Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Ευδοξία να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!!!!!!! Μπράβο ρε κοπέλα, είναι τόσο όμορφα όλα που αν ήμουν στη βάπτισή σας, δεν θα άφηνα κανέναν να τα πειράξει για να μη χαλάσει την εικόνα!!!

Σκέφτομαι και εγώ για το προσκλητήριο αστεράκι, αλλά ομολογώ πως τόσο όμορφο σαν το δικό σου δεν θα έβγαινε :oops:

Για πες και για τα γλυφιτσούρια, και αν επιτρέπεται έδωσες αυτά σαν γλυκάκι ή είχες και τα γλυφιτσούρια και γλυκάκι. Δεν σε ανακρίνω, απλά ρωτάω για να παίρνουμε και εμείς ιδέες. Ολα πάντως είναι πολύ όμορφα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Α !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να την χαιρεσαι την μικρη σου νεραιδουλα!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Μπορεί κάποιος να βάλει ένα link για τις νεραϊδούλες της Αρχοντίας που αναφέρει η Ευδοξία? pleaseeee!

aPiIp2.png AMd6p2.png

ΝΑΝΑ

δε ξερω πωσ να σου βαλο να τισ δεισ παντοσ ειναι πολυ ωραιεσ

δε ξερω ομωσ ποσο στηχισε η μια

αν καπια κοπελα το ξερει ασ το γραψη εδω

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

KατεριναΒ να χαιρεσε και εσυ την ψιψινουλα σου!Τα γλυφειτζουρια τα εδινα σαν γλυκακι στα παιδακια.Για τους μεγαλους(αλλα και για τα παιδακια επισης) μου ειχαν φερει απο catering μεγαλο ψυγειο που ειχε διαφορες γευσεις απο παγωτα και ο καθε καλεσμενος διαλεγε οτι παγωτο ηθελε και του το βαζανε σε κυπελακι Η σε χωνακι μπισκοτο.Ειχα επισης αναψυκτικα και παγωμενα νερακια.Αρεσε σε ολους αυτη η ιδεα με τα παγωτα μεχρι και οι παπαδες μου εκαναν καλα σχολια :)

Διαφημίσεις

ΕΥΔΟΞΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙΕΓΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΓΩΤΖΗ, ΑΝ ΒΡΩ ΒΕΒΑΙΑ. ΕΣΥ ΕΨΑΞΕΣ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΑΤΖΗ Η ΟΧΙ; ΑΝ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΛΟ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ.

ΜΑΡΑΚΙ^ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ, πολυ χαιρομαι που ειμαστε *κοντοχωριανες* :D:D:D.Οχι, να σου πω την αληθεια δεν εψαξα για παγωτατζη γιατι στο catering που το εκανα, δουλευει ενας φιλος του αντρα μου και δεν χρειαστηκε να το ψαξω πολυ.

Boukie17 αμα σου πω,πως το εγραψα πως γινονται οι πριγκιππες και δεν ξερω τι στο καλο εκανα και δεν σταλθηκε :evil: .Θα ξανα προσπαθησω, δεν σε ξεχνω :wink:

Διαφημίσεις

Να σας πω και πως τα εφτιαξα, για οσες ενδιαφερονται.

ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ

Παιρνουμε ετοιμα χαρτινα φωτιστικα απο το praktiker H το jumbo σε λευκο χρωμα.Τα βαφουμε με σφουγγαρακι βουτηγμενο σε λιγο αραιη τεμπερα και το βαφουμε με προσοχη για να μην σκιστει.Το αφηνουμε να στεγνωσει, με πινελο και με πιο σκουρα και πηκτη τεμπερα γραφουμε το ονομα και επειτα με ενα μαρκαδορο κανουμε το περιγραμμα απο τα γραμματα.Διακοσμουμε με πεταλουδες που κοβουμε απο χαρτονι κανσον για το ροζ αεροστατο και για το θαλασσι κοβουμε τετραγωνα κομματια απο χαρτι αφης, ενωνουμε ολες τις μυτες μαζι και πιανουμε το κεντρο απο το τετραγωνο και το στριβουμε με τα δαχτυλα μας και σχηματιζουμε ενα λουλουδακι.Επειτα το κολλαμε πανω στο αεροστατο, βαζουμε και τις κορδελες απο κατω με συραπτικο και μια κορδελα απο πανω για να το κρεμαμε και ΕΤΟΙΜΟ!!!

Διαφημίσεις

192.jpg[/img]

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΠΕΣ

*Ξυλακια απο σουβλακια(μεγαλα)

*υφασμα γαζα σε χρωμα μπεζ

*νημα σε χρωμα μπεζ

*χαρτονι κανσον λευκο

*χαρτονι χρυσο

*κολλα

*τεμπερες σε χρωμα λευκο και μπεζ

*συρματακια πιπας σε χρωμα του δερματος

*μαρκαδορακι καφε

*μαρκαδορος μαυρος

*σιλικονη

*μπαλακια απο φελιζολ

*κορδελιτσες σε διαφορα χρωματα 0,3χιλ. φαρδος

Η διαδικασια για να φτιαξουμε το κεφαλι του πριγκιππα ειναι ιδια με αυτο της νεραιδας, μονο που το υφασμα της γαζας το κοβουμε σε μικροτερα τετραγωνα,ισα ισα για να καλυψουμε το μπαλακι του φελιζολ και να μπορεσουμε να το δεσουμε με την κλωστη στο ξυλακι.Στο σημειο που θα το δεσουμε και θα ειναι ο λαιμος δενουμε και την λεπτη κορδελιτσα για να καλυψουμε το δεσιμο.Στη συνεχεια σχεδιαζουμε ενα πατρονακι μπλουζα-παντελονι μονοκομματο οπως στη φωτο, που και οι δυο πλευρες να ειναι ιδιες και μετα το αντιγραφουμε στο λευκο κανσον Χ2φορες για την εμπρος και την πισω πλευρα.Μετα ζωγραφιζουμε το παντελονι με την μπλε τεμπερα και το μπλουζακι με την λευκη, που εχουμε προσθεσει λιγο μπλε.Με το μαρκαδορακι ζωγραφιζουμε τα γαζια στην μπλουζα και στο παντελονι, γραφουμε και το Im a prince με χρυσο μαρκαδορακι.Αφου στεγνωσουν κολλαμε την μπροστινη πλευρα πανω στο ξυλακι.Με τον μαυρο μαρκαδορο κανουμε το περιγραμμα με κοφτες κινησεις. Στην πισω πλευρα, αφου κοψουμε τα συρματακια πιπας σε κομματακια των 5εκ. περιπου, τα κολλαμε με την σιλικονη στα μανικακια και οταν κολλησουν λυγιζουμε το συρματακι στην ακρη του για να σχηματιστει το χερακι.Μετα κολλαμε την εμπρος με την πισω πλευρα μεταξυ τους.Τα μαλλακια γινονται ακριβως οπως της νεραιδας,μονο σε πιο κοντα και η κορωνα λιγο πιο μεγαλη.

mpouki ειναι χαρα μου να τα μοιραζομαι μαζι σας :D:D:D.Μηπως τα γλειφιτζουρια να τα εγραφα στις συνταγες ,μαγειρικη?Αν και πηρε το ματι μου πως τα εχει και εκει, μονο που δεν ειναι τοσο αναλυτικα γραμμενα.Θα σας τα γραψω μαλλον εκει.Εσεις τι λετε?

Εμείς ΕΥΔΟΞΙΑ λέμε να αναλάβεις απο μια βάφτιση την φορά και θα μαστε μια χαρά...τι χέρι είναια υτό παιδάκι μου που έχεις.....

ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ.....

Λοιπόν και μια που σου βρήκα δουλειά μπαίνω στην λίστα σου πρώτη....!!!!!!

1.ΒΑΦΤΙΣΗ saxpas τον ΜΑΙΟ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

192.jpg[/img]

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΠΕΣ

*Ξυλακια απο σουβλακια(μεγαλα)

*υφασμα γαζα σε χρωμα μπεζ

*νημα σε χρωμα μπεζ

*χαρτονι κανσον λευκο

*χαρτονι χρυσο

*κολλα

*τεμπερες σε χρωμα λευκο και μπεζ

*συρματακια πιπας σε χρωμα του δερματος

*μαρκαδορακι καφε

*μαρκαδορος μαυρος

*σιλικονη

*μπαλακια απο φελιζολ

*κορδελιτσες σε διαφορα χρωματα 0,3χιλ. φαρδος

Η διαδικασια για να φτιαξουμε το κεφαλι του πριγκιππα ειναι ιδια με αυτο της νεραιδας, μονο που το υφασμα της γαζας το κοβουμε σε μικροτερα τετραγωνα,ισα ισα για να καλυψουμε το μπαλακι του φελιζολ και να μπορεσουμε να το δεσουμε με την κλωστη στο ξυλακι.Στο σημειο που θα το δεσουμε και θα ειναι ο λαιμος δενουμε και την λεπτη κορδελιτσα για να καλυψουμε το δεσιμο.Στη συνεχεια σχεδιαζουμε ενα πατρονακι μπλουζα-παντελονι μονοκομματο οπως στη φωτο, που και οι δυο πλευρες να ειναι ιδιες και μετα το αντιγραφουμε στο λευκο κανσον Χ2φορες για την εμπρος και την πισω πλευρα.Μετα ζωγραφιζουμε το παντελονι με την μπλε τεμπερα και το μπλουζακι με την λευκη, που εχουμε προσθεσει λιγο μπλε.Με το μαρκαδορακι ζωγραφιζουμε τα γαζια στην μπλουζα και στο παντελονι, γραφουμε και το Im a prince με χρυσο μαρκαδορακι.Αφου στεγνωσουν κολλαμε την μπροστινη πλευρα πανω στο ξυλακι.Με τον μαυρο μαρκαδορο κανουμε το περιγραμμα με κοφτες κινησεις. Στην πισω πλευρα, αφου κοψουμε τα συρματακια πιπας σε κομματακια των 5εκ. περιπου, τα κολλαμε με την σιλικονη στα μανικακια και οταν κολλησουν λυγιζουμε το συρματακι στην ακρη του για να σχηματιστει το χερακι.Μετα κολλαμε την εμπρος με την πισω πλευρα μεταξυ τους.Τα μαλλακια γινονται ακριβως οπως της νεραιδας,μονο σε πιο κοντα και η κορωνα λιγο πιο μεγαλη.

Καλέ εγώ κουράστηκα και μονο που τα διάβασα...που να τα φτιάξω κιόλας :-))) :lol::lol::lol:

ΕΥΔΟΞΙΑ ευχαριστώ πολύ πολύ για τη "συνταγή" για τα αερόστατα...Μια ερώτηση ακόμα...τα χειροποίητα νεραϊδάκια τα έδινες στα παιδάκια;;;ή στους μεγάλους;;;;ή σε όλους;;;

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ;

ΨΑΧΕΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΒΑΤΙΣΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟ ΜΑΖΙ.

ΕΥΔΟΞΟΥΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΩ ΣΟΒΑΡΑ, ΕΙΔΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΣΤΑΤΟ.

Για δείξε αυτά στην φίλη σου ....αυτό το προσκλητήριο το έκανα στον γάμο - βάφτιση μου και εγώ....ίαως την αρέσει... :D

dsc03772qd7.jpg

dsc03774rj4.jpg

Διομήδης 27/09/05

Γιώργος 18/10/08

Πολυχρόνης 03/07/10

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...