Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

μεγαλωνουμε!

Recommended Posts

η Ρενια απο προχθες γυριζει απο ανασκελα μπρουμητα!!

επισης κρατιεται απο καρεκλες και ο,τι αλλο βρει και σχεδον σηκωνεται!

ακομη απο ξαπλωμενη σηκωνεται και καθεται στον ποπο της!

μου φαινεται απιστευτο πως ενα αβουλο πλασματακι ημερων εχει γινει ενα μωρο που επικοινωνει και κινειται κανονικα!

θα την φαω!!!! :D:D:D:D

Διαφημίσεις

Κ που είσαι ακόμα!Οταν θα κάνει το 1ο βήμα να δεις πως θα κατουριέσαι από τη χαρά σου!!!!

και μετά θα κατουριέσαι πραγματικά γιατί δεν θα σε αφήνει ούτε στην τουαλέτα να πας!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ΝΑ σου ζήσει να τη χαίρεσαι κορίτσι μου!!!!!!! :lol:

Κ που είσαι ακόμα!Οταν θα κάνει το 1ο βήμα να δεις πως θα κατουριέσαι από τη χαρά σου!!!!

και μετά θα κατουριέσαι πραγματικά γιατί δεν θα σε αφήνει ούτε στην τουαλέτα να πας!!!!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ΝΑ σου ζήσει να τη χαίρεσαι κορίτσι μου!!!!!!! :lol:

χαχαχα!!!! Η τρελη μου απαντησε! Δεν παιζεσαι....

Διαφημίσεις

οντως βρε κοριτσια! τι περηφανια ειναι αυτη?? μιλαμε εχω παθει τη πλακα μου! δε θελω να γραφω συνεχεια τι εκανε κλπ κλπ γιατι θα με κοροιδευετε και προσπαθω να συγκρατιεμαι! ομως ειναι ενας...αγγελος!!!!!!!!!

η Ρενια απο προχθες γυριζει απο ανασκελα μπρουμητα!!

επισης κρατιεται απο καρεκλες και ο,τι αλλο βρει και σχεδον σηκωνεται!

ακομη απο ξαπλωμενη σηκωνεται και καθεται στον ποπο της!

μου φαινεται απιστευτο πως ενα αβουλο πλασματακι ημερων εχει γινει ενα μωρο που επικοινωνει και κινειται κανονικα!

θα την φαω!!!! :D:D:D:D

Σε καταλαβαίνω!

Άντε, γρήγορα να τη δεις όρθια στη γωνία του κρεβατιού, ως φάρο και να φωνάζει : μαμμμμμά και να λιώνεις.

Και κάτι ακόμα, φυσικά ότι κάνει το κάνει καλύτερα το παιδάκι σου από όλα τα άλλα παιδάκια :wink:

Έπαθα και ένα μικρό σοκ χθες.

Άλλαζα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα και μάζεψα ρουχαλάκια που δεν της κάνουν. Όταν είδα αυτά που φορούσε πέρυσι και της ήταν μεγαλούτσικα σκεφτόμουν : αποκλείεται.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...