Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ όλους σας για το καλωσόρισμα.

Ηρώ να χαίρεσαι και συ το δικό σου πρωτάκι και όλοι τα παιδάκια σας.

Έχεις δίκιο gavrias "ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ" γιατί μόνο ένα πραγματικά ευτυχισμένο παιδί μπορεί να γίνει ένας πραγματικά ευτυχισμένος ενήλικας. :wink:

Έτσι είναι Νίκη και όταν δίνεις στα παιδιά πως να μείνει άδεια η ψυχή σου! :idea:

Σας χαιρετώ για απόψε όλους

Φιλικά

ΑΝΝΑ-ΜΚΣ

ΑΝΝΑ-ΜΚΣ

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα Jour

Συμφωνώ και γω με την Ανδαλουσία πως αν είναι να πάρεις κάποιο από τα μπεμπέ σου στο κρεβάτι καλό θα ήταν να πάρεις τον μεγάλο που φαίνεται πως το έχει πιο πολύ ανάγκη! Εμείς έχουμε έναν ζούζουνο , οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν τίθεται θέμα ζήλιας, ο οποίος μέχρι περίπου 2,5 χρονών δεν ήθελε με τίποτα να κοιμηθεί μαζί μας, ενώ από τότε και μετά είναι μόνιμος επισκέπτης στο κρεβάτι μας. Προσωπικά έχω αναθεωρήσει όσο αναφορά το αν το παίδι θα κοιμάται μαζί μας και θεωρώ ότι κανένα παιδί δεν έπαθε τίποτα από λίγο παραπάνω χάιδεμα, ειδικά σε μια περίπτωση σαν την δικιά σας που εμφανώς το παιδί υποφέρει και είναι πολύ μικρό για λογικές συζητήσεις!

Από την άλλη βέβαια αν συνεχιστεί καιρό αυτό ίσως καλύτερα να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό

σου εύχομαι το καλύτερο! :)

Utmw.jpg.png

Καλησπέρα είμαι η Δήμητρα, μητέρα της Πέπης και της Μικαέλας ηλικίας 7 χρονών, είναι δυδυμούλες.Μόλις εχθές είδα το site και ενθουσιάστηκα.Πραγματικά είναι πολλά αυτά που με προβληματίζουν με τις κόρες μου, από τη μέρα που γεννήθηκαν μέχρι σήμέρα. Σίγουρα θα ήθελα να συζητήσω και με άλλους γονείς και να ακούσω την άποψή τους, αλλά και τις εμπειρίες τους. :)

Καλησπέρα σε όλους τους... συναδέλφους μπαμπάδες!

Συγχαρητήρια για το καταπληκτικό site. Είναι πράγματι πολύ χρήσιμο για όλους μας!

Είμαι ο Αλέξανδρος, 29 ετών, και πριν από 1 μήνα ακριβώς αποκτήσαμε τον μικρό μας Παύλο!

Πρώτο παιδί, οπότε καταλαβαίνετε όλοι!!!

Καλώς ήρθα και καλώς σας βρήκα όλους!

.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...