Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ας γνωριστούμε - αφήστε εδώ το μύνημά σας no3!

Vicky

Recommended Posts

κοριτσια εχω διδυμα.ειμαστε 3 χρονων και ακομα πινουμε νατιβα.ειναι απο τα καλυτερα γαλατα της αγορας.ειναι αρκετα χρονια στην αγορα ενω το νοβαλακ πολυ λιγοτερα.ειναι δοκιμασμενο.ο παιδιατροσ μου μου το ειπε.ειμαι πολυ ικανοποιημενη και δεν ειχανε τα μωρα μου ποτε κανενα προβλημα.πηρανε βαρος,δεν ειχανε δισκιλιοτητα,δεν κανανε αναγωγες.το νουμερο 2 μπορουν να το πινουνε και μεχρι 4 ετων.σε σχεση με τα εβαπορε γαλατα,που στο εξωτερικο τα χρησιμοποιου :D ν μονο στην μαγειρικη και στην ζαχαροπλαστικη,τα γαλατα σε σκονη ειναι ασφαλεστερα.τα νουμερο 3 γαλατα στο μοναδικο που υπερεχουν ειναι ο σιδηρος που το παιδι ομως σε αυτη την ηλικια παιρνει και αλλες τροφες που ειναι ενισχυμενες σε σιδηρο,και ετσι δεν χρειαζετε επιπλεον απο το γαλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

καλησπερα σας και καλως σας βρηκα !!! με λενε evita και ειμαι απο Κρητη !!!

εχω δυο γιους ,ο μεγαλος μου ειναι 13 χρονων και το μικρο μου ειναι 7 μηνων και χαιρομαι πολυ που εγινα μελος σας

Καλως ήρθες και να χαίρεσαι τους αντρες σου. :D:D

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλους.

:o:o

Είμαι η Μαρίνα και έχω ένα αγοράκι 15 μηνών, το Βασίλη.

Ανακάλυψα το site αυτό τις μέρες που μας πέρασαν και το βρήκα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον.

πιστεύω να σας γνωρίσω όλους καλύτερα!!!

Πολλά φιλιά!!!

:P:P

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...