Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1218616hnz39cf5rh.gif

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρεούλα μας!!!

Να έχεις καλό υπόλοιπο στην εγκυμοσύνη σου , έναν εύκολο και γρ,ήγορο τοκετό και να κρατήσεις στην αγκαλίτσα σου το μωράκι σου όμορφο και γερό !!!

ΣΤΕΛΛΑ blbnp2.png DF5ip2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!! ΕΙΜΑΙ Η ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 3 ΜΗΝΩΝ.ΗΘΕΛΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΧΡΟΝΟ.ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΩΣ ΝΕΑ ΜΑΝΟΥΛΑ :D

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Διαφημίσεις

Γειά σου Βικούλα αλήθεια έχεις διαβάσει τα πάντα? Ξέρεις ότι εγώ χθες βάπτισα το δεύτερο μωράκι μου? Τον βγάλαμε Αλέξανδρο - Θεμιστοκλή και όλα πήγαν καλά και εγώ είμαι πολύ χαζομαμά και πολύ χαρούμενη και και και αστο καλό πάλι εκτός θέματος είμαι. Καλός μας ήρθες να χαίρεσαι την κοράκλα σου φιλιά πολλά.

καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!!

ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΕΣ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΧΟΣ Κ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Γειά σου Βικούλα αλήθεια έχεις διαβάσει τα πάντα? Ξέρεις ότι εγώ χθες βάπτισα το δεύτερο μωράκι μου? Τον βγάλαμε Αλέξανδρο - Θεμιστοκλή και όλα πήγαν καλά και εγώ είμαι πολύ χαζομαμά και πολύ χαρούμενη και και και αστο καλό πάλι εκτός θέματος είμαι. Καλός μας ήρθες να χαίρεσαι την κοράκλα σου φιλιά πολλά.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΛΟΤΥΧΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΒΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ.ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ Κ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ(ΑΝ ΘΕΣ).

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...