Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

κοριτσια θελω κι εγω ενα ποιηματακι για βαπτιση το οποιο να ειναι γλυκο και αστειο συναμα!λοιπον παραθετω στοιχεια..η βαπτιση θα γινει 3 ιουλιου και το ονομα μας θα ειναι πολυ σπανιο και ομορφο αλλα δεν θελουμε να το αποκαλυψουμε παρα μονο εκεινη την ημερα!θα αρχιζει απο λ...τι αλλο???πειτε μου!!

βρε δε μας ειπες το φυλο του παιδιου!!!

Εφτασε το καλοκαιρι

και θα παω παραλια

πρεπει ονομα να εχω

μη μου παρουν τα πρωτεια!

Το μαγιο μου εγω θα βαλω

και κοριτσια/αγορια θα κορταρω

με τις ωρες θα γυριζω

και συνεχεια θα βολταρω

Πρεπει πρωτα ομως να κανω

δοκιμαστικη βουτια

να μη γινουμε ρεζιλι

μες τη θαλασσα ,μετα

Ετσι ελατε να με δειτε

τ ονομα μου να χαρειτε

κι οταν βγω απ το νερο

θα χω και.....δουλειες εγω!!!

Διαφημίσεις

kalispera sassssssss!!!!!!!!!!!stella mou mipos mporeis na voithiseis ki emena???

eixa apofasisei na kano tin baptisi tou giou m to kalokairi ki eno ta eixa sxedon ola etoima, angkastikame na tin kanoume apo septembri kai meta..etsi allazoume to thema mas kai ola ta ipolipa!!

To kainourgio mas thema einai o goofy!!!Aki ton mikro tha ton poume manoli(tou pappoy)..Mipos sou einai eukolo na mas vreis ena poiimataki?????eyxaristo!!!!!!!!!!!!

kalispera sassssssss!!!!!!!!!!!stella mou mipos mporeis na voithiseis ki emena???

eixa apofasisei na kano tin baptisi tou giou m to kalokairi ki eno ta eixa sxedon ola etoima, angkastikame na tin kanoume apo septembri kai meta..etsi allazoume to thema mas kai ola ta ipolipa!!

To kainourgio mas thema einai o goofy!!!Aki ton mikro tha ton poume manoli(tou pappoy)..Mipos sou einai eukolo na mas vreis ena poiimataki?????eyxaristo!!!!!!!!!!!!

Ειμαι μικρος και ζωηρος

κι εχω το Γκουφυ φιλο

στη βαφτιση μου σας καλω

με τη μαμα και το μπαμπα

και τον καλο μου σκυλο!

Ελατε στα βαφτισια μου

βουτιες να σας χαρισω

και τ ονομα μου οσοι ζητουν

ρωτηστε ελευθερα ολοι

γιατι δεν ειναι μυστικο

πως θα με πουν Μανωλη!

Καλημέρα σας!!

Θα ήθελα ένα όμορφο ποιηματάκι, έξυπνο και τσαχπίνικο όπως η βαφτιστικιά μου! Θα την ονομάσουμε Ευγενία, και η βάφτιση θα έχει θέμα την πριγκίπισσα. Θα μου άρεσε μια αναφορά στο κάστρο, την άμαξα, την κορώνα. Σκεφτήκαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου με την κουμπάρα μου, να αναφερθούμε και στον γάμο Γουίλιαμ και Κέϊτ. (π.χ. μετά το γάμο τους η βάφτιση είναι το πιο hot event και δεν χρειάζεστε καπέλο κτλ κτλ... σας έδωσα μια πρόχειρη ιδέα). :) Εάν δεν βγαίνει έτσι, δεν μας πειράζει καθόλου. Επίσης θα ήθελα και κάτι γλυκό, με μια ευχή σχετική με το θέμα μου και για το ευχαριστήριο χαρτάκι.

Σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυ!!!!! XxXx

οχι δεν τις χρειαζομαι

εμενα θα μου πεις το θεμα

πχ πειρατης

πχ γοργονα

και τι θες να συμπεριληφθει

αλλος θελει το ονομα του παιδιου να φανει αλλος οχι

αλλος θελει του νονου, ενος μεγαλυτερου αδερφιου κτλ

εμενα στο κειμενο δε μου χρειαζονται φωτο

Λοιπόν καλή μου stella ήρθε επιτέλους η στιγμή να βαφτίσω τον μικρούλη.Το θεμα θα ειναι θαλασσινο, με αστεριες, κοχυλια κ.τ.λ.Θα ήθελα σε παρακαλω κατι σε κειμενο αναλογο με αυτα που εχουν υποθει για νεραιδες,πριγκιπες,πειρατες και Πιτερ Παν, κατι σαν παραμυθι. Εχει και δυο αδερφες αν μπορουν να συμπεριληφθουν, αν οχι δεν πειραζει.Η βαφτιση ειναι 24 Σεπτεμβριου.Η προσκληση θα ειναι σε κουτι για να καταλαβεις το μεγεθος. Και θα ηθελα και ενα κειμενακι για την ευχαριστηρια καρτουλα. Σε ευχαριστω παααααααααααααααρα πολυ προκαταβολικα.

Διαφημίσεις

αχχχ ολα ειναι τελεια!και εμεισ το σεπτεμβρη θα βαφτησουμε το μικρο αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω το θεμα τησ βαφτισησ! αυτο που θα ηθελα πολυ θα ηταν αν μπορειτε να μου βρειτε κατι εστω τα μεγαλητερα αδερφια του να καλουν τον κοσμο στην βαφτιση του μικρου!

Καλημέρα σας!!

Θα ήθελα ένα όμορφο ποιηματάκι, έξυπνο και τσαχπίνικο όπως η βαφτιστικιά μου! Θα την ονομάσουμε Ευγενία, και η βάφτιση θα έχει θέμα την πριγκίπισσα. Θα μου άρεσε μια αναφορά στο κάστρο, την άμαξα, την κορώνα. Σκεφτήκαμε μεταξύ σοβαρού και αστείου με την κουμπάρα μου, να αναφερθούμε και στον γάμο Γουίλιαμ και Κέϊτ. (π.χ. μετά το γάμο τους η βάφτιση είναι το πιο hot event και δεν χρειάζεστε καπέλο κτλ κτλ... σας έδωσα μια πρόχειρη ιδέα). :) Εάν δεν βγαίνει έτσι, δεν μας πειράζει καθόλου. Επίσης θα ήθελα και κάτι γλυκό, με μια ευχή σχετική με το θέμα μου και για το ευχαριστήριο χαρτάκι.

Σας ευχαριστώ πολύυυυυυυυ!!!!! XxXx

Στην αμαξα μας σαν ανεβειτε

ισια ως την εκκλησια θα ρθειτε

σ ενα καστρο ονειρικο

που θα βαφτιστω εγω.

Με κορωνα στα μαλλια μου

στεμμα εγω πριγκηπικο

τη βουτια μου θε να κανω

σε βασιλικο νερο!

Θα 'ναι η βαφτιση μου τετοιο

σουπερ μεγα γεγονος

που ο γαμος Κειτ -Γουιλλιαμ

θα σας μοιαζει βαρετος!

Περιμενουμε να 'ρθειτε

τη χαρα μας για να δειτε

καντε καθε ειδους τρελλα

μα μη βαλετε καπελα!

Στην αμαξα μας ανεβειτε

κι ισια ως την εκκλησια θα ρθειτε

σ ενα καστρο ονειρικο

που θα βαφτιστω εγω

Με κορωνα στα μαλλια μου

στεμμα εγω πριγκηπικο

τη βουτια μου θε να κανω

σε βασιλικο νερο!

Θα ναι η βαφτιση μου τετοιο

σουπερ μεγα γεγονος

που ο γαμος Κειτ -Γουιλλιαμ

θα σας μοιαζει βαρετος!

...σας ευχαριστουμε που ηρθατε στη βαφτιση

της γλυκιας μας γαλαζοαιματης!....

Λοιπόν καλή μου stella ήρθε επιτέλους η στιγμή να βαφτίσω τον μικρούλη.Το θεμα θα ειναι θαλασσινο, με αστεριες, κοχυλια κ.τ.λ.Θα ήθελα σε παρακαλω κατι σε κειμενο αναλογο με αυτα που εχουν υποθει για νεραιδες,πριγκιπες,πειρατες και Πιτερ Παν, κατι σαν παραμυθι. Εχει και δυο αδερφες αν μπορουν να συμπεριληφθουν, αν οχι δεν πειραζει.Η βαφτιση ειναι 24 Σεπτεμβριου.Η προσκληση θα ειναι σε κουτι για να καταλαβεις το μεγεθος. Και θα ηθελα και ενα κειμενακι για την ευχαριστηρια καρτουλα. Σε ευχαριστω παααααααααααααααρα πολυ προκαταβολικα.

βρε Δεσποινα!!! θα σε μαλωσω!!! κοιτα ποσα δεν μου ειπες

1) θεμα- αλλο νεραιδες, αλλο πριγκηπες, αλλο πιτερ παν, αλλο σκετο παραμυθι!

2) 2 αδερφες--- ΟΝΟΜΑΤΑ??? τι θα γραψω ενα ξερο εχω και 2 αδερφες???

βαλε καλε λιγο αλατοπιπερακι να κανουμε δουλεια!!!!

και δλδ να καταλαβω οταν λεμε κουτι....

θες 3 στιχακια πχ????

αντε πες θα με σκασεις!!! χιχιχι!

αχχχ ολα ειναι τελεια!και εμεισ το σεπτεμβρη θα βαφτησουμε το μικρο αλλα εχω σπασει το κεφαλι μου να βρω το θεμα τησ βαφτισησ! αυτο που θα ηθελα πολυ θα ηταν αν μπορειτε να μου βρειτε κατι εστω τα μεγαλητερα αδερφια του να καλουν τον κοσμο στην βαφτιση του μικρου!

α μαμαδες θα πηδηχτω απ το παραθυρο σημερα!!

ποια αδερφια ρε παιδια???? τι θα γραψω?>>>>>

τι ειναι?

αγορια, κοριτσια??

ονοματακια????

βοηθατε ρε παιδια τι να κανει κι ο ποιητης!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

τελικα οι ιδεεσ μου δεν ειναι πολυ καλεσ ! εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα εγω τι να κανω τιποτα! αλλα εσυ εισαι η ιδικη!:):):):):):):) ειναι αγορακια και τα 3! μεγαλοσ αδερφοσ γιωργοσ μεσαιοσ παναγιωτησ και το μωρο υα βαφτιστει βασιλειοσ-στυλιανοσ!

Εχω ενθουσιαστεί! τι πηγή έμπνευσης είναι αυτή???ανεξάντλητη? εγώ γιατί δεν μπορώ να σταυρώσω ούτε ένα τετράστιχο?

αν μπορεσείς να βοηθήσεις και εμάς πολύ θα μου άρεσε.

βαπτίζουμε τον σεπτέμβρη τον γιο μας Θοδωρή. θέλουμε και εμείς να καλέσουν οι αδερφές του Ασπα και Εβελίνα και η βάπτιση θα έχει θέμα μάλλον τον μικρό πρίγκηπα. για να σου πω την αλήθεια δεν καίγομαι να έχει κάποιο θέμα. οι μπομπονιέρες θα είναι γλαστράκι με αληθινό δεντράκι ελιάς που συμβολίζει την μακροζωία. Α! αποκαλώ το μωρό μου παλικάρι μου!!!

tBTkp3.png

και ο μικρός μας Θοδωρής ήρθε στις 11/04/2011

τελικα οι ιδεεσ μου δεν ειναι πολυ καλεσ ! εχω σπασει το κεφαλι μου αλλα εγω τι να κανω τιποτα! αλλα εσυ εισαι η ιδικη!:):):):):):):) ειναι αγορακια και τα 3! μεγαλοσ αδερφοσ γιωργοσ μεσαιοσ παναγιωτησ και το μωρο υα βαφτιστει βασιλειοσ-στυλιανοσ!

βρε μια χαρα ειναι η ιδεα σου απλα ηθελα λιγες λεπτομερειες...για παμε λοιπον!

Ειμαι ο Γιωργος ο μεγαλος

ο big brother του σπιτιου

γραφω για να σας καλεσω

στα βαφτισια του... μικρου

Με βοηθο τον Παναγιωτη

εχω αναλαβει εγω

να τα κανω ολα ωραια

τελεια για το μωρο!

Ολοι ελατε να μας δειτε

στη χαρα μας να χαρειτε

και το πιο μικρο μωρο

ονομα θα εχει....διπλο!!!

Γεννηθηκε ο πριγκηπας

και ηρθε στο πλευρο μας

για να προσεχει παντοτε

την κουκλα την Φιλιω μας

Θα ειναι αγγελος φυλακας

για την γλυκια αδερφη του

αδυναμια της μαμας

και του μπαμπα κουκλι του!

Ελατε για να μαθετε

εμεις πως θα τον πουμε

υγεια, τυχη και χαρα

για να του ευχηθουμε!

ε?????????????

αυτό μου άρεσε πάρα πολύ, συγκινήθηκα η μάνα .

επίσης αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω απο την χορωδία Μαυρουδή Θα φτιάξω ένα κήπο μαγικό, για να πουλάω ηλιαχτίδες και γιο γιο ....και πεφταστέρια

θα φτιάξω ένα κιόσκι εξωτικό για να πουλάω φεγγαράδες και λωτό .....τα καλοκαίρια

Αν θες μαζί μου έλα και εσύ, δυο πειρατές σε ένα νησί…»

tBTkp3.png

Διαφημίσεις

axxxxxxx einai yperoxoooooooooooooo fantastikooooooooo anepanaliptoooooooo!!!!!!!! den mporwwwwww na pv tipotaaaaaaaaaaa! entypwsiastikaaaaa!loipon se 1xe peripoy na eimaste kala tha baftisw kai thn mpempa moy! xaxaxa tha se enoxlisw pali loipon!! :)))))) eimai antypwsiasmenh den kryvetaii!!!!!! paw na to diabasw ston big brother!

δεν καταλαβα οτι ηθελες ποιηματακι κοπελα μου νομιζα οτι μας εγραψες εκεινο γιατι σε βολεψε με συγχωρεις για την αργοπορια λοιπον

για να δουμε εσενα πως να σε ευχαριστησουμε

Δυο αδερφες εχω εγω

πολυ που μ αγαπανε

η Ασπα και η Εβελινα μου

για μενανε ρωτανε

Ως ποτε η μαμακα μου

μπεμπη θα με φωναζει

και παλικαρι ενιοτε

και ονομα μου ταζει

Πως θα με πουνε Θοδωρη

μου ειπαν οι αδερφες μου

δεν το κραταμε μυστικο

κι ελατε στις χαρες μου!

Βαφτιση ετοιμαζουμε

για οσους μας τιμησουν

κι ενα φιλακι απο καρδιας

στο τελος θα κερδισουν.....

πωπω πολλη κλαψα βρε παιδι μου της κορης

ε εγω λεω να μην ξανακανεις ιδιο υφος

αν παλι επιμενεις οκ κανω κι αλλο

πες μου μονο

Θα χρειαστώ και γω τη βοήθεια σου στελλίτσα, αν και ξέρω οτι περνάς δύσκολες μέρες,

Λοιπόν θα βαφτίσουμε το μπέμπη μας στις 03 σεπτέμβρη και λέμε το θέμα της βάφτισης να είναι θαλασσινό.

Θα ήθελα αν γίνετε να συνδυάσεις κάτι με τον μεγάλο του αδερφό το νικόλα που είναι 4 1/2 και τον αγαπάει πολύ.

στις προηγούμενες σελίδες είδα κάτι παρόμοιο με ένα ποιηματάκι που έλεγε ο μεγάλος αδερφός απλά θα το ήθελα πιο απλό γιατί εμέις δεν έχουμε κάποιο αυποκοριστικά που τοπν φωνάζουμε.

Θα χρειαστώ και γω τη βοήθεια σου στελλίτσα, αν και ξέρω οτι περνάς δύσκολες μέρες,

Λοιπόν θα βαφτίσουμε το μπέμπη μας στις 03 σεπτέμβρη και λέμε το θέμα της βάφτισης να είναι θαλασσινό.

Θα ήθελα αν γίνετε να συνδυάσεις κάτι με τον μεγάλο του αδερφό το νικόλα που είναι 4 1/2 και τον αγαπάει πολύ.

στις προηγούμενες σελίδες είδα κάτι παρόμοιο με ένα ποιηματάκι που έλεγε ο μεγάλος αδερφός απλά θα το ήθελα πιο απλό γιατί εμέις δεν έχουμε κάποιο αυποκοριστικά που τοπν φωνάζουμε.

Το καλοκαιρι περασε

και γνωρισα κοριτσια

μα ονομα δεν ηξερα

να πω κι εγω στα ισια

Ετσι ειπα στη μανουλα μου

και στον γλυκο μπαμπα μου

ονομα να διαλεξουνε

και για την αφεντια μου

Μου το πε ο Νικολας μας

που παντα με προσεχει

μα εγω δε σας το μαρτυρω

να ερθετε προεχει!

Σας περιμενουμε λοιπον

ολους στην εκκλησια

μαμα, μπαμπας, brother κι εγω

θα γραψουμε ιστορια!!!

NAI ΣΤΕΛΛΙΤΣΑ όντως πολύ γρηγορη έμπνευση!!!!!!!!!!

μη με βρίσεις όμως αλλά κάτι παρόμοιο είχαμε στο νικόλα μου οπότε να το αλλάξουμε λιγουλάκι??????????

δε βιαζόμαστε μην αγχώνεσαι!!!!!!!

δεν καταλαβα οτι ηθελες ποιηματακι κοπελα μου νομιζα οτι μας εγραψες εκεινο γιατι σε βολεψε με συγχωρεις για την αργοπορια λοιπον

για να δουμε εσενα πως να σε ευχαριστησουμε

Δυο αδερφες εχω εγω

πολυ που μ αγαπανε

η Ασπα και η Εβελινα μου

για μενανε ρωτανε

Ως ποτε η μαμακα μου

μπεμπη θα με φωναζει

και παλικαρι ενιοτε

και ονομα μου ταζει

Πως θα με πουνε Θοδωρη

μου ειπαν οι αδερφες μου

δεν το κραταμε μυστικο

κι ελατε στις χαρες μου!

Βαφτιση ετοιμαζουμε

για οσους μας τιμησουν

κι ενα δεντρακι με ελια

στο τελος θα κερδισουν.....

αν θες κατι πιο ρομαντικο γιατι σε εκοψα λιγο αλλιωτικη με βαση αυτο που παραθεσες παντα, πες μου να γραψω αλλο, εγω ειμαι της αποψης οτι στη βαφτιση το κειμενο πρεπει να παραπεμπει σε παιδικο....

κλαίω η μάνα! θοδωρή λέγανε τον αδερφό του άντρα μου και είναι πολύ σημαντική αυτή η στιγμή για όλους μας.

όντως είμαι του πιο ρομαντικού και αν έχεις καμια τέτοια έμπνευση την περιμένω με χαρά.αν όχι κρατάω το παιχνιδιάρικο! όπως και να χει ευχαρίστώ πάρα πολύ εδιλικρινά!, όλοι σε ευχαριστούμε!

στη δευτερη την κόρη μας είχαμε αυτό:

από την χώρα των ονείρων και των θαυμάτων ήρθες για να γεμίσεις τον κόσμο μας με μαγικές συνταγές αγάπης. τις μέρες μας μεταμορφώνεις σε μικρά ταξίδια στην ευτυχία και στην αρχή του δικού σου μεγάλου ταξιδιού, την πιο όμορφη μέρα διαλέξαμε να σε βαφτίσουμε πριγκίπισσά μας! μελό πολύ????? τι λες???

Α!και κάτι ακόμα. εμείς τις μπομπονιέρες τις δίνουμε ανά οικογενεια με το προσκλητήριο, επαρχία βλέπεις!!!

tBTkp3.png

Το καλοκαιρι περασε

και γνωρισα κοριτσια

μα ονομα δεν ηξερα

να πω κι εγω στα ισια

Ετσι ειπα στη μανουλα μου

και στον γλυκο μπαμπα μου

ονομα να διαλεξουνε

και για την αφεντια μου

Μου το πε ο Νικολας μας

που παντα με προσεχει

μα εγω δε σας το μαρτυρω

να ερθετε προεχει!

Σας περιμενουμε λοιπον

ολους στην εκκλησια

μαμα, μπαμπας, brother κι εγω

θα γραψουμε ιστορια!!!

Σαν πριγκηπας πρεπει και εγω

ονομα να αποκτησω

και του σπιτιου μου βασιλιας

στο θρονο να καθισω

Διπλα μου ο Νικολας μου

παρεα κι αδερφος μου

ετοιμος να αντισταθει

σ οποιον βρεθει εμπρος μου

Τι να σου κανει κι η μαμα

το ειπε στο μπαμπα μου

ονομα να μου δωσουνε

να δουνε τη χαρα μου!

Ετσι λοιπον πειστηκανε

και βαφτιση θα κανουν

κι εγω με το Νικολα μας

κοπλα που ...

θα σας τρελλανουν!

Καθε μανουλα θα θελε

να εχει ενα γιοκα

εξυπνο και πανεμορφο

εγω τωρα σας το'πα!

Μοναχα η μαμακα μου

καταφερε ως τωρα

να εχει τετοιους γιους, και δυο

και τη ζηλευουνε θαρρω...

Διδυμο ειμαστε αχτυπητο,

εγω και ο Νικολας

ελατε και στη βαφτιση

μην το ξεχασω κιολας!!!

Σας περιμενω με χαρα

να ερθετε και να δειτε

πως ολοι καμαρωνουνε

δικαια θα αιστανθειτε....

Γεια σου Στελλιτσα!!Βλέπω η έμπνευση δεν σταματά!!!Να το εκμεταλλευτείς κάποια στιγμη αυτό .Μιλαμε για μεγάλο ταλεντο!!!

Προσφατα γέννησε μια φίλη μου η οποια παιδευτηκε παρα πολύ τόσο στην εγκυμοσύνη της όσο και πριν για να κάνει αυτό το παιδάκι. Προκειται να της φτιάξω ένα λευκωμα για το μωρό της και θα ήθελα ένα ρομαντικό, μελλιστάλαχτο παραμυθάκι (για να πιανει και χώρο στη σελίδα ).Το μωρό της, την έχω ακουσει να το λεει πρίγκηπα όσο ήταν στην κοιλίτσα (αν σε βοηθήσει καπου). 4 χρόνια παλευε γι αυτό το μωρό...

Μην νομίζεις ότι σε έχω ξεχάσει που σου χα τάξει να σου δειξω το λευκωμα του παιδικού για το οποιο μου έιχες γραψει ένα ποιηματάκι. Θα είναι η επομενη αναρτηση στο blog μου και θα έισαι η πρώτη που θα το δεις!!! promise!!!!Οι τελευταίες μέρες είναι και οι χειρότερες της ζωής μου γιαυτό εχω μείνει και πισω στις αναρτήσεις.Τώρα έχω αρχίσει και μπαινω στους ρυθμούς μου παλι...

Εννοειται πως μόλις αναρτήσω και το λεύκωμα πάλι θα σαι η πρώτη που θα σκουντήξω να το δει!!!

Φιλιά πολλά!!!

Οι άγγελοι του ουρανου μου ειπαν πως θα εχω

υπηρεσια μυστικη και πρεπει να προσεχω...

στη γη ειπανε θα κατεβω, σ ωραια οικογενεια

και στους εννια μηνες θα βγω, γιατι ειναι αγενεια

πολυ να περιμενουνε, με περιμέναν ηδη

και αρχισε για μενανε ετουτο το ταξιδι.....

Βγηκα στου ηλιου εγω το φως κι αντικρυσα ενα γελιο

και κλαμα ητανε μαζι, θαρρω πως τα μπερδευω

στο ομορφο προσωπακι της τα δακρυα κυλουσαν

"ειμαι μωρο μου η μαμα" ακουσα που μιλουσαν....

η αγκαλια της μυριζε αγαπη και λατρεια

για τα φιλια της αξιζε η ολη εμπειρια.....

Μανουλα κρατα με γερα παντοτε απ το χερι

θα ειμαι πλαι σου εγω το φωτεινο αστερι

περηφανη θα με κοιτας και με καμαρι τοσο

καθε μερα που θα περνα ωσπου να μεγαλωσω

Τα γελια μου, τα μυστικα, θα κανουν τη ζωη σου

για παντα ανεπαναληπτη αφου θα μαι μαζι σου!

Κι αν καποια μερα χρειαστεις εσυ μανουλα χερι

λιγακι για να κρατηθεις, εγω θα μαι το αστερι

στον ουρανο που μας φυλα, με ξερουν οι αγγέλοι

με στειλαν να σε αγαπω.....ποσο? ο θεος το ξερει!

Εισαι απίθανη Στελλιτσα!!!!!! Σε χιλιοευχαριστώ!!!Είναι

Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Ο!!!!!

Θα σε σκουντήσω όταν κανω τις αναρτήσεις μου.

Φιλια πολλά πολλα και σε ευχαριστώ και για το πμ

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...