Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ηρθες Καλλια!! Να μη φοβασαι καθολου! Αρκει να το πιστεψεις και τοτε τα παντα ειναι πιθανα! Ευχομαι να μας πεις τα καλα νεα σε λιγες μερες! Ποτε θα ξερεις;

Θα ξέρω την Δευτέρα στις 28 αλλά έχω ήδη συμπτώματα περιόδου και αυτό με τρομάζει. Πονάει η κοιλιά μου και από την Παρασκευή, ( την Πέμπτη έκανα εμβρυομεταφορά) έχω έντονο κνησμό από κάτω.

Διαφημίσεις

Κάλλια

καλώς ήρθες!!!

Σίγουρα είναι δύσκολη η αναμονή, αλλά να'σαι σίγουρη για κάτι... αξίζει τον κόπο!!

Καλά αποτελέσματα, εύχομαι την άλλη Δευτέρα να έχεις να μας πεις τα καλύτερα!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΗΘΙΖΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΜΟΥ.(ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ)ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Β ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ.

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΜΑΙΡΗ

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κάλλια καλησπέρα κι απο μένα.Εύχομαι να πάρεις τα καλύτερα αποτελέσματα την αλλη Δευτέρα.Θετική σκέψη πάνω απο όλα.Καλώς ήρθες λοιπόν για να μοιραστούμε την κάθε σκέψη μας κι εμπειρία.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

καλως ήρθες καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι γιατί και εγω τον γιο μου με εξωσωματικη τον έκανα η αγωνία είναι πολυ πολυ μεγάλη χαλάρωσε και σκέψου ότι υπαρχουν χιλιαδες σαν εσένα και να σκεφτεσαι θετικα για να έχεις και θετικο αποτέλεσμα δες και εμένα 20 μηνων ο υιος και αντάρτης ευχομαι τα καλύτερα να ξέρεις σύντομα για να τελειώσει η αγωνία σου

ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ,,. ΔΕ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ FORUM ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΕΛΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ,,,

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΑΜΑΔΕΣ - ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ- ΠΑΙΔΙΑ !!!!

Προσέχω το περιβάλλον που τους ανήκει !!!!!

ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1/3/2002 * ΓΙΩΡΓΟΣ 8/11/2003

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...