Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Απιστευτο;;;;!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 51
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω ομως που τρωγομαι με τα ρουχα μου προγραμματισα τελικα ακτινογραφια στο Παιδων για την Τριτη. Θελω να ξερω επακριβως τι συμβαινει.

πολυ καλα εκανες να μην σε τρωει(κι εγω το ιδιο θα εκανα μεταξυ μας)

να δεις που ολα θα ναι καλα!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια και περιμενω νεα!

my baby was my reborn...

Εγω ομως που τρωγομαι με τα ρουχα μου προγραμματισα τελικα ακτινογραφια στο Παιδων για την Τριτη. Θελω να ξερω επακριβως τι συμβαινει.

πολυ καλα εκανες να μην σε τρωει(κι εγω το ιδιο θα εκανα μεταξυ μας)

να δεις που ολα θα ναι καλα!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια και περιμενω νεα!

Σ΄ευχαριστω πολυ!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου ευτυχως η ακτινογραφια επιβεβαιωσε τον υπερηχο....Ειναι κατασκευαστικό το θεματακι αρα παθολογικον ουδεν! Φχιου!! Παει κι αυτο!! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες...Σιγουρα πιανουν τοπο!!!

Κοριτσακια μου ευτυχως η ακτινογραφια επιβεβαιωσε τον υπερηχο....Ειναι κατασκευαστικό το θεματακι αρα παθολογικον ουδεν! Φχιου!! Παει κι αυτο!! Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες...Σιγουρα πιανουν τοπο!!!

jean μου τώρα το είδα ....και εμένα ο γιος μου έχει το ένα πλευρό να πετάγεται "από κατασκευή του"...και το έχω και εγώ :lol:

χαίρομαι που όλα πήγαν καλά, να την χαίρεσαι την μικρή σου και πάντα υγεία να έχει :wink:

Διαφημίσεις

:D:D:D Τέλεια!!!!! μπράβο! άντε να χαλαρώσεις κι εσύ τώρα λίγο!

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ΣΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my baby was my reborn...

Και μπραβο μας και γιουπι μας κοριτσαρες μου...αλλα τωρα εχουμε γαστρεντεριτιδα... Εχει κοψει δυο μερες τελειως το φαγητο, η διαρροια παει συννεφο και χτυπαει 39αρια..

Διαφημίσεις

Και μπραβο μας και γιουπι μας κοριτσαρες μου...αλλα τωρα εχουμε γαστρεντεριτιδα... Εχει κοψει δυο μερες τελειως το φαγητο, η διαρροια παει συννεφο και χτυπαει 39αρια..

οχι ρε γμτ ελεος!!!!!!!!!!!!υπομονη κοριτσακι μου...περαστικα κι αγυριστα!

my baby was my reborn...

Μα καλα που τα τσακωνει όλα αυτα? :shock:

Μήπως πρεπει να βγείτε επιτελους απο την καραντινα μπας και αποκτησει αντισωματα το παιδι? Δεν ερχεστε μαζι μας καθε απογευμα στις κουνιες και στην πλατεια? Εμενα ο μικρος εχει παθει ανοσια πλέον απο την πολυ βρωμα που τρωει.. :lol:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ευχαριστω πολυ κοριτσια... Εχουν σταματησει οι διαρροιες αλλα χτυπαει ακομη 39αρια... Για 4 συνεχομενη μερα αρνειται να φαει στερεα τροφη....

Βρε συμπεθερα ποια καραντινα;; Καθε πρωι στις κουνιες ειναι...εχει φαει το μισο χαλικι απο κατω, τι περισσοτερο σε αντισωματα δηλαδη; Να παρω κουβαδακια και αντηλιακο και να την παω σε χωματερη;;

Περαστικά στο Μαράκι Ζουζουνάκι!!!

Jeanaki βάλε κανένα ματόχαντρο σε τεράστιο μέγεθος σε εμφανές σημείο πάνω στο παιδί ... τι να πω πια!!!

Ο νόμος του Μέρφυ σε όλο του το μεγαλείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Βρε συμπεθερα ποια καραντινα;; Καθε πρωι στις κουνιες ειναι...εχει φαει το μισο χαλικι απο κατω, τι περισσοτερο σε αντισωματα δηλαδη; Να παρω κουβαδακια και αντηλιακο και να την παω σε χωματερη;;
χαρά στο κουράγιο σου για χιούμορ!!!

περαστικά της και σύντομα.... :P

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...