Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ήρθες στην παρέα μας πατριωτάκι :D

Να σου ζήσει το ζουζούνι σου και εύχομαι σύντομα να έχεις ευχάριστα νέα να μας πεις :D:D:D

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους!

Με λένε Άννα, έχω ένα κοριτσάκι 6 χρονών και είμαι πολύ ευτυχής γι΄αυτό (όπως άλλωστε κάθε μαμά για τα παιδάκια της)!

Μπαίνω πολλές φορές στο site και αλήθεια είναι πως βοηθήθηκα πολλές φορές από τις συζητήσεις σας, δεν έβρισκα όμως μέχρι τώρα το χρόνο να συστηθώ.

Χαίρομαι που έγινα μέλος αυτής της μεγάλης παρέας.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

Καλό βράδυ σε όλους!

ΑΝΝΑ-ΜΚΣ

Διαφημίσεις

Καλωσόρισες Άννα :)

Οι κόρες μας είναι συνομήλικες! Να χαίρεσαι το πρωτάκι σου.

Φιλικά,

Ηρώ

«Το μυστικό της Επιτυχίας: Να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις το ηθικό σου..»

Καλημέρα σε όλες και σε όλους,

Είμαι καινούργιο μέλος στο site και σας γνώρισα πρόσφατα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Ζω στην Αθήνα και είμαι 32 ετών. Έχω ένα μωρό 2 και 1/2 μηνών, τον Νεοκλή.

Από το site αντλήσαμε με το σύζυγό μου πολλές βοηθητικές πληροφορίες και σας ευχαριστούμε. Βρισκόμαστε στη φάση προσαρμογής ακόμη και μέσα από το site θα αναζητήσουμε κάποιες απαντήσεις στα ερωτήματα μας ως νέοι γονείς και ελπίζουμε να συνεισφέρουμε με ότι γνωρίζουμε. Τέλος θέλω να πω ότι η επικοινωνία που προσφέρεται μέσα από το site είναι κάτι πολύ ωραίο σε μια εποχή που δεν γνωρίζεις καν το γείτονά σου!

Να 'στε καλά

Η μαμά του Τατάνκα

130946.birthday.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...