Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Προσπάθεια για σύλληψη serpafar-pregnyl

Recommended Posts

Α, οκ, ευχαριστώ. Η pregnyl όμως; Κοστίζει κ κείνη λίγο; Έχει 3 χρόνια που έκανα κ δε θυμάμαι, ήταν βέβαια με τα υπόλοιπα της εξωσωμ.

περίπου 4 ευρώ η μία. Για πρόκληση κάνεις 2πλή δόση, οπότε υπολόγισε 2x4=8 ευρώ

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 407
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenaki25

Elenaki25 22 δημοσιεύσεις

• Marypa

Marypa 17 δημοσιεύσεις

• jennny

jennny 16 δημοσιεύσεις

• Evg

Evg 14 δημοσιεύσεις

καλημερα λιγο πιο ηρεμη απο χθες .......δευτερος μηνας θεραπειας με σερπαφαρ.ενω κατα κανονα εχω σταθερο κυκλο το πρωτο μηνα καθυστερηση 7 ημερων τουτο το μηνα 8 ημερες και ο γιατρος κατηγορηματικος οτι ο κυκλος δεν επηρρεαζεται απο τα χαπια αλλα και αν επηρρεαστει για μια δυο μερες το πολυ .....νοιωθω τοσο ηλιθια γιατι ημουν σιγουρη οτι είχε ερθει το πολυποθητο μωρακι αλλα το τεστ την 5η μερα με προσγειωσε...τοσα ονερα τοσα σχεδια......τωρα επιμενει παρτα αλλο ενα μηνα και μετα θα βρουμε αλλο τροπο.οπου εχω ψαξει σε καμια δεν εχει φερει τετοια αλλαγη στο κυκλο μηπως σε καμια απο εσας;;;;:roll:ευχαριστω.......:roll:

Καλημέρα uayma! Εγώ δυστυχώς είχα πολύ άστατο κύκλο (31-45μέρες!!) συνεπώς δεν μπορώ να σου πω αν τα χάπια μου τον χάλασαν. Μην αγχώνεσαι πάντως, εγώ περιμένω σε 3-4 μέρες να δω τα αποτελέσματα του χαπιού και αν δεν έχει επιτευχθεί το πολυπόθητο αποτέλεσμα τότε θα προσπαθήσω ξανά και ίσως σε συνδιασμό με σπερματέγχυση. Το σπέρμα του συζύγου μου είναι πολύ καλό αλλά ξέρω εγώ, μπορεί να δυσκολεύεται να βρει το δρόμο!!! Τι να πω βρε παιδί μου πια!!!???

:cool:

Life is too short to be boring!!!

:wink:

Θα τα πάρω κ γω για 5 μέρες 1 την ημέρα ξεκινώντας από τη 2η της περιόδου. Η φαρμακοποιός μου είπε να προσέξω γιατί μπορεί να προκαλέσουν βαριά κατάθλιψη αλλά μόλις της είπα ότι θα πάρω μόνο 5 είπε οκ. Στο γιατρό θα πάω για υπέρηχο τη 10η-11η μέρα κ βλέπουμε. Για πρεγνύλ μου είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να κάνω, θα δούμε πώς θα πάει κ τι θα δείξει ο υπέρηχος. Απλά σπάει το αυγό όταν το θες εσύ, δεν έχει σχέση με την αποφυγή κύστης. Όλα αυτά αν δεν γίνει το θαύμα κ τελικά έρθει η σιχαμένη:mad:

gZufp3.png

1fKrp2.png

καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα να έχουμε!! Εγώ λογικά θα αδιαθετήσω (ή αύριο ή μεθαύριο), οπότε τζίφος η πρώτη προσπάθεια με τα χάπια!! Έκανα τεστ το Σάββατο και μου βγήκε αρνητικό!!

Διαφημίσεις

Κ γω αύριο τα ξεκινάω για 5 μέρες, πρώτη φορά θα πάρω. Δεν ελπίζω σε εγκυμοσύνη αλλά για αρχή να δούμε πώς θα αντιδράσει κ ο οργανισμός κ βλέπουμε. Μια αγωνία αλλά κ έναν ενθουσιασμό τα έχω να πω την αλήθεια. Για να δούμε...

gZufp3.png

1fKrp2.png

κορίτσια εχω απογοητευτεί πλήρως!!

Πήγα στη γιατρό το πρωί και μου έγραψε ενα σωρό εξετάσεις για μένα και τον σύζυγο. Προσπαθούμε εδω και ένα χρονο γεμάτο και ακόμα τίποτα. Η προηγούμενη γιατρός μου έγραψε να παρω σερπαφαρ για δύο μήνες χωρίς καμια εξέταση!!

Εγω τα πήρα φυσικά και πάλι τίποτα. Αλλαξα γιατρό, μου είπε πως το σερπαφάρ δεν κάνει να το παίρνεις για καιρό και τσάμπα το πήρα. Και πάλι απο την αρχή......

Και σαν να μην έφτανε αυτό ένα ζευγαρι φίλων μας μας είπαν τον Αυγουστο οτι ξεκινάνε προσπάθειες για μωρό. Και τώρα μαθαίνω πως μπήκε στον δεύτερο μήνα.

Γιατί ρε γαμώτο σε άλλους να έρχονται τοσο βολικά τα πράγματα και εμείς να μένουμε στην προσπάθεια; Με πιάνει το παράπονο......

Διαφημίσεις

Αγαπητή hayley, δυστυχώς έτσι είναι η ζωή!! Αλλοι τα έχουν εύκολα και άλλοι δύσκολα!!! Και εμένα όλες μου οι φίλες (ακόμα και οι άσπονδες!!!) είτε είναι έγκυες είτε γέννησαν!! Και εγώ τίποτα!!! Ακόμα προσπαθώ....!!! Αύριο ξεκινάω πάλι τα χάπια και ελπίζω!!! Εγώ παίρνω τα clomiphene που είναι παρόμοια με αυτά που είχες πάρει και εσύ. Σήμερα πήγα και έκανα και κάτι ορμονικές εξετάσεις έτσι για να πω οτι το έκανα και αυτό!! Σκέφτομαι όμως αυτόν τον μήνα να συνδυάσω τα χάπια με σπερματέγχυση. Μήπως, μήπως λέω, οι πιθανότητες αυξηθούν και πραγματοποιηθεί επιτέλους το πολυπόθητο!!! Αχχ, αν ήξερα οτι θα ήταν τόσο δύσκολο δεν θα το άφηνα στην τύχη του τόσο καιρό!!!Τελοσπάντων....

Αν κατάλαβα καλά ρωτάς τι κάνεις αφού δεν έχεις σταθερό κύκλο. Καλωσήρθες στο κλαμπ!!! εμένα ο κύκλος μου ήταν 32-45 μέρες!!! Άντε να βρείς γόνιμες!!! Πήρα και το σχετικό τεστ φαρμακείου για να μου δείχνει τις γονιμες, το έκανα για 2 μήνες αλλά παιδί δεν έπιασα!! Μετά έμαθα οτι μπορεί λέει να αυξάνεται η ορμόνη που εντοπίζει το τεστ και σου δείχνει οτι είσαι στις γόνιμες, αλλά τελικά να μην κατεβάζεις αυγουλάκι ή το αυγουλάκι σου να μην αναπτύσσεται. Έτσι μου πρότεινε ο γιατρός να πάρω τα χάπια και με συχνα υπερηχογραφήματα να παρακολουθούμε την ωορηξία οπότε να πετύχουμε στόχο. Ο πρώτος μήνας πήγε σχετικά καλά και λέω σχετικά γιατί και 2 αυγουλάκια κατέβασα και μεγάλωσαν ωραιότατα και το ενδομήτριο τέλειο, αλλά η γονιμοποίηση δεν έγινε!!! Τώρα ξεκινάω τον 2ο μήνα με τα χάπια και βλέπουμε. Συνεπώς, θα σου πρότεινα να ρωτήσεις το γιατρό σου για τα χάπια και να δεις τι θα σου πει.

Ξεκίνησα κ γω σήμερα κ πριν το πάρω έκανα το σταυρό μου κ τον έκανε κ ο γιος μου. Ελπίζω ο μικρός μου να'ναι τυχερός κ να μην έχει 'αδερφοδιώκτη' cristy:):):):):):):):):)

Όπως ξανάπα δεν ελπίζω σε εγκυμοσύνη με την πρώτη(όχι ότι θα με χάλαγε) αλλά μάλλον η δόση μου(5 το σύνολο) είναι διαγνωστική, να δούμε πώς θα πάει κ βλέπουμε. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες κ να πάω γιατρό...

gZufp3.png

1fKrp2.png

Ξεκίνησα κ γω σήμερα κ πριν το πάρω έκανα το σταυρό μου κ τον έκανε κ ο γιος μου. Ελπίζω ο μικρός μου να'ναι τυχερός κ να μην έχει 'αδερφοδιώκτη' cristy:):):):):):):):):)

Όπως ξανάπα δεν ελπίζω σε εγκυμοσύνη με την πρώτη(όχι ότι θα με χάλαγε) αλλά μάλλον η δόση μου(5 το σύνολο) είναι διαγνωστική, να δούμε πώς θα πάει κ βλέπουμε. Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες κ να πάω γιατρό...

Καλή σου επιτυχία!!!

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας.

(Πλάκα δεν έχει η έκφραση: "αδερφοδιώχτη"? στο χωριό της μάνας μου το λέγανε μια φορά κι έναν καιρό...)

s-age.png

pAfOp2.png

Διαφημίσεις

Τρίτο χάπι σήμερα κ τρελή συχνοουρία. Έβγαλα κ κάτι σπυριά στο λαιμό αριστερά σαν εξανθήματα. Να'ναι από τα χάπια; Άλλα 2 κ τέλος. Ουφ...

Υπομονή.

Εγώ τη συχνοουρία την έχω σχεδόν μόνιμη, οπότε δεν μου κάνει εντύπωση.

Για σπυριά δεν θυμάμαι...

s-age.png

pAfOp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Προσπαθω 2 χρονια για παιδακι και ηταν η πρωτη φορα που πηρα κλομιφαινη!!!! Περιμένω τα αποτελέσματα από την Τρίτη μεχρι την Παρασκευη γιατι νομιζω καθηστέρησε η ωορηξια 2-3 μερες!!! Αμα αδιαθετησω θα κανουμε και την ένεση!!! Η αληθεια ειναι πως δεν πολύ πιστευω οτι θα γινει το θαυματακι αυτό τον μηνα, πιο πολύ για να δω πως αντιδρα ο οργανισμος!!!

Οσο για τις παρενέργειες (μαλλον από τον φόβο μου) ειχα αναγούλες όσο επερνα τα χάπια!!!

Καλή μας επιτυχία!!!!:):):)

dum spiro spero

Οσο ζω ελπίζω

καλή επιτυχία σε όλες κορίτσια! εγώ είμαι στον δεύτερο μήνα με σερπαφαρ, τον πρώτο μήνα έκανα 2 αυγουλάκια αλλά μάλλον ωορρηξία δεν έκανα (προγεστερόνη 21ης μέρας 13,45) ουφφφ τι απογοήτευση..

πως γίνεται βρε κορίτσια να μην κάνω ωορρηξία με τα χάπια???η γιατρός είπε πάμε για δεύτερη προσπάθεια και βλέπουμε...

Καλημέρα neraidoyla! Γιατί δεν έκανες την ένεση Pregnyl για να είσαι σίγουρη οτι θα σπάσουν τα αυγουλάκια σου?? Εγώ πήρα κανονικά τα χάπια, παρακολούθησα την εξέλιξη των αυγών (και εγώ 2 είχα) και όταν έφτασαν κοντά στα 20χιλ. έκανα την ένεση. Εντός 36ωρών σπάνε τα αυγά και έχεις επαφές για να πετύχεις στοχο!!

Καλημέρα neraidoyla! Γιατί δεν έκανες την ένεση Pregnyl για να είσαι σίγουρη οτι θα σπάσουν τα αυγουλάκια σου?? Εγώ πήρα κανονικά τα χάπια, παρακολούθησα την εξέλιξη των αυγών (και εγώ 2 είχα) και όταν έφτασαν κοντά στα 20χιλ. έκανα την ένεση. Εντός 36ωρών σπάνε τα αυγά και έχεις επαφές για να πετύχεις στοχο!!

δεν μου είπε τίποτα για ενέσεις η γιατρός μου...την επόμενη φορά θα την ρωτήσω, γιατί τι νόημα έχει να παίρνω τόσα χάπια και να μην κάνω ωορρηξία?????Άσε που μου έχει καρφωθεί στο μυαλό να της ζητήσω σαλπιγγογραφία..δεν μου έχει κάνει! Είναι σωστό να φορτώνομαι τόσα φάρμακα ενώ μπορεί να υπάρχει και πρόβλημα στις σάλπιγγες???Δεν έχω ενδείξεις ότι κάτι πάει στραβά αλλά έχω ελαφρώς πολυκυστικές ωοθήκες και ανησυχώ, δεν ξέρω αν έχει σχέση

Καλημέρα Νεραϊδούλα! Λοιπον, την σαλπιγγογραφία να πας όπως και δήποτε να την κάνεις, γιατί ασχέτως πολυκυστικών ή όχι πρέπει να δεις αν το όλο σύστημα εκεί κάτω λειτουργεί σωστά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνεπώς μην περιμένεις να στο πει η γυναικολόγος, πάρε τηλ. κλείσε ραντεβού (γιατί πρέπει να γίνει στις αρχές του κύκλου-λίγο μετά το τέλος της περιόδου αν θυμάμαι καλά), δεν είναι τίποτα, θα το κάνεις, θα πάρεις την ίδια στιγμή το αποτέλεσμα και όταν ξαναπάς στην γυναικολόγο σου της το τρίβεις στα μούτρα (αν λέω αν εντοπιστεί κάποιο θέμα, που δεν στο ευχομαι εννοείται!!!). Επίσης ρώτα την και για τις ενέσεις, κατά τη γνώμη μου είναι σαν να κάνεις μισή δουλειά τώρα, αφού τα παίρνεις που τα παίρνεις τα χάπια γιατί να μην κάνεις και την ένεση να είσαι σίγουρη τουλάχιστον για την ωορρηξία??

Καλημέρα Νεραϊδούλα! Λοιπον, την σαλπιγγογραφία να πας όπως και δήποτε να την κάνεις, γιατί ασχέτως πολυκυστικών ή όχι πρέπει να δεις αν το όλο σύστημα εκεί κάτω λειτουργεί σωστά και δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνεπώς μην περιμένεις να στο πει η γυναικολόγος, πάρε τηλ. κλείσε ραντεβού (γιατί πρέπει να γίνει στις αρχές του κύκλου-λίγο μετά το τέλος της περιόδου αν θυμάμαι καλά), δεν είναι τίποτα, θα το κάνεις, θα πάρεις την ίδια στιγμή το αποτέλεσμα και όταν ξαναπάς στην γυναικολόγο σου της το τρίβεις στα μούτρα (αν λέω αν εντοπιστεί κάποιο θέμα, που δεν στο ευχομαι εννοείται!!!). Επίσης ρώτα την και για τις ενέσεις, κατά τη γνώμη μου είναι σαν να κάνεις μισή δουλειά τώρα, αφού τα παίρνεις που τα παίρνεις τα χάπια γιατί να μην κάνεις και την ένεση να είσαι σίγουρη τουλάχιστον για την ωορρηξία??

Elenaki25 λέω να περιμένω να αδιαθετήσω και να πάω να την κάνω, πειράζει που μένω επαρχία και όλα τα ιατρικά κέντρα είναι λίγο παρακμιακά???λες να παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα??:roll:

κοριτσια καλησπερα.διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ αλλα (δηλαδη 10 μηνεσ που προσπαθω να μεινω εγκυοσ...ματαια)σημερα μονο γραφτηκα γιατι εχω αναγκη να μιλησω σε καποιον που κατα καποιο τροπο εχει τον ιδιο πονο με μενα.λοιπον....θελω να ρωτησω αν εχει παρει καμια κλομιφαιν χωρισ να ρωτησω γιατρο και ποσο επικινδυνο μπορει να ειναι αυτο.εγω τα εμαθα απο τισ συζητησεισ σασ αυτα τα χαπια αλλα δε τολμω να το πω στο γυναικολογο μου καθωσ απωσ τουσ υπερηχουσ τα βρισκει ολα μια χαρα και στη τελευταια συναντηση μασ μου συτησε ορμονικεσ εξετασεισ που οκ θα τισ κανω αλλα και σαλπιγγογραφια που τη τρεμω..λεω να παρω τα χαπια μονη μου γι αυτο το μηνα και μετα αν δε πετυχει να κανω τισ εξετασεισ εσιε τι λετε;ευχαριστω εκ των προτερων και καλωσ σασ βρηκα!!!!

κοριτσια καλησπερα.διαβαζω αρκετο καιρο το φορουμ αλλα (δηλαδη 10 μηνεσ που προσπαθω να μεινω εγκυοσ...ματαια)σημερα μονο γραφτηκα γιατι εχω αναγκη να μιλησω σε καποιον που κατα καποιο τροπο εχει τον ιδιο πονο με μενα.λοιπον....θελω να ρωτησω αν εχει παρει καμια κλομιφαιν χωρισ να ρωτησω γιατρο και ποσο επικινδυνο μπορει να ειναι αυτο.εγω τα εμαθα απο τισ συζητησεισ σασ αυτα τα χαπια αλλα δε τολμω να το πω στο γυναικολογο μου καθωσ απωσ τουσ υπερηχουσ τα βρισκει ολα μια χαρα και στη τελευταια συναντηση μασ μου συτησε ορμονικεσ εξετασεισ που οκ θα τισ κανω αλλα και σαλπιγγογραφια που τη τρεμω..λεω να παρω τα χαπια μονη μου γι αυτο το μηνα και μετα αν δε πετυχει να κανω τισ εξετασεισ εσιε τι λετε;ευχαριστω εκ των προτερων και καλωσ σασ βρηκα!!!!

Καταρχήν καλωσόρισες στην παρέα.Αν θέλεις την γνώμη μου μην πάρεις τα χάπια χωρίς να ρωτήσεις τον γιατρό σου γιατί μπορεί να μην τα χρειάζεσαι και να σου δημιουργήσουν πρόβλημα και όχι να λύσουν το ήδη υπάρχον..(π.χ. κύστες..διάβασε περιπτώσεις που αναφέρουν τα κορίτσια πιο πάνω)Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να είσαι απογοητευμένη γιατί και εγώ έτσι νοιώθω μετά από ένα χρόνο προσπαθειών και ακόμα δεν έχω βρεί που είναι το πρόβλημα...η γιατρός μου πιθανολογεί ότι έχω θέμα με την ωορηξία μου λόγω πολυκυστικών και μου δίνει κλομιφαίνη δοκιμαστικά (ενώ βέβαια με παρακολουθεί με υπερήχους για να δεί αν κάνω όντως ωοθυλάκια και αν σπάνε γιατί όπως σου είπα πρίν υπάρχει κίνδυνος να μην σπάσουν κ να γίνουν κύστες) Εν τω μεταξύ σκέφτομαι αυτό το μήνα να πάω να κάνω και μια σαλπιγγογραφία μήπως και εκεί είναι το πρόβλημα...Θα δείξει...Πάντως προτείνω ΥΠΟΜΟΝΗ και πιστεύω ότι αφού το θέλουμε τόοοοσο πολύ κάποια στιγμή θα τα καταφέρουμε!:-D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...