Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενα/Ποιήματα Βάπτισης-Γάμου !!!

elias-christina

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρες! Είμαι καινούργια και σας χρειάζομαι... όποια έχει έμπνευση γιατί βλέπω πολλά ταλέντα, την κορούλα μας θα την βαπτίσουμε το 15Αύσουστο καθότι μου το ζήτησε η συχωρεμένη η γιαγιά μου, η μπέμπα μας είναι 4 μηνών κ 6 ημερών, η βάπτιση θα γίνει στην Παναγιά την ελευθερώτρια , το όνομα της μικρούλας μου ΒΑΣΙΛΙΚΗ ,το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού μας πριν 3 χρόνια ,νονά η αδελφή μου, το ποιηματάκι θέλω αν είναι εύκολο να είναι χαρούμενο αλλά να θυμίζει το λόγο του ονόματος... που μετά από πολλή πόνο κ τσακωμό αποφάσησε ο άντρα μου να μου κάνει την χάρη..καθότι επιρρεάζεται από την οικογένεια του που ήταν αντίθετα απ την αρχή κυρίως η καλή πεθερά μέχρι τώρα, περριτό να σας πω ότι όλη η εγκυμοσύνη ήταν γολγοθάς κ μαρτυρική αφού με πολεμούσαν.Όποια έχει περάσει κάτι παρόμοιο με καταλαβαίνει, βέβαια όλες αυτές οι άσχημες καταστάσεις ξεχνιούνται όταν κοιτάζω την μικρή μου αλλά έχω πληγωθεί γιατί οτι ζήτησα ήταν απόλυτα λογικό. τέλος πάντων...αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει θα είμαι ευγνόμων γιατί εγώ όσες προσπάθειες κ να κάνω πλαντάζω κ δεν τα καταφέρνω , θέμα σκέφτομαι αγγέλους .

Anakonta μου γεια σου, πίστεψε με σε καταλαβαίνω όσο δεν

φαντάζεσαι …

Όπως είπα και ποιο πάνω το μυαλό μου έχει τρομερό κόλλημα, αλλά σε ότι έχει σχέση με αδέρφια παθαίνω κάτι … ίσως να μην είναι καθόλου καλό ή να μην είναι αυτό που μπορεί να θες και δεν ξέρω αν είναι χαρούμενο, όμως προσπάθησα να σκεφτώ κάτι .. τουλάχιστο να σου δώσω μια ιδέα μήπως και μπορέσεις να γράψεις κάτι εσύ.

Άγγελοι στον ουρανό πολλοί

Μαζί και ο αδερφός μας.

Άγγελοι υπάρχουν όμως και στην γη

Και είμαστε σίγουρη γι’ αυτό βοήθησες και εσύ.

Μας έστειλες την κόρη μας, παρέα να μας κάνει

Τον πόνο και την πίκρα μας, λίγο να μας γλυκάνει.

Γι’ αυτό σκεφτήκαμε πολύ όμορφε άγγελε μου

Στην Βάφτιση της κόρης μας, να ακούσεις το όνομα σου.

“Βασιλική”, θα ακουστή μέσα στην Εκκλησία

Και είμαστε όλοι σίγουρη , θα κλάψεις από ευτυχία……

Θα σας περιμένουμε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Και ώρα ………στην Παναγία την Ελευθερώτρια.

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ός

…………………………. ……………………………….

Με το καλό η βάφτιση, να χαίρεσαι το μωράκι σου..... και να χαμογελάς, κάνει καλό !!!! :-D

Διαφημίσεις

Μαζί και ο αδερφός μας.

Άγγελοι υπάρχουν όμως και στην γη

Και είμαστε σίγουρη γιʼ αυτό βοήθησες και εσύ.

Μας έστειλες την κόρη μας, παρέα να μας κάνει

Τον πόνο και την πίκρα μας, λίγο να μας γλυκάνει.

Γιʼ αυτό σκεφτήκαμε πολύ όμορφε άγγελε μου

Στην Βάφτιση της κόρης μας, να ακούσεις το όνομα σου.

Και είμαστε όλοι σίγουρη , θα κλάψεις από ευτυχία……

Εμένα πάντως αυτό μου προκαλεί μόνο θλίψη....:(

Δεν θα μου άρεσε να είναι στην πρόσκληση της βάπτισης του παιδιού. Έχει μια μελαγχολία ενώ η βάπτιση είναι χαρμόσυνο γεγονός. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν θα έπρεπε η πρόσκληση αλλά και η μέρα ολόκληρη, να "κουβαλάει" όλο αυτό το "βάρος". :roll:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Θα ήθελα λίγη βοήθεια...'εχω κάνει ένα κειμενάκι αλλά δεν μου αρέσει εκεί που λέω: Ιούνιο θα σε βαφτίσουμε και όνομα θα σου χαρίσουμε.Καμιά ιδέα?

πεταλούδα είσαι της ουρανού που μπήκες στη ζωή μας

δροσοσταλίδα στην καρδιά και όνειρο στην ψυχή μας.

Ιούνιο θα σε βαφτίσουμε και όνομα θα σου χαρίσουμε

στης 6 του μηνός θα δούμε τη βουτιά σου

Και Ώρα 12.30 θα έρθουν όλοι κοντά σου

με την ευχούλα της νονάς άνοιξε τα φτερά σου

είναι η ζωή γλυκιά και απλώνεται μπροστά σου.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Natasoulaki γεια σου, έκανα μερικές αλλαγές ελπίζω να σου αρέσουν , με το καλό η

βάφτιση !!!!

Πεταλουδίτσα είσαι του ουρανού που μπήκες στη ζωή μας.

Δροσοσταλίδα στην καρδιά και όνειρο στην ψυχή μας.

Λέμε να σε βαφτίσουμε και όνομα γλυκό να σου χαρίσουμε.

6 του Ιούνη θα δούμε τη βουτιά σου και στης 12:30 θα έρθουν (ή θα ‘ρθούν ) όλοι κοντά σου.

Με την ευχούλα της νονάς άνοιξε τα φτερά σου

Είναι η ζωή ανθόκηπος και απλώνεται μπροστά σου.

Εμένα πάντως αυτό μου προκαλεί μόνο θλίψη....:(

Δεν θα μου άρεσε να είναι στην πρόσκληση της βάπτισης του παιδιού. Έχει μια μελαγχολία ενώ η βάπτιση είναι χαρμόσυνο γεγονός. Πιστεύω λοιπόν ότι δεν θα έπρεπε η πρόσκληση αλλά και η μέρα ολόκληρη, να "κουβαλάει" όλο αυτό το "βάρος". :roll:

Mom συμφωνώ μαζί σου, είναι λίγο μελαγχολικό και ίσως κλέβει και λίγο την παράσταση από την μπεμπούλα…. Λίγο δύσκολά όμως θα συνδυαστούν και τα δυο γεγονότα μαζί γιατί το ένα είναι άσχημο και το άλλο χαρούμενο . θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο (με τρία μικρούλια λίγο δύσκολο, άλλα όχι ακατόρθωτο) για να το παιδέψω στο μυαλό μου και ίσως μπορέσω να το βελτιώσω . Που ξέρεις μπορεί να μου κάνει και καλό αν προσπαθήσω να ζορίσω λίγο παραπάνω το μυαλό μου, ίσως να το ξελαμπικάρω....

κορίτσια καλημέρες! Είμαι καινούργια και σας χρειάζομαι... όποια έχει έμπνευση γιατί βλέπω πολλά ταλέντα, την κορούλα μας θα την βαπτίσουμε το 15Αύσουστο καθότι μου το ζήτησε η συχωρεμένη η γιαγιά μου, η μπέμπα μας είναι 4 μηνών κ 6 ημερών, η βάπτιση θα γίνει στην Παναγιά την ελευθερώτρια , το όνομα της μικρούλας μου ΒΑΣΙΛΙΚΗ ,το όνομα του αδικοχαμένου αδελφού μας πριν 3 χρόνια ,νονά η αδελφή μου, το ποιηματάκι θέλω αν είναι εύκολο να είναι χαρούμενο αλλά να θυμίζει το λόγο του ονόματος... που μετά από πολλή πόνο κ τσακωμό αποφάσησε ο άντρα μου να μου κάνει την χάρη..καθότι επιρρεάζεται από την οικογένεια του που ήταν αντίθετα απ την αρχή κυρίως η καλή πεθερά μέχρι τώρα, περριτό να σας πω ότι όλη η εγκυμοσύνη ήταν γολγοθάς κ μαρτυρική αφού με πολεμούσαν.Όποια έχει περάσει κάτι παρόμοιο με καταλαβαίνει, βέβαια όλες αυτές οι άσχημες καταστάσεις ξεχνιούνται όταν κοιτάζω την μικρή μου αλλά έχω πληγωθεί γιατί οτι ζήτησα ήταν απόλυτα λογικό. τέλος πάντων...αν μπορεί κάποια να με βοηθήσει θα είμαι ευγνόμων γιατί εγώ όσες προσπάθειες κ να κάνω πλαντάζω κ δεν τα καταφέρνω , θέμα σκέφτομαι αγγέλους

Anakonta μου για διάβασε και αυτό

Άγγελοι υπάρχουν όμως και στην γη.

Η κόρη μας είναι ένας από αυτούς

Μπήκε στην ζωή μας , γέμισε την ψυχή μας.

Ήρθε όμως ο καιρός να την βαφτίσουμε

Και όνομα γλυκό να της χαρίσουμε.

Γιʼ αυτό σκεφτήκαμε πολύ ……

Και αποφασίσαμε ένα όνομα αγαπημένο ,το όνομα του θείου το λατρεμένο.

Και είμαστε όλοι σίγουρη , θα κλάψει από ευτυχία……

Θα σας περιμένουμε την Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Και ώρα ………στην Παναγία την Ελευθερώτρια.

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ός

…………………………. ……………………………….

Διαφημίσεις

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΣΤΕ ΜΕ ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

θα βαφτίσω τον μονάκριβό μου στις 09 Μαϊου. Το προσκλητήριο που σκεφτόμαστε θα είναι εισιτήριο του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο για να καταλάβετε πήγαινα στο γηπεδο και δνε ήξερα ότι ήμουν εγκυος και στα play off πέρυσι ο άντρας μου άλλαξε τα εισιτήριά μας για τα επίσημα για να πάω μαζί του ( το ήθελα )νείμαστε τρελάμενοι με τον ΠΑΟΚ κι εγώ και ο άντρας μου . Ρίξτε καμιά έξυπνη ιδέα τι να γράφει πάνω .

Με τι μπορούμε να αντικαταστήσουμε αυτά που γράφει πάνω;

γράφεi: ΠΑΟΚ- ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ακριβώς απο κάτω: ΘΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΣΗ και απο κάτ ακριβως τους αντίστοιχουσ αριθμούς. Στη συνέχεια έχει το ονομα του κατόχου

δεξιά εχει την ημερομηνία του αγώνα την ώρα

Αν έχετε καμια άλλη ιδέα για προσκλητήριο με θέμα τον ΠΑΟΚ πείτε μου. Επίσης αφού το θεμα θα είναι ποδόσφαιρο πειτε μου καμια ιδέα για μπομπονιέρες γλυκάκια και διακόσμηση.

Please help me τα έχ χάσει

Ευχαριστώ πολύ....μου άρεσε πολύ ¨ο ανθόκηπος¨...αν και μανούλα με τρία παιδάκια βρήκες ποιηματάκια για όλες μας....(εμένα πάντως μου άρεσε το πρώτο ποιήμα για την anakonta...γιατί σου προκαλεί έντονα συναισθήματα...)

PIfqp2.png?4KTAm0Yw

Ευχαριστώ πολύ....μου άρεσε πολύ ¨ο ανθόκηπος¨...αν και μανούλα με τρία παιδάκια βρήκες ποιηματάκια για όλες μας....(εμένα πάντως μου άρεσε το πρώτο ποιήμα για την anakonta...γιατί σου προκαλεί έντονα συναισθήματα...)

natasoulaki Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι πολύ που σου άρεσε ….. μου αρέσει πολύ να κάνω τους ανθρώπους να χαίρονται αν και δεν είναι πάντα εφικτό…… είναι λίγο δύσκολά για μένα αυτή την εποχή αλλά ελπίζω πως θα τα βάλω γρήγορα τα πράγματα σε μια τάξη …. Θα μεγαλώσουν λίγο και οι μικρές….. σήμερα Σάββατο είπα να ασχοληθώ με τις μαμάδες για να ξεφύγω, άλλωστε οι δουλείες δεν τελειώνουν ποτέ …… και τα προβλήματα επίσης ….. θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ μέχρι να αποφασίσουν οι ποιήτριες μας να επιστρέψουν αν και ο χρόνος μου είναι κάτι λιγότερο από ελάχιστος …… φιλιά πολλά!!!!

ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΣΤΕ ΜΕ ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ ΚΙ ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ

θα βαφτίσω τον μονάκριβό μου στις 09 Μαϊου. Το προσκλητήριο που σκεφτόμαστε θα είναι εισιτήριο του ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο για να καταλάβετε πήγαινα στο γηπεδο και δνε ήξερα ότι ήμουν εγκυος και στα play off πέρυσι ο άντρας μου άλλαξε τα εισιτήριά μας για τα επίσημα για να πάω μαζί του ( το ήθελα )νείμαστε τρελάμενοι με τον ΠΑΟΚ κι εγώ και ο άντρας μου . Ρίξτε καμιά έξυπνη ιδέα τι να γράφει πάνω .

Με τι μπορούμε να αντικαταστήσουμε αυτά που γράφει πάνω;

γράφεi: ΠΑΟΚ- ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ακριβώς απο κάτω: ΘΥΡΑ ΣΕΙΡΑ ΘΕΣΗ και απο κάτ ακριβως τους αντίστοιχουσ αριθμούς. Στη συνέχεια έχει το ονομα του κατόχου

δεξιά εχει την ημερομηνία του αγώνα την ώρα

Αν έχετε καμια άλλη ιδέα για προσκλητήριο με θέμα τον ΠΑΟΚ πείτε μου. Επίσης αφού το θεμα θα είναι ποδόσφαιρο πειτε μου καμια ιδέα για μπομπονιέρες γλυκάκια και διακόσμηση.

Please help me τα έχ χάσει

Chor γεια σου, δεν ξέρω να σου πω για το εισιτήριο του ΠΑΟΚ καθότι Ολυμπιακός αλλά αν θες μπορώ να σου πω για ένα προσκλητήριο Ολυμπιακού βέβαια, αλλά εσύ μπορείς να το κάνεις για τον ΠΑΟΚ. Λοιπόν σκέψου το 1/4 από το χαρτί Α4 αν το κάνεις σαν κάρτα μονή ή το μισό Α4 αν την κάνεις κάρτα που να ανοίγει. Θα προσπαθήσω να σου το σχεδιάσω ,τουλάχιστον την πρώτη σελίδα ….. Στον ολυμπιακό το φόντο είναι κόκκινο και κάνει αντίθεση με τα γράμματα που είναι άσπρα και μαύρα … τώρα στον ΠΑΟΚ που είναι το χρώμα του άσπρο μαύρο δεν ξέρω.

Εκεί που λέει " στο όνομα ..........."και έχω Βάλη τελίτσες έγραφε γαυράκι τους παοκτσίδες πως τους φωνάζουν ? δεν ξέρω , πάντως αυτό θα βάλεις εκεί, πάλι στης τελίτσες το ίδιο. Εκεί που σου έβαλα τον κύκλο είναι το σήμα του ολυμπιακού και εκεί που είναι ο παίχτης εχει φωτογραφία του μωρού με ρούχα του ολυμπιακού και μπροστά στα χέρια του, έχουν Βάλη ένα κύπελλο και μια μπάλα . στην πίσω πλευρά γράφει ολυμπιακός και έχει και το σήμα του ολυμπιακού και εσωτερικά εχει ποιηματάκι ανάλογο και πληροφορίες για τη βάφτιση (μέρα ,ώρα κ.λ.π.) και κάτω από όλα αυτά γράφει:

Συμπαίκτες : Οι Γονείς μου ……………………………….

Τερματοφύλακας : Η Νονά μου……………………..

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ !!!!

Για κάποιο λόγο δεν εμφανίζει τις εικόνες και μου χάλασε και το περίγραμμα …τέλος πάντων εκεί που είναι το πρώτο Χ είναι ο κύκλος Και στο δεύτερο Χ ο παίχτης

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:

ΝΕΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΑΚΟΥΕΙ "χ"

ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ

…………..

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΟΥΤΣ:

ΜʼΑΥΤΟΝ

ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ

ΧΤΥΠΑΜΕ

CHAMPIONS

LEAYGUE.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ:

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ………, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ .......................................

ΚΑΙ Η ΝΟΝΑ:

"Χ" ………………………….

ΤΕΥΧΟΣ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ – ΜΑΙΟΣ 2010 – ΑΝΕΚΤΙΜΙΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

Δεν μπορώ να το διορθώσω εκεί που λέει: ΜΙΛΟΥΝ ΑΚΟΜΗ πάει στην άλλη πλευρά μαζί και ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ μαζί και η τελίτσες μαζί ΚΑΙ Η ΝΟΝΑ ΤΟΥ … μαζί και η τελίτσες .Συγνώμη αν δεν μπορέσεις να το καταλάβεις όπως έχει γίνει (μαντάρα να το πω)αλλά έχει πάει 1και 20 και στης 5:30 θα με σηκώσει το μωρό. Καλό βράδυ και μακάρι να σου αρέσει

Η φιλη μας η mersy ειναι ταλεντο στα κειμενα βαφτισης.

Βοηθησε πολλες απο μας στην δημιουργια των προσκλητηριων μας.

Ετσι λοιπον κ εγω αποφασισα να την μανατζαρω! :lol:

Για τον λογο αυτο ανοιγω αυτο το τοπικ.

Οσες απο σας εχετε προβλημα με το κειμενακι σας ή γνωριζετε το θεμα αλλα απλα δυσκολευεστε στην ομορφη διατυπωση του, θα μπαινετε εδω κ η υπεροχη ποιητρια mersy θα σας βρισκει υπεροχα ποιηματακια να χρησιμοποιησετε.

Εντος ολιγου θα προσπαθησω να σας συγκεντρωσω εδω μερικα απο αυτα που ηδη εχει σκεφτει ( για σκοπους διαφημισης ) :lol:

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το συγκεκριμενο τοπικ ειμαι μη κερδοσκοπικο!!! :wink:

καλημέρα σε όλες,

καινούργια και εγω στη παρέα σας, χρειάζομαι την βοήθεια σας, βαφτίζω και εγω το δικό μου αγγελούδι στις 9 Μαιου με θέμα της βάφτισης τον winnie the pooh, καθόλου εύκολο θέμα για μας εδώ στην Κύπρο γιατί δεν βρίσκω τίποτα σχετικό, εκτός από το κειμενάκι της πρόσκλησης μια μικρή βοήθεια για το που βρίσκω οτιδήποτε με αυτό το θέμα σε θεσσαλονικη και αθηνα θα το εκτιμούσα πολύ. ( πισκόττα, σιοκολάτες, διακοσμητικά).Επίσης με ενδιαφέρει να βρω σε καλες τιμές υλικά για κατασκευή κοσμημάτων,η μπομπονιέρα θα είναι μπουκαλάκι μέλι στο οποιο θα κρεμάσω ενα σταυρο τον οποίο θελω να φτιάξω μόνη.:P

Διαφημίσεις

manoula me tria asterakia σ'ευχαριστώ πολύ δυστυχώς δεν μπορώ να το καταλάβω θα προσπαθήσω όμωσ. Θα μπορούσες να μου στείλεις το προσκλητήριο στο e-mail Μου; [email protected].

Ευχαριστώ πολύ φιλιά στα άστεράκια σου

Γειά σας σε όλους/ όλες

θα ήθελα την βοήθεια των ποιητών του forum καθώς θα ήθελα κάποιο ωραίο τσαχπίνικο / αστείο κείμενο βάφτισης για τα διδυμάκια μου. Η βάφτιση θα γίνει 10/ 7 και τα ονόματα θα είναι Γιώργος και Γρηγόρης ΑΑΑΑΑ παραλίγο να το ξεχάσω... όχι μόνο είναι τα γεννέθλιά τους αλλά θα μαζί τους θα βαφτιστεί και η ξαδερφούλα τους !!! Χαμός θα γίνει!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Μου άρεσε πάρα πολύ!!!!αν και σαν αρχική ιδέα δεν είχα ενθουσιαστεί!!!!!τελικά το να είσαι μαμά σε κάνει πιο δημιουργική και νομίζω γενικα σε κάνει άνθρωπο με ευαισθησίες...Μπράβο σου μαμά με τα τρία αστεράκια....

Δες αν μπορέσεις και το δικό μου:

Πεταλουδίτσα είσαι του ουρανού

που μπήκες στη ζωή μας

δροσοσταλίδα στην καρδιά

και όνειρο στην ψυχή μας.

Ιούνιο θα σε βαφτίσουμε

όνομα για να πάρεις

και στων αγγέλων τον καμβά

τα χρώματα να βάλεις.

Στης 6 του μηνός θα δούμε τη βουτιά σου

και ώρα 12.30 θα΄ρθουν όλοι κοντά σου.

Πέτα λοιπόν κουκλίτσα μου

άνοιξε τα φτερά σου

είναι η ζωή ανθόκηπος

και απλώνεται μπροστά σου.

Σας περιμένουμε στην εκκλησία/ στο ναό ....... εμείς και η πεταλουδίτσα μας...!

τα βαφτιστικά μου σαν φορέσω

γεύμα θα παραθέσω

στης εκκλησιάς τον κήπο

για να σας ευχαριστήσω.

Σε υχαριστώ εκ των προτέρων...φιλιά...

PIfqp2.png?4KTAm0Yw

Μου άρεσε πάρα πολύ!!!!αν και σαν αρχική ιδέα δεν είχα ενθουσιαστεί!!!!!τελικά το να είσαι μαμά σε κάνει πιο δημιουργική και νομίζω γενικα σε κάνει άνθρωπο με ευαισθησίες...Μπράβο σου μαμά με τα τρία αστεράκια....

Δες αν μπορέσεις και το δικό μου:

που μπήκες στη ζωή μας

δροσοσταλίδα στην καρδιά

Ιούνιο θα σε βαφτίσουμε

όνομα για να πάρεις

τα χρώματα να βάλεις.

Στης 6 του μηνός θα δούμε τη βουτιά σου

άνοιξε τα φτερά σου

είναι η ζωή ανθόκηπος

γεύμα θα παραθέσω

στης εκκλησιάς τον κήπο

για να σας ευχαριστήσω.

Σε υχαριστώ εκ των προτέρων...φιλιά...

Natasoulaki για δες το ….

που μπήκες στη ζωή μας,

δροσοσταλίδα στην καρδιά

Βάφτιση σου ετοιμάζουμε

όνομα για να πάρεις

τα χρώματα να βάλεις.

Στις 6 του Ιούνη θα δούμε τη βουτιά σου

άνοιξε τα φτερά σου

είναι η ζωή ανθόκηπος

γεύμα θα σας παραθέσω

μες στης εκκλησιάς τον κήπο

για να σας ευχαριστήσω.

καλημέρα σε όλες,

καινούργια και εγω στη παρέα σας, χρειάζομαι την βοήθεια σας, βαφτίζω και εγω το δικό μου αγγελούδι στις 9 Μαιου με θέμα της βάφτισης τον winnie the pooh, καθόλου εύκολο θέμα για μας εδώ στην Κύπρο γιατί δεν βρίσκω τίποτα σχετικό, εκτός από το κειμενάκι της πρόσκλησης μια μικρή βοήθεια για το που βρίσκω οτιδήποτε με αυτό το θέμα σε θεσσαλονικη και αθηνα θα το εκτιμούσα πολύ. ( πισκόττα, σιοκολάτες, διακοσμητικά).Επίσης με ενδιαφέρει να βρω σε καλες τιμές υλικά για κατασκευή κοσμημάτων,η μπομπονιέρα θα είναι μπουκαλάκι μέλι στο οποιο θα κρεμάσω ενα σταυρο τον οποίο θελω να φτιάξω μόνη.:P

elena3 καλήμερα και με το καλό !!!!

Δυστυχώς δεν είμαι από τις περιοχές που λες και δεν ξέρω για να σε βοηθήσω, θα προσπαθήσω όμως να σκεφτώ κάτι για κειμενάκι αν και οφείλω να ομολογήσω πως είναι θέμα κομματάκι δύσκολο ….. θα δούμε

Διαφημίσεις

γειά σας έχω καιρό να γράψω. καλέ τι ωραία ποιηματάκια είναι αυτά!!!! ζήλευω θέλω και εγώ βέβαια εγώ δεν έχω βάφτιση καθώτι ο γιός μου είναι 6 ετών αλλά έχουμε γενέθλια στις 21 Μαρτίου και θέλω βοήθεια για το κείμενο της πρόσκλησης το πάρτυ θα γίνει στο σπίτι μας. α!! και κάτι ακόμα θέλω ένα κειμενάκι για το ευχαριστώ στις μαμάδες που θα φέρουν τα παιδάκια τους ξέρετε φεύγοντας απο το πάρτυ τις δίνω ατομικές συσκευασίες με γλυκάκια καλό ε!!!!!! σας παρακαλώ γρήγορα γιατί τα γενέθλια είναι την άλλη κυριακή ξέχασα να σας πω οτί τον γιό μου τον λένε βαγγέλη !!!!!!!!!!!!!!

τασουλι γεια σου ελπίζω να πέτυχα κάτι....

Γεια σας είμαι ο Βαγγέλης

Και έχω να σας πω πολλά

Έκπληξη σας ετοιμάζω στα γενέθλια μου αυτά

Είμαι τώρα ένα αντράκι

6 χρονών παιδάκι

Και αυτό το γεγονός

Μπορώ να το γιορτάσω με τραγούδι και χορό

Στο σπίτι μου θα έχω εγώ το πάρτι το μεγάλο

21 Κυριακή και ώρα …….

Γι’ αυτό λοιπόν φιλαράκια μου και όσοι με αγαπάτε

Θα περιμένω με χαρά, το χρόνια μου πολλά να ακούσω από σας

και για τις μανούλες.....

Θέλω ευχαριστήσω να πω

Σε σας γλυκές μανούλες

που φέρατε τους φίλους μου εδώ.

γι’ αυτό και αποφάσισα δωράκι να σας δώσω

είναι μικρό ,τόσο γλυκό μαζί με ένα μεγάλο ευχαριστώ !!!!

Να τον χαίρεσαι !!!!

καλημερα!

πηρα κ εγω το θαρρος να ζητησω την βοηθεια σας! 20 Ιουνιου βαφτιζω τα κοριτσακια μου κ ψαχνω για κειμενακι-ποιηματακι για το προσκλητηριο... δυστυχως για διδυμα δεν εχεις επιλογες κ δεν εχω βρει κατι ωραιο... το θεμα της βαφτισης μας θα ειναι οι πεταλουδες . οποια εχει εμπνευση ας με βοηθησει λιγο...

t7XLp3.png

Καλησπέρα σε όλες,

βαπτίζω τον μικρό μου, τον Απρίλιο και το θέμα της βάπτισης είναι πειρατές!

Θα τυπώσουμε με τον άντρα μου τα προσκλητήρια, βρήκαμε έναν φοβερό χάρτη στο διαδίκτυο και θέλουμε την βοήθεια σας. Ένα πρωτότυπο, χιουμοριστικό κείμενο που να προσκαλεί ο πειρατής της εικόνας στην βάπτιση και να σχετίζεται με το θέμα. όσες έχετε όρεξη, στείλτε τις ιδέες σας (κι από ότι βλέπω υπάρχει πολύ ταλέντο).

Σας ευχαριστώ.

Αγλαία γεια σου ... με το καλό η βάφτιση !!!

Είμαι ένας πειρατής τρανός

Όμορφος και ζωηρός

Τις θάλασσες κουρσεύω εγώ

Και όλους τους τρομοκρατώ

Όμως πρέπει πια να πάψουν

μπέμπη να μ’ αποκαλούν

βάφτιση λέω να κάνω

και όλους να τους ξεκουφάνω

τον Απρίλιο θα πάω

ένα ταξίδι μακρινό

γι’ αυτό τρέξτε να με δείτε

βουτηγμένο στο νερό

Την ………………………….Απριλίου 2010 ώρα…………. Στην Εκκλησία ………………………….

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ός

…………………………. ………………………………………

κανεις μπαμπας-ποιητης????καμια μαμα-ποιητρια ????καμια ιδεα????βοθειστε με pleaseeeeeeeeeeee!!!υπενθυμιζω βαφτιση αγοριου με θεμα τη θαλασσα και γεννεθλια μαζι..........

Εφούμπα γειά σου .... Ελίζω να σου αρέσει ...

Θάλασσα μου όμορφη, θάλασσα αγαπημένη

είσαι στον κόσμο ξακουστή χιλιοτραγουδισμένη.

Ήρθα και εγώ στον κόσμο αυτό και είμαι μαγεμένος

από την τόση σου ομορφιά κατενθουσιασμένος .

Είμαι μικρούς, δεν μπορώ εγώ να σε απολαύσω

θα μεγαλώσω γρήγορα και τότε θα το σκάσω.

Θα ‘ ρθώ στην παραλίας σου θα κάνω μακροβούτια

θα χω μπρατσάκια και μαγιό και φύλακα μου το σταυρό.

Προς το παρών λέω παιδιά μια βάφτιση να κάνω

Γιατί χρειάζομαι όνομα και τρέχω και δεν φτάνω.

Έχω γενέθλια παιδιά πως θα με αποκαλούνε

όταν το τραγουδάκι μου εμένα θα μου πούνε.

Γι’ αυτό και εγώ τώρα θα μπω μέσα στην κολυμπήθρα

θα απολαύσω το νερό, θα κάνω μακροβούτια.

Το ………………. Μαΐου 2010 και ώρα………………….. Στην εκκλησία………………

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ος

…………………. ……………………………

Με το καλό η βάφτιση!!!!!

Κορίτσια γειά σας!!

Θα ήθελα και 'γω τη βοήθειά σας!!

Θα ήθελα ένα μικρό ποιηματάκι, αλλά να καλούν οι γονείς και όχι το μωρό...

Μπορούν να συνδυαστούν αυτά???

Μου αρέσει κάτι τέτοιο σε ποιηματάκι

ΟΙ ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ,ΑΝΩΝΙΜΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΩ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΤΟ ''ΜΠΕΜΠΗΣ'' ΝΑ ΞΕΜΕΙΝΩ;

ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΙΑ

ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΔΙΝΩ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Μαρία-nmeb γεία σου δεν ξέρω αν θα σου άρεσε κάτι τέτοιο ....

Ο θησαυρός μες στην ζωή, είναι τα παιδία μας

ελπίδα και παρηγοριά μες στα γεράματά μας.

Έρχονται και μας φέρνουνε μες στην ζωή τον ηλιο

κάνουν τον κόσμο λαμπερό ,όμορφο και χρωματιστώ.

Ήρθε όμως ο καιρός βάφτιση να κάνουμε

και τον μικρό μας θησαυρό μες στο νερό να βάλουμε.

Θα σας περιμένουμε το …………… και ώρα……………….. Στην εκκλησία……………………

Για να σας δώσουμε λίγη από την λάμψη μας…….

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ός

……………………… …………………………

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ 30/05/2010 ΘΑ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΩ ΣΤΕΦΑΝΟ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΙΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ?

ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

marikaki γεια σου, με το καλό η βάφτιση!!!

Είμαι ένα μικρό παιδάκι

όμορφο, γλυκό αντράκι.

Έχω και ποδηλατάκι

και θα κάνω και καμάκι.

Το ποδήλατο μου είναι

πρώτο μες στη γειτονιά.

Και όλα τα κορίτσια εμένα

με κοιτούν με πονηρία.

Μα το πρόβλημα μου είναι

την στιγμή που με ρωτούν.

Πως σε λένε αγοράκι

και όλο νάζι με κοιτούν.

Τι να πω , τι να απαντήσω

αχ μανούλα τι να πω.

Πες ,αν θέλουνε να μάθουν

το όνομα σου το γλυκό.

Να ‘ρθουνε στην βάφτιση σου

να σε δουν μες στο νερό.

Μια έκπληξη της περιμένει

όταν το όνομα ακουστή.

Γιατί αντί για ένα

θα μάθουνε για δυο.

Στέφανο και Παναγιώτη

τώρα πια θα σε φωνάζουν όλοι.

Την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα……….. στην εκκλησία…………

Οι γονείς Η/Ο Νονά/ός

…………………… ……………………..

Μανουλα με τρια αστερακια θα με βοηθήσεις και εμενα σε παραλακαλω. στις 5 Ιουνιου εχουμε τα πρώτα γενεθλια του γιου μου και θα ήθελα ενα ωραιο κειμενο για την προσκληση. το θεμα μας θα ειναι ο νεμο το ψαρακι.

:roll:

Μανουλα με τρια αστερακια θα με βοηθήσεις και εμενα σε παραλακαλω. στις 5 Ιουνιου εχουμε τα πρώτα γενεθλια του γιου μου και θα ήθελα ενα ωραιο κειμενο για την προσκληση. το θεμα μας θα ειναι ο νεμο το ψαρακι.

ΣοφηΚυριακος γεια σου...

Σαν το νέμο το ψαράκι

κολυμπώ μες στο νερό.

Και έχω νάζι, έχω χάρη

σαν τον νέμο και εγώ.

Φίλοι μου και αγαπημένη

ένα πράγμα θα σας πω.

Είναι τα γενέθλια μου

περιμένω να σας δω.

Στις 5 του Ιούνη και ώρα…..

είναι η στιγμή που θα ‘μαστε μαζί.

Ένα είναι το σίγουρο

καινούρια εμπειρία.

Και ίσως με δείτε φίλοι μου

να έχω αμηχανία.

Σαν το ψαράκι έξω απ’ το νερό

στα σίγουρά θα μοιάζω.

Μα δεν με νοιάζει τόσο αυτό

γρήγορα θα το ξεπεράσω.

Δυστυχώς δεν μου γράφεις κάτι για το μέρος (δηλ. αν το κάνετε σπίτι ή κάπου έξω ) και δεν μπορώ να το προσθέσω. Ελπίζω να σου αρέσει … να το χαίρεσαι το νέμο το ψαράκι !!!

καλημέρα σε όλες,

elena3 γειά σου ... όπως σου είπα στο άλλο μήνυμα για τα υπόλοιπα που θες δεν ξέρω ... αλλά νομίζω πως με το κειμενάκι κάτι κάναμε.... ελπίζω να σου αρέσει ......

Γουίνη γουινάκι

γλυκό μου αρκουδάκι.

Άσε την κερήθρα

και μπες στην κολυμπήθρα.

Κάλο είν’ το μελάκι

μα θες ονοματάκι.

Γι’ αυτό σκεφτόμαστε εμείς

όνομα να σου δώσουμε.

Και ένα ραντεβού

στην εκκλησία ……………………….. να δώσουμε.

9 του Μάη 2010 θα κάνεις την βουτιά σου

και στης ………. Θα ‘ρθούν όλοι κοντά σου.

τι ομορφα λογακια ειναι αυτα.!!!!μπραβο σας βρε κοριτσια που το χετε γιατι εγω ειμαι πολυ σκραπας.........:):):)βαφτιζουμε τον 2ο γιοκα μας τον σεπτεμβριο και θελω αν μπορειτε να με βοηθησετε ενα κειμενακι που να το γραφει ο μεγαλος ο γιος μας 18 μηνων.λεω να κανω και τα γενεθλια του μεγαλου μαζι με τη βαφτιση αλλα δεν θελω να νιωσουν υποχρεωμενοι οι καλεσμενοι οτι πρεπει να παρουν δωρο.τι λετε να το αναφερω???ευχαριστω προκαταβολικα,το ονομα του μικρου ηλιας

Αγορακια μου σας λατρευω!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...