Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cazolin μην αγχωνεσαι..ο γιατρος σου τα ειδε με υπερηχο και εκρινε σωστο να σου κανει την ενεσουλα!

εμεις δε μπορουμε να ξερουμε ακριβως απλα μοιραζομαστε τις εμπειριες μας.

οπως σου ειπα το οτι ειχες υγρο στην κοιλιτσα ηταν σημαδι οτι εσκασε το αυγο σου ,οποτε περιμενε λιγες μερες και βλεπεις!

τα υγρα τα ασπρα πολλες φορες ειναι και ενδειξη εγκυμοσυνης, επισης μπορει να ειναι και απο τα χαπια, ή απο καποια κολπιτιδα...δε ξερουμε:)

Σ'ευχαριστω λαγουδακι μου!! Παντα προθυμη να μου απαντησεις , να με φωτισεις και προπαντων να με καθυσηχασεις!!!

Μακαρι μακαρι μακαρι!!! Θελω να εχουμε και οι δυο τα ιδια ευχαριστα νεα!!!

Και ολες κοριτσακια μου να εχετε ΘΕΤΙΚΑ αποτελεσματα!!! ολες!!

Απλα με το λαγουδακι εχουμε βιωσει τα ιδια ακριβως και ειμαστε σε ιδια αναμονη!

Μακαρι cazolin μου να ειναι ολα για καλο και ολες μας να τα καταφερουμε συντομα!Μην ανησυχεις και αγχωνεσε τοσο πολυ ομως!Μονο κακο κανεις στο σωμα σου και στην ψυχολογια σου.Τωρα ο,τι και λεμε δεν μενει παρα να περιμενουμε αν ολα θα ειναι για καλο!

Τα υγρα εγω τα διαφανα-υδαρη-αοσμα τα εχω πριν την ωορηξια μου και οταν κανω.Μετα γινονται πιο πηχτα,και λιγες μερες πριν την περιοδο αφθονουν κιολας!!!

Μπορει να ειναι και απο τα χαπια μην δινεις σημασια!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια:)

τι κανετε?

εγω να σας πω σταματησα απο χτες τα utrogestan, γιατι αισθανθηκα οτι εχω πρηστει, αν ειναι να γινει κατι θα γινει, δε μπορω αλλες ορμονες`:)

ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος, σε μια βδομαδα θα ξερω.

με τους φιλοξενουμενους περναω πολυ ωραια, μακαρι να κρατουσε για παντα.

ευχομαι σε ολες οτι καλυτερο και χρονια πολλα!

Λαγουδακι μου γλυκο καλημερα!!

Κατ'αρχην, αν κ δεν ειμαι γιατρος, καλα εκανες κ τα εκοψες!! Εμενα δε μου ειπε να τα παρω αυτα, παρα μονο αν δω καφε κυλιδες. Φανταζομαι ομως ποσο θα σε εχει ενοχλησει το πρηξιμο γιαυτο καλα εκανες.

Οσο για το αν αδιαθετησεις θα μιλησω αντικειμενικα μιας που υποκειμενικα δεν εχω τη δυναμη γιατι κιεγω ετσι νιωθω. Μη προδικαζεις και προσπαθησε να κανεις υπομονουλα... Δε λεω... ειναι το γαμωτο που μας πιανει απο τη στιγμη που δεν βλεπουμε πανω μας καμια αλλαγη...κανενα συμπτωμα...αλλα.....

ποτε δεν ξερεις!!!!!!

Σου ευχομαι οι σκεψεις σου να σε διαψευσουν κιεκει μεσα να κουβαλας ενα τοσο δα μικρο σπορακι!!!!!

Να περασεις τελεια!!!! Εχεις αλλες 2 μερες!!!! Απολαυσε τες!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια και απο μενα!!Χαθηκα για λιγες μερες γιατι με εχει παρει πολυ απο κατω...Πηγα και μια βολτα μεχρι την Βεροια να δω την μαμα μου και σημερα γυρισαμε.Ηρεμη δεν μπορω να πω οτι ειμαι αλλα το παλευω...Δεν μπορω να μιλησω και σε κανεναν ουτε στην μαμα μου γιατι δεν θελω να την στεναχωρω και να την αγχωνω και τον αντρα μου τον εχω πρηξει οποτε εσεις μου μεινατε.Ασε που εκει στο πατρικο μου οι γειτονισσα μολις ειδε τον Γιωργακη αρχισε να μου λεει και τι εξυπνος και τι ομορφος αντα καντε του ενα αδερφακι μην βαριεστε τα ξενυχτια απο την αρχη και τι με θελεις εμενα μετα....Λες και η βαρεμαρα μας εφαγε οχι ολα τ'αλλα.Τωρα ειναι να αρχισω αυριο παλι τα χαπια και το σκεφτομαι βουνο αφου δεν εχω ψυχολογια για ακομη μια προσπαθεια τι θα κανω δεν ξερω...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Γεια σας κοριτσια και απο μενα!!Χαθηκα για λιγες μερες γιατι με εχει παρει πολυ απο κατω...Πηγα και μια βολτα μεχρι την Βεροια να δω την μαμα μου και σημερα γυρισαμε.Ηρεμη δεν μπορω να πω οτι ειμαι αλλα το παλευω...Δεν μπορω να μιλησω και σε κανεναν ουτε στην μαμα μου γιατι δεν θελω να την στεναχωρω και να την αγχωνω και τον αντρα μου τον εχω πρηξει οποτε εσεις μου μεινατε.Ασε που εκει στο πατρικο μου οι γειτονισσα μολις ειδε τον Γιωργακη αρχισε να μου λεει και τι εξυπνος και τι ομορφος αντα καντε του ενα αδερφακι μην βαριεστε τα ξενυχτια απο την αρχη και τι με θελεις εμενα μετα....Λες και η βαρεμαρα μας εφαγε οχι ολα τ'αλλα.Τωρα ειναι να αρχισω αυριο παλι τα χαπια και το σκεφτομαι βουνο αφου δεν εχω ψυχολογια για ακομη μια προσπαθεια τι θα κανω δεν ξερω...

Ήμουν σίγουρη ότι ¨σε πήρε απο κάτω"..:(:(, αχ βρε astazaki μου, τι μπορούμε να πούμε παραπάνω?? Όλες το περνάμε αυτό το στάδιο της απογοήτευσης και της στεναχώριας. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι να σου πω που θα μπορούσε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!!!!

Ένα θα σου πω μόνο, προσπάθησε η θλίψη να μην σε κυριεύσει, μην την αφήνεις τουλάχιστον, πίεσε τον εαυτό σου και μη βυθίζεσαι σε αυτό...τώρα τι λέω θα μου πεις..ε τι να πώ...σε καλύτερη θέση βρίσκομαι εγώ??

Απλά έχουμε την τόση απογοήτευση αν αφεθούμε..το χάσαμε το τρένο....!!!

Και η γνώμη μου είναι όπως και σου την ξανα είπα...αν ΔΕΝ νιώθεις έτοιμη να αντιμετωπίσεις ένα αρνητικό αποτέλεσμα μην το κάνεις αυτόν το μήνα...οκ ευχόμαστε όλοι να είναι θετικό..και εγώ μέσα απο την καρδιά μου..αλλά ξέρω ότι και για μένα ένα τρίτο αρνητικό θα με έστελνε αδιάβαστη...Αν πάλι το δουλεύεις και το παλεύεις το θέμα..πάνε και στον τρίτο μήνα...ποτέ δεν ξέρεις άλλωστε τι μπορεί να συμβεί...

γεια σας κοριτσακια:)

τι κανετε?

εγω να σας πω σταματησα απο χτες τα utrogestan, γιατι αισθανθηκα οτι εχω πρηστει, αν ειναι να γινει κατι θα γινει, δε μπορω αλλες ορμονες`:)

ειμαι σχεδον σιγουρη οτι δεν ειμαι εγκυος, σε μια βδομαδα θα ξερω.

με τους φιλοξενουμενους περναω πολυ ωραια, μακαρι να κρατουσε για παντα.

ευχομαι σε ολες οτι καλυτερο και χρονια πολλα!

.........τα δαιμονόχαπα.....:evil:!!!!

θα ηρεμησει μια βδομαδα το σωμα μου ουτε κλομιφαινη, ουτε προγεστερονη ουτε ΤΙΠΟΤΑ!

ασταζακι ψηλα το κεφαλι:)

Προσπαθω βρε φιλεναδα αλλα δεν εχω τα κουραγια για αυτον τον μηνα και μονο στην ιδεα οτι μετα απο αυτον τον μηνα θα πρεπει να παω για λαπαροσκοπηση λογω ιστορικου δεν φοβαμαι αλλα αρνουμαι και στην ιδεα να το κανω οχι για την εγχειρηση αλλα για τα επομενα βηματα που ισως χρειαστει να κανω!!Που μπορει να μην εχω τιποτα αλλα και παλι στην σκεψη περναω φαση αρνησης...

mzujp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!

πως περασατε το τριημερο σας?πως πανε τα κλομιφαιν?παρενεργειες εχουμε?υπερηχους κανατε?

astage?

rlita?

pontikaki?

lenaki?

cazolin?mairy?και ολα τα κοριτσακια περιμενω νεα σας!

εγω περιμενω την περιοδο μου και λογικα θα αρχισω παλι κλομιφαιν.αυτα:)

συμπτωματα δεν εχω, οποτε ολα καλα!

Λαγουδακι μου τι κανεις?Τι καλα που εισαι εσυ εδω...

Εγω καλα ειμαι.Αυριο παω στη γιατρο μου να δω τα αυγα αν μεγαλωσαν και η ζωη συνεχιζετε.

Ποτε περιμενεις εσυ?

Να μην σου'ρθει-να μην σου'ρθει!!!!

ΝΑ σπασει ααυτη η γ....η η γκινια και να σκασει μυτη και κατι ευχαριστο!!!

Αη στην ευχη πια.........:evil:

LFJcp3.png

dNjSp3.png

λενακι μου γραφαμε την ιδια ωρα:)

καλα ειμαι εγω, περασα πολυ ωραια, ξεκουραστηκα και αναμενω την περιοδο μου..

εχει ηρεμησει το σωμα μου απο τις ορμονες και αισθανομαι πολυ καλα.

λενακι μου (δεν) περιμενω 30/3-4/4

το πολυ σε μια βδομαδα θα γνωριζουμε..

ναι ρε παιδι μου πολυ γκινια επεσε στο ποστ μας, η μυριαμ εκανε τη διαφορα αλλα μετα απαυτην μειναμε στασιμες..:(

εσυ εχεις καμμια παρενεργεια?κοιμασαι ή εχεις αυπνίες?

Οχι καλε!!Αυτα τα ειχα την διαρκεια που επαιρνα τα χαπια.Και μαλιστα αυτον τον μηνα δεν καταλαβα τιποτα ουτε νευρα ουτε αυπνια ουτε τιποτα!!!!Ευτυχως.....τωρα αρχισα να τα συμπαθω καπως..:lol:

Κατα τ'αλλα καλα...αρχισε το εντατικο σεξακι με τον καλο μου και αναμενω.........

Οσο για την γκινια δεν θα το σχολιασω....Αν χωρουσε ματοχαντρο στις υπογραφες μου θα το εβαζα!!:lol::lol:

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Γεια σας κοριτσαρες τιμου κανετε?Εγω σημερα ειμαι καλα μπορω να πω.Το πρωι ξυπνησα με εναν εντονο προβληματισμο να τα παρω τα χαπια να μην τα παρω?Τελικα το πηρα το πρωινοκαιειπαας κανω και την τελευταια προσπαθεια αυτον τον μηνα για να μην λεω μετα και αν ηταν ο τυχερος μου??Κατα τ'αλλα η μερα ηταν τελεια ασχοληθηκαμε με τον κηπο μας βαλαμε γκαζον και λουλουδακια και αλλαξε η διαθεση μου ειχαμε και τους κουμπαρους μας μαζι και ηταν πολυ ωραια ηλιος μπυριτσες μαμ και παιχνιδι με τον μπομπηρα ο οποιος τρελαθηκε με τα χωματα και τον ηλιο...Αρχιζω κια την βλεπω αλλιως την δουλεια θα παω και εγω επιτελους για υπερηχο την Παρασκευη να δουμε τι κανουμε και ο Θεος βοηθος!!!

Φιλακια μικρες μου!!!!

mzujp2.png

Astagaki Μου χαιρομαι που εισαι καλυτερα..και καλα εκενες που πηρες τα χαπια ...μπορει να ειναι η τριτη και τυχερη σου...που στο ευχομαι να ειναι και να σε απαλλαξει απο ολα!!!!

Ολα θα πανε καλα σιγουρα...και καλα θα κανεις που θα πας να σε παρακολουθει αυτον τον μηνα.Θα δεις σιγουρα ποτε θα κανεις ωορηξια και ποτε θα πρεπει να (μην) σου ερθει..

Φιλακια κι απο μενα...

LFJcp3.png

dNjSp3.png

μπραβο ασταζακι ετσι σε θελω..να απασχολεις το μυαλουδακι σου και με αλλα πραγματα, δουλειες σπιτιου, μικρο γωγακη, παρεες κτλ.. και ολα θα ρθουν ποσο μαλλον σε σενα που ηδη εχεις γεννησει βρε!

ως το καλοκαιρι θα χεις γινει τουρλοκοιλιτσα

να δεις που τα χαπακια αυτη τη φορα θα ναι με το μερος σου!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...