Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ανακοινωση εγκυμοσυνης η προσπαθειας στην πεθερα!!!

xaos25

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 166
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΠΑΡ' ΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ. ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ.

χαχα εδω γελαμε.θα σας πω μονο οτι με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 6 χρονια,παντρευτηκαμε πριν 8 μηνες.πριν το γαμο λεγαμε για μωρο σιγα σιγα και ελεγε περιμεντε ακομα να παντρευτητε και μετα,ε και πριν 2 μηνες που της το ξαναειπα το αλλαξε και μου ειπε περιμεντε ακομα μικροι ειστε.δεν πιανετε πουθενα!δεν θελει μαλλον να γινει γιαγια ακομα,δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως.αλλα εμεις το πηραμε αποφαση και γιαγια θα γινει θελοντας και μη!αν περιμενουμε να μεγαλωσουμε,να μπουμε στο δημοσιο,να παρουμε δικο μας σπιτι δεν προκειται ποτε να κανουμε παιδι.

νεα ζωη....

Και η δικιά μου συγκινήθηκε.

Μετά που γέννησα άρχισαν τα όργανα.

Επίσης, δε νομίζω ότι η προσπάθεια είναι κάτι που το ανακοινώνουμε στους γονείς. Το γεγονός ανακοινώνουμε.

Διαφημίσεις

εμένα ούτε κρύο ούτε ζέστη!

είχε ήδη γίνει γιαγιά εις διπλούν από την κόρη της... που όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς! :?

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Πάντως η δικιά σου άρχισε από τώρα.

Καλά σου είπα, δεν ανακοινώνουμε την προσπάθεια. Τους φέρνουμε μπροστά τους τα γεγονότα. Επίσης, δε νομίζω ότι το πρόβλημά της είναι το αν θα γίνει γιαγιά, αλλά το ότι θα δεθείς περισσότερο με το σύζυγο. Συγγνώμη που στο λέω, αλλά καλύτερα να προσέχεις, αν θυμάμαι καλά δεν έχετε και την άριστη σχέση.

είχε ήδη γίνει γιαγιά εις διπλούν από την κόρη της... που όπως και να το κάνουμε είναι αλλιώς! :?

Τυχερούλα. Το έχω ξαναγράψει κάπου, αλλά αν η πεθερά έχει κόρη είναι για το καλό της νύφης της.

Πάντως η δικιά σου άρχισε από τώρα.

Καλά σου είπα, δεν ανακοινώνουμε την προσπάθεια. Τους φέρνουμε μπροστά τους τα γεγονότα. Επίσης, δε νομίζω ότι το πρόβλημά της είναι το αν θα γίνει γιαγιά, αλλά το ότι θα δεθείς περισσότερο με το σύζυγο. Συγγνώμη που στο λέω, αλλά καλύτερα να προσέχεις, αν θυμάμαι καλά δεν έχετε και την άριστη σχέση.

αυτο μαλλον ισχυει γιατι ηδη τον παιρνει 3 την ωρα τηλ λες και παει ακομα σχολειο.δεν καταλαβε μαλλον οτι ο ανθρωπος παντρευτηκε η δεν θελει να το καταλαβει.οσο για την σχεση που εχουμε ειναι τυπικη μπορω να πω,να φανταστεις οτι εχει να ερθει στο σπιτι μας απο το καλοκαιρι.εμεις παμε να την δουμε (μετα απο δικα μου παρακαλια στον αντρα μου)δεν θελω να τον απομακρυνω απο την μαμα του αλλα αυτο το οτι του φερεται λες και ειναι μωρο δεν μ'αρεσει καθολου.

νεα ζωη....

Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω... Όταν το έμαθε ήταν η γιορτή του πατέρα μου, είχαν πάει τα πεθερικά μου επίσκεψη στο σπίτι των γονιών και ξαφνικά εγώ έπαθα αποκόλλιση και έφυγα εσπευσμένα με τον άντρα μου για την κλινική. Μετά έφυγε και η αδερφή μου, ακολούθησε η μάνα μου με τον αδερφό μου και οπότε σε αυτή τη φάση ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι για το τι είχε συμβεί. Έτσι έχασα τις αντιδράσεις όλων :D

Διαφημίσεις

η δικια μου πεθερα μενει γερμανια κι εχω το κεφαλι μου ησυχο.την γνωρισα το χειμωνα , λογω αποστασης δεν μπορουσε να ερθει νωριτερα, με τον αντρα μου ειμαστε μαζι 2 χρονια και παντρευτηκαμε τον φλεβαρη, οποτε με γνωρισε λιγο πριν το γαμο.απο το τηλ εμαθε την εγκυμοσυνη και αρχισε να ψωνιζει ρουχα για το μωρο κ για μενα χωρις να με ξερει. ηρθε ελλαδα και την φιλοξενησαμε για αρκετες μερες κατα διαστηματα.δεν ειχα κανενα προβλημα, με ρωτουσε για τα παντα κ δεν ανακατευτηκε καθολου στα του σπιτιου, κι οτι δουλεια ηθελε να κανει, π.χ να πλυνει πιατα με ρωτουσε πρωτα. ακομα κ για να κανει καφε. ειναι διακριτικη γενικως.το πρωι που ξυπνουσε δε σηκωνοτανε αν δεν ακουγε οτι ειχα σηκωθει κι εγω. προς το παρον ολα αυτα, για αργοτερα δεν ξερω...τι θα γινει!!!!

Τυχερούλα. Το έχω ξαναγράψει κάπου, αλλά αν η πεθερά έχει κόρη είναι για το καλό της νύφης της.

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και παραλλήλως.

Η κόρη τις περισσότερες φορές γίνεται πιο ανταγωνιστική προς την νύφη. Ιδίως αν ''μασουλάει'' χρήματα και γενικώς χάρες, φοβάται μήπως χάσει τα κεκτημένα της και συμπεριφέρεται πολύ διπρόσωπα, δηλ. μπροστά σου όλο γλύκες και αγάπες και πίσω αρχίζει η πλύση εγκεφάλου στην μαμά της δηλ. την πεθερούλα σου. Η οποία αναπόφευκτα αρχίζει και σε συγκρίνει με την κόρη της, δηλ. το αίμα της και ως γνωστόν ''το αίμα νερό δεν γίνεται''. Τί και αν εσύ ξεσκίζεσαι και έχεις το γιόκα ικανοποιημένο, το σπίτι σου να αστράφτει κ.λ.π.

Η δικιά μου το περίμενε πως και πως. Εννοείται πως το ανακοινώσαμε κατευθείαν όταν έμεινα έγκυος. Όχι από τις προσπάθειες.... Παρόλο που έχει ήδη άλλα 7 εγγόνια το δικό μας μωρό το χάρηκε περισσότερο γιατί θα το είχε και στο σπίτι της. Αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά και σε αυτό τον τομέα είμαι πολύ τυχερή.

Τώρα περιμένουν πως και πως και δεύτερο....και μάλιστα αγόρι.... Μας καναν και παραγγελία :lol::lol::lol:

sL7ap2.png

Όντως...

Η πεθερά μου με ρώτησε αν έχουμε... ελεύθερες επαφές ή παίρνουμε προφυλάξεις :lol:

Λέτε ν' ανησυχεί για τη γονιμότητα του γιού της; :lol:

Πω πω lilly ποτε δεν θα μπορούσα να φανταστώ την πεθερά μου να με ρωτάει κάτι τέτοιο!!!!!!!!!!!!!!!!

Στανταρ για το γιο της ανησυχει ε????????? :lol::lol:

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και παραλλήλως.

Η κόρη τις περισσότερες φορές γίνεται πιο ανταγωνιστική προς την νύφη. Ιδίως αν ''μασουλάει'' χρήματα και γενικώς χάρες, φοβάται μήπως χάσει τα κεκτημένα της και συμπεριφέρεται πολύ διπρόσωπα, δηλ. μπροστά σου όλο γλύκες και αγάπες και πίσω αρχίζει η πλύση εγκεφάλου στην μαμά της δηλ. την πεθερούλα σου. Η οποία αναπόφευκτα αρχίζει και σε συγκρίνει με την κόρη της, δηλ. το αίμα της και ως γνωστόν ''το αίμα νερό δεν γίνεται''. Τί και αν εσύ ξεσκίζεσαι και έχεις το γιόκα ικανοποιημένο, το σπίτι σου να αστράφτει κ.λ.π.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Εγώ πάντως στην επόμενη εγκυμοσύνη θα προσπαθήσω να το κρατήσω όσο γίνεται κρυφό. Στην 1η εγκυμοσύνη και κουνιάδα και πεθερά ουρλιάζανε από την χαρα τους. Μόλις όμως παλινδρόμησε, έμαθα από άσχετο άτομο που συνάντησα στο δρόμο και το έβλεπα για 4-5 φορά στη ζωή μου ότι ήξερε όλη την πορεία της εγκυμοσύνης μου και ότι πρόβλημα αντιμετώπισα. Στην 2η εγκυμοσύνη και πριν καταλήξει και αυτή παλίνδρομη η πεθερά μου είπε με περίλυπο ύφος ''τι κακό είναι αυτό με σένα ρε παιδί μου; να συλλαμβάνεις αμέσως και να μην μπορείς να τα κρατήσεις;''. Ε! μετά από 1,5 εβδομάδα παλινδρόμησε και αυτό. Με τόση ''θετική ενέργεια'' τί θα έκανε;

Για αυτό, από εδώ και πέρα τάφος αν είναι δυνατόν και μέχρι τον 9ο.

Να το μάθουν όταν θα είμαι στο μαιευτήριο.

Εγώ πάντως στην επόμενη εγκυμοσύνη θα προσπαθήσω να το κρατήσω όσο γίνεται κρυφό. Στην 1η εγκυμοσύνη και κουνιάδα και πεθερά ουρλιάζανε από την χαρα τους. Μόλις όμως παλινδρόμησε, έμαθα από άσχετο άτομο που συνάντησα στο δρόμο και το έβλεπα για 4-5 φορά στη ζωή μου ότι ήξερε όλη την πορεία της εγκυμοσύνης μου και ότι πρόβλημα αντιμετώπισα. Στην 2η εγκυμοσύνη και πριν καταλήξει και αυτή παλίνδρομη η πεθερά μου είπε με περίλυπο ύφος ''τι κακό είναι αυτό με σένα ρε παιδί μου; να συλλαμβάνεις αμέσως και να μην μπορείς να τα κρατήσεις;''. Ε! μετά από 1,5 εβδομάδα παλινδρόμησε και αυτό. Με τόση ''θετική ενέργεια'' τί θα έκανε;

Για αυτό, από εδώ και πέρα τάφος αν είναι δυνατόν και μέχρι τον 9ο.

Να το μάθουν όταν θα είμαι στο μαιευτήριο.

Στεναχωρηθηκα ρε παιδι μου τωρα! Τι κακια ειναι αυτη?

Εχεις δικιο να τους το κρυψεις μεχρι να φανει.

Πιστευω πολυ στην αρνητικη ενεργεια.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...