Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Γενέθλια σε πίσινα

Recommended Posts

Καλησπέρα! Η 9χρονη ανιψιά μου έχει γενέθλια τον Μάιο & σκεφτήκαμε με τη μαμά της να της κάνουμε ένα χαβανέζικο πάρτυ!

Θα φτιάξουμε φουστίτσες, κολιέ από λουλουδια, πινιάτα και άλλες διακοσμήσεις αλλά δυστυχώς μας λείπει ο χώρος!:roll:

Μήπως έχετε κάποια ιδέα για εξωτερικό χώρο με πίσινα? Μας ενδιαφέρει εντός Αττικής!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες!

Διαφημίσεις

μπορεις να κοιταξεις στα κτηματα. κανουν συχνα παρτυ. ειχαμε παει μια φορα σε ενα τετοιο παρτυ και τα παιδια πραγματικα το ευχαριστηθηκαν, μονο που δεν κανει για μικρα παιδακια.

κοριτσακια μου!

Ναι την σκέφτηκα αυτή την εναλλακτική & το ψάχνω αλλα με φοβίζει λίγο τι τιμή θα ακούσω.

Τα παιδιά θα είναι 9 χρονών κι επειδή θέλουμε να κάνουμε χρήση της πισίνας θα πρέπει να έχουμε και ναυαγοσώστη!

Βρήκα κ ενα χώρο στην Ανάβυσσο, Anima club, το γνωρίζετε?

Ξερω ένα πολύ ωραίο χώρο με πισίνα που δίνεται για γάμους, βαφτίσεις και πάρτυ αλλά είναι προς τα βόρεια προάστια, αν σε βολεύει πες μου να σου στείλω π.μ.

εμας σε παρόμοιο πάρτυ μας είχαν καλέσει τον πιτσιρικά τον αδερφό μου σε roof garden ξενοδοχείου με πίσίνα και είχε και πρασινάδες και φοινικάκια και ναυαγοσώστη για τα παιδιά και ήταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!

Διαφημίσεις

Ναι την σκέφτηκα αυτή την εναλλακτική & το ψάχνω αλλα με φοβίζει λίγο τι τιμή θα ακούσω.

Τα παιδιά θα είναι 9 χρονών κι επειδή θέλουμε να κάνουμε χρήση της πισίνας θα πρέπει να έχουμε και ναυαγοσώστη!

Βρήκα κ ενα χώρο στην Ανάβυσσο, Anima club, το γνωρίζετε?

ναι τον ξέρω είναι πολύ όμορφος

συστεγάζεται με το volta fun park τον παιδότοπο εκεί...

και αποθηλασε επιτελους!

Στο ξενοδοχείο νομίζω ότι ίσως μας ανέβει το κόστος κυρίως λόγω φαγητού. Αλλα θα το κοιτάξω δεν χάνουμε κάτι!

culte, κι εμένα ωραίος μου φάνηκε από το ιντερνετ που το είδα. Μιλήσαμε και περιμένουμε προσφορά για να πάμε να τον δούμε κι από κοντά!

Και η ερευνα συνεχίζεται...

Νona καλημέρα!Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει στον Άλιμο (σχεδόν στη λεωφόρο Αλίμου ) χώρος με 2 πισίνες ,μικρό παιδότοπο και γηπεδάκι ποδοσφαίρου.Γίνονται πολλά πάρτυ.Αν σε ενδιαφέρει πες να κοιτάξω πως το λένε γιατί είναι στη γειτονιά μου.

Νona καλημέρα!Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει στον Άλιμο (σχεδόν στη λεωφόρο Αλίμου ) χώρος με 2 πισίνες ,μικρό παιδότοπο και γηπεδάκι ποδοσφαίρου.Γίνονται πολλά πάρτυ.Αν σε ενδιαφέρει πες να κοιτάξω πως το λένε γιατί είναι στη γειτονιά μου.

Ναι ναι. το ξερω και γω κ φαινεται πολυ ωραιο. Και το καλοκαιρι κανουν συνεχεια παρτυ εκει. Εχει μια πισινα για παιδικα παρτυ κ μια μεγαλη πισινα για μεγαλους μαζι με cafe.Πιστευω πως ειναι πολυ ωραια λυση, χωρις να την εχω δοκιμασει.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Ναι ναι. το ξερω και γω κ φαινεται πολυ ωραιο. Και το καλοκαιρι κανουν συνεχεια παρτυ εκει. Εχει μια πισινα για παιδικα παρτυ κ μια μεγαλη πισινα για μεγαλους μαζι με cafe.Πιστευω πως ειναι πολυ ωραια λυση, χωρις να την εχω δοκιμασει.

Κορίτσια, μπορείτε να μου στειλετε τα στοιχεία του γιατι κι εγώ ψάχνω χώρο για παιδικό πάρτυ? Σας ευχαριστώ!!!

pdNQp3.pngjWt5p3.png

Διαφημίσεις

κοριτσάρες να ρωτήσω κάτι??

δεν φοβάστε την πισίνα για γενέθλια??? μήπως κάποιο παιδάκι δλδ πέσει μέσα κατά λάθος?

εντάξει σίγουρα θα υπάρχει ναυαγοσώστης αλλά μπορεί να επιτηρεί όλα τα παιδιά?

και αποθηλασε επιτελους!

κοριτσάρες να ρωτήσω κάτι??

δεν φοβάστε την πισίνα για γενέθλια??? μήπως κάποιο παιδάκι δλδ πέσει μέσα κατά λάθος?

εντάξει σίγουρα θα υπάρχει ναυαγοσώστης αλλά μπορεί να επιτηρεί όλα τα παιδιά?

Κι εγώ θα το φοβόμουν αυτό ειδικά αν υπάρχουν και πιο μικρά παιδάκια.

Κατά τα άλλα είναι τέλεια ιδέα.

Μπορείς να κοιτάξεις και στο Copa copana.

Εκεί κάνουν πολλά παιδικά πάρτυ και η πισίνα είναι πολύ ρηχή.

Η πισίνα στον Άλιμο λέγεται aqua e sole.Είδα ότι έχει και site

www.aquaesole.gr

Η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει για ένα άσχημο περιστατικό παρόλο που έχει 2 ναυαγοσώστες.Ήταν όμως ευθύνη των γονιών γιατί το παιδί είχε φάει πριν κολυμπήσει.

Στον Αλιμο ειναι αυτό;;;

http://www.acquaesole.gr/acquaesole/index.html

ναι αυτο ειναι. καθε καλοκαιρι το μαγαζι ειναι φισκα! Ολο λεω να περασω να δω κ ποτε δεν εχω παει.

ageliana, εχεις δικιο. περυσι ειχε πνιγει ενα παιδακι στη μεγαλη πισινα κ ειχαν κλεισει το κεντρο για καμια βδομαδα. Ειχαν πει οτι ειχε ξεφυγει απ την εποπτια των γονιων του. Αλλα και γω ξερω οτι εχει ναυαγωσωστη. Οτι και να ναι παντως, πολυ κριμα.

Μετα την καταιγίδα, έρχεται πάντα η λιακάδα.

Διαφημίσεις

Εγώ μανούλα δεν είμαι,αλλά αν είχα παιδάκι και είμασταν καλεσμένοι σε χώρο με πισίνα,θα ήμουν συνέχεια με το άγχος.Πόσο μάλλον όταν λέτε ότι πνίγηκε ένα παιδάκι,παρά την παρουσία ναυαγοσώστη.

• 1 month later...

Ιδανικός για κάθε ηλικία! στην Ανω γλυφάδα το "Γοργόνες και Μάγκες" σας το προτείνω και για πάρτυ!! όποιος ενδιαφέρετε για πληροφορίες ας στείλει μύνημα!

Αχ κορίτσια δυστηχώς που το λέω αλλά εγώ δεν θα πήγαινα σε πάρτυ με πισινα όσο ωραίο και άν μου ακούγεται. Ουτε καν αν είχε όχι έναν αλλά και δύο ναυαγοσώστες.Εδώ ένα έχουμε και τρέχουμε από πισω και πάλι δεν το προλαβαίνουμε.Ποσο να προσέχεις πολλά πιτσιρίκια.Ουτε γι αστείο!!!!

• 1 χρόνο μετά...
  • 1 month later...

Καλησπέρα elis1! δεν ξέρω αν βρήκες ήδη χώρο για το πάρτυ σου αλλά στη νέα Κηφισιά έχει δύο χώρους που κάνουν τέτοια πάρτυ και είναι και σε λογικό κόστος. είναι το paradise και το crystal palace. και τα δύο είναι νέα κηφισιά-αδάμες κοντά στο jumbo της γέφυρας της βαρυμπόμπης. Και τα δύο βέβαι είναι βαθιές οι πισίνες και δεν έχουν παιδικές. Άλλος ένας χώρος είναι το aqualife στην Άνοιξη αλλά δεν ξέρω εκεί αν κάνουν και πάρτυ... Αυτά! Αν το έκανες πάντως ήδη το πάρτυ πες μας εντυπώσεις!!

• 4 χρόνια μετά...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...