Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Στη βαφτιση μου σας καλω

να δειτε πως βουταω

ειμαι δεινος κολυμβητης

και δεν τα παραταω

Κοριτσια φερτε μου σωρο

αυτος θα ειναι ο ορος

κι οταν θα βγω απ το νερο

τοτε εγω θα συστηθω

ειμαι ο Νικηφορος!!!

εμ πες το απ την αρχη πως το θες!!!!!!!!!παμεεεεεεεεεεε

Της μαμας μου ειμαι ο κουκλος

του μπαμπα ο θησαυρος

κι οσοι θελουν να με δουνε

τωρα, σας καλω, εμπρος

βαφτιση μου ετοιμαζουν

θα βουτηξω στο νερο

μην το χασετε σας λεω

θα ναι θεαμα φοβερο!

Τ ονομα μου σας το λεω

μην το μαρτυρησετε ομως

ειν το μεγα μυστικο μου

ειμαι εγω ο Νικηφορος!

Χρειαζομαι και εγώ λίγο την βοήθεια σας!

Βαφτίζουμε δύο κοριτσάκια. Θέλω να βάλω στο τραπέζι μια ευχαριστήρια κάρτα και θα ήταν ωράιο να γράφαμε κάτι..γλυκό αντί μονο ενα ευχαριστούμε. Το θέμα της βαφτισης μας είναι πεταλλούδες και λουλούδια, αρχες Ιουνίου. Κάθε βοήθεια είανι ευπρόσδεκτη!!!!! πεταλούδες

ευχαριστώωωωωωω Νικολ

Διαφημίσεις

Χρειαζομαι και εγώ λίγο την βοήθεια σας!

Βαφτίζουμε δύο κοριτσάκια. Θέλω να βάλω στο τραπέζι μια ευχαριστήρια κάρτα και θα ήταν ωράιο να γράφαμε κάτι..γλυκό αντί μονο ενα ευχαριστούμε. Το θέμα της βαφτισης μας είναι πεταλλούδες και λουλούδια, αρχες Ιουνίου. Κάθε βοήθεια είανι ευπρόσδεκτη!!!!! πεταλούδες

ευχαριστώωωωωωω Νικολ

ευχασριστουμε που ησαστε παρεα μας

αυτη τη λουλουδενια μερα

παραθετω ενα πολυ ωραιο τραγουδακι απο το την παιδικη χορωδια του μαυρουδη που ειδα σε ενα προσκλητηριο:

«Θα φτιάξω ένα κήπο μαγικό, για να πουλάω ηλιαχτίδες και γιο γιο ....και πεφταστέρια

θα φτιάξω ένα κιόσκι εξωτικό για να πουλάω φεγγαράδες και λωτό .....τα καλοκαίρια

Αν θες μαζί μου έλα και εσύ, δυο πειρατές σε ένα νησί…»

το βρισκω απλα, κατακληκτικο!!!

3OaPp3.png CNKep3.png

παραθετω ενα πολυ ωραιο τραγουδακι απο το την παιδικη χορωδια του μαυρουδη που ειδα σε ενα προσκλητηριο:

«Θα φτιάξω ένα κήπο μαγικό, για να πουλάω ηλιαχτίδες και γιο γιο ....και πεφταστέρια

θα φτιάξω ένα κιόσκι εξωτικό για να πουλάω φεγγαράδες και λωτό .....τα καλοκαίρια

Αν θες μαζί μου έλα και εσύ, δυο πειρατές σε ένα νησί…»

το βρισκω απλα, κατακληκτικο!!!

τι φανταστικό; τι τέλειο; θα το χρησιμοποιήσω όπως και δήποτε στη βάπτισή μας....

Καλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα και εγω τη βοήθεια σας αν ειναι ευκολο!Βαπτιζω τον μικρο μου τον Ιουνη και το θεμα μου ειναι το σκατζοχοιρακι γιατι ο μικρος εχει μαλλια σαν σκατζοχοιρου και ειναι πολυ γλυκο!Προσπαθω να βρω ενα κειμενο για την προσκληση αλλα δεν βρισκω κατι ωραιο!Θα ηθελα να με βοηθησετε και να βαλω μεσα στο κειμενο και την αδελφουλα του την Μαρια.Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!

JgiCp3.pngv9Xtp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!!!!!

Για ακομη μια φορα θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σου Στελλα μου!!!

Εαν θυμασαι μου ειχες φτιαξει τυπου λεζαντα-ποιημα για το dvd προσκληση για την νεραιδουλα μου το οποιο φυσικα και εφτιαξα!!

Τωρα θελω ενα κειμενο για την συνυφαδα μου ,οπου το θεμα μας ειναι αεροπλανακια!Ειναι αγορακι .....ας ειναι και καπως χιουμοριστικο.....οτι σου βγει δεν εχουμε προβλημα!Περιμενω με αγωνια!

Καλησπέρα κορίτσια!Θα ήθελα και εγω τη βοήθεια σας αν ειναι ευκολο!Βαπτιζω τον μικρο μου τον Ιουνη και το θεμα μου ειναι το σκατζοχοιρακι γιατι ο μικρος εχει μαλλια σαν σκατζοχοιρου και ειναι πολυ γλυκο!Προσπαθω να βρω ενα κειμενο για την προσκληση αλλα δεν βρισκω κατι ωραιο!Θα ηθελα να με βοηθησετε και να βαλω μεσα στο κειμενο και την αδελφουλα του την Μαρια.Σας ευχαριστω προκαταβολικα!!

Ειμαι ενας μικρος κουκλακος

ομορφος σκαντζοχοιρακος

με μαλλακια σηκωμενα

σαν καρφακια χτενισμενα

Ονομα θα μου χαρισουν

και γαμπρουλη θα με ντυσουν

κι η αδερφη μου η Μαρια

θα εχει ολα τα πρωτεια

Περιμενουμε να ρθειτε

τη χαρα να μοιραστειτε

θα κερασουμε γλυκο

και θα φαω πρωτα εγω!

Καλημερα!!!!!!!!

Για ακομη μια φορα θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σου Στελλα μου!!!

Εαν θυμασαι μου ειχες φτιαξει τυπου λεζαντα-ποιημα για το dvd προσκληση για την νεραιδουλα μου το οποιο φυσικα και εφτιαξα!!

Τωρα θελω ενα κειμενο για την συνυφαδα μου ,οπου το θεμα μας ειναι αεροπλανακια!Ειναι αγορακι .....ας ειναι και καπως χιουμοριστικο.....οτι σου βγει δεν εχουμε προβλημα!Περιμενω με αγωνια!

Θα κανω πτηση χαμηλη

σαν γνησιος πιλοτος

θα φτασω εγω στην εκκλησια

για τα βαφτισια....πρωτος!

Το ωραιο αεροπλανο μου

ολους θα σας θαμπωσει

βολτες θα μου ζητατε εσεις

με μια λαχταρα τοση!

Υποσχομαι να κανουμε

μαζι μεγαλη βολτα

φτανει εσεις να ακουσετε

το ονομα μου πρωτα!

Κορίτσια καλησπέρα σας!

Διαβάζω καιρό τώρα τα ποιηματάκια σας και είναι καταπληκτικά!!!

Σε έναν μήνα θα βαφτίσω κι εγώ τα δίδυμα αγοράκια μου και θα ήθελα να βοηθήσετε στο ποιηματάκι. Θα κάνω προσκλητήριο φωτογραφία, τα μικρά πάνω σε μια βάρκα. Τι λέτε? Έχετε καμιά έμπνευση??

Θα ήθελα κάτι μικρό γιατί δεν υπάρχει και πολύς χώρος.

Ευχαριστώ!

LFdxp3.png

Κορίτσια καλησπέρα σας!

Διαβάζω καιρό τώρα τα ποιηματάκια σας και είναι καταπληκτικά!!!

Σε έναν μήνα θα βαφτίσω κι εγώ τα δίδυμα αγοράκια μου και θα ήθελα να βοηθήσετε στο ποιηματάκι. Θα κάνω προσκλητήριο φωτογραφία, τα μικρά πάνω σε μια βάρκα. Τι λέτε? Έχετε καμιά έμπνευση??

Θα ήθελα κάτι μικρό γιατί δεν υπάρχει και πολύς χώρος.

Ευχαριστώ!

Σαλπαρουμε και θελουμε να ερθετε παρεα

να δειτε τα βαφτισια μας, θα ναι πολυ ωραια

ονομα θ αποκτησουμε μ ολο το παρεακι

μετα θα σας κερασουμε γλυκο και ταξιδακι!

Διαφημίσεις

Γειά σας και συγχαρητήρια για την υπέροχα ποιηματάκια σας. Θα ήθελα κι εγώ λίγη από τη φαντασία και την έμπνευσή σας για λίγα στιχάκια που να σχηματίζουν το όνομα ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Σας ευχαριστώ και περιμένω με ανυπομονησία.

Γειά σας και συγχαρητήρια για την υπέροχα ποιηματάκια σας. Θα ήθελα κι εγώ λίγη από τη φαντασία και την έμπνευσή σας για λίγα στιχάκια που να σχηματίζουν το όνομα ΧΡΙΣΤΙΝΑ. Σας ευχαριστώ και περιμένω με ανυπομονησία.

Χ αριστε μου στη βαφτιση

Ρ οδα και μια ευχη σας

Ι σως να ειναι η μερα αυτη

Σ ημαντικη στιγμη σας

Τ ο ονομα μου οποιος ρωτα

Ι σως να απαντησω

Ν α δειτε ομως στ αριστερα

Α υτο θα σας ζητησω!

το ρ και το ι ειναι χαλια για αρχη

αν θες κατι στη μεση η κατι αλλο πες μου

Καλησπερα σε ολες και ολους. Εδω γραφονται ολα τα ωραια και πρωτοτυπα κειμενακια!!! Αυτη τη φορα ηθελα κατι εντελος off topic αλλα χρησιμο για πολλες απο εμας που θελουμε να τιμισουμε τη γιορτη του πατερα. Εχω δυο κοριτσακια 3.5 και 1.5 χρονων και φετος ειπα να κανω κατι πρωτοτυπο για τον μπαμπα μας φτιαγμενο απο τα κοριτσια του. Δεν βρισκω κανενα καλο κειμενακι στο ιντερνετ για τη γιορτη του πατερα οποτε σκευτηκα να ζητησω τη βοηθεια σας. Εχετε καμια ιδεα?

Καλησπερα σε ολες και ολους. Εδω γραφονται ολα τα ωραια και πρωτοτυπα κειμενακια!!! Αυτη τη φορα ηθελα κατι εντελος off topic αλλα χρησιμο για πολλες απο εμας που θελουμε να τιμισουμε τη γιορτη του πατερα. Εχω δυο κοριτσακια 3.5 και 1.5 χρονων και φετος ειπα να κανω κατι πρωτοτυπο για τον μπαμπα μας φτιαγμενο απο τα κοριτσια του. Δεν βρισκω κανενα καλο κειμενακι στο ιντερνετ για τη γιορτη του πατερα οποτε σκευτηκα να ζητησω τη βοηθεια σας. Εχετε καμια ιδεα?

και βεβαια φτανει να μας πεις ειναι οντως 8/6 αυτη η γιορτη????

Μπαμπακα χρονια σου πολλα

γερος για παντα να σαι

μες το χαμογελο, δυνατος

στο σπιτι να γυρνας...

Θα εισαι παντα ο βασιλιας

σε θρονο στην καρδια μας

καθε φορα με αγαπη

που το χερι μας κρατας...

Το στηριγμα και ο αγγελος

το πρωτυπο, ο πατερας

ειααι η φωνη, το γελιο

του σπιτιου μας η χαρα.......

Κι οταν μεγαλωσουμε

και παντρευτουμε τοτε

παλι εσυ θα εισαι της καρδιας μας

Β Α Σ Ι Λ Ι Α Σ !!!!!!!!

Stellitsa εισαι καταπληκτική. Ψάχνω να βρω κανένα που να ταιριάζει και σε μας. Είναι πολύ νωρίς βέβαια γιατί δεν έχω επιλέξει θέμα ούτε έχουμε κλείσει ημερομηνια.

Πάντως κάνεις φοβερά στιχάκια. Μπράβο!!!!!!!!!!!

95Jqp2.png

Τα παιδιά δεν θέλουν ψυχολόγο. Γονείς θέλουν!!!

Κοριτσια ψαχνω ενα ευχαριστηριο ποιηματακι για το τραπεζι. Θελω να ευχαριστω τον κοσμο που ηρθε για την βάπτιση και για τα πρωτα γενεθλια της μικρης που θα γιορτασουμε εκεινη την ημερα. Αν μπορειτε να βοηθησετε!!!!

Κοριτσια ψαχνω ενα ευχαριστηριο ποιηματακι για το τραπεζι. Θελω να ευχαριστω τον κοσμο που ηρθε για την βάπτιση και για τα πρωτα γενεθλια της μικρης που θα γιορτασουμε εκεινη την ημερα. Αν μπορειτε να βοηθησετε!!!!

ε τι ετσι θα σε αφησουμε εσενα???

ευχαριστουμε που ηρθατε ολοι στη βαφτιση μας

που ειπατε μια ευχη κι εσεις για τη μικρη μας

αξεχαστη θα μεινει πια για εμας ετουτη η μερα

βαφτιση και γενεθλια με φιλους για παρεα!

Στελίτσα μου γλυκιά ,μπορείς να βοηθήσεις και εμένα?Εχω ετοιμάσει μια τούρτα από πάνες ,για να την πάω μαζί με το ματάκι στη βαφτισιμιά μου στην κλινική που θα γεννηθεί από μέρα σε μέρα.έκανα λοιπόν και μια κάρτα και ήθελα ένα ποιηματάκι που να αναφέρει τρυφερά λόγια από τη νονά(εμένα)στη μικρή.Κάνε κάτι....

Στελίτσα μου γλυκιά ,μπορείς να βοηθήσεις και εμένα?Εχω ετοιμάσει μια τούρτα από πάνες ,για να την πάω μαζί με το ματάκι στη βαφτισιμιά μου στην κλινική που θα γεννηθεί από μέρα σε μέρα.έκανα λοιπόν και μια κάρτα και ήθελα ένα ποιηματάκι που να αναφέρει τρυφερά λόγια από τη νονά(εμένα)στη μικρή.Κάνε κάτι....

Καλως μας ηρθες ηλιε μου

στον κοσμο μας να λαμψεις

να φερεις φως και ζεστασια

να μας χαμογελασεις

Θα σ αγαπαει παντοτε

η δευτερη μανουλα

που ειν η καλη σου η νονα

γλυκια μου εσυ καρδουλα

κοριτσια θελω κι εγω ενα ποιηματακι για βαπτιση το οποιο να ειναι γλυκο και αστειο συναμα!λοιπον παραθετω στοιχεια..η βαπτιση θα γινει 3 ιουλιου και το ονομα μας θα ειναι πολυ σπανιο και ομορφο αλλα δεν θελουμε να το αποκαλυψουμε παρα μονο εκεινη την ημερα!θα αρχιζει απο λ...τι αλλο???πειτε μου!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...