Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανακοινωση εγκυμοσυνης η προσπαθειας στην πεθερα!!!

xaos25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο το καταλάβαμε 27/12, του λεω του άντρα μου μην τους πεις τίποτα, είναι νωρίς ακόμα!!!!!

Πηγαίνει το "σπίρτο" για να τους ευχηθεί καλή χρονιά και της το λεει, με την προϋπόθεση να μην πει σε κανένα τίποτα, αφού έριξε το δάκρυ κορόμηλο (το είχε στο τσεπάκι της) από την συγκίνηση, ο δικός μου έφυγε για να έρθει σπίτι!!!!! Περίπου 40 λεπτά διαδρομή.

Έρχεται σπίτι και με βρίσκει ταύρο από τα νεύρα μου, με είχαν πάρει τηλ. οι κουνιαδοσυνηφάδες για να με ρωτήσουν τι κάνει η Ελένη ή ο Ηλίας junior που είχα στην κοιλιά μου :shock: :shock: :shock:!!!!!!

Στο τρίτο το καταλάβαμε πως είμαι έγκυος δυο μέρες πριν πεθάνει η πεθερά μου. Και ο άντρας μου το είπε στο πατέρα του 5 λεπτά αφού πέθανε η πεθερά μου και η αντίδρασή του ήταν "Τιιιιιι πάλιιιιιιιιι"?????. Εντάξει δεν φταίει εκείνος την γυναίκα του είχε χάσει ήταν αδύνατον να χαρεί και το καταλαβαίνω (άλλωστε δεν χάρηκε ούτε και στα άλλα), ο δικός μου φταίει που έπιασε και το είπε!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ στη βάφτιση του μικρού όλο το σόι ήταν σίγουρο πως θα ακούσει τον "Ηλία" και όταν ακούστηκε το όνομα (βγαλμένο από την μυθολογία) ο πεθερός μου άρχισε να με βρίζει :lol: :lol: :lol: :lol:!!!!!!!!!!!

όσο για την "ανακοίνωση της προσπάθειας", το ότι κάποιο ζευγάρι προσπαθεί για παιδί είναι καθαρά δικό του θέμα, δεν είναι κάτι που ανακοινώνεται!!!! άλλωστε για αυτή τη δουλειά χρειάζεται μόνο το ανδρόγυνο δεν θέλει καμία βοήθεια από πεθερομαμάδες!!!!!

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΟ ΧΑΡΙΣΜΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

Όταν έμεινα έγκυος στο πρώτο το καταλάβαμε 27/12, του λεω του άντρα μου μην τους πεις τίποτα, είναι νωρίς ακόμα!!!!!

Πηγαίνει το "σπίρτο" για να τους ευχηθεί καλή χρονιά και της το λεει, με την προϋπόθεση να μην πει σε κανένα τίποτα, αφού έριξε το δάκρυ κορόμηλο (το είχε στο τσεπάκι της) από την συγκίνηση, ο δικός μου έφυγε για να έρθει σπίτι!!!!! Περίπου 40 λεπτά διαδρομή.

Έρχεται σπίτι και με βρίσκει ταύρο από τα νεύρα μου, με είχαν πάρει τηλ. οι κουνιαδοσυνηφάδες για να με ρωτήσουν τι κάνει η Ελένη ή ο Ηλίας junior που είχα στην κοιλιά μου :shock: :shock: :shock:!!!!!!

Στο τρίτο το καταλάβαμε πως είμαι έγκυος δυο μέρες πριν πεθάνει η πεθερά μου. Και ο άντρας μου το είπε στο πατέρα του 5 λεπτά αφού πέθανε η πεθερά μου και η αντίδρασή του ήταν "Τιιιιιι πάλιιιιιιιιι"?????. Εντάξει δεν φταίει εκείνος την γυναίκα του είχε χάσει ήταν αδύνατον να χαρεί και το καταλαβαίνω (άλλωστε δεν χάρηκε ούτε και στα άλλα), ο δικός μου φταίει που έπιασε και το είπε!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑ στη βάφτιση του μικρού όλο το σόι ήταν σίγουρο πως θα ακούσει τον "Ηλία" και όταν ακούστηκε το όνομα (βγαλμένο από την μυθολογία) ο πεθερός μου άρχισε να με βρίζει :lol: :lol: :lol: :lol:!!!!!!!!!!!

όσο για την "ανακοίνωση της προσπάθειας", το ότι κάποιο ζευγάρι προσπαθεί για παιδί είναι καθαρά δικό του θέμα, δεν είναι κάτι που ανακοινώνεται!!!! άλλωστε για αυτή τη δουλειά χρειάζεται μόνο το ανδρόγυνο δεν θέλει καμία βοήθεια από πεθερομαμάδες!!!!!

Αυτο με τη βαφτιση και το ονομα ειμαι σιγουρη οτι θα το χουμε και μεις!! Αν κανουμε αγορι ο πεθερος μου εχει υποσχεθει και πει σε ολους οτι αν δεν ακουσει το ονομα του δεν θα μας ξαναμιλησει!!! (δεν θα το ακουσει και μεις μαλλον δεν θα τον ξανακουσουμε :-P ).

h0MYp3.png

Αυτή την απορία έχω κι εγώ... έχω ξανακούσει παρόμοιο σκηνικό όπου η κοπέλα δεν ήθελε να το μάθουν ακόμη άλλοι εκτός από τους γονείς τους μέχρι να περάσει λίγος καιρός. Μέσα σε λίγες μέρες η πεθερά της το είχε πει σε όλο το σόι.

Τι κάνεις λοιπόν σε αυτή την περίπτωση; Το κρατάς μυστικό κι απ' τους γονείς και πεθερικά;

Διαφημίσεις

Κι εμεις οταν το είπαμε στην πεθερά χάρηκε η αλήθεια να λέγετε! Όταν όμως μετά από λίγο καιρό της είπαμε οτι είναι δίδυμα αλλα να μην πει τίποτα γιατί δεν ξέραμε πως θα πάει δεν κρατήθικε και μετά από κανα δυο μέρες μας έπερναν τηλ. διάφοροι συμπεθερομπανζανάκιδες να μας ευχιθούν για τα δυο μωρά!!!

eNortjK1UjKzMLM0V7IGXDAS-gKw47.png

Δεν έχω μείνει έγκυος, αλλά μου φαίνεται εντελώς εκνευριστικό! Τόσο δύσκολο είναι να σεβαστείς την επιθυμία αυτού που αποφασίζει για το αν θα μαθευτεί ή όχι; (γιατί η απόφαση πρέπει να είναι των γονιών κι όχι της πεθεράς)

Από την άλλη, γίνεται να το κρύβεις στο 1ο τρίμηνο;

1) Όλο και κάποια αδιαθεσία θα νιώσεις...

2) Δεν είναι πολύ άσχημο να πεις στους γονείς "είμαι έγκυος στον 4ο" (και τόσο καιρό δε σας το έλεγα);

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οπου απεβαλα μολις ειχα κλεισει τον 3ο, ειχαμε ζητησει απο τους γονεις να μην πουν τιποτα σε κανεναν μεχρι να φτασουμε στον 4ο μηνα.Απο την χαρα τους και καλα δεν αντεξαν......το μαθαν ολοι.Ξερεις ποσο δυσκολο ηταν μετα ....οταν απεβαλλα να εχω και τον καθε μ......κα, να μου λεει οτι μπορεις να φανταστεις ?

Καλυτερα να μην ξερει κανεις λοιπον.Αυτη τη φορα δεν το ειπαμε πουθενα μεχρι που εφτασα στην 14 εβδομαδα.Ακομα και τωρα.....εμεις το εχουμε πει επιλεκτικα σε φιλους......οι γονεις και των δυο βεβαια ....δεν κρατιουνται παλι.Οι δικοι μου απο την τρελη χαρα τους......η πεθερα μου για να βουλωσει τα στοματα που δεν εκανε παιδια ακομη ο γιος της....μη χεσω....τελος παντων.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Από την άλλη, γίνεται να το κρύβεις στο 1ο τρίμηνο;

1) Όλο και κάποια αδιαθεσία θα νιώσεις...

2) Δεν είναι πολύ άσχημο να πεις στους γονείς "είμαι έγκυος στον 4ο" (και τόσο καιρό δε σας το έλεγα);

Πιστεύω πως η rena_myst με κάλυψε πλήρως. Αποβολή δώξα τω Θεώ δεν είχα, αλλά περισσότερο το κάνεις ''προληπτικά''. Υπάρχουν και πολλόι ζηλόφθονοι και φοβάσαι και την γκαντεμιά τους ( όσο προληπτικός και να μην είσαι, σε τέτοια ζητήματα γίνεσαι ). Για αυτό το λόγο δε το 'παμε στους δικούς μας. Προσωπικά, μόλις το 'μαθε η μαμά μου κάθε φορά που με 'βλεπε με σταυροκοπούσε κι εμένα αυτό με ενοχλούσε αφάνταστα! Άσε που όλη την ώρα ήταν μη το ένα και μη το άλλο '' βρε μαμά, έγκυος είμαι όχι ανάπηρη ΗΜΑΡΤΟΝ''!

iyuNp3.png4hNCp3.png

γεια κι απο μενα!

δεν ξερω τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις αλλα μαλλον ειμαι υπερ του να το μαθουν ολοι το αργοτερο δυνατο.ειμαι παντρεμενη 1 χρονο κ κατι κ μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κ λιγα...ενδεικτικα αναφερω:

αντε και μ'ενα γιο(να ακουστει κ τ'ονομα ντε)

γιατι ακομα δεν εμεινες εγκυος?

αν εχεις πολυκυστικες πως θα μεινεις,γινεται?

μηπως δεν μπορεις?

να πω επισης οτι οι σχεσεις μεχρι στιγμης ειναι πολυ καλες και οι παραπανω ατακες επεσαν σε ανυποπτο χρονο.πλεον με εναν τρελο ρυθμο ακουω απανωτες ευχες για τη μελλοντικη μου εγκυμοσυνη και δε λεω ολα με καλη προθεση λεγονται αλλα τα δικα μου νευρα τα σκεφτηκε κανεις?που περνανε οι μηνες κ δε γινεται τιποτα?

βαθειες ανασες!

tt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Καταρχην με καλη προθεση δεν λεγετε τιποτα τετοιο.Οταν εχουμε καλη προθεση εχουμε και το τακτ να μην αναφερουμε τιποτα , ειδικα σε τετοια θεματα που ειναι εντελως προσωπικα.

Αυτο το κλασικο παλι που θεωρουν δεδομενο πως η γυναικα εχει προβλημα .....με εξοργιζει.Εμενα τα πεθερικα μου ακομα και οταν με αναγκασαν και τους πεταξα στα μουτρα τα αποτελεσματα με το προβλημα του γιου τους στο σπερμα ειπαν "αντε καλε, χαζομαρες, τιποτα δεν εχει, υπερβολες των γιατρων".Μεχρι τοτε λεγανε στον γιο τους (σε μενα δεν τολμαν να μιλησουν)...."ο γιατρος τι λεει ? γιατι δεν κανει η Ειρηνη παιδι?"

Το κορυφαιο οταν εμεινα και μετα ......(εχω ηδη μια αποβολη) "προσεχε μην παθει τιποτα το εγγονι μας"........εμενα χεσμενη μ'εχουν :-P:razz::-P.Και αρχισαμε και τα κτητικα απο τωρα......και φυσικα αν , Θεος φυλαξη γινει κατι, θα φταιω εγω........ουφ, φουντωσα παλι......

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

καλησπέρα ,

εμείς δυστηχως ακόμα δεν εχουμε αποκτησει παιδάκι , ειμαστε μαζι σχεδον 10 χρονια και το Σεπτεμβριο θα παντρευτουμε.....

μας εχουν πρηξει το συκωτι

''ποτε θα μας κανετε τον Παναγιωτακη''???...τον βαφτησαν κιολας

''αντε καλε τι κανετε???..κοιμαστε?....μεινετε ξυπνιοι κανα βραδυ ''....εχουν την εντυπωση πως αλλη στιγμη της ημερας κλειδωνει το συστημα και ΔΕΝ....

''μα ειναι δυνατον τοσα χρόνια και τιποτα?...τι κανετε?''...προσωπικα βαριεμαι κυρια μου να σας εξηγησω γιατι θα εχετε και πολλες αγνωστες λεξεις και στασεις απο αυτα που κανουμε.....

μια μερα βαρεθηκε ο δικος μου να τους ακουει και τους λεει

'' προσπαθουμε για αυτο σταματηστε να μας ****...''

Τι ηταν να το πει το τζιμανι μου αυτο???????????????????

με πιάνει παραμέρα το πεθερικον και πεταει μια ανεπαναληπτη ατακα :

''αμα δεν μπορεις κοριτσι μου να πας να κανεις εξετασεις....και οτι εξοδα κανεις θα στα καλυψουμε εμεις..''

:evil::evil::evil: :evil::evil::evil: ....οπως καταλαβαινετε μου πατησε τον καλο....γιατι αν και μικρη στην ηλικια μου εχω καλους :lol::lol::lol:

απο που κ ως που καλη μου κυρια...(λεμε τωρα και καμια λαλακια να περναει η ωρα)....μου μιλας ετσι????????????????????????????

εεε...απο τοτε οταν τους βλεπω καθε φορα σκεφτομαι να παω σε εδικο να μου δωσει τιποτα χαπια για να ηρεμω οταν τους συναντω ή τιποτα ενεσεις που κανουν στις αρκουδες για να μην ειναι επιθετικες.....γιατι το αναβαλλω δεν ξερω και θα εχουμε ατυχηματα.....:evil:

ααα............κακως , σ'αυτη την περιπτωση της λες.....κανενα γιατρο που να ειδικευεται στην ανικανοτητα των αντρων ξερετε μητερα ? και να δεις μετα ποιος χρειαζεται τα χαπια ......:lol:

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Στην πρωτη μου εγκυμοσυνη οπου απεβαλα μολις ειχα κλεισει τον 3ο, ειχαμε ζητησει απο τους γονεις να μην πουν τιποτα σε κανεναν μεχρι να φτασουμε στον 4ο μηνα.Απο την χαρα τους και καλα δεν αντεξαν......το μαθαν ολοι.Ξερεις ποσο δυσκολο ηταν μετα ....οταν απεβαλλα να εχω και τον καθε μ......κα, να μου λεει οτι μπορεις να φανταστεις ?

Καλυτερα να μην ξερει κανεις λοιπον.Αυτη τη φορα δεν το ειπαμε πουθενα μεχρι που εφτασα στην 14 εβδομαδα.Ακομα και τωρα.....εμεις το εχουμε πει επιλεκτικα σε φιλους......οι γονεις και των δυο βεβαια ....δεν κρατιουνται παλι.Οι δικοι μου απο την τρελη χαρα τους......η πεθερα μου για να βουλωσει τα στοματα που δεν εκανε παιδια ακομη ο γιος της....μη χεσω....τελος παντων.[/QUOT

εννοείς δεν το είπατε ούτε στους γονείς σας; Ούτε εσύ στη μαμά σου;

ααα............κακως , σ'αυτη την περιπτωση της λες.....κανενα γιατρο που να ειδικευεται στην ανικανοτητα των αντρων ξερετε μητερα ? και να δεις μετα ποιος χρειαζεται τα χαπια ......:lol:

χαχαχχαχαχα....μητερα???????????????...κυρια ταδε και πολυ της ειναι....και πολυ της ειναι γενικα που της μιλαω κιολας :lol:

εχω πει παντως οτι αν με το καλο ερθει ενα παιδακι....οταν θα γεννησω θα το μαθουν.....!!! :evil::evil::evil::-D:grin::-D :grin::-D:grin: :-D:grin::-D :grin::-D:grin:

Διαφημίσεις

χαχαχχαχαχα....μητερα???????????????...κυρια ταδε και πολυ της ειναι....και πολυ της ειναι γενικα που της μιλαω κιολας :lol:

εχω πει παντως οτι αν με το καλο ερθει ενα παιδακι....οταν θα γεννησω θα το μαθουν.....!!! :evil::evil::evil::-D:grin::-D :grin::-D:grin: :-D:grin::-D :grin::-D:grin:

μαζι σου κι εγω..........να κανουμε club!!!!!!!axaxaxaxaxa

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Καλησπέρα κορίτσια και να χαιρόμαστε όλες τα μωράκια μας! Τώρα εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με το συγκεκριμένο θεματάκι. Όταν εγώ έμεινα έγκυος ήμασταν ήδη οχτώ χρόνια με τον άνδρα μου και τον τελευταίο εξάμηνο και αραβωνιασμένοι. Ετοιμάζαμε το σπίτι μας και σχεδιάζαμε και τον γάμο μας. Τελικά μας πρόλαβε το μπεμπάκι οπότε ακυρώσαμε το γάμο και σκεφτήκαμε να κάνουμε πολιτικό. Η αντίδραση της πεθεράς όταν το έμαθε???? Αναστέναζε και έπιανε το κεφάλι της σαν να είχε συμβεί το χειρότερο κακό (είναι και θρήσκα τρομάρα της) και μας πίεζε τουλάχιστον να παντρευτούμε με θρησκευτικό γιατί λεει ντρεπόταν τον κόσμο.Αφού στην αρχή δεν το έλεγε σε κανέναν. Μου είχε πει και τις εξης ατάκες: εγω θα ντρέπομαι να το κρατήσω αυτό το μώρο να το κρατάει η μάνα σου και ότι χωρίς θρησκευτικό γάμο το μωρό δεν θα είναι ευλογημένο!!!

Και εγώ η ηλίθια αντί να την διαολο στείλω συνέχισα να κρατάω επαφές μαζί της με συνέπεια να μου κάνει την ζωή δύσκολη και στην εγκυμοσύνη αλλά και αφού γέννησα.Καλά για βοήθεια ούτε λόγος. Ευτυχώς που υπάρχει και η μανούλα μου. Τώρα το λατρέυει το μωρό αλλά είναι ήδη αργά γιατί έβαλα μυαλό την έκανα πέρα και ΗΣΥΧΑΣΑ!!!!

Καλησπέρα κορίτσια και να χαιρόμαστε όλες τα μωράκια μας! Τώρα εγώ δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με το συγκεκριμένο θεματάκι. Όταν εγώ έμεινα έγκυος ήμασταν ήδη οχτώ χρόνια με τον άνδρα μου και τον τελευταίο εξάμηνο και αραβωνιασμένοι. Ετοιμάζαμε το σπίτι μας και σχεδιάζαμε και τον γάμο μας. Τελικά μας πρόλαβε το μπεμπάκι οπότε ακυρώσαμε το γάμο και σκεφτήκαμε να κάνουμε πολιτικό. Η αντίδραση της πεθεράς όταν το έμαθε???? Αναστέναζε και έπιανε το κεφάλι της σαν να είχε συμβεί το χειρότερο κακό (είναι και θρήσκα τρομάρα της) και μας πίεζε τουλάχιστον να παντρευτούμε με θρησκευτικό γιατί λεει ντρεπόταν τον κόσμο.Αφού στην αρχή δεν το έλεγε σε κανέναν. Μου είχε πει και τις εξης ατάκες: εγω θα ντρέπομαι να το κρατήσω αυτό το μώρο να το κρατάει η μάνα σου και ότι χωρίς θρησκευτικό γάμο το μωρό δεν θα είναι ευλογημένο!!!

Και εγώ η ηλίθια αντί να την διαολο στείλω συνέχισα να κρατάω επαφές μαζί της με συνέπεια να μου κάνει την ζωή δύσκολη και στην εγκυμοσύνη αλλά και αφού γέννησα.Καλά για βοήθεια ούτε λόγος. Ευτυχώς που υπάρχει και η μανούλα μου. Τώρα το λατρέυει το μωρό αλλά είναι ήδη αργά γιατί έβαλα μυαλό την έκανα πέρα και ΗΣΥΧΑΣΑ!!!!

:shock::shock::shock: :shock::shock::shock:...κουφάθηκαν τα συρματα!!!!!!!!! :shock::shock::shock:

πλάκα κανεις??????????....ακους εκει θα ντρεπεται να κραταει το μωρο???/....ΟΚ καλα εκανες και την ''απομακρυνες''....και τι θα πει τωρα το αγαπαει????

εμενα η μητερα μου οταν εμαθε οτι ο αδερφος μου θα κανει παιδι ...και δεν ηταν και παντρεμενος , ενιωθε οτι πεταει...οχι να ντρεπεται !!!

την αγαπη για το πλασματακι που ερχεται την νιωθεις απο το πρωτο δευτερολεπτο...αυτο ξερω εγω !!!

τι να πω βρε κοριτσια....η αποσταση τελικα ειναι η καλυτερη λυση !!!!....ετσι αυτο τους χρειαζεται για να γουσταρουν λιγο...να δουν πως ειναι να σε ''αποριπτουν'' στην μεγαλυτερη χαρα της ζωης σου....;)

Εκτος απο ολα τ'αλλα , να μου λειπει και η γρουσουζια μεσα στο σπιτι μου.

Εγω με αυτα τα προσποιητα δεν μπορω.....βγαζω σπυρια.Κι επειδη δεν μπορω να κρατησω και το στομα μου κλειστο......καθε κατεργαρης ...στον παγκο του

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

με πιάνει παραμέρα το πεθερικον και πεταει μια ανεπαναληπτη ατακα :

''αμα δεν μπορεις κοριτσι μου να πας να κανεις εξετασεις....και οτι εξοδα κανεις θα στα καλυψουμε εμεις..''

Αααα.....εσενα το πεθεριδιον ηταν διακριτικο λεμε. Το πεθεριδιον της φιλης μου το ειπε.......ΣΕ ΜΕΝΑ (ειμαι κουμπαρα τους)......:shock::shock::shock: ευχηθηκα να δει οτι επιθυμει απο τα παιδια της, και μου λεει μπαααααααα αποκλειεται. Και της λεω τι εννοειτε? Και μου λεει μαλλον εχει καποιο προβλημα η Τινα κοριτσι μου και δεν μπορουν να τεκνοποιησουν αλλα δεν το λενε πουθενα :shock: (Γκλουκ....).....

Ευτυχως που το ειπατε σε μενα καλε.......:roll::roll::roll::roll::roll: φοβερα 'διακρτικτικη' γυναικα και στανταρακι φταει η νυφη ετσι? Οχι ο γιος της ή συνδιασμος καταστασεων...

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...