Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

Αυτο είναι το κειμενακι για το προσκλητηριο της μικρής μου

Νεράιδα δεν υπάρχει στα παραμύθια. Είναι ανάμεσα μας…

Μιλάει, γελάει, χορεύει... Έχει τα μάτια σου, το γέλιο σου, έχει τη μορφή σου.

Η νεράιδα είσαι εσύ!!!

Η γιαγιά θα σου χαρίσει το πιο όμορφο όνομα και η νονά θα σε βαφτίσει….

Την ......

Πως σας φαίνεται?

Διαφημίσεις

Θα μπορουσατε να με βοηθησετε και εμενα???Βαπτιζω το καλοκαιρι τον γιοκα μου και το προσκλητηριο επανω θα εχει την πατουσιτσα του..θελω λοιπον ενα κειμενο που να βασιζεται πανω εκει.για παραδειγμα:''ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...''πλακα δεν θα εχει αν ξεκιναει ετσι?αλλα δεν βρισκω κατι εξισου πρωτοτυπο για την συνεχεια...

σκεφτηκα κατι ακομα αν σε βολευει

ενα μεγαλο βημα για την ανθρωποτητα

θα κανω με το πατουσακι μου κι ελατε εσεις μαζι μου

να ακουσετε το ονομα που θα χω στη ζωη μου

με μια βουτια λεω εγω για αρχη να ξεκινησω

και ολα θα τα αλλαξω κι απ την αρχη θα αρχισω

τον κοσμο θα γεμισω με χαρα και ευτυχια

θα κανω το λοιπον εγω μια καινοτομια

ελατε να με δειτε φιλοι μου και συγγενεις

και παραπονεμενος δε θα μεινει πια κανεις!!!

Για το βιβλιο ευχων στην βαπτιση του γιου μου εχω σκεφτει κατι για να γραψω, αλλα θελω την βοηθεια σας σε ενα σημειο αν ειναι ευκολο.

Θελω να γραψω " με την καλη σου αδερφη παντα χερι με χερι, αυτη να δινει τη χαρα κι εσυ το γελιο, ????????? τιιιι? Τι να γραψω για να κανει ομοιοκαταληξια με το χερι? Εκτος απο το " αστερι " που εχω χρησιμοποιησει σε αλλο σημειο , τι μπορω να ταιριαξω?

Διαφημίσεις

vaftizoun 2 files m.koritsaki me thema prigkipissa kai to allo agoraki me thalassino thema(prosklisi valane naftaki vgike sti steria gia peripolia). tha ithela 2 poiimatakia na ta xrisimopoiiso san prologo sto vivlio efhon tous. Thnx para poli.

δεν καταλαβα τι θελεις

εσυ θα γραψεις το γενικο προλογο του βιβλιου ευχων και στις μεσα σελιδες θα γραφουν αλλοι??

η θες κατι για να γραψεις σαν ευχη?

τεσπα.......

ναυτακι βγηκε στη στερια για περιπολια

πωπω αναστεναξε ολη η παραλια

τι παλλικαρι ειν αυτο και τι ωραια μπρατσα

στην αγκαλια του αξιζουνε φουρτουνα και μπουνατσα

θα ερθω στο ταξιδι σου να μπω κι εγω στο πλοιο

να συμμετεχω στην ουρα μαζι με χιλιες δυο!!!

μονο για μια γλυκια ματια και ενα σου φιλακι

εισαι εσυ τ ωραιοτερο και πιο γλυκο ναυτακι!

πριγκηπισσες δεν εχουνε μονο τα παραμυθια

υπαρχουνε πενταμορφες με στεμμα και στ αληθεια

σαν την κουκλιτσα που κοιτουν τα ματια μου και λενε

ποσα αγορια αραγε για σενανε θα κλαινε!!!

να εισαι παντοτε γερη, ομορφη και τυχερη

με γελια και τραγουδια να γεμισει ολη σου η ζωη!!!

πολυ καλησπερας σας. τι κανετε. εγω τωρα βρηκα λιγο χρονο να μπω τα τελευταια νεα. Στελλα ειναι απιστευτα τα ποιηματακια, τα διαβασα ολα, και ειναι ενα και ενα. Μπραβο ρε κοπελα μου, ευτηχως που εισαι και εσυ και βοηθας. Να σαι καλα. οσοι διαβασανε το ποιηματακι που μου εγραψες εμενα για τα διδυμα παθανε τη πλακα τους. Και παλι σε ευχαριστω.

Στέλλα, συγχαρητήρια! Γράφεις αριστουργήματα!

Εγώ μάλλον θα χρησιμοποιήσω το πριγκηπικό ποιήμα της προηγούμενης σελίδας!

Σ'ευχαριστούμε!

w94ip2.png

κοιτα εγω των γιων μου που τα εφτιαξα σπιτι μονη μου τα εκανα παραλληλα

οι φωτο ετσι κι αλλιως μεγαλωνουν η μικραινουν ακομα και του θεματος

πχ εγω στον εναν ειχα baby looney tunes και στον αλλο εκανα εξ ολοκληρου δικο μου dvd με εξωφυλλα dvd cover και ολα.........απλα θελει πολλη καλη γνωση Photoshop δεν ειναι ευκολο

και το κειμενο μεγαλωνει η μικραινει δεν ειναι προβλημα απλα αν τα εχεις μαζι πιο ευκολα θα βλεπεις την πιθανη τελικη εκδοχη

Δεν εννοουσα αυτό.Εσένα π.χ. σου είναι πιο ευκολο να γράψεις το κείμενο έχοντας τις φωτο ή μπορείς και χωρίς αυτές;Αλλά μετά πώς θα ταιριάξει το κείμενο με τις φωτο;Έτσι δεν ειναι;Μάλλον χαζομάρα ρωτάω.

Διαφημίσεις

Δεν εννοουσα αυτό.Εσένα π.χ. σου είναι πιο ευκολο να γράψεις το κείμενο έχοντας τις φωτο ή μπορείς και χωρίς αυτές;Αλλά μετά πώς θα ταιριάξει το κείμενο με τις φωτο;Έτσι δεν ειναι;Μάλλον χαζομάρα ρωτάω.

οχι δεν τις χρειαζομαι

εμενα θα μου πεις το θεμα

πχ πειρατης

πχ γοργονα

και τι θες να συμπεριληφθει

αλλος θελει το ονομα του παιδιου να φανει αλλος οχι

αλλος θελει του νονου, ενος μεγαλυτερου αδερφιου κτλ

εμενα στο κειμενο δε μου χρειαζονται φωτο

teleia einai alla leo na ta valo san efhi apo mena. tha ithela kati pou na leei ston kosmo na grapsoun mia efhi. S' efharisto eisai teleia.

ολα τ αστερια τ ουρανου να ειναι στη ματια σου

κι οι αγγελοι ολοι του θεου να τραγουδουν κοντα σου

τα ονειρα σου να γευτεις με τυχη και ευτυχια

και η ζωη σου να ναι παντοτε μια ωραια μελωδια

ελατε ολοι μια ευχη να πειτε στο αγγελουδι

να τη διαβαζει καποτε σαν το παλιο τραγουδι............

ολα τ αστερια τ ουρανου να ειναι στη ματια σου

κι οι αγγελοι ολοι του θεου να τραγουδουν κοντα σου

τα ονειρα σου να γευτεις με τυχη και ευτυχια

και η ζωη σου να ναι παντοτε μια ωραια μελωδια

ελατε ολοι μια ευχη να πειτε στο αγγελουδι

να τη διαβαζει καποτε σαν το παλιο τραγουδι............

Στέλλα,είναι υπέροχο και πολύ συγκινητικό...

Θα μου επιτρέψεις να το "δανειστώ",για να το γράφω στα βιβλία ευχών, όπου όλοι γράφουν τα ίδια και τα ίδια??

Στελλίτσα απορώ....από το μυαλό σου βγαίνουν τόσα ωραία ποιηματάκια....Ακομα και οταν μιλάς πρέπει να είναι με ομοιοκαταληξία μετά από τα τόσα ποιηματάκια που γράφεις!Μπράβο σου πάντως που βοηθάς όλες τις μανούλες. Θα ήθελα και εγώ τη βοηθειά σου σε κάτι. Με το τέλος της σχολικής χρονιάς θέλω να φτιάξω αναμνηστικά αλμπουμάκια φωτο για τα παιδακια στο σχολείο.Στην πρώτη σελίδα θα ήθελα να βάλω ένα έξυπνο μηνυματάκι που να έχει σχέση με σχολείο, σχολικές αναμνησεις .Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα ήθελα τη βοήθειά σου αν και εφόσον έχεις την όρεξη, το κέφι,το χρόνο.

Τι γράφουνε στο αλμπουμάκι οεο??????

Διαφημίσεις

Στελλίτσα απορώ....από το μυαλό σου βγαίνουν τόσα ωραία ποιηματάκια....Ακομα και οταν μιλάς πρέπει να είναι με ομοιοκαταληξία μετά από τα τόσα ποιηματάκια που γράφεις!Μπράβο σου πάντως που βοηθάς όλες τις μανούλες. Θα ήθελα και εγώ τη βοηθειά σου σε κάτι. Με το τέλος της σχολικής χρονιάς θέλω να φτιάξω αναμνηστικά αλμπουμάκια φωτο για τα παιδακια στο σχολείο.Στην πρώτη σελίδα θα ήθελα να βάλω ένα έξυπνο μηνυματάκι που να έχει σχέση με σχολείο, σχολικές αναμνησεις .Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα ήθελα τη βοήθειά σου αν και εφόσον έχεις την όρεξη, το κέφι,το χρόνο.

Τι γράφουνε στο αλμπουμάκι οεο??????

αχ τι ωραια η ιδεα σου! πολυ μ αρεσουν οι μαμαδες που εχουν μερακι σε τετοια θεματα...για να δω τι μπορω να κανω κι εγω.... λοιπον!

το παρεακι μας παιδια αξεχαστο θα μεινει

οι πλακες μας, τα γελια μας, και οτι εχει γινει

οι δασκαλοι μας ψαχνουνε γωνια για να κρυφτουνε

για λιγο να γλυτωσουνε και να ξεκουραστουνε

κι εμεις τωρα θα τρεξουμε σε καθε παραλια

να κανουμε τις τρελλες μας χωρις αλλα βιβλια

αυτη η φωτογραφια μας ολους θα συντροφευει

καλα να τα περασετε και ραντεβου....το Σεπτεμβρη!!!

αχ τι ωραια η ιδεα σου! πολυ μ αρεσουν οι μαμαδες που εχουν μερακι σε τετοια θεματα...για να δω τι μπορω να κανω κι εγω.... λοιπον!

το παρεακι μας παιδια αξεχαστο θα μεινει

οι πλακες μας, τα γελια μας, και οτι εχει γινει

οι δασκαλοι μας ψαχνουνε γωνια για να κρυφτουνε

για λιγο να γλυτωσουνε και να ξεκουραστουνε

κι εμεις τωρα θα τρεξουμε σε καθε παραλια

να κανουμε τις τρελλες μας χωρις αλλα βιβλια

αυτη η φωτογραφια μας ολους θα συντροφευει

καλα να τα περασετε και ραντεβου....το Σεπτεμβρη!!!

Στελλιτσα τι να πώ...Είσαι αστερι!!!!!!! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!Οταν τα φτιάξω θα σου βάλω το λινκ να τα δεις !!

φιλιά πολλα πολλά

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ????ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ..ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΕΜΠΕΡΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??????

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ????ΒΑΠΤΙΖΩ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ..ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΕΜΠΕΡΑ ΤΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ,ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ!ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ.ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ??????

προφανως εισαι η ιδια γεωργια σκορπιος που σου εχω γραψει ηδη καποιες φορες στην προηγουμενη σελιδα πες οτι δε σου αρεσε βρε ματια μου δεν ειναι κακο! καθομαι να κανω επικολληση και βλεπω ολοιδιο ονομα! κατσε να βρω κατι πιο καλο τι να πω....

Τα βηματα μου οποιος γρηγορα ακολουθησει

ισως προλαβει να με δει να με φωτογραφισει

προτου αρχισει η βαφτιση και πρεπει να βουτηξω

γιατι βρεγμενος δε θα ηθελα τα φλας σας να τραβηξω...

Το ονομα μου σιγουρα θα μαθετε σας λεω

κι αν κλαψω η παραπονεθω εγω ποτε δε φταιω

λιγο χαμογελαστε μου θα τα ξεχασω ολα

γλυκο θα σας κερασω εγω, φιλια, αγκαλιες, και δωρα!

πιστεψε με το προηγουμενο εψαχνα κ δεν το εβρισκα κ νευριασα!Σε ευχαριστω πολυ παντως για τον κοπο σου!Θα βρω κ το αλλο και θα τα συνδυασω,ευχαριστω και παλι!:)

Kοριτσια βοηθηστε με να αλλαξω ενα κειμενακι που εχω βρει για μια φιλη!

Δεν θελει τον τριτο και τεταρτο στιχο (κυριως ο τεταρτος ειναι που τη χαλαει) μια και το μωρακι της εχει καστανα μαλλακια. Το κειμενακι ειναι το εξης

Έχω δυο γλυκά ματάκια,

δυο κεράσια για χειλάκια,

το παράστημα τσολιά

και μαλλιά σαν τη φωτιά

Στην εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα

την Κυριακή 20 Ιουλίου

και ώρα 12 μ.μ., θα μπω

και με όνομα θα βγω

Οι Γονείς μου

Ο Νονός μου

Ευχαριστω!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα και καλο Πασχα σε ολους μας!!!!!!

Τη βοηθεια σας παρακαλω!! Η αδερφουλα μου εχει βαπτισει τον γιο μου!!! Και ειναι η τριτη φορα που την περιμενουμε για τα δωρα του Πασχα! Σκεφτηκα λοιπον, οταν μας φερει τη λαμπαδα μας να της δωσει και ο Τασουλης μου ενα δωρο! Μια κορνιζα την οποια θα στολισω εγω και μεσα δε θα βαλω φωτογραφια αλλα ενα κειμενακι.. Κατι που να δηλωνει την αγαπη του Τασου προς τη νονα μας, τη δευτερη μανουλα του. Κατι γλυκο και παραμυθενιο... Δε ξερω.. δε μου ερχεται κατι καλο...ξερω ομως οτι θα ερθει σε σας!!! Φιλακια!

Καλημερα και καλο Πασχα σε ολους μας!!!!!!

Τη βοηθεια σας παρακαλω!! Η αδερφουλα μου εχει βαπτισει τον γιο μου!!! Και ειναι η τριτη φορα που την περιμενουμε για τα δωρα του Πασχα! Σκεφτηκα λοιπον, οταν μας φερει τη λαμπαδα μας να της δωσει και ο Τασουλης μου ενα δωρο! Μια κορνιζα την οποια θα στολισω εγω και μεσα δε θα βαλω φωτογραφια αλλα ενα κειμενακι.. Κατι που να δηλωνει την αγαπη του Τασου προς τη νονα μας, τη δευτερη μανουλα του. Κατι γλυκο και παραμυθενιο... Δε ξερω.. δε μου ερχεται κατι καλο...ξερω ομως οτι θα ερθει σε σας!!! Φιλακια!

νονούλα μου σ ευχαριστω που μπηκες στη ζωη μου

μανουλα να σαι δευτερη σε καθε μια στιγμη μου

τα βηματα μου παντοτε θα βγαζουνε κοντα σου

και θα ναι η αγαπη μου ζεστη σαν τη δικια σου

Καλησπερα, σε όλους. Ειμαι καινουργια εδώ μπήκα ψαχνοντας για κειμενα βαπτισης. Ψάχνω κείμενο για την βάπτιση της κόρης μου και η ξαδερφη μου για την δική της (η οποία προηγείται γιατί είναι τον Ιούνιο η βάπτιση). Θα μπορουσατε να μας βοηθήσετε??????

Καλησπερα, σε όλους. Ειμαι καινουργια εδώ μπήκα ψαχνοντας για κειμενα βαπτισης. Ψάχνω κείμενο για την βάπτιση της κόρης μου και η ξαδερφη μου για την δική της (η οποία προηγείται γιατί είναι τον Ιούνιο η βάπτιση). Θα μπορουσατε να μας βοηθήσετε??????

βεβαια ! φτανει να μας πεις καμια λεπτομερεια ε?

τι να λεει, τι θεμα εχετε, κανενα χαρακτηριστικο των μωρων, τι υφος θελετε, παραμυθενιο, χιουμοριστικο, να φαινεται το ονομα η οχι, βοηθα με λιγο και αυριο θα τα εχεις ετοιμα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...