Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Γεια σας μανουλες!Ειμαι μελος σε αυτο το forum, εδω και αρκετο καιρο και ομολογω πως πηρα πολλες ιδεες για την βαπτιση της κορης μου.Ομως λιγο τα τεχνικα προβληματα του Η.Υ. ,λιγο το οτι δεν μου αφηνουν και πολλα περιθωρια χρονου οι δυο μου ζουζουνες, δεν καταφερα να σας δειξω μερικες φωτογραφιες απο αυτα που εφτιαξα για την βαπτιση.Ελπιζω να αρεσουν :oops: και να βοηθησω και εγω με τη σειρα μου αλλες δημιουργικες μανουλες :)[/img]http://i291.photobucket.com/albums/ll300/EYH33/IMG_0088.jpgdisney050.jpg [img]Μπομπονιερες ξυλινα κουτακια(τις αγορασα ετοιμες)http://i291.photobucket.com/albums/ll300/EYH33/193.jpgγια τα κοριτσακια(χειροποιητες)http://i291.photobucket.com/albums/ll300/EYH33/192.jpg182.jpg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

της κρέμασα κουδούνια :lol::lol:

πήρα κάτι απίστευτα κουδουνάκια ασπρα και ρόζ με λουλούδια αντί για γούρι που έλεγα και το δέσαμε σε μία απο τις κορδελίτσες και είναι υπέροχες!!

Πήγαμε σε ένα μαγαζί στο κέντρο παιδιά κοντά στην Ερμού, δυόροφο, όπου τα χάνεις κυριολεκτικά...χάντρες, γούρια, ασημένια, ματάκια, τσόχινα, ενας σκασμός πραγματάκια, μιλάμε για πάνω από 10.000 είδη.Θολώσαμε με τη φίλη μου :shock: δεν ξέραμε τί να πάρουμε (αν θέλει καμία ας μου κάνει πμ να της πω).Τελικά βρήκαμε αυτά του κουδούνια και μας άρεσαν περισσότερο από ολα. Κάναμε και πρόβα χτες το βαπτιστικό μας μια και πηγαμε Ερμού και καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι :D:D

Βizelaki μπορείς να μου πεις το μαγαζί;;;

mpompoic6.th.jpg

ποια από τις δύο σας αρέσει?

Η μία έχει ένα κόκκινο αστέρι-στολίδι για το δέντρο

η άλλη μανταλάκι με στολίδι αγγελάκι (κ διάφορα άλλα σχέδια)

η κορδέλα έχει το όνομα που θα δώσουμε

για πείτε..

(αν πατήσετε επάνω θα γινει μεγέθυνση)

Την κορδέλα με το όνομα της που την βρήκες;;;

Διαφημίσεις

Γεια σας μανουλες!Ειμαι μελος σε αυτο το forum, εδω και αρκετο καιρο και ομολογω πως πηρα πολλες ιδεες για την βαπτιση της κορης μου.Ομως λιγο τα τεχνικα προβληματα του Η.Υ. ,λιγο το οτι δεν μου αφηνουν και πολλα περιθωρια χρονου οι δυο μου ζουζουνες, δεν καταφερα να σας δειξω μερικες φωτογραφιες απο αυτα που εφτιαξα για την βαπτιση.Ελπιζω να αρεσουν :oops: και να βοηθησω και εγω με τη σειρα μου αλλες δημιουργικες μανουλες :)[/img]http://i291.photobucket.com/albums/ll300/EYH33/IMG_0088.jpgdisney050.jpg [img]Μπομπονιερες ξυλινα κουτακια(τις αγορασα ετοιμες)http://i291.photobucket.com/albums/ll300/EYH33/193.jpgγια τα κοριτσακια(χειροποιητες)http://i291.photobucket.com/albums/ll300/EYH33/192.jpg182.jpg

δέν βλέπω τίποτα.... :cry::cry::cry::cry:

9indp3.png[/url][imgOmRHp3.png

Ευδοξία, μπράβο σου, όλα είναι πάρα πολύ ωραία!!!

Εχω κάποιες απορίες, τις φανταστικές μπουμπουνιέρες τις έφτιαξες εσύ?

Τα κουβαδάκια πως ακριβώς τα έβαψες? (είναι φανταστικά!!)

Την τούρτα την έφτιαξες μόνη σου?

Και τέλος που βρήκες το χρόνο για ολα αυτά?

χθες το βράδυ έκανα ένα δείγμα για να δω πως μου βγαίνει...

τι λέτε;

fotografiki002.jpg

Που μπορώ στην Αθήνα να βρω τέτοιους δοκιμαστικούς σωλήνες;

Και χρυσόσκονη ή ασημόσκονη που;

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ ΔΥΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ. ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΘΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΑΚΟ ΜΑς ΚΑΙ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΙΔΕΕΣ.

Kοριτσια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Nenaki το προσκλητηριο το εφτιαξα μονη μου.Μονο το καρτελακι της προσκλησης εδωσα και μου φτιαξανε γιατι δεν ξερω να το κανω στον υπολογιστη.Το ραβδακι ηταν 2 αστερια απο χαρτι κανσον,εβαζα κολλα και εριχνα απο πανω την χρυσοσκονη, αφου στεγνωναν ολα τα αστερια βουτουσα την μυτη απο το στικ(μεγαλα καλαμακια για σουβλακι)μεσα στην κολλα και επειτα το κολλουσα στο μεσο του αστεριου(απο την εσωτερικη μερια),αφου στεγνωνε και αυτο, μετα κολλουσα το .αλλο αστερι απο πανω.Τελος ψαλιδιζα τυχον ατελειες στα αστερια.

Bibibo ,την τουρτα την εφτιαξα μονη μου και τα κουβαδακια το αχικο τους χρωμα ηταν πρασινο,καποια τα αφησα οπως ηταν και με λαδομπογια και πινελο εκανα τα πουα και τα υπολοιπα τα εβαψα με σπρει λευκο και αφου στεγνωσαν εκανα την ιδια διαδικασια με την λαδομπογια.Ξεχασα να πω πως οι μπομπονιερες τα ξυλινα κουτακια ηταν ετοιμες ολα τα υπολοιπα τα εφτιαξα μονη μου.Επεσε ξενυυυυχτι!!!!!!

Διαφημίσεις

Υπέροχα όλα! Bravo σου!

Τις κουκλες μπομπονιέρες μόνη τις έφτιαξες;Αν ναι πες μας τον τρόπο!

Επίσης το καραμελόσπιτο τι είναι;

Επίσης την χρυσόσκονη που έβαλες πάνω στα προσκλητήρια, που την αγόρασες;;;

Ευδοξια μου ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ .... :shock::!::!::!::!::!:

ΤΕΛΕΙΑ :!::!::!::!::!:

Θα μοιραστεις το πως εφτιαξες τις νεραιδες ???? Εχω ψυχωση :lol::lol::lol:

Μονη μου ????? Ουτε στον παραδεισο

ευδοξία ,φανταστικάααααααααααααα!!!!!!!!!!!

υπέροχα είναι όλα!!!

όλα μόνη σου τά έκανες??

μπράβο!!!!!

πές μας πώς 'εκανε τον κούκλο πρίγκιπα..

θα ήθελα να μάθω...

please!!!

επίσης , πώς έκανες τα γλυφυτζούρια???,συνταγή...

και με τή έβαψες της γλάστρες???

πολλές ερωτήσεις ε???

:D:D:D:D

Διαφημίσεις

μαμα ελενης κ χριστινας κ χρυσαλις ευχαριστω πολυ. :D:D

βρε κοριτσια ειμαι πολυ μπερδεμενη ημουν χθες ολο το απογευμα στην αγορα για μια ερευνα αγορας μπομπονιερας οι τιμες να τις αγορασω κ να τις φτιαξω ειναι εκει κ εκει .

απο την μια πλευρα τα χερακια μου δεν πιανουν κ πολυ απο την αλληδεν βρηκα καποια σε λογικη τιμη που να μην φαινετε φτηνιαρικη ......αλλα επειδη τα βαπτισιαειναιστην ΤΗΝΟ ξερω δεν θα ερθουν οι περισσοτεροι κ θελω να δωσω εμφαση στις μπομπονιερες

αλλα κ 2,5ε το κομματι δεν διαθετω .....

ζηταω πολλα???? ποσο κοστολογειται εσεις αξιοπρεπεις μπομπονιερες ????

ή η αγορα των ιωαννινων μας γδερνει????

LOYA-LOYA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ 6 1/2 ΜΗΝΩΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ

ΦΟΥΝΤΟΥΚΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

Κασσι δε ζητάς εσύ πολλά κορίτσι μου....η αγορά έχει ξεφύγει γενικότερα...μπορεί λίγο να σας γδέρνουν στα πανέμορφα Γιάννενα αλλά μη φανταστείς τρελές διαφορές....

Και το να τις φτιάξεις τις μπομπο έχει ένα κόστος...Στο τέλος είναι καθαρά τι θέλεις να κάνεις εσύ γιατί από χρήματα είτε έτοιμες είτε μόνη σου δεν έχει μεγάλη διαφορά....

ΕΥΔΟΞΙΑ συγχαρητήρια είναι όλα τέλεια...Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια αν μπορείς φυσικά....τη μπάλα με το ριζόχαρτο την πήρες, την έντυσες και μετά έγραψες το όνομα;;;;Πως το έκανες θα μπορούσες να μας πεις;;;;Περιμένουμε οδηγίες

an1cCDg0g410030MDAwOGQ0fDAwMDU2NjlkYXxTZSBsYXRyZXlveW1lIGthcmRveWxhIG1hcyE.gif

Summerday,Elisa,Mαμα Ελενης&Χριστινας και boukie17, χαιρομαι :D που σας αρεσαν οι κατασκευες μου και που τις μοιραστηκα με ολους σας!!!

Nαιιιι, αλλά περιμένουμε και απαντήσεις...ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!! :lol:

Summerday,Elisa,Mαμα Ελενης&Χριστινας και boukie17, χαιρομαι :D που σας αρεσαν οι κατασκευες μου και που τις μοιραστηκα με ολους σας!!!

Nαιιιι, αλλά περιμένουμε και απαντήσεις...ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ!!! :lol:

ναι,ναι,ναι,ναι,ναι,ναι,ναι,ναι,ναι, :lol::lol::lol::lol::lol:

Oριστε και οι οδηγιες κατασκευης για τις μανουλες που μου το ζητησαν και για οσες μανουλες θα ηθελαν να τα φτιαξουν για τα αγγελουδια τους! ΚΟΥΚΛΕΣ ΝΕΡΑΙΔΕΣ

Ειναι παρομοιες με τις νεραιδες της Αρχοντιας, αν εχετε δει καπου εδω στο foroum,μονο που εγω προσθεσα καποια πραγματακια παραπανω.

Υλικα

*υφασμα γαζα

*μπαλακια απο φελιζολ Η το υλικο που γεμιζουμε τα μαξιλαρια

*ξυλακια απο σουβλακι (τα μεγαλα)

*νημα μεταλλιζε

*χαρτονι χρυσο

*κολλα ακρυλικη(σε πλαστικο βαζακι)

*μαρκαδορακι λεπτο σε χρωμα καφε

*υφασμα Η κορδελα οργαντζα(για τα φτερα)

*σιλικονη θερμη

*κορδελα σατεν 0,3χιλ.(για το σωμα)

*παγετες με το μετρο(προαιρετικα)

*κλωστη

Κοβουμε το υφασμα γαζα σε τετραγωνα κομματια περιπου 15Χ15cm,τοποθετουμε στο κεντρο του το μπαλακι απο φελιζολ Η το υλικο που γεμιζουμε τα μαξιλαρια (αφου το εχουμε φτιαξει πρωτα μπαλιτσα).Βουταμε τη μυτη απο το ξυλακι στην κολλα και επειτα το καρφωνουμε στο μπαλακι που θα ειναι το κεφαλακι της νεραιδας.Τεντωνουμε το υφασμα πανω στο κεφαλακι και το δενουμε σφιχτα με την κλωστη πολλες φορες στο σημειο οπου θα ειναι ο λαιμος.Απο το ιδιο σημειο ξεκιναμε να δενουμε και την σατεν κορδελιτσα χιαστη για να σχηματισουμε το σωμα,το σταματαμε και το δενουμε στο σημειο που θελουμε.Εκει βαζουμε και τις παγετες και τις κολλαμε στο πισω μερος με την σιλικονη.Μετα κοβουμε και τα φτερα σε σχημα μεγαλης σταγονας και τα κολλαμε και αυτα με σιλικονη.Για τα μαλλια κοβουμε λωριδες απο το νημα περιπου 10cm τα δενουμε με κλωστη στο κεντρο τους και τα κολλαμε στο κεφαλακι με σιλικονη.Στο χρυσο χαρτονι σχεδιαζουμε τις κορωνιτσες,τις κοβουμε και τις κολλαμε και αυτες με σιλικονη.Τελος ζωγραφιζουμε το προσωπακι και τα ροδαλα μαγουλακια τα κανουμε με εναν μαρκαδορο που να ειναι λιγο χαλασμενος και να μην γραφει πολυ καλα.Αυτα για τις νεραιδες, ελπιζω να ειμαι κατανοητη και να βοηθησα :D

Κοριτσια συγνωμη που αργω να απαντησω αλλα δεν μπορειτε να φανταστειτε τι περναω η ταλαιπωρη.Εγραψα πριν το κατεβατο για τις νεραιδες και δεν ξερω γιατι ,καθως ειμαι και ασχετη και μου εσβησαν ολα και συν το οτι εχω και τα δυο ζουζουνια μεσα στα ποδια μου, ποτε μαλωνουν,ποτε κλαινε, ποτε θελουνε να κανουν τσισα τους και εγω τρεχω πανικοβλητη.Μην ανησυχειτε ολα θα σας τα πω .Να τωρα ηρθαν και τα δυο πανω στα ποδια μου, αντε να γραψω τωρα,επανερχομαι αργοτερα οταν τα βαλω για υπνο.Φιλια!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...