Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

venia να χαίρεσαι την κούκλα σου, καλοφωτισμένη!!!

Όλα είναι τέλεια!!!

Επειδή σκέφτομαι το ίδιο θέμα για της μικρής μου την βάφτιση και βρήκα το ίδιο καρό κουτάκι, ήθελα να σε ρωτήσω αν το πήρες έτοιμο και πόσο;

Ψάχνω να βρω γούρι νεράιδα αλλά δεν βρήκα τόσο ωραία, όπως επίσης και κορώνες.

Τα χωνάκια τα είχες έξω για να βάζουν τα παιδιά τα γλυκάκια;

Σκέφτομαι το καρό κουτάκι με ροζ κορδέλα ή φουξ κουτάκι με λαχανί κορδέλα.

Διαφημίσεις

οοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυααααααααααααααααααοοοοοοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυ

Δεν εχω να πω τίποτα αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να την χαίρεσαι την μικρούλα σου, να είναι καλοφώτιστη.

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010

κορίτσια σας ευχαριστώ όλες πολύ για τις ευχές σας και για τα καλά σας λόγια :oops: Εύχομαι και σεις να χαίρεστε τα αγγελουδάκια σας και να είναι πάντα καλά!

anthula τα κουτάκια έχουν ύψος 9 εκ. (μου άρεσαν που ήταν ψηλά) και τα πήρα από το άτλας-πακέτο στη Χαβρίου 0,65/τεμ. - χονδρική. Το γέμισμά τους ήταν με λιλά χαρτί αφής που περιείχε κουφέτα Χατζηγιαννάκη με γεύσεις φρούτων και δύο μικρά μαρσμέλοους αστεράκια.

Τα charms έκανα μόνη μου με υλικά από τον Νικολή και την νεραϊδούλα από το elxis 1 Eυρώ την μία ( :cry: ).

Τα χωνάκια τα είχα γεμισμένα με μαρσμέλοους διάφορα τα οποία αγόρασα πάλι χονδρική, από τη getta (μοσχοβολιστά, πάμφρεσκα σε διάφορα σχέδια και χρώματα). Αυτά! Ότι άλλο θέλετε στη διάθεσή σας :D

Διαφημίσεις

pinkblue πολύ όμορφο το χιονεσμένο προσκλητήριο.

Μόνο που αγχώθηκα λίγο γιατί βαπτίζουμε την ίδια μέρα και δεν έχω κάνει τίποτααααα!! :?

venia τι παραμυθένια νεραιδένια βάπτιση είναι αυτή?Τέλεια!!

:shock:A-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

εύγε!!! :D

τελικά έγινε σούπερ!!! ωραίο το χιονάκι-φελιζόλ, φοβερό το εφέ με την ασημόσκονη αλλά όλα τα λεφτά είναι το δέσιμο! Απλά τέλειο!!!! και πάρα πολύ στυλάτο... κυριλάτο!! σίγουρα πρωτότυπο και εντυπωσιακό!

Μπράβο και πάλι μπράβο! από τα ποιό καλαίσθητα που έχω δει!

Αλήθεια ρε κορίτσι... για πες! πρώτα έκανες τον κόμπο και στο τέλος έκοβες τις κορδέλες; (μη μου πείς πως κατάφερνες να κομποδένεις έτσι άψογα και τσίτα και τις 3 κορδέλες μαζί!!!)

και κάτι ακόμη

τελικά πως θα είναι το χαρτάκι με τα ονόματα; και που θα το βάλεις;;;

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Pinkblue είναι υπέροχα!!!!!!!! Και φαίνονται τόσο όμορφα όλα μαζί μαζεμένα!!!! Μπράβο σου! Χαλάλι ο χαμός στο σπίτι!!

Τις κορδέλες απ'έξω τις κόλλησες για να μείνουν στη θέση τους;;

Διαφημίσεις

:shock:A-ΠΙ-ΘΑ-ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

εύγε!!! :D

τελικά έγινε σούπερ!!! ωραίο το χιονάκι-φελιζόλ, φοβερό το εφέ με την ασημόσκονη αλλά όλα τα λεφτά είναι το δέσιμο! Απλά τέλειο!!!! και πάρα πολύ στυλάτο... κυριλάτο!! σίγουρα πρωτότυπο και εντυπωσιακό!

Μπράβο και πάλι μπράβο! από τα ποιό καλαίσθητα που έχω δει!

Αλήθεια ρε κορίτσι... για πες! πρώτα έκανες τον κόμπο και στο τέλος έκοβες τις κορδέλες; (μη μου πείς πως κατάφερνες να κομποδένεις έτσι άψογα και τσίτα και τις 3 κορδέλες μαζί!!!)

και κάτι ακόμη

τελικά πως θα είναι το χαρτάκι με τα ονόματα; και που θα το βάλεις;;;

ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια

logo στιγμής.....

μια σταγόνα στην βάση και κολλάω τις 3 κορδέλλες...

στριφογυρίζω... και στην ένωση επάνω μια ακόμα σταγόνα..αφού κολληθούν δένω τον κόμπο...

τα καρτελάκια τα έχω έτοιμα αλλά ξέχασα να βάλω ένα να δείτε θα το διορθώσω...

.png.png

στριφογυρίζω... και στην ένωση επάνω μια ακόμα σταγόνα..αφού κολληθούν δένω τον κόμπο...
μωρέ μπράααααααβο!!

άντε περιμένω να δώ και το καρτελάκι! :)

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Pinkblue είναι υπέροχα!!!!!!!! Και φαίνονται τόσο όμορφα όλα μαζί μαζεμένα!!!! Μπράβο σου! Χαλάλι ο χαμός στο σπίτι!!

Τις κορδέλες απ'έξω τις κόλλησες για να μείνουν στη θέση τους;;

Eυχαριστώ πόλύ micnat...

Nαι από έξω είναι κολλημένες...

.png.png

Venia, να σου ζησει η Νιοβη σου. Γεια στα χερια σου και τη φαντασια σου, ειναι πανεμορφα ολα. Και εγω ειμαι στην διαδικασια της προετοιμασιας της βαπτισης της κορης μου αρχες Γεναρη και πραγματικα ολα τα κοριτσια του φορουμ εχουν βοηθησει με τις ιδεες τους. Θα ηθελα αν μπορουσες να μου πεις απο που παραγγειλες τα προσκλητηρια και επισης μου αρεσαν παρα πολυ τα χωνι με το ονομα της κορης σου. Και αυτα αν δεν σε πειραζει να μου πεις.

Και παλι να σας ζησει.

Pinkblue είναι πολύ πολύ πολύ εντυπωσιακές!!

Οι κορδέλες άψογες και η ασημόσκονη τις κάνει πολύ λαμπερές!

Μπράβο σου πρέπει να έκανες πολύ δουλειά!Μπράβο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...