Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Μένια καλώς όρισες. Χι χι χι κι εγώ είμαι η Μένια. Χαίρομαι που βρήκα μια συνονόματη στο φορουμ. Από που βγαίνει το δικό σου?

Α επίσης να χαίρεσαι τα παιδάκια σου εγώ έχω ένα παιδάκι 6 μηνών. :D:D:D

glitterfy071816980D37.gif 767d1f5390.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από εμένα. Κι εγώ είμαι καινούργια στο forum. Έχω ένα κοριτσάκι 3 μηνών, εύχομαι σε όλες σας να σας ζήσουν τα μωράκια σας και να είναι πάντα καλότυχα, σαν εμάς που τα γεννήσαμε... :D

Καλησπέρα σας! Είμαι η Σίλια, μαμά του Κωνσταντίνου 7,5 μηνών. Πρώτη φορά επισκέφτηκα το site όταν ήμουνα έγκυος. Διάβαζα πολύ συχνά κάποια θέματα που με ενδιέφεραν, αλλα δεν είχα γίνει μέλος της παρέας. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :D

silia

Καλησπέρα σας! Είμαι η Σίλια, μαμά του Κωνσταντίνου 7,5 μηνών. Πρώτη φορά επισκέφτηκα το site όταν ήμουνα έγκυος. Διάβαζα πολύ συχνά κάποια θέματα που με ενδιέφεραν, αλλα δεν είχα γίνει μέλος της παρέας. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :D

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΙΛΙΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΕΝΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΑΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ 7,5 ΜΗΝΩΝ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΩ ΣΤΟ SITE.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!κι εγω καινουρια στην παρεα αν και πιο παλια μαμα.Ο γιος μου ειναι 2,5 χρονων!!!Να χαιρεσαι το παιδακι σου και καλη υπομονη!Τα ωραια αρχιζουν τωρα!Καλη διασκεδαση!!! :)

mamoula

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(εγω δε ξερω να βαζω φοτο σαν τις πιο παλιες :cry: )

xWWzp2.png

675093qccdm00t72.pngEΓΧΡΩΜΗ TV----->ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΖΩΗ...

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...