Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Θάνατος 15χρονης από αλκόολ

love4four

Recommended Posts

Ηρθαμε σε αυτη την γη,με καποιο σκοπο!Δεν ηρθαμε ουτε για να χτισουμε ενα τεραστιο σπιτι με πισινα,ουτε να πατησουμε το ποδι μας στο φεγγαρι.Οταν ολοκληρωθει αυτος ο σκοπος,φευγουμε!

Σέβομαι όλα αυτά που πιστεύεις.Να σχολιάσω μόνο αυτό:

Οταν μια γυναίκα γίνεται μανούλα ο σκοπός της σε αυτήν την γη είναι να μεγαλώσει το παιδί της,να το κάνει καλο και ευτυχισμένο άνθρωπο και να το "αφήσει" με την ελπίδα οτι έκανε οτι καλύτερο και μπορει να συνεχίσει μόνο του

Οταν λοιπόν μια μανούλα χάνει το παιδί της, χάνει το σκοπό της ζωής της, δεν έχει παρηγοριά πουθενά.

Δεν νομιζω οτι κανένας άνθρωπος ή θεός θα την κάνει να νιώσει καλύτερα ή θα την κάνει να κατανοήσει αυτό που συνέβει!

QqmLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 94
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χωρίς να θέλω κι εγώ να θίξω το θρησκευτικό σου συναίσθημα εμένα τα όσα διάβασα με άφησαν με μια πικρή γεύση στο στόμα.. .

Διάβασα με προσοχή το link. Μόλις το διάβασα το ξαναδιάβασα και δεύτερη φορά για να δω τι είδους παρηγοριά θα μπορούσε να προσφέρει σε μια μάνα που είδε το παιδί της να φεύγει πριν από εκείνη... Προσπάθησα πραγματικά να καταλάβω πως θα μπορούσε το κείμενο και οι σκέψεις που αποτυπώνονται σε αυτό να απαλύνουν τον πόο της απώλειας ενός ανρώπου τον πόνο των γονιών που χάνουν τα παιδιά τους αλλά και κάτι από όσα διάβασα και ειλικρινά δε βρήκα τίποτα...

Τέλος πάντως ίσως να φταίω εγώ... ίσως να μην καταλαβαίνω σωστά τις βουλές ενός Κυρίου που παίρνει τους ανθρώπους για να τους σώσει από τον (μελλοντικό; ) κακό τους εαυτό ή για να στολίσει με μπουμπούκια τον Παράδεισο...

Καταλαβαινω απολυτα τι λες και πως νιωθεις!Μερικες φορες και εγω αναρωτιεμαι και προβληματιζομαι για τα κακα επιτρεπει ο Θεος να γινουν!

Σέβομαι όλα αυτά που πιστεύεις.Να σχολιάσω μόνο αυτό:

Οταν μια γυναίκα γίνεται μανούλα ο σκοπός της σε αυτήν την γη είναι να μεγαλώσει το παιδί της,να το κάνει καλο και ευτυχισμένο άνθρωπο και να το "αφήσει" με την ελπίδα οτι έκανε οτι καλύτερο και μπορει να συνεχίσει μόνο του

Οταν λοιπόν μια μανούλα χάνει το παιδί της, χάνει το σκοπό της ζωής της, δεν έχει παρηγοριά πουθενά.

Δεν νομιζω οτι κανένας άνθρωπος ή θεός θα την κάνει να νιώσει καλύτερα ή θα την κάνει να κατανοήσει αυτό που συνέβει!

Για μενα η πραγματικη παρηγορια θα ερθει σιγα σιγα!Ο Θεος δεν ειναι τιμωρος για να βασανιζει τους ανθρωπους,οτι κανει το κανει για καποιο λογο!

Τι να σου πω βρε Messinia.

Εγώ, δεν μπορώ να το δω έτσι. Με καμμία δύναμη.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Επειδή τα σχόλια περί αφοριστικού και απόλυτου πάνε προς εμένα, απαντώ με κάθε καλή διάθεση:

Όπως ανέφερα και στο προηγούμενο ποστ μου, κι εγώ παιδί μεγωλώνω και δεν ξέρω τί θα μου λάχει στο μέλλον. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορώ να σχολιάσω ένα θέμα της επικαιρότητας - πολύ λυπηρό - και να έχω άποψη για το περιστατικό, βασιζόμενη στις πληροφορίες που έχω. Δεν ξέρω κάτι περισσότερο από εσάς, ό,τι διάβασα σχολίασα.

Επίσης: ναι, τα παιδιά στην εφηβεία βράζουν.

Ναι, κι εγώ έβραζα.

Ναι, κι εγώ έχω πει ψέμματα, έχω βγει κ.λπ..

ΑΛΛΑ:

Στα 15, όχι τέτοιες χοντράδες. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη με "μυριστούν" οι γονείς μου και φοβόμουν. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην καταλάβουν ότι έκανα κάτι πέρα από αυτά που μου "επιτρέπονταν". Δε με καταπίεσαν, αλλά 15 ετών, να το σκάσω, να γίνω γκολ και να γυρίσω καλά ξημερώματα, με την καμία....

Σας ρωτάω λοιπόν: όλα αυτά που λέτε οτι κάνατε κι εσείς (κι εγώ μαζί), τα κάνατε στα 15 ή μήπως στα 17, 18 και πιο μετά? Για θυμηθείτε λίγο καλύτερα....Εγώ στα 15 ούτε διανοήθηκα ποτέ να ρισκάρω μία βόλτα με δύο μεγαλύτερους άντρες και ένα μπουκάλι ουίσκι με σκοπό να την ακούσω στέρεο....

Τους γονείς κατηγορώ και όχι το άμοιρο το κοριτσάκι. Τόσα καταλάβαινε και βλέπετε πού κατέληξε. Τους γονείς που - ξαναλέω - δεν ήξεραν, δεν άκουσαν, δε φαντάστηκαν κ.ο.κ.

ΣΣΣΣ...Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες...Το ειδα στην πραξη να εφαρμοζεται...

Ξερω οικογενειες με τελεια ανατροφη, πολυ συζητηση και κανονες, ορια,πειθαρχια, τα παιδια ομως, καποιες φορες και κυριως σε γιορτες, οταν κοιμοντουσαν οι γονεις εβγαιναν στα κρυφα, ειδικα οταν τα κρατουσαν παππουδες σαν ελειπαν οι γονεις σε ταξιδι. Ναι, αν το, ειχαν αντιληφθει οι γονεις θα ειχαν μεγαλες συνεπειες αλλα...τα παιδια δεν εχουν συναισθηση του κινδυνου, αν και ηταν μιλημενα.

Τα παιδια οσο και να τα μιλησεις ζουνε σε ιδεατο κοσμο, δεν υποπτευονται τις αλητειες που κρυβει ο κοσμος των ενηλικων ή ο διεφθαρμενος κοσμος ορισμενων ανηλικων.

Τα αγορια δεν ξερω τι ρολο επαιξαν ακριβως, αυτο περι ασελγειας αφου λιποθυμησε το κοριτσι με φρικαρε, γιατι περα της ηθικης υποστασης, δεν εχασαν και πολυτιμο χρονο;

Και θα μπορουσα και εγω να πω οτι φταινε οι γονεις των αγοριων αλλα εδω ισχυει το ΣΣΣΣ... και για εμενα. Αλλωστε δεν ξερω αν ηταν απο τους γονεις που ενθαρρυναν το παιδι τους σε καθε ειδους ικανοποιησης ή τα συμβουλευαν διαφορετικα.

Πλεον οι γονεις στην εφηβεια παραμεριζονται και οι φιλοι ερχονται πρωτοι. Δυστυχως. ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ.

Πριν γράψεις, σκέψου!

Πριν κατακρίνεις, περίμενε!

Πριν προσευχηθείς, συγχώρα!

Πριν παραιτηθείς, προσπάθησε!

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε Messinia.

Εγώ, δεν μπορώ να το δω έτσι. Με καμμία δύναμη.

Αληθεια ξερεις πως σε καταλαβαινω???Αληθεια σου λεω!!!!

Εδω και αρκετο καιρο μου εχει συμβει,κατι πολυ ασχημο και προσπαθω απο καπου να κρατηθω!

Ο πνιγμενος απο τα μαλλια του πιανεται,λενε!

Αφου,εψαξα να βρω παρηγορια και βοηθεια απο τους ανθρωπους και εφαγα τα μουτρα μου,ειπα να "δοκιμασω" την τυχη μου Στο Θεο.Σου μιλαω πολυ χυμα,γιατι δεν ειμαι καμια θεουσα,ουτε η πιστη μου ηταν παντα δυνατη!

Ξερεις ποσο πολυ οργη κρυβω μεσα μου?Ποσο αδυνατω να "χωνεψω" το τι μου συμβαινει?

Δεν εχω ομως και την πολυτελεια επιλογων!Ή καθομαι να χτυπιεμαι και να βασανιζομαι καθε μερα ...ή εμπιστευομαι Το Θεο!

Εδω και αρκετο καιρο μου εχει συμβει,κατι πολυ ασχημο και προσπαθω απο καπου να κρατηθω!

Ξερεις ποσο πολυ οργη κρυβω μεσα μου?Ποσο αδυνατω να "χωνεψω" το τι μου συμβαινει?

Δεν εχω ομως και την πολυτελεια επιλογων!Ή καθομαι να χτυπιεμαι και να βασανιζομαι καθε μερα ...ή εμπιστευομαι Το Θεο!

Το σέβομαι. Σου εύχομαι ειλικρινά να βρεις την δύναμη που χρειάζεσαι. Οπου κι αν τη βρεις.

Θλιβομαι μόνο, που δεν την βρήκες δίπλα σου, στους ανθρώπους.....

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

Το σέβομαι. Σου εύχομαι ειλικρινά να βρεις την δύναμη που χρειάζεσαι. Οπου κι αν τη βρεις.

Θλιβομαι μόνο, που δεν την βρήκες δίπλα σου, στους ανθρώπους.....

Οι ανθρωποι ειναι ανθρωποι!Καποια στιγμη θα σε απογοητευσουν!Την ιδια ωρα που σε στηριζουν,την ιδια ωρα μπορει και να σε τσακισουν!Και,για να λεμε και την αληθεια....ποιος πραγματικα μπορει να σου σταθει?Στα δυσκολα,ολοι κανουν περα!Ολοι εχουμε τις εννοιες μας,τα προβληματα μας,τις δυσκολιες μας,τα αδιεξοδα μας....

Μακαρι να μπορουσαμε να κανουμε θαυματα!!!!Το εχω ζητησει απο τον αντρα μου αμετρητες φορες......:(

Η μονη μας ελπιδα ειναι Ο Θεος ...>>

"Την πασαν μου ελπιδα σε σε ανατιθημη,Μητερ Του Θεου,φυλαξον με υπο την σκεπη σου...."

Ευχομαι στην ζωη σου,ολα να ειναι ροδινα!

....

Να προσθέσω οτι μπορώ με βεβαιότητα να σας πω για το συγκεκριμένο κοριτσάκι πως ήταν γενικότερα γνωστό πως βγαίνει /ξενυχτάει/γυρνάει.Αρα πρέπει να συμπεράνω πως το γνώριζαν και οι γονείς του.Αλλωστε μιλάμε για επαρχιακή πόλη.Και ειδικά στην συγκεκριμένη ξέρουν όλοι τους πάντες.

.....

Νομίζω οτι το σημαντικότερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην περιορίζουμε πολύ τα παιδιά μας έτσι ωστε να νιώθουν άνετα να μας μιλάνε.Να ξέρουμε τους φίλους τους.Να έχουμε τα ματια μας ανοικτά και να κάνουμε τον σταυρό μας...

:-(:sad::-(

Σίγουρα ο κάθε γονιός πρέπει να έχει τα μάτια και τα αυτιά του "ανοιχτά", να είναι κοντά στο παιδί του και, διακριτικά, να γνωρίζει τις κινήσεις του, τις παρέες του προς αποφυγή των κινδύνων...όλα αυτά αποτελούν μέτρα πρόληψης και προφύλαξης των παιδιών μας, χωρίς βέβαια να λαμβάνουμε υπόψη την έπαρση των εφήβων...:wink:

Να μου επιτρέψετε να διαφωνήσω σε όσα έχω τονίσει "Τί έγινε λοιπόν κι αν έβγαινε και ξενύχταγε ? Έχουν μια αρνητική χροιά τα λόγια σου... Πόσα 20χρονα, 22χρονα κλπ βγαίνουν και ξενυχτάνε και πίνουν ? Η πρώτη ήταν ή η τελευταία? Τής άξιζε αυτό το τέλος ? Η μήπως οι γονείς έχοντας επίγνωση του προβλήματος άφησαν το παιδί τους αβοήθητο ?"

Δεν είναι πρέπον να γράφονται τέτοια πράγματα σε μια δημόσια συζήτηση από γονείς (για γονείς)... αμαυρώνεται και η μνήμη του κοριτσιού... έλεος !!!:shock:

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

madrid το κοριτσάκι βιάστηκε!

αυτά τα λόγια τα λένε αυτοί που συμμετέχουν στο έγκλημα... τρομοκρατούν ηθελημένα ή άθελά τους τα κορίτσια/ τις γυναίκες που βιάζονται και τελικά δεν καταγγέλουν το γεγονός. Μόνο που το συγκεκριμένο κοριτσάκι δεν ζει καν για να το καταγγείλει!

τί γνώριζαν δηλαδή οι γονείς της; οτι θα βιαστεί;; ή οτι θα πεθάνει από αλκοολ;;

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Διαφημίσεις

δεν θα μπορουσα ποτε να ξαναζησω σε επαρχια,κ ο λογος ειναι αυτος που εγραψε η madrid05....ΕΝΑ παιδακι πεθανε κ εκει αρχισαν να την κατηγορουν κ να λενε ποια ηταν κ τι εκανε...δηλ τι,η κοινωνια δεν σοκαρατε με τον θανατο αλλα το δικαιολογει κιολας...επινε,εβγαινε αρα τα θελε....εμενα αυτο οχι μονο με σοκαρει αλλα με θυμωνει απιστευτα!!!!καμμια μα καμμια γυναικα,ανθρωπος γενικοτερα,δεν αξιζει τετοιον θανατο!!!!ελεος δηλ!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

δεν θα μπορουσα ποτε να ξαναζησω σε επαρχια,κ ο λογος ειναι αυτος που εγραψε η madrid05....ΕΝΑ παιδακι πεθανε κ εκει αρχισαν να την κατηγορουν κ να λενε ποια ηταν κ τι εκανε...δηλ τι,η κοινωνια δεν σοκαρατε με τον θανατο αλλα το δικαιολογει κιολας...επινε,εβγαινε αρα τα θελε....εμενα αυτο οχι μονο με σοκαρει αλλα με θυμωνει απιστευτα!!!!καμμια μα καμμια γυναικα,ανθρωπος γενικοτερα,δεν αξιζει τετοιον θανατο!!!!ελεος δηλ!!!

Νομιζεις οτι στην Αθηνα και στις μεγαλες πολεις δεν γινεται αυτο?Στην Αθηνα μενω και σε πληροφορω οτι οι γειτονισσες μου,ξερουν τα παντα για το γινεται στην γειτονια,για το ποτε γυριζει η μια και η αλλη,που παει και τι κανει η παρ-αλλη!

Οταν ο αλλος θελει να κατηγορησει/κρινει θα το κανει!

εμενα η κουμπαρα μου ειναι απο θεσσαλονικη, εχει δυο γειτονισσες

που ξερουν τα παντα, ποτε μπαινει ο ενας και ποτε βγαινει ο αλλος.

ειναι θεμα χαρακτηρα τελικα.

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

εμενα η κουμπαρα μου ειναι απο θεσσαλονικη, εχει δυο γειτονισσες

που ξερουν τα παντα, ποτε μπαινει ο ενας και ποτε βγαινει ο αλλος.

ειναι θεμα χαρακτηρα τελικα.

Ρε συ,δεν μπορω...εχω σκασει στα γελια!!Εχω μια συναδελφο,πολυ καλη κοπελα,καλη ψυχη,αλλα τρομερα κοτσομπολα!Ξερει τα παντα για τους παντες!!!!Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να της θυμωσω,δεν το κανει απο κακια,ειναι ετσι ο χαρακτηρας της!Την αγαπω και την παω πολυ!!!

Ευανθια,κρατα γερα (και στειλε και κανενα φαξ)!!!!:-D:grin::-D:grin:

εχετε δικιο,ομως επειδη εχω ζησει σε επαρχια,ειναι ακομα πιο εντονο το κουτσομπολιο...θυμαμαι εβγαινα με τις φιλες μου κ οταν γυρνουσα σπιτι η μαμα μου ηξερε που ημουνα κ με ποιους αφου τις τα ειχαν προλαβει οι ''καλοι'' συγχωριανοι....

και απο την αλλη στην πολη δεν σε νοιαζει κιολας,χανεσαι μεσα στο πληθος,αντε να βρεθουν 2κατνες που θα πουν καμμια κοτσανα,μεχρι εκει...στο χωριο μιλαμε για τρελλο κραξημο,τα λαθη δεν συγχωρουντ ποτε...

Διαφημίσεις

εχετε δικιο,ομως επειδη εχω ζησει σε επαρχια,ειναι ακομα πιο εντονο το κουτσομπολιο...θυμαμαι εβγαινα με τις φιλες μου κ οταν γυρνουσα σπιτι η μαμα μου ηξερε που ημουνα κ με ποιους αφου τις τα ειχαν προλαβει οι ''καλοι'' συγχωριανοι....

και απο την αλλη στην πολη δεν σε νοιαζει κιολας,χανεσαι μεσα στο πληθος,αντε να βρεθουν 2κατνες που θα πουν καμμια κοτσανα,μεχρι εκει...στο χωριο μιλαμε για τρελλο κραξημο,τα λαθη δεν συγχωρουντ ποτε...

Σε χωριο μεγαλωσα και δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα!!Τι παει να πει πιο εντονο κουτσομπολιο?Αμα σε σχολιαζουν,σε σχολιαζουν τερμα!

Εγω πιστευω πως ακριβως επειδη στην πολη,μπορεις ευκολα να χαθεις στο πληθος,οπως λες.... τοτε ειναι που οι φημες οργιαζουν περισσοτερο!Κανεις δεν μπορει να ελεγξει την αληθεια ή το ψεμα των οσων λεγονται!Αν με δει εμενα πχ καποιος να γυριζω σπιτι αργαμιση και δεν ξερει οτι πχ δουλευα θα μπορει να πει...κοιτα την σουρλουλου,ποιος ξερει με ποιον γυρνανε τετοια ωρα!

Στο χωριο,κανεις δεν μπορει να σε κατηγορισει για κατι μη αληθες!Ειναι μικρη κοινωνια και ολα μαθαινονται.Ποιος ειπε τι,γιατι κτλ!Οποτε καταλαβαινεις οτι αναγκαστηκα οι κουτσομπολες,περιοριζονται αρκετα!!!

Θεε μου,τι λεω!!!:?:???:

Σε χωριο μεγαλωσα και δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα!!Τι παει να πει πιο εντονο κουτσομπολιο?Αμα σε σχολιαζουν,σε σχολιαζουν τερμα!

Εγω πιστευω πως ακριβως επειδη στην πολη,μπορεις ευκολα να χαθεις στο πληθος,οπως λες.... τοτε ειναι που οι φημες οργιαζουν περισσοτερο!Κανεις δεν μπορει να ελεγξει την αληθεια ή το ψεμα των οσων λεγονται!Αν με δει εμενα πχ καποιος να γυριζω σπιτι αργαμιση και δεν ξερει οτι πχ δουλευα θα μπορει να πει...κοιτα την σουρλουλου,ποιος ξερει με ποιον γυρνανε τετοια ωρα!

Στο χωριο,κανεις δεν μπορει να σε κατηγορισει για κατι μη αληθες!Ειναι μικρη κοινωνια και ολα μαθαινονται.Ποιος ειπε τι,γιατι κτλ!Οποτε καταλαβαινεις οτι αναγκαστηκα οι κουτσομπολες,περιοριζονται αρκετα!!!

Θεε μου,τι λεω!!!:?:???:

οκ εχεις δικιο...αλλα η γνωμη μου ειναι αυτη κ μιλαω μονο για το δικο μου χωριο,στα αλλα δεν ξερω πως ειναι.σε εμας παντως,ακομα κ τωρα,μιλαμε για μεγαλη κατινια κ μαλιστα παντα χωρις κανενα ιχνος αληθειας...

τελος παντων μακαρι να μην ξανασυμβει τιποτα ασχημο σε κανενα μα κανενα παιδακι....

Ρε συ,δεν μπορω...εχω σκασει στα γελια!!Εχω μια συναδελφο,πολυ καλη κοπελα,καλη ψυχη,αλλα τρομερα κοτσομπολα!Ξερει τα παντα για τους παντες!!!!Σε καμια περιπτωση δεν μπορω να της θυμωσω,δεν το κανει απο κακια,ειναι ετσι ο χαρακτηρας της!Την αγαπω και την παω πολυ!!!

Ευανθια,κρατα γερα (και στειλε και κανενα φαξ)!!!!:-D:grin::-D:grin:

εγω εχω μια γνωστη,οταν κουτσομπολευει λεει ...

συζητηση κανω τωρα, δεν κατηγοραω:-P:-P:-P:-P

Τασουλα τα φιλια μου:-P:-D:grin::-D

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

εγω εχω μια γνωστη,οταν κουτσομπολευει λεει ...

συζητηση κανω τωρα, δεν κατηγοραω:-P:-P:-P:-P

Τασουλα τα φιλια μου:-P:-D:grin::-D

Ρε συ γαμωτο.......για αυτο τις αγαπαμε!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D

• 3 εβδομάδες μετά...

Άρχισε η κύρια ανάκριση για την υπόθεση της 16χρονης Στέλλας

95025_2356.jpg

Την πόρτα του γραφείου του ανακριτή Αθ. Μαρνέρη, πέρασε την Δευτέρα ο πρώτος μάρτυρας που κλήθηκε να καταθέσει για την υπόθεση του θανάτου της 16χρονης μαθήτριας Στέλλας Ακουμιανάκη από δηλητηρίαση οινοπνεύματος, την μέρα του Πάσχα.

Επί τρεις ώρες ο ιατροδικαστής Κρήτης Αντώνης Παπαδομανωλάκης, κατέθετε όλα τα επιστημονικά δεδομένα που είχε υπʼ όψιν του για το περιστατικό ενώ πολλές ήταν οι ερωτήσεις που του υπέβαλλε ο ανακριτής ώστε να σχηματίσει πληρέστερη εικόνα για την υπόθεση.

Σήμερα, έχει κληθεί και πρόκειται να καταθέσει ο δεύτερος ιατροδικαστής, Σταμάτης Μπελιβάνης, ενώ τις επόμενες μέρες σειρά έχουν γιατροί και νοσηλευτές του Νοσοκομείου που είχαν υπηρεσία τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου που μεταφέρθηκε στο ΤΕΠ η 16χρονη Στέλλα.

Οι δυο μέχρι στιγμής κατηγορούμενοι της υπόθεσης, ο 23χρονος και ο 17χρονος, αναμένεται να κληθούν από τον ανακριτή νʼ απολογηθούν στο τέλος, αφού δηλαδή ολοκληρωθεί η κατάθεση όλων των μαρτύρων.

Πηγή: Ρεθυμνιώτικα Νέα

io6Qp3.png

g3BCp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...