Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Πράσινο δεν θέλει ο άντρας μου με τιποτα ων ορκισμένος Ολυμπιακός. Λαχανί, πορτοκαλί τα απορρίπτω εγώ μιας και θα είναι και γάμος μαζί...

Ο συνδιασμός μοβ-γαλάζιο πώς σας φαίνεται; Αλλά πάλι άντε να βρεις θέμα...

μοβ - λεμονι θα σου αρεσε?ειναι γλυκια αντιθεση...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ταμαρακι αυτα που εβαλες ειναι απο φυλλο αλουμινιου.δεν νομιζω να βρεισ στο εβαυ αλλα είναι πολύ εθκολο να τα φτιαξεις αν θες να σου πω!

πες βρε ΑΜΙ μου, διοτι οταν κοιτουσα εδω στο φορουμ να κανω κατι τετοιο ολο αρνητικα διαβαζα, κυριως για την κοπη των φυλλων αλουμινιου και ετσι δεν το τολμησα...πες να μαθαινουμε...κατεληξα στην ευκολια και την...τρυφεραδα της τσοχας...

Nαι.

Βρε κορίτσια μαρτυρικά τέτοιου τύπου ξέρετε αν θα βρω στο ebay?

Ή ειδάλλως τσόχινα διακοσμητικά;

φυλλο αλλουμινιου πουλανε και τα μεγαλα βιβλιοπωλεια αλλα και τα μαγαζια με ειδη χομπυ,ασε που ειναι και αρκετα φθηνο τα χριστουγεννα που πηρα το αγορασα περιπου στα 3 ευρω;)και φαντασου ποσα κομματια βγαζεις,με ενα αΠΛΟ ψαλιδι το κοβεις και απο εκει και περα ειτε με ενα μυτερο αντικειμενο(κατσαβιδι) ειτε το κοπανας ολο με κατι στρογγυλο ωστε να δωσεις την οψη του σφυρηλατου και ειναι ετοιμο

μην το φοβασαι καθολου πιστεψε με ειναι πιο ευκολο και λιγοτερο χρονοβορο απο οτι η τσοχα

insekten-0042.gif

Βάφτιση σε μπλε κόκκινο !!!! σας βάζω μερικές φωτ από την βάφτιση που κάναμε το καλοκαίρι στην Πάρο !!! να παίρνετε μια γεύση !!!

294769_258266454206730_100000701310179_853649_991081462_n.jpg

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

Διαφημίσεις

και η βάφτιση της Φαίδρας μας !!!!!!!!!!!!! το

Προσκλητήριο

197836_195679150465461_100000701310179_552143_7271824_n.jpg

Ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις, χωρίς να υπολογίζεις τη γνώμη του κόσμου. Ο κόσμος είναι πολύς, η ζωή σου όμως λίγη.

φυλλο αλλουμινιου πουλανε και τα μεγαλα βιβλιοπωλεια αλλα και τα μαγαζια με ειδη χομπυ,ασε που ειναι και αρκετα φθηνο τα χριστουγεννα που πηρα το αγορασα περιπου στα 3 ευρω;)και φαντασου ποσα κομματια βγαζεις,με ενα αΠΛΟ ψαλιδι το κοβεις και απο εκει και περα ειτε με ενα μυτερο αντικειμενο(κατσαβιδι) ειτε το κοπανας ολο με κατι στρογγυλο ωστε να δωσεις την οψη του σφυρηλατου και ειναι ετοιμο

μην το φοβασαι καθολου πιστεψε με ειναι πιο ευκολο και λιγοτερο χρονοβορο απο οτι η τσοχα

Mπράβο !! ευχαριστουμε :D θα το χρειαστω και εγω.Ευχομαι να ειναι τοσο ευκολο οσο το γραφεις :lol: Τα μαρτυρικα αυτα παντως ειναι υπεροχα μου αρεσαν παρα πολυ.

Βάφτιση σε μπλε κόκκινο !!!! σας βάζω μερικές φωτ από την βάφτιση που κάναμε το καλοκαίρι στην Πάρο !!! να παίρνετε μια γεύση !!!

294769_258266454206730_100000701310179_853649_991081462_n.jpg

Το τραπέζι τί έχει πάνω;

Φαίνεται όντως απλό. Θα το δοκιμάσω...Και κολλάω πάνω και πίσω ο,τι θέλω με σιλικόνη, ναι; Μπορώ να τα κολλήσω και σε παραμάνες;

Το ψαλίδι δεν κάνει γωνίες όμως;

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

Το τραπέζι έχει επάνω μπισκότα με θέμα το καραβάκι, λεμονάδες σπιτικές σε μπουκαλάκια διακοσμημένα, ζαχαρωτά , τις μπομπο και τα γλυκάκια για κέρασμα υπήρχε και άλλο ένα ίδιο τραπέζι από την άλλη μεριά τις εκκλησιάς !!!

Διαφημίσεις

Πράσινο δεν θέλει ο άντρας μου με τιποτα ων ορκισμένος Ολυμπιακός. Λαχανί, πορτοκαλί τα απορρίπτω εγώ μιας και θα είναι και γάμος μαζί...

Ο συνδιασμός μοβ-γαλάζιο πώς σας φαίνεται; Αλλά πάλι άντε να βρεις θέμα...

Με το καλό!

Για κοίτα και εδώ να πάρεις καμιά ιδέα

http://www.konstantinos-dimiourgies.gr/2011/06/blog-post_2841.html

http://www.konstantinos-dimiourgies.gr/2010/09/blog-post.html

Πάντως και το πορτοκαλί δεν είναι άσχημο σαν χρώμα για γάμο

http://www.konstantinos-dimiourgies.gr/p/blog-page_4256.html

Γιώργος 21/10/2008 - Αλέξης 09/09/2010

Το τραπέζι έχει επάνω μπισκότα με θέμα το καραβάκι, λεμονάδες σπιτικές σε μπουκαλάκια διακοσμημένα, ζαχαρωτά , τις μπομπο και τα γλυκάκια για κέρασμα υπήρχε και άλλο ένα ίδιο τραπέζι από την άλλη μεριά τις εκκλησιάς !!!

Δηλαδή εκεί μοιράζαν μπομπονιέρες και γλυκά;

Ενώ είναι ωραία ιδέα κολλάω στο γεγονός οτι περνώντας οι καλεσμένοι να πάρουν γλυκό και μπομπονιέρα φοβάμαι οτι θα συνωστίζονται στα ζαχαρωτά και στις λεμονάδες.Σκεφτόμουν μήπως σε ένα άλλο τραπέζι υπήρχαν ζαχαρωτά και βιβλίο ευχών. Οι λεμονάδες διατηρούνται μέρες; Πόσο έχεις υπολογίσει οτι κοστίζουν μαζί με τα μπουκαλάκια; 250 άτομα θα έχω.

qc40p3.png

Nv8Rp3.png]

έτσι ακριβώε είναι εγώ κάνω κοσμήματα μπομπονιερες κλπ και είναι σε όλα ο ίδιος τρόπος απλά αλλάζει το μέταλλο.το κατσαβίδι καλύτερα να μην το τολμήσετε γιατι αν χτυπηθεί πολλύ μπορεί να κάνει τρύπα!το καλύτερο είναι ένα μικρό σφυράκι με κούρμπα μεριά!να σας πω και άλλα!!!!αντε θα μου κλε΄ψετε την δουλειά!!!

λοιπόν αν θέλετε ακόμα πιο πολύπλοκο πάρτε σπυράλ σύρμα, πως το λένε δεν θυμάμαι η το φτιάχνετε και μόνοι σας και κολήστε το στο ένα χεράκι απο το ανθρωπάκι , γατάκι ή ότι άλλο κάνετε και μετά κόψτε μία κορωνίτσα, ένα ραβδάκι κλπ (με τον ίδιο τρόπο) και κολήστε το στην πάνω μεριά του σπιράλ!δεν ξέρω αν καταλαβένεται τι λέω?!

όπως επίσης με ευτό που κάνουμε τρ΄ύπεσ στα χαρτιά κάντε όσες τρυπούλες θέλετε (κάτω κάτω συνήθως και μετά κρεμάστε κορδελίτσες ή φιγκάκια ή ακόμα και τα κουφέτα δεμένα ένα ένα!

ελπίζω να βοηθησα! θα προσπαθήσω να βάλω φωτο μεσα στο σαββκυριακο!

Ενώ είναι ωραία ιδέα κολλάω στο γεγονός οτι περνώντας οι καλεσμένοι να πάρουν γλυκό και μπομπονιέρα φοβάμαι οτι θα συνωστίζονται στα ζαχαρωτά και στις λεμονάδες.Σκεφτόμουν μήπως σε ένα άλλο τραπέζι υπήρχαν ζαχαρωτά και βιβλίο ευχών. Οι λεμονάδες διατηρούνται μέρες; Πόσο έχεις υπολογίσει οτι κοστίζουν μαζί με τα μπουκαλάκια; 250 άτομα θα έχω.

ταμαρ τα πιο φτηνά μπουκάλια θα τα βρείς στου χαλκιαδάκη αν γκουγκλάρεις θα δείς ότι μέγεθος θές και πολύ καλές τιμές , όπως επίσης γκούγκλαρε για συνταγή λεμονάδας κάντη μόνη σου και ένα μήνα πρίν δεν παθαίνει τπτ και είσαι έτοιμη!

Διαφημίσεις

Με το καλό!

Για κοίτα και εδώ να πάρεις καμιά ιδέα

http://www.konstantinos-dimiourgies.gr/2011/06/blog-post_2841.html

http://www.konstantinos-dimiourgies.gr/2010/09/blog-post.html

Πάντως και το πορτοκαλί δεν είναι άσχημο σαν χρώμα για γάμο

http://www.konstantinos-dimiourgies.gr/p/blog-page_4256.html

κίτρινο γαλάζιο είναι επίσης πολύ ωραίος συνδυασμός!έκανα το καλοκαιρι μία βάφτιση με κίτινο γαλάζιο και βγήκε σούπερ! και για αυτό θα προσπαθησω να σας βάλω φωτο το σαβκύριακο!

Τώρα θα σε γελάσω ποσό κόστισαν η λεμονάδες αλλά μπορώ να σου στείλω σε μήνυμα την κοπέλα που πούλα μπουκαλάκια και τα διακοσμητικά και να φτιάξεις μονή σου λεμονάδα και να τα γεμίσεις !!!!

• 4 εβδομάδες μετά...

Γεια σας κορίτσια και για άλλη μια φορά συγχαρητήρια για τα κατορθώματα σας!!!!!

Χρειάζομαι τα φώτα σας:

Λοιπόν καθότι άσχετη θα προσπαθήσω να σας εξηγήσω τι παλεύω τόσες μέρες!

1) Παλεύω να κάνω το προσκλητήριο της μπέμπας θα έχω θέμα νεραιδομωρά και σκέφτηκα να κάνω ένα στικάκι με αστέρι ή καρδιά (ότι καταφέρω) με φύλο αλουμινίου αυτό θα το ξεκινήσω αργότερα πιστεύω να είναι εύκολο!

2)Προσπαθώ εδώ και τόσες μέρες να φτιάξω το προσκλητήριο στο word θέλω κάτι απλό θα γίνει σε ρυζόχαρτο το κειμενάκι και προσπαθώ να βάλω ένα νεραιδομωρό και ένα κάστρο και δεν μπορώ να τα μετακινήσω χαζό αλλά έτσι είναι!

3) Επίσης παλεύω εδώ και πόσες μέρες να βρω μια κοπέλα στο φόρουμ που είχε κάνει ένα παρόμοιο προσκλητήριο σε ρυζόχαρτο με μια νεραιδούλα και αστεράκια μάλιστα το είχε βάλει σε κουτί το προσκλητήριο και την νεραιδούλα αν θυμάμαι καλά την είχε και στο τραπέζι διακόσμηση και στο γλυκό.

Μήπως ξέρετε ποια εννοώ να την ρωτήσω αν μπορεί να μου δώσει το πατρόν?:roll:

Συγνώμη για τη φλυαρία αλλά αγανάκτησα!!!!:(

• 2 εβδομάδες μετά...

βρε κορίτσια που είστε?????:roll:

τελικά προχωράω καλά με το προσκλητήριο θα το κάνω στικάκι

Μπορεί να μου απαντήσει όμως κάποια τι να βάλω για στικάκι? ξύλάκια για σουβλάκια ή κάτι άλλο? Υπάρχει κάποια σελίδα που να τα στέλνουνε επαρχία?

βρε κορίτσια που είστε?????:roll:

τελικά προχωράω καλά με το προσκλητήριο θα το κάνω στικάκι

Μπορεί να μου απαντήσει όμως κάποια τι να βάλω για στικάκι? ξύλάκια για σουβλάκια ή κάτι άλλο? Υπάρχει κάποια σελίδα που να τα στέλνουνε επαρχία?

νομίζω έχει στο πλαίσιο στικάκια λευκά τα οποία τα κόβεις στο μήκος που θέλεις. :) Το ξυλάκι από σουβλάκι δε νομίζω να είναι όμορφο.

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλησπέρα.Δεν ξέρω τι αρέσει σε κάθε μανούλα αλλά εμένα προσωπικά θα μου άρεσε για τη βάφτιση μια γραμματοσειρά που να μοιάζει σαν να την έγραψε πιτσιρίκι που μόλις πάει σχολείο!Με κάπως περίεργα δηλ.γράμματα και όχι πολύ τυποποιημένα!Όπως κ να'χει πάντως να σας ζήσει το ζουζουνάκι σας!!!!:-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...