Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δεν θελω....

Recommended Posts

ειμαι χαλια κοριτσια!σε 15 μερες πιανω δουλεια(και μαλιστα σε καινουργιο μερος)και θα χρειαστει να αποχωριστω για πρωτη φορα την 8 μηνων μπεμπουλα μου!δεν θελω..οσο πλησιαζουν οι μερες βυθιζομαι στη θλιψη!!και αναρωτιεμαι πως θα ανταξω μακρια της εστω και καποιες ωρες αλλα ουσιαστικα σχεδον ολη μερα αφου η δουλεια μου ειναι με σπαστο ωραριο.θα τα καταφερω με το θηλασμο?μηπως θα με ξεχασει η μπεμπουλα μου και θα..βλεπει την πεθερα μου για μαμα της που θα την προσεχει?θα ειναι καλα η θα κλαιει?εδω στο μπανιο παω για 1 λεπτο και χαλαει τον κοσμο..μου ειναι αδυνατο να το δεχτω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παω για δουλεια:(

Διαφημίσεις

ειμαι χαλια κοριτσια!σε 15 μερες πιανω δουλεια(και μαλιστα σε καινουργιο μερος)και θα χρειαστει να αποχωριστω για πρωτη φορα την 8 μηνων μπεμπουλα μου!δεν θελω..οσο πλησιαζουν οι μερες βυθιζομαι στη θλιψη!!και αναρωτιεμαι πως θα ανταξω μακρια της εστω και καποιες ωρες αλλα ουσιαστικα σχεδον ολη μερα αφου η δουλεια μου ειναι με σπαστο ωραριο.θα τα καταφερω με το θηλασμο?μηπως θα με ξεχασει η μπεμπουλα μου και θα..βλεπει την πεθερα μου για μαμα της που θα την προσεχει?θα ειναι καλα η θα κλαιει?εδω στο μπανιο παω για 1 λεπτο και χαλαει τον κοσμο..μου ειναι αδυνατο να το δεχτω ΔΕΝ ΘΕΛΩ να παω για δουλεια:(

πώς σε νιωθω...αχ, πώς.... εγώ εχω τρεναρει τη δουλεια μου και τωρα θα μεινω αλλους 3 μηνες ανευ αποδοχων. θα γυρισω για λιγο κοντα στο

Πασχα και το σκεφτομαι συνεχεια... δεν γινεται να βρουμε κατι μεχρι τοτε να μεινουμε σπιτι με τα παιδακια μας;;;;;;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...