Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

πράσινο τσάι και αδυνάτισμα

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε...μου είπαν ότι αν κάθε μέρα πίνω μια κούπα πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη ότι βοηθά σημαντικά στο ξεπρήξιμο. μια γνωστή μου το έπινε για ένα διάστημα συνέχεια είδε σημαντικά αποτελέσματα, ξεπρήστηκε η κοιλιά της και έχασε και μερικά κιλά... το έχει δοκιμάσει καμία, έχει δει αποτελέσματα???

Πήγα και πήρα πράσινο τσάι απο βιολογικά και λέω να το τολμήσω

Διαφημίσεις

Κορίτσια θέλω να σας ρωτήσω αν ξέρετε...μου είπαν ότι αν κάθε μέρα πίνω μια κούπα πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη ότι βοηθά σημαντικά στο ξεπρήξιμο. μια γνωστή μου το έπινε για ένα διάστημα συνέχεια είδε σημαντικά αποτελέσματα, ξεπρήστηκε η κοιλιά της και έχασε και μερικά κιλά... το έχει δοκιμάσει καμία, έχει δει αποτελέσματα???

δεν χάνεις κάτι....γιατι ειναι κάτι ακινδυνο αλλά δεν νομίζω να συμβάλει αποκλειστικά......μάλλον η γνωστή σου δεν σου είπε πως έκανε και διατροφή μαζι......γιατι οι περισσότερες λένε την μιση αλήθεια.....

το πράσινο τσαι όντως βοηθά τον οργανισμό και αποβάλει τις τοξίνες....

αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό......

αν δεν εργάζεσαι και έχεις ώρες κενές...κάνε κάτι πολυ απλό που θα σε βοηθήσει.....πάρε το μωρο με το καροτσι και πήγαινε το περπατόντας μια βολτα....1ωρα βόλτα με το καροτσι και ειδικά αν εχει καμια ανηφοριτσα προτιμισε την.....χάνεις 500 θερμίδες.....εγω το έκανα όταν γέννησα για περιπου ένα μηνα έσφιξα ποδαρακια έχανα και βάρος μετα πήγα και 1,5 μηνα γυμναστηριο και το καλοκαιρι βγηκα μια χαρα με μαγιο....δηλαδη 3 μηνων ήταν η κόρη μου....

1129643tvsq1yiqpw.gif

Εγώ πάω ήδη γυμναστήριο...βασικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα βάρους εκτός απο κάποια ελαφριά χαλάρωση που όλες σχεδόν έχουμε, και μια κοιλίτσα φουσκωμένη λόγω των δύο παιδιών που έχω...

Το βασικό μου θέμα είναι η κοιλιά μου...όσους κοιλιακούς και να κάνω και όσο διάδρομο και να τρέχω δεν την βλέπω να πέφτει (έχει μειωθεί δεν λέω)...απλά έχω παρατηρήσει ότι τις βραδινές ώρες λόγω της κούρασης είναι πιο πρησμένη σε σχέση με το πρωί που ξυπνάω...το έχει αυτό καμία άλλη????

Τα βράδια ένιωθα πολύ φουσκωμένη και έκοψα τα ανθρακούχα, οπότε και είδα σημαντική βελτίωση από θέμα πρηξίματος, σκέφτομαι με το τσάι μήπως δω καλύτερα αποτελέσματα.

μαμαβασια εγω αυτο που εχω καταλαβει σχετικα με την κοιλια ειναι οτι θελει πολυ συγκεκριμενη διατροφη με χαμηλα λιπαρα. διαφορετικα, δυστυχως, οσους κοιλιακους και να κανεις δυσκολο να δεις αποτελεσμα... :-(

Εγώ πάω ήδη γυμναστήριο...βασικά δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα βάρους εκτός απο κάποια ελαφριά χαλάρωση που όλες σχεδόν έχουμε, και μια κοιλίτσα φουσκωμένη λόγω των δύο παιδιών που έχω...

Το βασικό μου θέμα είναι η κοιλιά μου...όσους κοιλιακούς και να κάνω και όσο διάδρομο και να τρέχω δεν την βλέπω να πέφτει (έχει μειωθεί δεν λέω)...απλά έχω παρατηρήσει ότι τις βραδινές ώρες λόγω της κούρασης είναι πιο πρησμένη σε σχέση με το πρωί που ξυπνάω...το έχει αυτό καμία άλλη????

Τα βράδια ένιωθα πολύ φουσκωμένη και έκοψα τα ανθρακούχα, οπότε και είδα σημαντική βελτίωση από θέμα πρηξίματος, σκέφτομαι με το τσάι μήπως δω καλύτερα αποτελέσματα.

ναι βρε παιδι μου δεν θα πέσει η κοιλιά απο την μια μερα στην άλλη...ροκάνίσματα στους κοιλιακους κάνεις?

η κάνεις 2-3 σετ των 15 και τέλος...?

1129643tvsq1yiqpw.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας,

Πράγματι το πράσινο τσάι έχει ήπια διουρητική δράση (εξαιτίας της καφεΐνης που περιέχει) και μπορεί να βοηθήσει στον περιορισμό της κατακράτησης υγρών (ξεπρήξιμο). Ωστόσο θα πρέπει να καταναλώνεται στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής χαμηλής σε νάτριο/αλάτι (επιτραπέζιο, αλλά και εκείνο που υπάρχει στα επεξεργασμένα τρόφιμα) και πλούσιας σε κάλιο (φρούτα, λαχανικά, όσπρια). Σχετικά με τη σχέση κατανάλωσης πράσινου τσαγιού και απώλειας βάρους υπάρχουν ενδείξεις ότι βοηθά λίγο στην απώλεια λίπους ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα επαρκή δεδομένα για να είμαστε 100% σίγουροι ότι κάτι τέτοιο ισχύει. Και φυσικά δε θα πρέπει κανείς να βασίζεται μόνο στο πράσινο τσάι για να αδυνατίσει, αφού η απώλεια βάρους είναι μια περίπλοκη διαδικασία που προϋποθέτει ισορροπημένη ήπια υποθερμιδική διατροφή και άσκηση. Επίσης να αναφέρω ότι τα μέρη όπου αποθηκεύει λίπος το κάθε άτομο είναι κατά κανόνα γενετικά προκαθορισμένα. Απλώς με σωστές διατροφικές συνήθειες και άσκηση μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με βάση το σωματότυπο μας. Τέλος, πέρα τις παραπάνω δράσεις, το πράσινο τσάι έχει να προσφέρει διάφορα οφέλη π.χ. οι κατεχίνες που περιέχει είναι πολύτιμα αντιοξειδωτικά που μας προστατεύουν από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ σαν ρόφημα συνεισφέρει στην ημερήσια πρόσληψη υγρών.

Ελπίζω να βοήθησα.

Με εκτίμηση,

Μαρία Κολοτούρου

Εγώ το έχω αυτό.Παιδιά δεν έχω,αλλά πάσχω από σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου.Το πρωί η κοιλιά μου είναι πλάκα και το μεσημέρι μοιάζω με ετοιμόγεννη.Απ'όσο ξέρω όμως,στον περισσότερο κόσμο συμβαίνει αυτό.

Tίποτα δεν μπορώ να κάνω.Αναψυκτικά και γενικά ανθρακούχα δεν πίνω, γιατί δεν μου αρέσουν,αλλά δεν τολμάω να φάω και φρούτα και λαχανικά.

Άρα δεν είναι θέμα διατροφής.Το έχω πάρει απόφαση.Εξάλλου,όταν με πιάνουν οι τρελοί πόνοι,το τελευταίο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι η πρησμένη κοιλιά μου.Άσε που με έχουν εξυπηρετήσει αμέσως σε δημόσια υπηρεσία,γιατί με πέρασαν για έγκυο!;):lol:

Διαφημίσεις

εγω επινα 2 κουπες/μερα τσαι "λουίζα" χωρις ζαχαρη φυσικα. ειναι πολυ καλο, βοηθαει κ στην μειωση της κυτταριτιδας. κ ξεπρηζει.

Mamavasia,καλημερα!!

Κουκλιτσα μου,κατα την γνωμη μου,αδικα παιδευεσαι...

Καταρχην κοιλιακους εχουμε ολοι,τον πιο παχυ ανθρωπο να βρεις,κατω απο ολο αυτο το λιπος μια χαρα κοιλιακους εχει (οκ,6 pack δεν εχει,αλλα δεν πιστευω πως θελεις κι'εσυ κατι τετοιο).

Για να φανουν οι κοιλιακοι (η μαλλον ο κοιλιακος,γιατι ο μυς ειναι ενας),πρεπει να μειωθει στο ελαχιστο το σωματικο λιπος,πραγμα που δυστυχως θα εχει αντικτυπο στο προσωπακι σου,μιας και γραφεις πως δεν εχεις προβλημα βαρους και το λιπος χανεται απο το σωμα ομοιομορφα απο παντου.

Οι κοιλιακοι/ροκανισματα δεν μειωνουν σε καμια περιπτωση το σωματικο λιπος και ειδικα τοπικα,μην σου πω πως,κατα την γνωμη μου παντα,δεν κανουν γενικως τιποτε.

Πολυ καλη ασκηση για τους κοιλιακους ειναι τα push ups και καποιες αλλες εκδοχες τους (αν θες,μπορω να βρω λινκ να σου δειξω).

Η καλυτερη ασκηση επισης για την περιπτωση σου ειναι τα σπριντ,το ανεβασμα σκαλας (το σπινταριστο),αλλα αυτο ενδεικνυται για ηδη fit ατομα (αν εισαι,καντο,μην το συζητας).Αν οχι,διαλεξε μετριας εντασης αεροβια προπονηση για μιση ωρα 4-5 φορες την εβδομαδα (να ανεβαινουν αρκετα ομως οι παλμοι της καρδιας-οτιδηποτε αλλο δουλεια δεν κανει).

Στην διατροφη σου απεφυγε σαν τον διαολο το πολυ αλατι,το ασπρο αλευρι-και παραγωγα του και την ζαχαρη).Φρουτα,λαχανικα,καλα λιπη και υψηλης ποιοτητος απαχη πρωτεινη.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...