Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλως ήρθες και με το καλό το μωράκι σου...

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

καλως ηρθες Ναντια,

σου ευχομαι να εχεις μια καλη εγκυμοσυνη

και με το καλο να ερθει το μωρακι σας!!!

οσο για την ζεστη, κανε υπομονη σκεφτοντας το αγγελουδι

που θα φερεις στον κοσμο!!!

as1cCp90g411210MDAwNTExMWR8MDAwMTg3MGR8T3VyIGxpdHRsZSBwcmluY2UgaXM.gif

Γειά σας!

Είμαι η Άσπα, 33, από τον Πειραιά.

Είμαι νιόπαντρη (άργησααααα), δεν έχω δικά μου παιδιά ακόμη, ευελπιστώ να γίνω γρήγορα μανούλα!

Είμαι όμως ήδη "μαμά σαββατοκύριακου και διακοπών" - δηλαδή: ο σύζυγος έχει δυο παιδιά από τον πρώτο του γάμο, το Χρήστο ( 8 ) και τη Μαρία (4,5), με τα οποία εδώ και τρία περίπου χρόνια περνάω αρκετό χρόνο - τα σαββατοκύριακα, τις γιορτές, τις σχολικές διακοπές, μέρος του καλοκαιριού, κλπ κλπ..

Τα πράγματα στην περίπτωσή μου δεν είναι πάντα ρόδινα.. Ειδικά η αρχή, ήταν γολγοθάς.. Τώρα έχουν στρώσει τα πράγματα αρκετά. Δε θα σας ζαλίσω εδώ με λεπτομέριες όμως!

Καλώς σας βρήκα! :D

Διαφημίσεις

Καλησπέρα ασπασία.

Ευχομαι όλες οι ευχές να γίνουν σύντομα πραγματικότητα.

Όσο για την ηλικία, μην απελπίζεσαι. Σχεδόν όλοι μου οι γνωστοί μετά τα τριάντα αποφάσισαν να παντρευτούν...

Νομίζω οτί μια χαρά η ηλικία που αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια (εγω είμαι 32)...

tndLp2.png

FgHKp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολους! με λενε Κατερινα και ειμαι καινουρια μανουλα!!! Το αστερακι μου ειναι μολις 4,5 μηνων. Μπηκα στο site και το βρηκα καταπληκτικο! Ελπιζω απο δω και περα να τα λεμε συχνα :D

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες. Να χαίρεσαι το αστεράκι σου.

:D

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...