Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

651171i085p8my3i.gif

Mε αρέσει που το φορουμάκι μας όλο μας εκπλήσσει!!!

Να σου ζήσει ο γελαστός εγγονός Έφη!

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Καλησπέρα,λέγομαι Κατερίνα και είμαι 30 χρονών είμαι 1 χρόνο παντρεμένη και πολύ ερωτευμένη.

Κάνουμε προσπάθειες τους τελευταίους 2 μήνες για μπεμπέ και θα ήθελα να ρωτήσω ποιά είναι τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, γιατί εδω και μια εβδομάδα αισθάνομαι συνέχεια κουρασμένη και κοιμάμαι απίστευτες ώρες πράγμα που εγώ δεν έκανα και κάποιες φορές έχω κάποιες ζαλάδες που κρατάνε ενα λεπτό το πολύ!!! Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος

TO ZIZANIO MOY EINAI 2 1/2

sougi2, καλωσήρθες στο forum!!!!!

Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική...Άλλες γυναίκες έχουν συμπτώματα και άλλες όχι...

Πάντως αυτά που νιώθεις εύχομαι να είναι τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης σου!!!!

Περιμένουμε νέα σου!!!! :wink:

Διαφημίσεις

καλησπέρα και σε ευχαριστώ για το καλοσώρισμα. Ελπίζω να είναι αυτά τα συμπτώματα αλλά κι αν δεν είναι θα ξαναπροσπαθήσουμε.Να σου ζήσει το γλυκό σου το ζουζούνι.

TO ZIZANIO MOY EINAI 2 1/2

se eyxaristw polu polu fysalida :) nai einai uperoxo onomaaaaaaaaaaaaa!!!!!(PSAXNW KAI RWTW GIA MIA XRISTINA,POU EXEI TA MALIA THS METAKSENIA K OMORFIA PARAMY8ENIAAAA!!) opws leei k ena tragoudaki:)...den ta kserw fusika akoma kala ta katatopia edw...alla pou 8a paei,siga siga 8a ta ma8w:P

κι εγω χθες γραφτικα !!!!!καλως ηρθαμε και καλως τους βρηκαμε!!!δωσε ανα φιλι στη μυτη της μπεμπας σου απο εμενα :D:D:D χε!!!!!!

οτι και να"ναι στεναχωρησου λιγοτερο!!!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Και που είσαι ακόμα!!!! Να δεις κάθε μέρα θα σε τρελένει περισσότερο όταν μεγαλώσει και θα αρχίσει τις ζουζουνιές είναι τέλεια, Αισθάνεσαι ότι ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ κάνει αυτά τα χαριτωμένα :D Να την χαίρεσαι και ευχαμαι πάντα να σε κάνει ευτυχισμένη!

a94dd1bc2e.png

se euxaristw polu!!!!stis 10 oktwvriou liana 8a ginei 2 minwn to xristinaki mou..eidika to prwi pou ksupnaei mou erxetai na tin fawwwwwwwwwwww...mou kanei gelakia to pisteueis..k ontws nomizw oti to diko mou ta kanei toso kala ola :P

alla apo oti vlepw oloi etsi to nomizoun :)

esena to zouzounaki sou poso einai??

Εγώ έχω ένα αγοράκι και σε 1 μήνα ακριβώς θα γίνει 2 χρονών! Πριν γίνω μαμά δεν σου κρύβω ότι "κορόιδευα" τους νέους γονείς! και τώρα έχω γίνει εγώ για γέλια :lol: Όταν μεγαλώνεις παιδιά κάθε μέρα είναι μια έκπληξη να χαρείς τις μοναδικές στιγμές με την κορούλα σου!

a94dd1bc2e.png

se euxaristw k pali liana mou..ax k esy na xairesai ton prigipa sou..kai tou euxomai i zwoula tou na einai panta strwmeni me rodopetala!!

kapws etsi imoun k egw k twra....twra den sou lew tipota,asta treli entelws!!!

pigame mia mera gia kafedaki me tin mikri k ali8eia ais8anomouna oti itan o pio omorfos kafes tis zwi mou...mporei na sou fainetai kapws..alla gia na to lew egw...ase den fantazesai!!!

:D Καλημέρα!!!

Είμαι η Φλωρεντία και σερφάρω στο parents.gr εδώ και καιρό! Σήμερα όμως αποφάσισα να γίνω και μέλος για να μπορώ να επικοινωνήσω και με άλλους ανθρώπους που τα παιδιά τους είναι η ζωή τους και τους απασχολεί σοβαρά να δώσουν στα αγγελούδια τους ότι καλύτερο μπορούν!

:D Έχω ένα γιό 22 μηνών που πρόκειται να αποκτήσει αδερφάκι (μόλλον κοριτσάκι)σε 4 μήνες!

:idea: Επειδή από υπολογιστές ξέρω πολλά αλλά είναι η πρώτη φορά που μπαίνω σε forum υπάρχει κανείς να βοηθήσει??? Μπαίνω σε συζήτηση με κάποιον τρόπο? πως ξέρω ότι θα έχω απαντήσεις?

Μάλλον μέχρι στιγμής καταλάβατε την ασχετοσύνη μου :!: ας μην εκτεθώ και άλλο!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...