Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

AΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΟΧΕΙΑΣ ΗΡΘΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ.

ΦΑΙΝΟΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΣΟ ΕΥΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΩ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ. ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ(ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΨΙΛΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ). ΑΥΤΗ Η ΚΥΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ(ΜΕ ΕΒΛΕΠΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΥΑΛΩΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΤΗ ...ΣΤΕΙΛΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ)

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΗΤΑΝ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΕΡΓΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ !!!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΓΑ...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΡΜΟΝΕΣ!!!!

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΧΟΤΑΝ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• vera

vera 8 δημοσιεύσεις

• Antoinette

Antoinette 7 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• peony

peony 3 δημοσιεύσεις

Χα χα... Ηρθαν και σε μενα... Μου χτυπησαν μια ωραια πρωια την πορτα (απροειδοποιητα) και μου λενε εχετε κερδισει ενα ωραιο δωρακι για το παιδακι σας...

Οκ λεω εγω για φερτο το δωρακι (στην πορτα η κυρια εν τω μεταξυ)

Δεν θελετε λεει να συζητησουμε λιγο ειμαστε απο το συλλογο ..πως το ειπατε.. ετσι.. (το εφερε λες και ηταν καποιος κρατικος συλλογος)

μπα της λεω.. φερε το δωρακι αφου το κερδισα..

Ξερετε λεει πρεπει να σας γινει μια ενημερωση οσον αφορα το παιδακι σας για να το παρετε.. (εν τω μεταξυ το εχω φανταστει οτι καμια βλακεια θα ειναι το δωρακι)

Ενημερωση για ποιο θεμα της λεω?

Οσον αφορα την ανατροφη του παιδιου κλπ κλπ.. bounce020.gif

Οκ της λεω εμπα μεσα να να σε φτιαξω καταλληλως (το επιασα το υπονοουμενο :wink: )

Καθεται στον ωραιοτατο καναπε μου και βγαζει μονο κατι χαρτια και αρχιζει τον προλογο.. Ξερετε τι θα κανετε σε αυτη στην περιπτωση?

Ναι λεω εγω... whacky115.gif

Ξερετε τι θα κανετε στην αλλη περιπτωση?

Ναι της λεω εγω... Α ξερετε δεν χρειαζεται να μου τα λετε ολα αυτα ειμαι βρεφονηπιοκόμος 4 χρονια σπουδαζα εξτρα το τι σεμιναριο εχω παρακολουθήσει.. εξτρα τοποσα χρονια εχω δουλεψει.. εσας περιμενα να μου τα πειτε.. sleep013.gif

Αφου βλεπει οτι δεν πιανει να μου πουλήσει βιβλία σχετικα με την ανατροφη καθως το παιζω ξερολας και ξιπασμενη οσον αφορα το θεμα μου αρχιζει το παραμυθι και καλα για την ψυχαγωγεία του παιδιου την ψυχοτετοια του αναπτυξη κλπ κλπ (παμε στην κατηγορια παραμυθι , κατασκευες, μουσικοκινητικη κλπ)

θα σας ενδιεφερε να εχετε υλικο μπλα μπλα μπλα μπλα..

φυσικα της απανταω.. Αναθαρρευει και μου σκαει το πρωτο εντυπο..

Α... της λεω.. αυτα τα εχουμε..

Το επομενο δεν ειναι καταλληλο για την ηλικία του παιδιου αφορα παιδακια ανω των 10 και δεν 10 χρονια θα εχουν αλλαξει τα δεδομενα και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι χρησιμο κατι τετοιο στο παιδι μου..

Το επομενο το εχω δουλεψει και ειναι βλακεια.. Αφου τα μισα τα εχουμε (στο σπιτι της μαμας μου γιατι τωρα μετακομισαμε και δεν εχουμε βιβλιοθηκες) και τα αλλα μισα της τα εχω βγαλει αχρηστα καταληγουμε σε μια σειρα με κατασκευες πραγματι παρα πολυ καλη που οντως την πηρα....

με μια διαφορα.. Οχι απο αυτην :lol::lol::lol:

Νομιζω οτι τελευταια ατακα την αποτελειωσε...angelic012.gif

Αχχχχχ σας ευχαριστω παρα πολυ που μου τη δειξατε αυτη τη σειρα.. Ειχα το πρωτο μερος αλλα επειδη με τον μικρο εχω μεινει λιγο εκτος δεν ηξερα οτι ειχε βγει συνεχεια... θα την παρω σιγουρα.. Θα παρω τηλεφωνο την κοπελα που αγοραζω απο αυτη χρονια βιβλία να μου την φερει...

πολύ καλη η κινηση σας να ενημερωνετε της μαμαδες για το τι εντυπα κυκλοφορουν και μπορουν να αγοραζουν.. laughing025.gif laughing025.gif laughing025.gif

επειδη με περασε για ηλιθια θελησε να με "εξυπηρετήσει" λεγοντας μου οτι μπορω μεσω του συλλογου να τα παρω σε καλυτερη τιμή (και καλα μεσαζοντας χωρις κερδος) αλλα της ειπα.. και νομιζω οτι εκειηταν που την ξεκανα εντελως.. stretcher.gif

Όχι μωρε.. 8.οοο ευρω παιρνει ο αντρας μου το μηνα.. για 10-20 ψωροευρω θα σκασω? θα τα παρω απο την κοπελιτσα που ζει απο αυτο... laughing021.gif laughing021.gif laughing021.gif laughing021.gif

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Πολύ καλό αλλά πρέπει να έισαι ετοιμόλογη σ' αυτές τις περιπτώσεις...

Αλλά να φτάνουν και στο σημείο να σου κάνουν και κριτική αν έισαι καλή σύζυγος και αν θα χωρίσεις?? :shock: Θα την είχα πετάξει από τη σκάλα την ηλίθια :mad:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Ρε κορίτσια δε τις φέρνετε και απο εμένα μια βόλτα??? Ούτος ή άλλως σε καθημερινή βάση τσακώνομαι στο τηλέφωνο με τράπεζες που θέλουν να μου πουλήσουν δάνεια, ινστιτούτα αισθητικής που θέλουν να με κάνουν μοντέλο , εταιρείες τηλεφωνίας που θέλουν να μου πουλησουν δωρεάν χρόνο ομιλίας παρότι δε μιλάω στο τηλέφωνο.... κτλ κτλ κτλ Φυσικά πλέον τσακώνομαι διότι δε μπορώ να βρώ την ησυχία μου μέσα στο ίδιο μου το σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι πλέον ιδιαίτερα έμπειρη για να αντιμετωπίσω κάτι τέτοιους. Ορεξη να έχεις για τσακωμό.... .... .... :evil::evil:

Καλημέρα,

Μόλις με πήραν τηλέφωνο από ένα "Κέντρο Παιδιού" και ήθελαν να έρθουν αύριο σπίτι για να τους συμπληρώσω ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με ανάπτυξη- δημιουργική απασχόληση του παιδιού (το οποίο είναι 1 1/2 μηνός :roll: ). Ζήτησα διευκρινίσεις αλλά δεν μου έδωσαν. WEbsite δεν έχουν, απ'ό,τι μου είπαν.

Δεν έχω αντίρρηση να απαντήσω σε οποιδήποτε ερωτηματολόγιο, αρκεί να ξέρω περί τίνος πρόκειται.

Έχει δεχθεί κανείς άλλος τηλεφώνημα από αυτό το "Κέντρο";

Α, και είμαι σίγουρη ότι τα στοιχεία μου τα πήραν από το Ιασώ όπου γέννησα, γιατί μου απευθύνθηκαν με το όνομα του συζύγου - κάτι που δεν συμβαίνει συνήθως (μόνο στο Ιασώ ξανάγινε αυτό)!

Αν έχει κανείς εντυπώσεις, θα μου έλυνε την απορία!

Εγώ τους δέχθηκα αν και δεν ξέρω ποιοί είναι !!! Ήταν μια συμπαθέστατη σικάτη κυρία που με ρωτούσε για το πώς γέννησα κτλ και συμπλήρωνε το ερωτηματολόγιο. Με ρωτούσε και πράγματα όπως το αν παίρνει πιπίλα, και σχετικά με τα ερεθίσματα που δίνω στο μωρό. Είπε οτι είναι ερευνητικό κέντρο για την ανάπτυξη των παιδιών.

Στο τέλος μου έδειξε κάποια βιβλία σχετικά με τη διαπαιδαγώγηση των παιδιών που υπογράφει μια παιδίατρος του Ιασώ αλλά έχουν τυπωθεί το 2004. Της είπα οτι δεν ενδιαφέρομαι παρόλο που ήταν ωραία γιατί με προσέγγισαν για άλλο λόγο. Με ευχαρίστησε και έφυγε. Είπε οτι το Κέντρο δεν έχει σχέση με τα βιβλία και η ίδια όπως και οι άλλοι που κάνουν αυτή τη δουλειά τα προωθούν για δικό τους όφελος επειδή το ζητούσαν οι γονείς.

Νομίζω δεν έχεις να φοβηθείς κάτι

g4BDp3.pngyCdLp3.png

Κι εμένα πλασιέ μου μυρίζει η υπόθεση! Νομίζω είχαν πάρει κι εμένα τηλέφωνο και είχα αρνηθεί να τους δεχτώ. Απλά ο βαρύγδουπος τίτλος σε ψαρώνει ("Κ'εντρο Παιδιού" ουάου). Αν δεν χρειάζεσαι βιβλία, ξανασκέψου το!!! :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Διαφημίσεις

Η νονά μου την κάνει αυτή την δουλειά και τι μα@..λένε για να σε πλησιάσουν και να πουλήσουν δεν λέγετε. Τα λένε και με ύφος για να σε ψαρώσουν :lol: Μέχρι και σε μένα ήρθε να μου τα πει όταν γέννησα λες και δεν ξέρω ποια είναι :):)

Xμ, φαίνεται λοιπόν ότι η sunsun είναι από τις τυχερές και έπεσε σε ευγενική και μη πιεστική κυρία.

Εγώ τους είπα να έρθουν, γιατί (ναι, είμαι ψωνάρα) τρελαίνομαι να απαντάω σε έρευνες, δημοσκοπήσεις κτλ :cool: Τώρα μένει να δω πώς θα το χειριστώ (να ανοίξω την πόρτα - να μην ανοίξω την πόρτα. Θα μπορούσα με το που θα έρθουν να δηλώσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για ο,τι πουλάνε, μπας και τους κόψω τον αέρα... λέμε τώρα :roll:

Διαφημίσεις

Λοιπον σου παραθετω το τι εκανα εγω οταν ηρθαν.. Αν θες μπορεις να με αντιγραψεις δεν θα παεξηγηθω.. περιμενουμε νεα..

Χα χα... Ηρθαν και σε μενα... Μου χτυπησαν μια ωραια πρωια την πορτα (απροειδοποιητα) και μου λενε εχετε κερδισει ενα ωραιο δωρακι για το παιδακι σας...

Οκ λεω εγω για φερτο το δωρακι (στην πορτα η κυρια εν τω μεταξυ)

Δεν θελετε λεει να συζητησουμε λιγο ειμαστε απο το συλλογο ..πως το ειπατε.. ετσι.. (το εφερε λες και ηταν καποιος κρατικος συλλογος)

μπα της λεω.. φερε το δωρακι αφου το κερδισα..

Ξερετε λεει πρεπει να σας γινει μια ενημερωση οσον αφορα το παιδακι σας για να το παρετε.. (εν τω μεταξυ το εχω φανταστει οτι καμια βλακεια θα ειναι το δωρακι)

Ενημερωση για ποιο θεμα της λεω?

Οσον αφορα την ανατροφη του παιδιου κλπ κλπ..

Οκ της λεω εμπα μεσα να να σε φτιαξω καταλληλως (το επιασα το υπονοουμενο )

Καθεται στον ωραιοτατο καναπε μου και βγαζει μονο κατι χαρτια και αρχιζει τον προλογο.. Ξερετε τι θα κανετε σε αυτη στην περιπτωση?

Ναι λεω εγω...

Ξερετε τι θα κανετε στην αλλη περιπτωση?

Ναι της λεω εγω... Α ξερετε δεν χρειαζεται να μου τα λετε ολα αυτα ειμαι βρεφονηπιοκόμος 4 χρονια σπουδαζα εξτρα το τι σεμιναριο εχω παρακολουθήσει.. εξτρα τοποσα χρονια εχω δουλεψει.. εσας περιμενα να μου τα πειτε..

Αφου βλεπει οτι δεν πιανει να μου πουλήσει βιβλία σχετικα με την ανατροφη καθως το παιζω ξερολας και ξιπασμενη οσον αφορα το θεμα μου αρχιζει το παραμυθι και καλα για την ψυχαγωγεία του παιδιου την ψυχοτετοια του αναπτυξη κλπ κλπ (παμε στην κατηγορια παραμυθι , κατασκευες, μουσικοκινητικη κλπ)

θα σας ενδιεφερε να εχετε υλικο μπλα μπλα μπλα μπλα..

φυσικα της απανταω.. Αναθαρρευει και μου σκαει το πρωτο εντυπο..

Α... της λεω.. αυτα τα εχουμε..

Το επομενο δεν ειναι καταλληλο για την ηλικία του παιδιου αφορα παιδακια ανω των 10 και δεν 10 χρονια θα εχουν αλλαξει τα δεδομενα και δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι χρησιμο κατι τετοιο στο παιδι μου..

Το επομενο το εχω δουλεψει και ειναι βλακεια.. Αφου τα μισα τα εχουμε (στο σπιτι της μαμας μου γιατι τωρα μετακομισαμε και δεν εχουμε βιβλιοθηκες) και τα αλλα μισα της τα εχω βγαλει αχρηστα καταληγουμε σε μια σειρα με κατασκευες πραγματι παρα πολυ καλη που οντως την πηρα....

με μια διαφορα.. Οχι απο αυτην

Νομιζω οτι τελευταια ατακα την αποτελειωσε...

Αχχχχχ σας ευχαριστω παρα πολυ που μου τη δειξατε αυτη τη σειρα.. Ειχα το πρωτο μερος αλλα επειδη με τον μικρο εχω μεινει λιγο εκτος δεν ηξερα οτι ειχε βγει συνεχεια... θα την παρω σιγουρα.. Θα παρω τηλεφωνο την κοπελα που αγοραζω απο αυτη χρονια βιβλία να μου την φερει...

πολύ καλη η κινηση σας να ενημερωνετε της μαμαδες για το τι εντυπα κυκλοφορουν και μπορουν να αγοραζουν..

επειδη με περασε για ηλιθια θελησε να με "εξυπηρετήσει" λεγοντας μου οτι μπορω μεσω του συλλογου να τα παρω σε καλυτερη τιμή (και καλα μεσαζοντας χωρις κερδος) αλλα της ειπα.. και νομιζω οτι εκειηταν που την ξεκανα εντελως..

Όχι μωρε.. 8.οοο ευρω παιρνει ο αντρας μου το μηνα.. για 10-20 ψωροευρω θα σκασω? θα τα παρω απο την κοπελιτσα που ζει απο αυτο...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

:lol::lol::lol: Φαντάζομαι το ύφος σου Dora και αυτό φτάνει.Καταπληκτικό!! Είσαι μια πλούσια ξερόλα;;

Εγραψες. :D Μάλλον για αυτές τις απαντήσεις δεν θα είχαν

κάνει μαθήματα. Τους βάζουν 10 τύπους απαντήσεων και πατάνε

σε αυτό. Τώρα με την Dora θα βάλουν 11.

Παιδιά, είμαι μια κατάπτυστη δειλή :cry: ... δεν της άνοιξα της κυρίας. Προς υπεράσπισή μου, θα έπαιρνα τηλέφωνο να το ακυρώσω, αλλά έλα που με είχαν πάρει από απόκρυψη.

Αν με ξαναπάρουν, θα τους πω αν θέλουν να μου στείλουν το ερωτηματολόγιο με φαξ ή μέηλ.

Νιώθω άσχημα, αλλά σκέφτηκα ότι θα ένιωθα πιο άσχημα αν με πίεζαν να αγοράσω βιβλία και δεν έφευγαν με τίποτα.

Παρεμπιπτόντως, Δώρα είσαι θεά!

• 4 εβδομάδες μετά...

Τελικά από ότι διαβάζω σε όλους μας έχει κάνει επίσκεψη κάποιος πλασιέ μετά την γέννηση του/των παιδιών μας.

Θα σας διηγηθώ και την δική μας εμπειρία..

Πρωί χτυπάει το κουδούνι της εξώπορτας.. από την θυροτηλεόραση βλέπω μια καλοντυμένη κυρία εκεί γύρω στα 45, στην ερώτηση μου για το ποιος είναι μου απαντάει πως είναι από την ελληνική εταιρεία ατυχημάτων (!) για να είμαι ειλικρινής δεν πολύ κατάλαβα τι ακριβός είναι, αλλά βάλε λίγο η κούραση λίγο το ξενύχτι, της ανοίξαμε…

Μπαίνοντας στο σπίτι (με φοβερό τουπέ η αλήθεια είναι) άρχισε της παρατηρήσεις.. και πολύ ζέστη έχετε.. και πολύ ντυμένα έχετε τα μώρα.. και πότε αερίσατε τον χώρο για τελευταία φόρα.. και άλλα τέτοια..

Εντωμεταξύ κάθετε στον καναπέ με άνεση (λες και έμπαινε στο σπίτι της) και αρχίζει το ποίημα….

Περί ψυχολογίας άλλες φορές (α ναι βέβαια σε ερώτηση μας είπε πως είναι και ψυχολόγος) περί ασφάλειας άλλες.. φρόντιζε εντωμεταξύ με στόμφο να μιλάει για προγράμματα της Ευρωπαϊκής ένωσης.. για Ευρωπαϊκά κέντρα.. και να που άνοιξε και την τσάντα της και έβγαλε και τα παραμυθάκια.. “Αλήθεια τους διαβάζετε παραμύθια” μας ρωτάει.. “μα είναι μόλις 2 εβδομάδων” απαντάμε εμείς με απορία, “κακός πολύ κακός” μας λέει με αυστηρό ύφος.. “πρέπει από τώρα να ξεκινήσετε για να μπορέσουν τα παιδιά να μιλήσουν σωστά” (!)..

Για να μην τα πολύ λέω κάποια στιγμή καταλάβαμε περί τίνος πρόκειται και αρχίζει το γλέντι…

“Πείτε μου αν θέλετε της λέω εγώ τι ακριβώς είναι αυτή η ελληνική εταιρεία ατυχημάτων..? είναι μη κερδοσκοπική εταιρία..? είναι κρατικός φορέας..? είναι κάτι άλλο..? “εκεί άρχισε της μπούρδες.. μάσαγε τα λόγια της..

“ Έχετε κάποια σελίδα στο ιντερνέτ να μπω τώρα και να σας βρω..?” ρωτάω ξανά δείχνοντας το pc μου.. “όχι δεν έχουμε” μου απαντάει ξερά..

“Μιλήσατε για Ευρωπαϊκά προγράμματα που συνεργάζεστε” η επόμενη ερώτηση μου.. “ποια ακριβώς είναι αυτά τα προγράμματα..? και ποια είναι αυτά τα ευρωπαϊκά κέντρα..? να τα βρω στο ιντερνέτ..” “δεν έχουν όνομα” μου απαντάει μάλλον με επιθετικό τόνο.. “αντιλαμβάνεστε πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει” απαντάω εγώ ήρεμος.. “τι σόι ευρωπαϊκά προγράμματα είναι αυτά που δεν έχουν όνομα..?” φανερά εκνευρισμένη μου απαντά πως δεν θυμάται..

“Και που είναι η έδρα σας στην Αθήνα ρωτάω ξανά..” εεε κάπου στην Αθήνα μου απαντάει.. ναι.. πες μου που ξαναρωτάω.. “θέλω να πάω εκεί και να αγοράσω εγώ τα βιβλία που μου προσφέρεις..” ααα δεν γίνετε αυτό μου λέει.. άμα δεν τα πάρεις τώρα τελείωσε.. “δώσε μου μια κάρτα σου ξαναλέω πάλι..” δεν έχω κάρτα απαντάει πλέων όχι εκνευρισμένη αλλά σαστισμένη..

Εκεί ποια νευριασμένος εγώ της λέω το να πουλάς βιβλία δεν είναι κακό.. και ενδεχόμενος αυτά που πουλάς να είναι και καλά βιβλία.. είναι όμως απατεωνιά το να προφασίζεσαι κάτι που δεν είσαι εκμεταλλευόμενη των περιστάσεων (βλέπε ψυχολόγος) και προτίθεμαι να σε καταγγείλω στην Ελληνική εταιρεία Ψυχολογίας, είναι παράνομο το να αποκαλείς εκδοτικούς οίκους ως Ελληνικό κέντρο τάδε είναι παράνομο το να επικαλείσαι ανύπαρκτα προγράμματα της Ευρωπαϊκής ένωσης και είναι απαράδεκτο να μπαίνεις μέσα σε ένα ξένο σπίτι χωρίς να ξέρεις με ποιους έχεις να κάνεις και να μας αρχίζεις τις ηλίθιες υποδείξεις μόνο και μόνο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.. και είσαι τυχερή που δεν φωνάζω τώρα την αστυνομία..

Χωρίς να είμαι υπερβολικός έφυγε κακήν κακός.. ούτε τα δήγματα από τα βιβλία δεν μάζεψε.. για έπαρση φυσικά ούτε λόγος.. της έφυγε και η μαγκιά της έφυγε και το τουπέ.. αφού από την ταραχή της να φύγει δεν πείρε καν το ασανσέρ κατέβαινε 3,3 τα σκαλοπάτια..

Όπως είπα και ποιο πάνω.. να πουλά κάποιος βιβλία δεν είναι κακό.. είναι κακό όμως το να ασκείς ψυχολογική πίεση σε ανθρώπους που ξεκινάμε μια καινούρια ζωή.. που ενδεχόμενος να είναι χρεωμένοι με την γέννα και με όλα αυτά τα έξοδα που κάνεις.. και που τα 350 ευρώ μπορεί να είναι πολύτιμα για να καλύψεις άλλες τρύπες…

Βιβλία και οδηγούς μπορείτε να βρείτε παντού.. ακόμα και στο νετ.. μην αφήνετε να σας κοροϊδεύουν με διάφορα τεχνάσματα και προς θεού μην βάζετε κόσμο στο σπίτι σας χωρίς να ξέρετε το τι και το πώς

εγω τους ψιλολυπαμαι τους πλασιε.Ειναι δυσκολη δουλεια και νομιζω δε παιρνουν κανονικο μισθο,μονο ποσοστα αν πουλησουν τιποτα.Αλλοιμονο μη βρεθει κανεις στην αναγκη να γυρναει πορτα πορτα και να προσπαθησει να ζησει πουλωντας κανενα βιβλιο.

Δυσκολοι καιροι, για ολους μας...............

Αλλη μια συμβουλη δικη μου ειναι να μην δινετε ποτε προκαταβολη ..

θα πρηρωνεται μονο αφου σας εοχυν φερει το οποιδηποτε εμπορευμα.. ποτε δεν ξερεις αν αυτος που πουλαει ειναι οντως πλασιες η καποιος απατεωνας..

πολλοι την εχουν παθει ετσι..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Τελικά απο τις περιγραφές και την επιχειρηματολογία μάλλον οι περισσότεροι αντιμετωπίσαμε ακριβώς την ίδια εταιρεία.. ευτυχώς κατάφερα να συγκρατήσω την υπομονή μου και να μην την ξε..σω ή και να χρεωθώ για μαμακίες..

• 3 εβδομάδες μετά...
Οταν πηγαίνετε στα ιδιωτικά μαιευτήρια να γεννήσετε, σας βάζουν να υπογράψετε διάφορα έγγραφα.Εκεί κάπου υπάρχει και παράγραφος που περιλαμβάνει εξουσιόδότησή σας για φωτογράφιση του βρέφους, προώθηση διαφημιστικών προϊόντων κλπ.

Μη νομίζετε οτι δεν είναι καλυμμένα τα μαιευτήρια για τον διαφημιστικό βομβαρδισμό μετά τη γέννα. :twisted:

Αν δεν θέλετε να λαμβάνετε διαφημιστικά, να φροντίζετε να μην δίνετε την συγκατάθασή σας (εσείς ή ο συνοδός) για τέτοιου είδους χρησιμοποίηση των στοιχείων σας.

Στο Λητώ ήταν, θυμάμαι, μια ολόκληρη παράγραφος, την οποία διέγραψα και έγραψα ΟΧΙ απο πάνω. Ποτέ δεν με ενόχλησε κανείς για διαφήμιση.

Ναι όντως έτσι είναι. Πρέπει να δηλώσεις ότι δεν επιθυμείς να λαμβάνεις καμία ενημέρωση. Στο 1ο μου παιδί δεν είδα τα "ψιλά Γράμματα" και την πάτησα. Στο 2ο που δήλωσα ότι δεν επιθυμώ να λάβω ΤΙΠΟΤΑ, έλαβα ελάχιστα μόνο κάτι κουπόνια από την Libero.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...