Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω εδώ και πολύ καιρό και είστε ένα πολύ ευχάριστο διάλειμμα σε στιγμές που μπορώ να χαλαρώσω λίγο στη δουλειά. Είμαι μητέρα δύο υπέροχων παιδιών, 8 ετών (αγόρι) και 4,5 ετών (κορίτσι). Ευχομαι να μπορώ να συμμετέχω σε συζητήσεις σας αν και δεν είμαι εξοικειωμένη καθόλου με forum και chat. Ελπίζω να τα καταφέρω !

Να είμαστε όλοι καλά !

Πολλά φιλιά

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες (όλους ?) για το καλοσώρισμα. Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται λίγο περίεργο που έκανα ήδη μία καινούργια παρέα και το βρίσκω κιόλας συναρπαστικό !!!

:D ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ....

έχω εκπλαγεί από την αγάπη που έχετε μεταξύ σας , χωρις ζήλια - ανταγωνισμό καθώς και την αφοσίωση στα παιδιά σας. Εχω να νιώσω ετσι από τότε που παρακολουθούσα τις συναντήσεις του συνδέσμου θηλασμού & δεν πίστευα οτι υπάρχει τέτοια ομάδα . Ενταξει από internet ειμαι άσχετη αλλά η επιθυμία μου να επικοινωνήσω μαζί σας μεγάλη.

Με τον καιρο θα μαθετε για τις αγάπες μου ( 6 & 4,5 ετών) και τις συναντησεις που κάνουμε για να παίζουμε , να διασκεδάζουμε & να δημιουργούμε . Λατρέυω να γεμίζει το σπίτι παιδιά και να γίνεται άνω - κάτω.

:wink::wink::wink::wink:

[/i][/b]

Προσέχω το περιβάλλον που τους ανήκει !!!!!

ΧΡΥΣΟΥΛΑ 1/3/2002 * ΓΙΩΡΓΟΣ 8/11/2003

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...