Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έρευνα: Ιδανικός άντρας!

tinaki

Recommended Posts

O ιδανικος για μενα ειναι ο αντρας μου,τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο...κι ευχομαι να του μοιασει κι ο γιος μου και να ναι τοσο καλος ανθρωπος οσο αυτος,γιατι τοτε θα νιωθω πολυ ασφαλεια πραγματικα!Ακουγετε πολυ d'habitude αλλα πραγματικα το νιωθω...Δε μου φερνει καθε τρεις κ λιγο λουλουδια,αλλα μου λεει χρονια πολλα πρωτος,μου φερνει λαθος τα ψωνια,αλλα τουλαχιστον παει...οταν κραταει τον μικρο τα κανει ολα αναποδα κ λαθος,αλλα τουλαχιστον τον κραταει οσο κι αν του τον αφησω,πεταει τα ρουχα δεξια αριστερα ,αλλα μετα μαζευει κ τις δικες μου,δε ξερει να μαγειρευει,αλλα κοβει το κρεμυδι κ οταν φαμε πλενει τα πιατα τουλαχιστον,δεν ειναι ψηλος κ αδυνατος,αλλα ειναι τοσος ωστε να μη χρειαζετε να φοραω τακουνια κ κουραζομαι:-D,εχει χομπι αλλα ειναι προθυμος να τα παραμελησει οποτε του το ζητησω...δε με παει διακοπες(γιατι δε μπορει),αλλα με κανει να περναω καλα και στο σπιτι κ πριν το παιδι κ τωρα...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο αντρας που θα εχει ολα αυτα που λετε θα πρεπει να εχει κ κανα ελαττωμα...αλλα επειδη δεν αφησατε κ κανενα το βλεπω να ειναι η gay η πιασμενος!!!οποτε να ζησουμε να ονειρευομαστε!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

O ιδανικος για μενα ειναι ο αντρας μου,τιποτα περισσοτερο,τιποτα λιγοτερο...κι ευχομαι να του μοιασει κι ο γιος μου και να ναι τοσο καλος ανθρωπος οσο αυτος,γιατι τοτε θα νιωθω πολυ ασφαλεια πραγματικα!Ακουγετε πολυ d'habitude αλλα πραγματικα το νιωθω...Δε μου φερνει καθε τρεις κ λιγο λουλουδια,αλλα μου λεει χρονια πολλα πρωτος,μου φερνει λαθος τα ψωνια,αλλα τουλαχιστον παει...οταν κραταει τον μικρο τα κανει ολα αναποδα κ λαθος,αλλα τουλαχιστον τον κραταει οσο κι αν του τον αφησω,πεταει τα ρουχα δεξια αριστερα ,αλλα μετα μαζευει κ τις δικες μου,δε ξερει να μαγειρευει,αλλα κοβει το κρεμυδι κ οταν φαμε πλενει τα πιατα τουλαχιστον,δεν ειναι ψηλος κ αδυνατος,αλλα ειναι τοσος ωστε να μη χρειαζετε να φοραω τακουνια κ κουραζομαι:-D,εχει χομπι αλλα ειναι προθυμος να τα παραμελησει οποτε του το ζητησω...δε με παει διακοπες(γιατι δε μπορει),αλλα με κανει να περναω καλα και στο σπιτι κ πριν το παιδι κ τωρα...

Ετοιμαζομουν να γραψω για τον δικο μου, αλλα μετα διαβασα το μηνυμα σου και ειναι ολα αυτα που ηθελα να πω χαχαχα. Τα κανει ολα στραβα και αναποδα αλλα εχει ολη τη καλη διαθεση να τα κανει...εμενα απλωνει τα ρουχα στην απλωστρα μεσα στο σπιτι κοντα στη μπαλκονοπορτα για να μην το κοροιδευει η γειτονια λεει αλλα δε βαζει μανταλακια...αφου λεει στεκονται κι ετσι, προσπαθω να του εξηγησω οτι αμα πας να μαζεψεις αυτα που ηδη εχουν στεγνωσει πεφτουν ολα αλλα εδω και 3χρονια που μενουμε μαζι δε θελει να το καταλαβει χαχαχα. Επισης οταν νευριαζει ειναι λιγο φωνακλας, αλλα μετα απο 2λεπτα ζηταει συγνωμη και με γεμιζει φιλια....βεβαια ειμαι κι εγω αναποδο πλασμα και του τη μπαινω πολυ αλλα μ΄ αρεσει να τον πειραζω!!!

Τωρα με τον γιο μας που ειναι 3.5 μηνων εχει ξετρελαθει! Ενα βραδυ δε με ξυπνησε και τον αλλαξε και τον ταισε μονος του, ε μετα απο μια ωρα το μωρο ειχε πλανταξει στο κλαμα γιατι η πανα ειχε γινει στρινγκ και ηταν κατουρημενος μεχρι το σβερκο, ε τι να του πεις μετα του καλου σου....η ορεξη μετραει κι οχι τ΄ αποτελεσμα!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...