Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΙ ΜΑΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ???

Recommended Posts

Μπικινάκι λες lenaki εεε?

Ψιλοντρέπομαι και δεν ξέρω πως θα είμαι μέχρι τον Αύγουστο αφού ήδη φαίνομαι, εντομεταξύ έχω και κάποιες μελανίτσες από τις ενέσεις ηπαρίνης που κάνω :oops:

Υ.Γ. Χρονιά σου Πολλά lenaki και με το καλό να έρθει το μωράκι σου :)

uAq4.jpgMqhPp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ κορίτσια πήγα για ψώνια χθες. Πήγα πρώτα στο Mothercare και πήρα σουτιέν εγκυμοσύνης και κοίταξα και τα μαγιώ.Άθλια...μόνο αυτο μπορώ να πω.Μετά πήγα στο Λητώ και βρήκα μια μεγαλύτερη γκάμα και αρκετά πιο όμορφα.Οι τιμές παίζανε από 50 έως 100 ευρώ. Δοκίμασα 4. Το ένα ήταν μπικινάκι και μού άρεσε αρκετά αλλά όταν το φόρεσα και είδα πως φαίνομαι με την κοιλιά έξω...τρόμαξα. Τελικά κατέληξα σε ένα ομορφούλι ροζ ολόσωμο με ωραίο κοψιμο πίσω (σαν μπικίνι φαίνεται από πίσω). Είμαι λίγο σαν κουφετάκι αλλά έχει πλάκα.Ο άντρας μου όταν το είδε να το φοράω μου είπε τα καλύτερα λόγια.Και δηλώνω με το ροζάκι ότι θα κάνω κοράκλα ! :lol::lol::lol:

Η τιμή αυτού γύρω στα 60 ευρώ.

Πάντως και εγώ ακόμη δεν έχω ρωτήσει τη γυναικολόγο μου αλλά όλοι λένε ότι κάνει καλό το μπάνιο και ότι σφίγγει τους μύες. (αυτό μου το είπαν οι κοπέλες στο Λητώ).΄Καύσωνας χωρίς θαλασσίτσα δεν αντέχεται ρε κορίτσιαααα.....

Είμαι λίγο σαν κουφετάκι αλλά έχει πλάκα .Και δηλώνω με το ροζάκι ότι θα κάνω κοράκλα ! :lol::lol::lol:

.....

ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.....![/quot|

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΟΥΛΑ ΣΟΥ!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ :lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Πάντως αν σας κάνουν τα μαγιό σας δεν βλέπω το λόγο να πάρετε εγκυμοσύνης. Συνήθως είνα άχαρα και τεράστια. Εγώ πάντως φορούσα αυτό που είχα και την προηγούμενη χρονιά. Μια χαρά μου έκανε. Με κοιτούσαν όλοι βέβαια στην παραλία (αλλά αφού όλοι πάντα κοιτάν τις εγκύους οπουδήποτε....).

sL7ap2.png

Kαλημέρα κοριτσια! Εμένα μου αρεσαν κι αυτα που είναι μπικινι αλλα το πανω μέρος είναι μπλουζάκι με τιραντες .. δεν ξέρω πως τα λενε... στο mothercare πρέπει να εχει!

Kαλημέρα κοριτσια! Εμένα μου αρεσαν κι αυτα που είναι μπικινι αλλα το πανω μέρος είναι μπλουζάκι με τιραντες .. δεν ξέρω πως τα λενε... στο mothercare πρέπει να εχει!

Μόνο αυτού του στύλ μπικίνι έχει στο Mothercare.Αλλά τα σχέδια είναι απαράδεκτα. Άκρως γεροντίστικα. Λες και απευθύνονται σε γιαγιάδες και όχι σε κοπέλες νέες και χαρούμενες που περιμένουν το μωράκι τους.Βάλτε καλέ λίγο χρώμα στα σχέδια...τι κατσουφιά είναι αυτήηηηηη....

Διαφημίσεις

[quote

Ναι..ναι...είμαστε πού κοντά...

Εγώ είμαι στα μέσα της 24ης εβδομάδας.Εσυ που θα γεννήσεις;

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ!

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΣΤΟ ΓΕΝΝΕΣΙΣ!

lenaki, χρόνια πολλά και απο εμένα, που βρίσκομαι και εγώ κοντά σου ( ειμαι στην 23 βδομάδα και εργάζομαι χαλκιδική) και ναι και εγω στο ΓΕΝΝΕΣΙΣ θα πάω με το καλό........

ΓΕΙΑ ΣΟΥ grande....!

ΛΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ Κ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΩΜΑΤΙΟ...??? :P:P

ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ..?

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΡΟΔΑ(ΤΡΙΤΟ ΠΟΔΙ).

:lol:

Εγώ δεν έχω αποφασίσει αν θα μπω στην θάλασσα..αλλά πήγα και κοίταξα για μαγιώ για να ξέρω...για μπικίνι δεν το συζητάω, έχω τεράστια κοιλιά και με την γραμμή εγκυμοσύνης και τις μελανιές από τις ηπαρίνες είναι χάλια!!

Βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ πως θα μπορούσε να στερεωθεί το μπικίνι στην κοιλιά μου..και αυτά να μην είχα...

Δοκίμασα ολόσωμο και πιστεύω είναι ότι πρέπει....

1wqFp3.png

ob3Kp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω απελπισία με έποιασε!!!!!!!!!! :oops::oops::oops:

Το μαγιό μου είναι μικρό στο στήθος..........Άρα πρέπει να πάω να πάρω καινούργιο.

Το άσχημο είναι ότι έχω μεγάλη κοιλιά για τον μήνα που βρίσκομαι να φανταστείται άλλες με θεωρούν και στο μήνα μου......... :oops::oops: και δεν μου μπαίνει τίποτα απο τα καλοκαιρινά μου.......και δεν θέλω να πάρω ολόσωμο θα φαίνομαι πολύ άσχημα λέτε????????

Άρα πάμε για καινούργια καρδαρόμπα................

xOSvp3.png

Πωπω απελπισία με έποιασε!!!!!!!!!! :oops::oops::oops:

Το μαγιό μου είναι μικρό στο στήθος..........Άρα πρέπει να πάω να πάρω καινούργιο.

Το άσχημο είναι ότι έχω μεγάλη κοιλιά για τον μήνα που βρίσκομαι να φανταστείται άλλες με θεωρούν και στο μήνα μου......... :oops::oops: και δεν μου μπαίνει τίποτα απο τα καλοκαιρινά μου.......και δεν θέλω να πάρω ολόσωμο θα φαίνομαι πολύ άσχημα λέτε????????

Άρα πάμε για καινούργια καρδαρόμπα................

Αααααα Πένη μου μην αγχώνεσαι...και εμένα η κοιλιά μου είναι τεραστίων διαστάσεων και ξέρεις ότι είμαστε κοντά στη πιθανή ημερομηνία γέννησης.

Εγώ πήρα ένα όμορφο ροζ ολοσωμο μαγιουδάκι που φαίνεται μια χαρά πάνω μου..Ο άντρας μου ξετρελάθηκε όταν με είδε...Μην απογοητεύσαι ...να πας να δοκιμάσεις ένα ωραίο ολοσωμο με χαρούμενο χρωματάκι και θα δεις τί ομορφούλα θα φαίνεσαι με τη κοιλιτσα σου!!!

εγω εχω ενα πολυ ωραιο μπικινακι μαυρο με φλουρακια,το οποιο εχει φιογκακι στο βρακακι του,οποτε δεν θα εχω προβλημα.αλλα φου θα ειμαι μπες βγες και πρεπει να αλλαζω,εχω και ενα ροζ καφε ολοσωμο,συν ακομα ενα μπικινι να αλλαζω.δεν ειμαι για μαγιο εγκυμοσυνης φετος.τα ειδα στα λητω 66ε.με ελουσε κρυος ιδρωτας :lol::lol:

Κι εγω σκεφτηκα αρχικα να παρω απο το la redoute αλλα ακομα και διαθεσιμο σε μια εβδομαδα να γραφει δεν ειναι σιγουρο, μπορει να εχω γεννησει και μετα να ερθει :shock:

Ακομα περιμενω κατι περσινα που ειχα παραγγειλει :?

Φανταστειτε να μην ηταν και αμεσα διαθεσιμα! Θα ειχε παει το παιδι μου φανταρος και μετα θα τα ερχοντουσαν :lol:

binvp2.png ZVLBp2.png

Στα prenatal που είδα πάντως φευγαλέα, τρομοκρατήθηκα από την παλαιότητα των σχεδίων, ούτε στη γιαγιά μου δεν θα το έπαιρνα. Πήρα πάντω για τις λίγες μέρες που θα χρειαστεί, ένα κανονικό μπικίνι και μάλιστα από μαγαζί που έκανε εκποίηση 25 ευρώ, γνωστής εταιρίας και θα το φορέσω και μετά. Έκανα μια χαρά!

an1cCx0-WmB1210NTJoZHB8Nzc2NjU1ZGF8dG8gYXN0ZXJha2kgbWFzIGVpbmFp.gif

as1cJY3003-0000MzAwZG98NzlkfE8gbGV2ZW50YWtvcyBtYXMgZWluYWk.gif

Μονο εγω αισθανομαι περιεργα για το θεμα 'παραλια' ?

Ειμαι ασπρη σαν το γαλα, η κυτταριτιδα εχει παει ΠΑΝΤΟΥ, εχω αφρατεψει...αισθανομαι λιγο ασχημα να βγω στην παραλια. Μου φαινομαι αστεια με τα μπικινι αλλα οχι και καλυτερη με ολοσωμα. Το ξερω οτι ολο αυτο ειναι προσωρινο και οτι δεν ειμαι ετσι γιατι εφαγα ολους τους ντολμαδες :) αλλα γιατι πως να το κανουμε, κουβαλαμε και ενα παιδακι. Ετσι λεει η λογικη αλλα εγω εξακολουθω να αισθανομαι ασχημα..... :oops:

εγώ πήρεα σήμερα μαγιό!!!! πήρα αυτό με το τιραντε΄μπλουζάκι από τα mothercare σε γαλάζιο και πάνω μου είναι άπαιχτο! και ίσα ίσα που καμαρώνω για την κοιλάρα μου!!!!! έχω βέβαια και μπούτια αλλά τι να κάνουμε έγκυος είμαι, άλλωστε αν θες μπάνιο δεν πας εκεί που έχει πολύ κόσμο γιατί πρέπει να είναι καθαρή η θ'άλασσα!

EPLX.jpg.png

.png

εγω ειχα αγορασει 1 παρα πολυ ωραιο μπλε ολοσωμο μαγιο απο το mothercare!!!ηταν και αρκετα φτηνο,ειχα βεβαια κι ενα δευτερο πολυ φτηνο για να αλλαζω :wink:

ειχα αρκετη μεγαλη κοιλια και γεματο ραγαδες,αλλα με αυτο το μαγιο αισθανομουν σουπερ!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Μονο εγω αισθανομαι περιεργα για το θεμα 'παραλια' ?

Ειμαι ασπρη σαν το γαλα, η κυτταριτιδα εχει παει ΠΑΝΤΟΥ, εχω αφρατεψει...αισθανομαι λιγο ασχημα να βγω στην παραλια. Μου φαινομαι αστεια με τα μπικινι αλλα οχι και καλυτερη με ολοσωμα. Το ξερω οτι ολο αυτο ειναι προσωρινο και οτι δεν ειμαι ετσι γιατι εφαγα ολους τους ντολμαδες :) αλλα γιατι πως να το κανουμε, κουβαλαμε και ενα παιδακι. Ετσι λεει η λογικη αλλα εγω εξακολουθω να αισθανομαι ασχημα..... :oops:

Ίσα ίσα που για μένα θα είναι η πρώτη φορά που (πιστεύω οτι) δε θα με νοιάζει καθόλου!

Μη σου πω θα βάλω και ταμπέλα:"δεν είμαι χοντρή,είμαι απλώς έγκυος,εσύ?"

:lol::lol:

συμφωνω απολυτα με τη gerakina!!!

μετα τη γεννα δηλ.τι θα κανεις?που θα εχεις αποκτησει σωσιβιο :wink: δε θλω να τρομαξω καμια εγκυουλα αλλα φανταζομαι πως διαβαζετε κι αλλα ποστ και ποσο πολυ διαιτα θελουμε να κανουμε εμεις που εχουμε γεννησει.εγω παντως ασχημα θα αισθανομαι στη φετινη εξορμηση στην παραλια :oops:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...