Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

astage ολα καλα θα πανε..

κανε αλλους δυο μηνες χρηση της κλομιφαινης και μετα βλεπεις!

εγω περιμενω σημερα περιοδο, εκανα ενα clear blue πρωι πρωι αλλα πηρα ενα αρνητικο ΤΟΣΟ με το συμπαθειο...ακομη την περιμενω την αχρηστη να φανει.

κι εγω ετρεφα ελπιδες, μιας και εκανα σαλπιγγογραφια προσφατα και ειχα διαβασει οτι μετα απο σαλπιγγογραφια μενουν πολλες κοπελες εγκυουλες.αλλα αποτι φαινεται ατυχησα για μια ακομη φορα.

Μην απογοητεύεσαι ούτε εσύ...μπαίνεις αυτομάτος στο κλάμπ του επόμενου μήνα....:!:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω δεν προκειται να ξανακανω τεστ αν δεν αργησει τουλαχιστον μια βδομαδα και αν τυχον με ακουσετε να λεω πως θελω να κανω να με βρισετε για να συνελθω!!!!Αμαν πια βαρεθηκα!!!Χαλαρα πλεον θα παρω τα χαπακια μου θα βγαινω εξω θα περναμε καλα και οτι γινει πλεον...lagudaki kane το ιδιο αλλιως δεν μας βλεπω καλα...

κορίτσια ούτε εγώ την πατάω...δεν ξανακάνω τεσττττττ!!

ριτακι μου ειμαι εγκυος!!!!!!!!!χαμηλη η χοριακη θα τιν επαναλαβω τεταρτη η πεμπτη να δουμε αν ανεβενει κλπ.εσυ τι εγινε?περιμενω νεα σου!!!!!!!!!!φουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!να κολησετε ολεσ εγκυμοσυνη!!!!!!!!

ριτακι μου ειμαι εγκυος!!!!!!!!!χαμηλη η χοριακη θα τιν επαναλαβω τεταρτη η πεμπτη να δουμε αν ανεβενει κλπ.εσυ τι εγινε?περιμενω νεα σου!!!!!!!!!!φουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!να κολησετε ολεσ εγκυμοσυνη!!!!!!!!

αααααααααααααααα κορίτσι μου ΜΠΡΑΑΑΑΑΒΟ, αχ Παναγιά μου όλα να σου πάνε καλά,είσαι το 3 και τυχερό αστεράκι:D:D:D:D:D.Με συγκίνησες βρεεεε!!! αχ καλά μυριζόμουν εγώ!!! Θα περιμένουμε συνεχώς νέα σου..μην μας ξεχάσεις....

Διαφημίσεις

muriam συγχαρητηρια!

να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

προσπαθουσατε καιρο?αχ δωσε μας κι εμας λιγες ελπιδες...

εμενα ακομα δε μου ηρθε...αλλα παντα ετσι μου κανει μια-δυο μερες αργει και με τρελαινει η ατιμη

muriam συγχαρητηρια!

να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!

προσπαθουσατε καιρο?αχ δωσε μας κι εμας λιγες ελπιδες...

εμενα ακομα δε μου ηρθε...αλλα παντα ετσι μου κανει μια-δυο μερες αργει και με τρελαινει η ατιμη

εύχομαι η παρέα μας εδώ να αποδειχθεί και για σένα γουρλίδικια!!!

ριτακι μου ειμαι εγκυος!!!!!!!!!χαμηλη η χοριακη θα τιν επαναλαβω τεταρτη η πεμπτη να δουμε αν ανεβενει κλπ.εσυ τι εγινε?περιμενω νεα σου!!!!!!!!!!φουυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!να κολησετε ολεσ εγκυμοσυνη!!!!!!!![/Q

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΕΣΠΑΣΕ Η ΓΚΙΝΙΑ!!!!!!Μπραβο muriam ολα θα πανε καλα σου ευχομαι τα καλυτερα ησουν η τριτη της παρεας και η καλυτερη!!!!!Χαρηκα παρα πολυ να σου πανε ολα τελεια και να μπαινεις να μας πως τα πας!!!!:-D:-D:grin::-D:grin:

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Έλα καλή μου....μην το βάζεις κάτω...τον άλλο μήνα, πάλι μαζί θα λέμε τις θεωρίες μας...:oops:...μια φορά προσπαθήσαμε..ήταν η δοκιμή...πάμε για την επιτυχία τωρα...!!

Ναι βρε ολα καλα!!Χαρηκα και για την muriam καιτωρα πηρα τα πανω μου που θα παει θα δουλεψουν και τα χαπια και ολα καλα!!!για τον επομενο μηνα λοιπον θα τα λεμε παλι τρεις ειμαστε ε?τωρα μπηκε και το lagudaki:p:p:p

mzujp2.png

Διαφημίσεις

astage μου ναι το πιθανοτερο ειναι οτι θα μαι κι εγω στη λιστα!ακομα δε μου ηρθε αλλα λογικα αυριο θα ρθει, ετσι μου κανει η κυρα περιοδος!

οποτε 3 θα ελπιζουμε παρεακι.αυριο θα σας πω τα νεα μου..

συγχαρητηρια muriam αντε βρε να κολλησεις ολες!!!!!!

rlita εχουμε κανει εξετασεις και εγω και ο συζυγος μου ολα καλα δν ξερω τι συμβαινει πραγματικα.ο γυναικολογος μου μαλλον ειναι off!!!!! μαλλον πρεπει να τον αλλαξω γιατι εδω και 2,5 χρονια δν εχουμε δει το φως.

παρεπιπτοντως βρε κοριτσια μηπως γνωριζετε κανενα καλο απο θεσσαλονικη?

ειπα να αλλαξω μπας και δω μια "εγκυο"μερα!!!:)

εχω ηδη ενα αγορακι βεβαια οποτε ψιλοπαρηγοριεμαι!!!!!

qOUNp2.png.

μπραβο συγχαρητηρια με το καλο να σου ερθει το μπεμπε

qOUNp2.png.

rlita εχουμε κανει εξετασεις και εγω και ο συζυγος μου ολα καλα δν ξερω τι συμβαινει πραγματικα.ο γυναικολογος μου μαλλον ειναι off!!!!! μαλλον πρεπει να τον αλλαξω γιατι εδω και 2,5 χρονια δν εχουμε δει το φως.

Κι εγω αννα ειμαι στην ιδια κατασταση με σενα εχω κι εγω ενα αγορακι και χοντροπαρηγοριεμαι αν θελεις μπορω να σου στειλω τα στοιχεια του δικου μου σε προσωπικο μηνυμα ειναι λιγο αποτομος σε προειδοποιω αλλα οτι πει ειναι εγγυηση!!!εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

.

mzujp2.png

astage μου ναι το πιθανοτερο ειναι οτι θα μαι κι εγω στη λιστα!ακομα δε μου ηρθε αλλα λογικα αυριο θα ρθει, ετσι μου κανει η κυρα περιοδος!

Κοιτα lagudaki μεχρι αυριο δεν θελω ηττοπαθεια!!!Μακαρι να μην μπεις ποτε στην τριαδα εδω ολες προσπαθουμε να ΒΓΟΥΜΕ!!!χαχαχα Ελα κανουμε και λιγο πλακα δεν γινεται αλλιως μπορει τελικα να ειναι γουρλιδικη μιας και ειχαμε την muriam που μας αφησε και μπηκε στην λιστα ειμαι εγκυος Αντε να λιγοστευουμε.....:P:p

mzujp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω αννα ειμαι στην ιδια κατασταση με σενα εχω κι εγω ενα αγορακι και χοντροπαρηγοριεμαι αν θελεις μπορω να σου στειλω τα στοιχεια του δικου μου σε προσωπικο μηνυμα ειναι λιγο αποτομος σε προειδοποιω αλλα οτι πει ειναι εγγυηση!!!εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

.

ναι σε παρακαλω ψαχνω ενα καλο γιατρο.εχω παει σε αρκετους και δυστυχως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι προσπαθουν να εκμεταλλευτουν καταστασεις.καταλαβαινετε ολες τι θελω να πω.περιμενω πμ σου.

qOUNp2.png.

κοριτσια σας ευχαριστω ολες σας!!!!!!!!!!λαγουδακι που ξερεις μπορει να μιν ερθει ετσι νομιζα κ εγω οτι θα ερθει.ριτακι αστατζ πολυ καλεσ επιτυχιες!!!!!!!!θα μπαινω δεν σας ξεχναω!!!!!!!!!!!

Ναι βρε ολα καλα!!Χαρηκα και για την muriam καιτωρα πηρα τα πανω μου που θα παει θα δουλεψουν και τα χαπια και ολα καλα!!!για τον επομενο μηνα λοιπον θα τα λεμε παλι τρεις ειμαστε ε?τωρα μπηκε και το lagudaki:p:p:p

Καλησπέεεεερααα!!:oops:...είδες το κοριτσάκι μας???και εγώ χάρηκα πάρα πολύ, την είχα στο μυαλό μου...και εδώ είμαστε εμείς...και πάλι........:shock:

Λαγουδάκιιιι μην απελπίζεσαι όσο δεν έχεις περίοδο ακόμη..κάνε λίγη υπομονή...μήπως πρέπει να κάνεις καμιά χοριακή??Να ελπίζεις κοπέλα μου...!

Λοιπόν Άννα είναι θέμα χρόνου για σας σίγουρα, εφόσον κάνατε τις εξετάσεις σας και είναι όλες καλές είστε σε πολύ ευνοική θέση...μάλλον το θέμα άγχους έχει σταθεί λίγο μπροστά σας...

όσο για τον γιατρό, θα σου στείλω και εγώ τα στοιχεία του δικού μου, το θέμα γιατρός είναι μεγάλη υπόθεση αλλά και για κάθε εμάς είναι και θέμα χημείας!

βρε κοριτσια προτελευταια περιοδος μου 17/12, τελευταια 21/1 τωρα λογικα περιμενω...

ακομα δε μου ηρθε...εκανα χτες τεστ αρνητικο:(

θα περιμενω 2-3 μερες ακομα κι αν δε μου ρθει θα παω για χοριακη

μυριαμ μακαρι να με κολλησες εγκυμοσυνη....!

κοριτσια καλημερα

απο αυριο ξεκινανε οι γονιμες μερες δωστε μου τη θετικης σας ενεργεια -γιατι βλεπω οτι εδω περα ειναι στο κοκκινο -να πετυχουμε κατι αυτο τον μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

αν και ειμαι αρρωστη θα το προσπαθισουμε παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο αφορα το αγχος μαλλον μου ειναι λιγο δυσκολο να το αποβαλλω γιατι δυστυχως ειναι στο χαρακτηρα μου να αγχωνομαι για ολα ειτε σημαντικα ειτε ασημαντα!!!!!!!!!!!!

qOUNp2.png.

βρε κοριτσια προτελευταια περιοδος μου 17/12, τελευταια 21/1 τωρα λογικα περιμενω...

Βρε lagudaki μηπως ο κυκλος σου ειναι λιγο μεγαλος?Απο τν προτελευταια μεχρι την τελευταια περιοδο περασαν 36 μερες και τωρα εισαι στην 34η μηπως να περιμενεις κι αλλο?κατσε να ερθει η Παρεσκευη και βλεπουμε.Μην κανεις τεστ ολες ετσι την παταμε!!!Ασε να αργησει και επισημα και μετα να φας μια κρυαδα μονο οχι και την κρυαδα του αρνητικου τεστ!!!

mzujp2.png

κοριτσια καλημερα

απο αυριο ξεκινανε οι γονιμες μερες δωστε μου τη θετικης σας ενεργεια -γιατι βλεπω οτι εδω περα ειναι στο κοκκινο -να πετυχουμε κατι αυτο τον μηνα!!!!!!!!!!!!!!!

αν και ειμαι αρρωστη θα το προσπαθισουμε παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οσο αφορα το αγχος μαλλον μου ειναι λιγο δυσκολο να το αποβαλλω γιατι δυστυχως ειναι στο χαρακτηρα μου να αγχωνομαι για ολα ειτε σημαντικα ειτε ασημαντα!!!!!!!!!!!!

Καλη τυχη και ξεχνα γονιμες και ξεγονιμες κοιτα να το ευχαριστηθειτε τουλαχιστον και ολα τα αλλα θα ερθουν!!!Σεξ με καταπιεση γινεται δεν γινεται!!!Σου ευχομαι τα καλυτερα και ολη μου η θετικη ενεργεια μαζι σου και την αλλη βδομαδα θελω την δικη σου!!!!:-P:razz:

mzujp2.png

Με πρόλαβε η astage...όντως ο κύκλος σου είναι πολύ μεγάλος...ξέρεις ποιές είναι οι γόνιμες μέρες σου?

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...