Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ καλη η προταση να τα φτιαξουμε μονες μας, οσα προλαβαινουμε τουλαχιστον.

Προσκλητηριο παρομοιο με του Bizeliou, μπορω να βρω ετοιμο ή πρεπει να κανω πατεντα ωστε να το φτιαξω μονη μου; Ξερει καμια;

εδώ θέλω να επισημάνω ότι το κείμενο ήταν ιδέα του Bizeliou, αλλά το προσκλητήριο με νεραϊδούλες κλπ, το έφτιαξε η Virginia. Έτσι για την εύφημο μνεία :D τσάμπα έκανε τόσο κόπο?

Διαφημίσεις

Virginia μου μπορείς να μου στείλεις μου γραψεις τη διευθυνση που κατέβασες τις νεραιδούλες γιατί δεν τις βρίσκω :?:

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Virginia μου μπορείς να μου στείλεις μου γραψεις τη διευθυνση που κατέβασες τις νεραιδούλες γιατί δεν τις βρίσκω :?:

Eβαλα στο google αναζητηση sweet fairies....

Βασικα ειναι απο μπορντουρα για παιδικο δωματιο...

Πες μου αν δεν τις βρεις!

Χαβρίου 9. Έχει ό,τι κουτί επιθυμείς.Για ριζόχαρτο δεν ξέρω, έχει όμως χαρτί αφής.

http://maps.google.com/maps?f=q&hl=el&geocode=&q=%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1&ie=UTF8&ll=37.977822,23.730533&spn=0.005945,0.009978&z=17

fUvDp2.png

έχει απ' όλα και είναι στη Χαβρίου ένα στενάκι αριστερά κάθετο στην Πραξιτέλους. Επίσης διάφορα τέτοια έχει και στο Νewman νομίζω στη Θησέως και μου φάνηκαν καλύτερες οι τιμές τους.

Διαφημίσεις

Αυτό το μαγαζί το πακέτο έχει μεγάλα πολύχρωμα κουτιά και ριζίχαρτα για να φτιάξω στολισμί για τα τραπέζια¨Και ποια είναι η διεύθυνση?

Μπες στην σελιδα τους http://www.atlas-paketo.gr,

ξερεις αν εχουν και χρωματιστα ριζοχαρτα????

βιργινία το κείμενο είναι τέλειο και μην το αλλάξεςι. όσ για το προσκλητήριο υπέροχο μπράβο σου. Πως θα τα τυπώσεςι όμως στον υπολογιστή θα σου φάει πολύ μελάνι.

k4xS.jpg

βιργινία το κείμενο είναι τέλειο και μην το αλλάξεςι. όσ για το προσκλητήριο υπέροχο μπράβο σου. Πως θα τα τυπώσεςι όμως στον υπολογιστή θα σου φάει πολύ μελάνι.

Λες εε???

Και θελω να το τυπωσω και σε ριζοχαρτο.........!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Virginia είναι υπέροχο και μην αλλάξεις τίποτε είναι πολύ παραμυθένιο πανέμορφο όσο για τα καδράκια σίγουρα είναι μοναδικά πολύ θα ήθελα να είμαι μία απο τους καλεσμένους σου :lol::oops::lol::oops::lol: !!!! τυχεροί !!!!

Λες εε???

Και θελω να το τυπωσω και σε ριζοχαρτο.........!!!!!!!!!!!

Γιατί δεν το δίνεις σε τυπογραφείο? Κι εγώ νομίζω ότι θα είναι πιο οικονομικό...

Virginia τη βρήκα τη μπορντούρα αλλά πως ξεχώρισες τις νεράιδες αφου γύρω γύρω είναι μπλε!??? 8)

Ειστε η ζωη μου: Θεοδώρα 3ων, Στελα 2, Μπεμπης-Αποστολος!

Νεκταριε Σ' ΑΓΑΠΩ!!!

Virginia τώρα το είδα!Τέλεια ιδέα και πολύ καλή δουλειά!

Ρώτησες σε τυπογράφο πόσο θα κοστίσει?Κι εμένα μου φαίνεται σε συμφέρει πιο πολύ από τον υπολογιστή.Μην αλλάξεις το κείμενο πολύ..Είναι απλώς ονειρικό!Σαν παραμύθι.

Και οι κεντημένες πετσετούλες μου άρεσαν γιατί είναι κάτι που μένει και ο άλλος σε θυμάται.

Μπράβο ρε κορίτσια!Τι όμορφα πράγματα!

Κατι αλλο που ειχα δει ηταν στο τραπεζι μετα αντι να εχει μεσα σε καθε πιατο την μπουμπουνιερα ειχε μια μεγαλη σοκολατα με ωραιο περιτυλιγμα με κατι νεραιδουλες και εγραφε την ημερομηνια και το ονομα της μικρης και απο κατω ειχαν γραψει ενα ευχαριστηριο μηνυματακι. Ωραιο ηταν. Αν και εγω προτιμω μαλλον τις πιο παραδοσιακες μπουμπουνιερες ισως καποια μαμα να θελει να πρωτοτυπησει..

Virginia,

τέτοιο ριζόχαρτο θα βρεις στον ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟ(βιοτεχνία χάρτου) στην Πραξιτέλους δεξιά κατεβαίνοντας. Το 70χ100 κομμάτι αν θυμάμαι καλά κάνει 1,40 και να ζητήσεις στο κόβει στις διαστάσεις που θέλεις.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...