγκλάρα.

Ο Κων/νος και η οικογένειά του ξεκίνησαν τον δικό τους Γολγοθά ο οποίος θα κρατήσει μήνες.

Η ανάγκη για βοήθεια, κυρίως σε αυτό το στάδιο, είναι οικονομική αφού η οικογένεια δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις που ξαφνικά δημιουργήθηκαν.

Και όλα αυτά την στιγμή που η οικογένεια περνούσε την δική της οικονομική κρίση μιας και δεν υπήρχε εργασία αλλά και οι οικονομικές υποχρεώσεις το τελευταίο διάστημα την είχαν γονατίσει.

Και έρχεται και το βασικότερο πρόβλημα, αυτό της υγείας του Κων/νου που είναι το σημαντικότερο απ όλα.

Έτσι η οποιαδήποτε βοήθεια που μπορεί να προσφέρει ο καθένας από εμάς είναι σημαντική για την οικογένεια και τον μικρό Κων/νο η οποία έχει ένα μεγάλο και δύσκολο δρόμο μπροστά της σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γιατροί.

Για την δική σας βοήθεια υπάρχει λογαριασμός στην τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ: 448/773391-74 στο όνομα της μητέρας του παιδιού, Θάλεια Μαγκλάρα.

Πηγή: pamepreveza.gr

*ipeirotika.gr

http://www.ipeirotika.gr/preveza/item/1903...apo-tin-prebeza

310_ii12.png

Φέτος το Δεκαπενταύγουστος το τάμα σου στην Παναγία... ''κάντο φάρμακα'' !

photoc10.jpg

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΣΚΑΪ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και στην ΥΓΕΙΑ», συγκεντρώνουμε φάρμακα και υγειονομικό υλικό σε περιοχές της πατρίδας μας, όπου γιορτάζεται πανηγυρικά ο Δεκαπενταύγουστος.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου, το τάμα μας στην Παναγία, το κάνουμε φάρμακα για τους συνανθρώπους μας, που τα έχουν ανάγκη. Στον προαύλιο χώρο των παρακάτω εκκλησιών, σε καλάθια με ειδικό σήμα, θα συλλέγονται τα φάρμακα που θα προσφέρουμε όλοι μαζί.

Η συλλογή των φαρμάκων θα πραγματοποιηθεί:

· Στην Παναγιά της Τήνου

· Στην Εκατονταπυλιανή της Πάρου

· Στην Παναγιά Κανάλα της Κύθνου

· Στη Σουμελά της Καστανιάς

· Στη Σπηλιανή της Νισύρου

· Στη Μεγάλη Παναγιά στη Σαμαρίνα

Το τάμα μας σε φάρμακα που θα προσκομίσουμε, μπορεί να είναι είτε από το προσωπικό μας φαρμακείο, είτε αγορασμένα από Φαρμακεία ειδικά για αυτόν τον σκοπό.

ΣΚΑΪ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών

Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

*oloimaziboroume.gr

310_ii12.png

Θερινή Αιμοδοσία στην Περαία 7/8/2013

iiiiii12.jpg

Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο Πολιτιστικός Οικολογικός Σύλλογος Περαίας διοργανώνει την καθιερωμένη

Θερινή Αιμοδοσία από τις 09.00 έως 13.00 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Περαίας (απέναντι από τα goody΄s)

ΕΧΩ ΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ

Να μη πιώ αλκοολούχο ποτό την παραμονή της αιμοδοσίας, ενώ πριν την αιμοδοσία να πάρω ένα ελαφρύ, άπαχο πρωινό.

ΦΡΟΝΤΙΖΩ

Να παροτρύνω φίλους και γνωστούς να έλθουν κι αυτοί. Ένα νέο αιμοδότη αν φέρει ο καθένα μας τότε άμεσα θα διπλασιαστούν οι

μονάδες που συγκεντρώνουμε κάθε φορά.

*seleo.gr

310_ii12.png

Eξαφάνιση ανήλικου Σομαλού από την Αγία Παρασκευή

iiiiii13.jpg

Στις 30/07/2013 εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής ο Μουχτάρ Μοχάμεντ, 17 ετών, σομαλικής καταγωγής και έκτοτε δεν έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του.

Ο Μουχτάρ έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια, ύψος 1,78 μ. και βάρος 74 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή-πράσινη μπλούζα, πορτοκαλί βερμούδα και μπλε παντόφλες. Να σημειωθεί ότι φέρει ράμματα στο δεξί κρόταφο.

Λόγοι υγείας καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση και επιστροφή του στο οικογενειακό του περιβάλλον. Παρακαλείται οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνεί τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000» καθώς και με όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων.

*zougla.gr

310_ii12.png

Εργαζόμενη στο Καζίνο Λουτρακίου και μητέρα ανήλικων τέκνων χρειάζεται επειγόντος αίμα !

aima10.jpg

Εδώ και ένα (1) μήνα περίπου νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, με θρομβωτική θρομβωπενική πορφύρα (σύνδρομο μόσχοβιτς) και χρειάζεται περίπου 20 φιάλες πλάσμα την ημέρα...

Δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειες συναδέλφων και φορέων, μετά από 1 μήνα, το αίμα εξαντλείται, και πληροφορούμαστε ότι πλέον το Ιατρικό Κέντρο δεν δύναται να της παρέχει υποστήριξη μέσω της μονάδας εντατικής θεραπείας.

Για τους συναδέλφούς της από το Καζίνο Λουτρακίου και τους Κορίνθιους συμπολίτες της, αιμοληψίες γίνονται στη μονάδα αιμοληψίας του Νοσοκομείου Κορίνθου, ενώ οι υπόλοιποι ευαισθητοποιημένοι συνμπολίτες μας μπορούν να προσέλθουν σε οποιοδήποτε άλλο Νοσοκομείο της χώρας και να δώσουν αίμα στο όνομα Πρίτσου Νικολίτσα του Αριστείδη και η διάθεση προς το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών θα γίνεται μέσω του Νοσοκομείου Γεννηματά.

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ERGASIANEWS: ΣΠΕΥΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΙΜΑ, ΣΩΖΕΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΣΩΖΕΤΕ ΜΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΛΥΜΕΛΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΤΕΚΝΑ!!!

*loutrakiblog.gr

310_ii12.png

Έκκληση για αίμα !

aima10.jpg

Έκκληση για αίμα γίνεται από το οικογενειακό περιβάλλον ενός συμπολίτη μας στη Ρόδο, καθώς χρειάζεται αρκετές φιάλες αίματος.

Πρόκειται για τον Ζερβό Γεώργιο του Ιωάννη, ο οποίος λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας χρειάζεται μηνιαίως 3 φιάλες αίμα. Η θεραπεία είναι μακροχρόνια έτσι η οικογένεια χρωστάει ήδη κάποιες φιάλες στο νοσοκομείο, αλλά θα χρειαστούν πολλές ακόμα.

Η ανάγκη για αίμα δεν είναι άμεση και κατεπείγουσα, καθώς η θεραπεία γίνεται κάθε μήνα, αλλά θα υπάρχει για αρκετό καιρό. Όποιος επιθυμεί μπορεί δώσει μια φιάλη αίμα στο όνομα ΖΕΡΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ.

*rodosreport.gr

310_ii12.png

Κραυγή απόγνωσης από οικογένεια ανέργων με άρρωστο παιδί !

arosto10.jpg

Έκκληση στα φιλανθρωπικά αισθήματα των συνανθρώπων μας απευθύνει οικογένεια από τη Λεμεσό, με παιδάκι άρρωστο, ηλικίας 14 μηνών.

Η οικογένεια δίνει αριθμό τηλεφώνου για άμεση επαφή με άτομα που επιθυμούν να βοηθήσουν. Ο αριθμός είναι 99560183.

Για οικονομική ενίσχυση όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν, μπορούν να καταβάλουν χρήματα στην Ελληνική Τράπεζα στον λογαριασμό με αριθμό 253-10-628400-01, στο όνομα Μαρία Χαραλάμπους.

Η οικογένεια χρειάζεται επίσης τρόφιμα, ρούχα και παπούτσια, παιδικές κρέμες, γάλα και πανιά, τα οποία όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αποστείλουν μέσω gap akis express.

Σημειώνεται ότι το 14μηνο αγόρι κάνει φυσιοθεραπείες, τις οποίες η οικογένεια του δεν είναι σε θέση να πληρώσει. Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, δεν στηρίζει το κεφάλι του, δεν κάθεται, δεν στέκεται και χρειάζεται ορθοστάτη αξίας 3,500 ευρώ και αναπηρικό τροχοκάθισμα αξίας 5,300 ευρώ.

Επίσης χρειάζεται να κάνει το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, που δεν το κάνει το νοσοκομείο και στοιχίζει 140 ευρώ. Το αγοράκι γεννήθηκε πρόωρα με συγγενή λοίμωξη του ιού μεγαλοκυτταρου και έχει πάθει σοβαρή βλάβη ο εγκέφαλος του, καθώς πάσχει από εγκεφαλική παράλυση, σπαστική τετραπληγία. Λόγω των ιατρικών προβλημάτων του, το παιδί πηγαινοέρχεται στο Μακάρειο νοσοκομείο. Και οι δύο γονείς είναι άνεργοι.

*newsit.com / *madata.gr

http://www.newsit.com.cy/default.php?pname...091&catid=6

310_ii12.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...