Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

To Photoshop ειναι προγραμμα και δεν μπορεις να το κατεβασεις απο σελιδα του internet. Ρωτα κανενα γνωστο σου αν το εχει για να σου το δωσει γιατι ειναι ακριβο για να το αγορασεις!

Άρα εγώ τις μπομπονιερες-κουμπαράδες που τις εκανα με 1 ευρω, είναι λίγο παραπάνω απο το εμποριο. Όμως το καλό ειναι ότι το παραπάνω ποσο παει στα παιδακια με συνδρομο down. Τουλάχιστον ξεμπέρδεψα με αυτά. χι χι :) Σε όλους θα δώσω την ίδια.

Βασικά σκεφτόμουνα και παστάκι στην εκκλησία να δόσω σε όλους μικρούς μεγάλους, αλλά μετα τα παραπάνω λεχθέντα μπορεί να κάνω για τα παιδάκια τιποτα καραμέλες, γλιφυτζούρια!

Προσκλητηρίο θα στείλω ένα ανα οικογένεια και μπομπονιέρες σε όλους όσους θα έρθουν στην βάφτιση.

ΑΑΑ για να ρωτήσω, πόσες επιπλέον μπομπονιέρες κάνετε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

daffy μας μπορείς να μας πεις τι άλλα σχεδια έχει για μπομπονιέρες ο σύλλογος;;Εχει τίποτα με νεράιδες;

προσκλητήρια έχει;;.

Θέλω να ανεβω και εγώ αλλά είμαι Λάρισα και δε βρίσκω χρόνο για καθημερινή.

Αν μπορείς να μου δωσεις λεπτομέρειες θα το εκτιμούσα

To Photoshop ειναι προγραμμα και δεν μπορεις να το κατεβασεις απο σελιδα του internet. Ρωτα κανενα γνωστο σου αν το εχει για να σου το δωσει γιατι ειναι ακριβο για να το αγορασεις!

Άρα εγώ τις μπομπονιερες-κουμπαράδες που τις εκανα με 1 ευρω, είναι λίγο παραπάνω απο το εμποριο. Όμως το καλό ειναι ότι το παραπάνω ποσο παει στα παιδακια με συνδρομο down. Τουλάχιστον ξεμπέρδεψα με αυτά. χι χι :) Σε όλους θα δώσω την ίδια.

Βασικά σκεφτόμουνα και παστάκι στην εκκλησία να δόσω σε όλους μικρούς μεγάλους, αλλά μετα τα παραπάνω λεχθέντα μπορεί να κάνω για τα παιδάκια τιποτα καραμέλες, γλιφυτζούρια!

Προσκλητηρίο θα στείλω ένα ανα οικογένεια και μπομπονιέρες σε όλους όσους θα έρθουν στην βάφτιση.

ΑΑΑ για να ρωτήσω, πόσες επιπλέον μπομπονιέρες κάνετε?

κοίτα να μην ακούς που άλλοι λένε 70 λεπτα και άλλοι 2 ευρώ

εξαρτάται τον κουμπαρά που πήρες. επειδη έχω σχεδόν όλους τους καταλόγους με τέτοια είδη οι τιμές κυμαίνονται και τίποτα δεν είναι ίδιο. Εχει κουμπαράδες και με 40 λεπτα αλλα και με όσο παραπάνω θες. Εξαρτάται τι τούλι θα βάλεις, τι κουφέτα και τι κορδέλες. κορδέλα με κορδέλα έχει διαφορά στην τιμή, οπώς επίσης και το κουφέτο. Αλλο να πάρεις κουφέτα από τον χατζηγιαννάκη και άλλο απο ... Οπότε μην σκέφτεσαι ότι το πήρε ακριβότερο εφόσον δεν συγκρίνονται όμοια πράγματα.

.png

ζαιρα συφωνω μαζι σου οι τιμες που ειπα ειναι οτι ειδα σε ενα καταλογο χονδρικης που εχω στα χερια μου .

Τελικα κανενα λουτρινο φτηνο μπορεις να βρεις ?

Αντε να δουμε πόσο υπομονη ακομα ....

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια, οποια θελει βοηθεια, είμαι εδω!! Μπορω να σας πω και απο που βρηκα τις φωτος κτλ....

Σήμερα εχω ραντεβου και στο συλλογο παιδιων με συνδρομο Down για να κλεισω μπομπονιερες. Στον πρωτο μου απο εκει τις εκανα, 0,60 Ευρω η μια!!! Και τα λεφτα πανε στα παιδακια! Θα σας ενημερώσω για τα νεότερα!

αν βρω καμια φωτο με τις μπομπονιερες θα ανεβασω. :):):)

βρε daffy,περιμενω να ανεβασεις φωτο απο την μπομπονιερα που εκανες εκει γιατι εγω εκει θα τα κανω τελικα!!!!!

σου ειναι ευκολο να βαλεις τη φωτο?

9a7bp2.pngIm47p2.png

να ρωτήσω κάτι ρε κοπελιές να μου πείτε τη γνώμη σας....

έχω βρει κάτι μπομπονιέρες που με έχουν ξετρελάνει και τις θέλω κολασμένα :lol: το θέμα είναι ότι ... είναι απλά χαρτί, τούλι και κουφέτο...

δεν έχουν δλδ πάνω το παραδοσιακό... δωράκι που θα μείνει απ την μπομπονιέρα...

πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο? το βρίσκεται πολύ "κάπως" το να μην έχει πάνω η μπομπονιέρα το δωράκι το κάτι τις της? θα φανώ τσιφούτα? γιατί βασικά δεν είναι τόσο το οικονομικό αλλά το ότι μου άρεσαν πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

εσείς αν σας έδιναν μια τέτοια μπομπονιέρα σε βάφτιση, πως θα σας φαινόταν? :oops:

daffy, Πολύ όμορφες!

Διαφημίσεις

Αφού σου άρεσαν τόσο πολύ να τις κάνεις!

Δεν είναι ανάγκη να έχουν και το δωράκι οι μπομπονιέρες,μήπως και αυτες που έχουν κάτι τις κρατάνε ή τις πετάνε?

Εμένα θα μου άρεσε να μου έδιναν κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο για μπομπονιέρα!

Δε μας λες και τι είναι να πάρουμε καμιά ιδέα?

.png.png.png

οχι δεν γράφει κάτι αλλά είναι με πολύ εντονα χρώματα, έχει επάνω κολλημένο και κορδελάκι και είναι η υφή σαν αράχνη να το πω? σαν σχοινένιο? κάτι τέτοιο τέλος πάντων :oops:

βγάζει μια περίεργη πολυτέλεια χωρίς να είναι πολυτελές ούτε κατά διάνεια

γενικά μου αρέσει το πολύ κι έντονο χρωμα!

Eμένα δεν θα με ενοχλούσε καθόλου.... Άλλωστε νομίζω ότι αυτό με το κάτι τι τώρα τελευταία άρχισε. Δεν ξέρω κιόλας, αλλά νομίζω πως το ζητούμενο της μπομπονιέρας δεν είναι να σου μείνει κάτι. Και στους γάμους με την απλή μπομπονιέρα το ίδιο δεν γίνεται?

σας έχω καλύτερο :P

μπορείτε να τη δείτε στο site http://www.baptisis.gr/

είναι αυτή που λέει σχοινένιος πάπυρος

οι πολύχρωμες με τα 70 λεπτα

δεν ξέρω αλλά απ την ώρα που τις είδα τις έχω ερωτευτεί παράφορα ρε κορίτσια :oops:

να ρωτήσω κάτι ρε κοπελιές να μου πείτε τη γνώμη σας....

έχω βρει κάτι μπομπονιέρες που με έχουν ξετρελάνει και τις θέλω κολασμένα :lol: το θέμα είναι ότι ... είναι απλά χαρτί, τούλι και κουφέτο...

δεν έχουν δλδ πάνω το παραδοσιακό... δωράκι που θα μείνει απ την μπομπονιέρα...

πως σας φαίνεται κάτι τέτοιο? το βρίσκεται πολύ "κάπως" το να μην έχει πάνω η μπομπονιέρα το δωράκι το κάτι τις της? θα φανώ τσιφούτα? γιατί βασικά δεν είναι τόσο το οικονομικό αλλά το ότι μου άρεσαν πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

εσείς αν σας έδιναν μια τέτοια μπομπονιέρα σε βάφτιση, πως θα σας φαινόταν? :oops:

daffy, Πολύ όμορφες!

daffy,αυτες εκανες με 0,60 ευρω?σ'ευχαριστω πολυ για τη φωτο!

ωραιες ειναι παντως

Μαμα του Ωριων, να σου την προσωπικη μου γνωμη,μπορει να ειναι ακριβο αυτο που θα κανεις αλλα θα πεταχτει,ετσι το εκανα στο γαμο μου!!

ενω το δωρακι θα μεινει!!!

προχτες πηγα στην ξαδερφη και στο π[αιδικο δωματιο ειχε 1 ραφακι με διακοσμητικα απο βαφτισεις και ηταν πολυ ωραιο!!!

σκεψου το παντως!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις πρόβλημα...αφού εσένα σου άρεσαν, γιατί να μην κάνεις και κάτι διαφορετικό στο κάτω-κάτω; Άλλωστε, και "δωράκι" να βάλεις, είσαι σίγουρη ότι ο άλλος θα το κρατήσει και δε θα το πετάξει; Ειδικά αν δεν είναι κάτι ασημικό (που θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι) ή κάτι καθαρά χρηστικό (μπρελόκ π.χ.), μπορεί και να μην δώσει τη σημασία που δίνεις εσύ και είναι κρίμα γιατί θα σου στοιχίσει πιθανον και παραπάνω...

Εμένα δε θα με πείραζε καθόλου. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη προσοχή στο περιεχόμενο, να είναι καλής ποιότητας τα κουφέτα και να μην κινδυνεύεις να σπάσεις και κανα δόντι! Είμαι και εγγονή ζαχαροπλάστη-κουφετά και ένα κόλλημα το έχω.... :lol:

fUvDp2.png

Δε νομίζω ότι πρέπει να έχεις πρόβλημα...αφού εσένα σου άρεσαν' date=' γιατί να μην κάνεις και κάτι διαφορετικό στο κάτω-κάτω; Άλλωστε, και "δωράκι" να βάλεις, είσαι σίγουρη ότι ο άλλος θα το κρατήσει και δε θα το πετάξει; Ειδικά αν δεν είναι κάτι ασημικό (που θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι) ή κάτι καθαρά χρηστικό (μπρελόκ π.χ.), μπορεί και να μην δώσει τη σημασία που δίνεις εσύ και είναι κρίμα γιατί θα σου στοιχίσει πιθανον και παραπάνω...

Εμένα δε θα με πείραζε καθόλου. Προσωπικά δίνω μεγαλύτερη προσοχή στο περιεχόμενο, να είναι καλής ποιότητας τα κουφέτα και να μην κινδυνεύεις να σπάσεις και κανα δόντι! Είμαι και εγγονή ζαχαροπλάστη-κουφετά και ένα κόλλημα το έχω.... :lol:[/quote']

αυτο με απασχολεί πάρα πολύ για να είμαι ειλικρινής

τόσο που σκέφτομαι να ζητήσω να μου τις πουλήσουν άδειες και να βάλω μόνη μου το περιεχόμενο :wink:

Κοίτα, σίγουρα μπορείς να ζητήσεις εσύ το είδος του κουφέτου και να το δοκιμάσεις πριν την συμφωνία. Νομίζω ότι πολλές επιχειρήσεις, ειδικά οι πιο μικρές-οικογενειακού τύπου συνεργάζονται π.χ. με το Χατζηγιαννάκη, που έχει πολύ καλά κουφέτα (τέτοια είχα στο γάμο μου). Δυστυχώς δεν πουλάει λιανική, αλλά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο και να τους ρωτήσεις με ποιούς συνεργάζονται.

fUvDp2.png

ώστε λέτε ναι ε? :D

άλλωστε θα μοιράσω και βαζάκια με γλυκάκια οπότε θα μείνουν τα βαζάκια :wink:

Ε, άμα έχεις και τα βαζάκια τι άλλο να θέλουν πια οι καλεσμένοι, καλέ; :lol:

fUvDp2.png

Πάρα πολύ καλή τιμή. Εγώ βάπτισα την μικρούλα μου 24/6/07, είχα αγελάδες (σαν αυτή στη φωτογραφία σου) και χελωνίτσες και κόστισαν 1.45 η μία. Ήταν η καλύτερη τιμή, διότι τη βρήκα μέχρι και 2.10. Βέβαια οι τιμές αυτές αφορούν την Αθήνα.

Υπάρχει κάτι αντίστοιχο και στην Αθήνα ή μόνο στη Θεσ/κη;

δεν ξέρω αλλά απ την ώρα που τις είδα τις έχω ερωτευτεί παράφορα ρε κορίτσια :oops:

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!! Αν και όλη η βάφτιση είναι έτσι πολύχρωμη, μες στο καλοκαίρι θα είναι όλα τέλεια!!!!!

ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ!!!!! Αν και όλη η βάφτιση είναι έτσι πολύχρωμη, μες στο καλοκαίρι θα είναι όλα τέλεια!!!!!

Συμφωνώ!!! Μου αρέσουν πολύ. Όντως είναι και "κλασσάτες", γιατί δεν είναι απλό χαρτί.

fUvDp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...