Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ  

603

1. 1. ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΞΕΝΗ ΣΕΙΡΑ

Recommended Posts

1.000+1

Το έχει και καλή ώρα, κάθομαι στον κήπο και το απολαμβάνω. Και ας με τρώνε οι κώνωπες...

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 346
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

κ η αγωνια κορυφωνετε ολο κ πιο πολυ!!!υπαρχει αραγε γυναικα που να μην το βλεπει?χθες κοριτσια την λυπηθηκα την φουσουν!!!τι σκληρα που της φερθηκανε.οταν ομως ο αλι κεμαλ εβγαζε τα ματια του με την αλλη θελανε να τον συγχωρεσει κ να τα βρουν.συμφωνησατε εσεις που της επετρεψαν να παρει μονο το μωρο κ τα αλλα τα παιδια οχι???:?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

K ΓΩ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ!Αν ειναι ποτε δυνατον!!!Δηλαδη τα παιδια τα αλλα δεν εχουν την αναγκη της μανας παρα μονο ενα μωρο???τι να πεις...!αντε τουλαχιστον το καλο ειναι οτι ο κερεμ κ η μπενου επιτελους παντρευτηκανε.Αν κ εγω δεν θα τον δεχομουν πισω προσωπικα!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

χαχαχα να ανοιξουμε μηπως ενα θεματακι στο καφε?

η κορη μου παντως αν και δυο χρονων μονο επειδη στις 9 που αρχιζει ειναι η ωρα που πινει το βραδυνο της γαλα ...το βλεπουμε μαζι....και πια ναι μολις αρχιζει η μουσικη λεει

"Μαμα μαμά....Νονούρ..νονουρ " χαχαχαχαχαχα

και λεει μονο για αυτον...

Εχει γουστο το παιδάκι μου!!!

υπαρχει αραγε γυναικα που να μην το βλεπει?

κι όμως εγώ......

μόνο ούτε 1/2 επεισόδιο κι αυτό επειδή ήμουν κάπου που το έβλεπαν.....

δεν τρελάθηκα....

βλέπω φανατικά το KYLE XY στον ΑΝΤ1:p

Διαφημίσεις

TRUE BLOOD...Κατεβαζω τα νεα επεισοδια ον λαιν! Και παρηγοριεμαι με τη νεα βαμπιροσειρα στο ΣΤΑΡ (αν και δεν το πιανει ουτε γι αστειο)

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

χαχαχα να ανοιξουμε μηπως ενα θεματακι στο καφε?

η κορη μου παντως αν και δυο χρονων μονο επειδη στις 9 που αρχιζει ειναι η ωρα που πινει το βραδυνο της γαλα ...το βλεπουμε μαζι....

α κ εγω δεν μπορω να πω! κουτι μου ειναι η ωρα. Πινουν τα αγριμια γαλατακι κ μετα υπνο κ ονουρ!!!

Αραγε τι θα γινει απο Σεπτεμβρη θα το συνεχισουν????Αγωνιώ:lol:

Ωραιο το τουρκικο ρε κοριτσια αλλα καθε παρασκευη που το εχει επαναληψη νευριαζω!!!Μου μαυρισε κ η ψυχη αυτη τη βδομαδα,το μονο χαρουμενο ηταν η ανακοινωση της εγκυμοσυνης της μπενου.Συγκηνηθηκα τοσο πολυ με το κοριτσακι εκεινο πωπω...!Αντε να αρχισει κ το TRUE BLOOD κ γω το εβλεπα φανατικα.Ελπιζω να επιστρεψει συντομα!!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

θα σκασω αν δε μαθω ποιοσ πεθαινει τελικα.... Η Ιζυ και τον Τζορτζ???? Πως μας αφησαν ετσι συξυλους στο τελος του 5ου season??????

Αν θες μπορώ να σου πω εχω δει και δεκα επεισοδια απο τον επόμενο κύκλο.

Πάντως εμενα μου αρέσει πολυ το NCIS και το Νόμος και τάξη ειδική ομάδα, αυτα τα δυο είναι σούπερ και με απίστευτη πλοκή.

bunbunavi20100923_-8_Emmelia+is.pngdogdogard20130212_-6_My+child+is.png

nai nai πεθαινω να μαθω.....

για πες να ειμαι προετοιμασμενη για ΤΟ κλαμα στις 6 που ξεκιναει στον ΑΝΤ1.......

βασικα το δειχνει κ στο FOX αλλα με τους 2 ταλιμπανεζους γιους μου ηταν αδυνατον να δω

θα σκασω αν δε μαθω ποιοσ πεθαινει τελικα.... Η Ιζυ και τον Τζορτζ???? Πως μας αφησαν ετσι συξυλους στο τελος του 5ου season??????

Και που να δεις τι γίνεται στο τέλος του 6ου κύκλου!!!!!!

Πανικός!!!!!

Προχτές είδα το τελευταίο επεισόδιο (τα έχω κατεβάσει) και έμεινα......

• 4 εβδομάδες μετά...
Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...