Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Kαλησπερα κιαπο μενα κοριτσια!!!

Astagaki μου λυπαμαι παρα πολυ για τον ερχομο της ηλιθιας. Ευχομαι η επομενη να ειναι η τελευταια κ τυχερη!!!

Λαγουδακι μου, εχω κιεγω κατι πονακια σημερα ελαφριας εως ανυπαισθητης εντασης αλλα φοβαμαι δυστυχως οτι μπορει να ειναι της περιοδου...:-( Σημερα ειναι η 21η μερα του κυκλου και συνηθως μου ερχεται 27η με 28η. Αρα αναμενω...τι αλλο να κανω εξαλλου??....

Αχ γιατι τα τραβαμε ολα αυτα???? Γιατι τοση δυσκολια για ενα τοσο ομορφο πραγμα???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Rlita μου γεια σου αγριο κοριτσι που πηρες για λιγο την θεση μου και μας μαλωνεις και καλα κανεις εδω που τα λεμε!!Και ογιατρος μου ειπε να χαλαρωσω αμα θελω και να κανουμε λαπαροσκοπηση πιο μετα αν δεν θελω αμεσως και για μενα αυτη ειναι η πρωτη αντιμετωπιση γιατι εχω ηδη μια ενδομητριωση δτο ενεργητικο μου και πολυ πιθανον να ξαναεμφανιστηκε γιατι θεωρητικα δεν ειμαστε απο τα μη γονιμα ζευγαρια εχοντας ηδη παιδι.Δυστυχως αυτη η ασθενεια δεν φαινεται ουτε με υπερηχο ουτε με εξετασεις μονο με εγχειρηση οποτε και να εχεις δεν την αποφευγεις αφου μονο ετσι μπορεις να ξερεις.Δικιο εχεις δεν με εχει εξετασει αλλη φορα με υπερηχο τωρα μονο θα παω.Του ειπα για σαλπιγγογραφια και ειπε οτι δεν χρειαζεται αφου παλι θα φανει και με την΄λαπαροσκοπηση αφου θα δει καλυτερα ετσι ολο το συστημα...Αρα μαλλον μονοδρομος αν δεν γινει τιποτα αυτον τον μηνα που πολυ φοβαμαι πως δεν...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Kαλησπερα κιαπο μενα κοριτσια!!!

Astagaki μου λυπαμαι παρα πολυ για τον ερχομο της ηλιθιας. Ευχομαι η επομενη να ειναι η τελευταια κ τυχερη!!!

Λαγουδακι μου, εχω κιεγω κατι πονακια σημερα ελαφριας εως ανυπαισθητης εντασης αλλα φοβαμαι δυστυχως οτι μπορει να ειναι της περιοδου...:-( Σημερα ειναι η 21η μερα του κυκλου και συνηθως μου ερχεται 27η με 28η. Αρα αναμενω...τι αλλο να κανω εξαλλου??....

Αχ γιατι τα τραβαμε ολα αυτα???? Γιατι τοση δυσκολια για ενα τοσο ομορφο πραγμα???

cazolin μακάρι να μην είναι περιόδου τα πονάκια σου, τώρα αυτό το ΓΙΑΤΙ είναι πικραμένη ιστορία..........

Rlita μου γεια σου αγριο κοριτσι που πηρες για λιγο την θεση μου και μας μαλωνεις και καλα κανεις εδω που τα λεμε!!Και ογιατρος μου ειπε να χαλαρωσω αμα θελω και να κανουμε λαπαροσκοπηση πιο μετα αν δεν θελω αμεσως και για μενα αυτη ειναι η πρωτη αντιμετωπιση γιατι εχω ηδη μια ενδομητριωση δτο ενεργητικο μου και πολυ πιθανον να ξαναεμφανιστηκε γιατι θεωρητικα δεν ειμαστε απο τα μη γονιμα ζευγαρια εχοντας ηδη παιδι.Δυστυχως αυτη η ασθενεια δεν φαινεται ουτε με υπερηχο ουτε με εξετασεις μονο με εγχειρηση οποτε και να εχεις δεν την αποφευγεις αφου μονο ετσι μπορεις να ξερεις.Δικιο εχεις δεν με εχει εξετασει αλλη φορα με υπερηχο τωρα μονο θα παω.Του ειπα για σαλπιγγογραφια και ειπε οτι δεν χρειαζεται αφου παλι θα φανει και με την΄λαπαροσκοπηση αφου θα δει καλυτερα ετσι ολο το συστημα...Αρα μαλλον μονοδρομος αν δεν γινει τιποτα αυτον τον μηνα που πολυ φοβαμαι πως δεν...

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ καπνούς βγάζω τώρα...δηλαδή αυτός το έχει πάρει μονόδρομο την λαπαροσκόπηση....δηλαδή βρε ασταζάκι μου, αν και θα το ψάξω το θέμα γιατί είμαι άσχετη όπως προείπα....δηλαδή όλες εμείς οι γυναίκες για να δούμε αν, αννννν λέω έχουμε ενδομητρίωση πρέπει να προβούμε σε λαπαροσκόπηση?? Και αυτό θα το συμπεράνουμε λόγω υπογονημότητας???

Διαφημίσεις

λοιπόν στο φτερό τώρα να τι βρήκα....

Πώς γίνεται η διάγνωση

Η κλινική εξέταση μπορεί να προσφέρει απλώς ενδείξεις για την ύπαρξη ενδομητρίωσης.

• Η εξέταση του τραχήλου της μήτρας με κολποσκόπιο παρέχει τη δυνατότητα ανεύρεσης γαλαζωπών ή κοκκινωπών εστιών πάνω στον τράχηλο ή στην οπίσθια επιφάνεια του θόλου του κόλπου. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι απολύτως εφικτή η λήψη ιστού με οπτικό έλεγχο.
  • Η ψηλάφηση του κόλπου ενδέχεται να αναδείξει μία μήτρα σε οπίσθια κάμψη, δηλαδή στραμμένη προς τα πίσω και σε τυπική σταθερή θέση. Η κλινική εξέταση προκαλεί συνήθως ευαισθησία μόλις ψηλαφείται ο τράχηλος.
  • Η υστεροσαλπιγγογραφία (ακτινογραφία της μήτρας και των σαλπίγγων) που διενεργείται από ακτινολόγο στην αρχή του εμμηνορυσιακού κύκλου, μπορεί να αναδείξει προσβολή των σαλπίγγων ή μία μήτρα σε οπίσθια κάμψη (ιδιαίτερα στραμμένη προς τα πίσω προς το ορθό).
  • Το κοιλιακό υπερηχογράφημα (με γεμάτη ουροδόχο κύστη) και το διακολπικό υπερηχογράφημα (με άδεια ουροδόχο κύστη) επιτρέπουν την ανεύρεση κυστών στις ωοθήκες (μεγέθους άνω των 3 εκατοστών). Υπάρχει ενίοτε δυσκολία να διακριθεί από τις λειτουργικές κύστεις.

Η ενδομητρίωση μπορεί να διαγνωστεί μόνον με λαπαροσκόπηση μετά από ιστολογική εξέταση του ιστού (πραγματοποιείται σε χώρο χειρουργείου με χρήση γενικής αναισθησίας στα πλαίσια σύντομης, μονοήμερης ή διήμερης, εισαγωγής σε νοσοκομείο). Επιπλέον μπορεί να προσδιοριστεί ο βαθμός εξάπλωσης της ενδομητρίωσης και να αντιμετωπιστεί άμεσα χειρουργικά ή νόσος.

Μπορούν ενδεχομένως να γίνουν κα άλλες εξετάσεις όπως μαγνητική τομογραφία, διορθικό υπερηχογράφημα, προκειμένου να εντοπισθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι εστίες της ενδομητρίωσης.

λοιπόν στο φτερό τώρα να τι βρήκα....

Πώς γίνεται η διάγνωση

Η κλινική εξέταση μπορεί να προσφέρει απλώς ενδείξεις για την ύπαρξη ενδομητρίωσης.

• Η εξέταση του τραχήλου της μήτρας με κολποσκόπιο παρέχει τη δυνατότητα ανεύρεσης γαλαζωπών ή κοκκινωπών εστιών πάνω στον τράχηλο ή στην οπίσθια επιφάνεια του θόλου του κόλπου. Και στις δύο περιπτώσεις, είναι απολύτως εφικτή η λήψη ιστού με οπτικό έλεγχο.
  • Η ψηλάφηση του κόλπου ενδέχεται να αναδείξει μία μήτρα σε οπίσθια κάμψη, δηλαδή στραμμένη προς τα πίσω και σε τυπική σταθερή θέση. Η κλινική εξέταση προκαλεί συνήθως ευαισθησία μόλις ψηλαφείται ο τράχηλος.
  • Η υστεροσαλπιγγογραφία (ακτινογραφία της μήτρας και των σαλπίγγων) που διενεργείται από ακτινολόγο στην αρχή του εμμηνορυσιακού κύκλου, μπορεί να αναδείξει προσβολή των σαλπίγγων ή μία μήτρα σε οπίσθια κάμψη (ιδιαίτερα στραμμένη προς τα πίσω προς το ορθό).
  • Το κοιλιακό υπερηχογράφημα (με γεμάτη ουροδόχο κύστη) και το διακολπικό υπερηχογράφημα (με άδεια ουροδόχο κύστη) επιτρέπουν την ανεύρεση κυστών στις ωοθήκες (μεγέθους άνω των 3 εκατοστών). Υπάρχει ενίοτε δυσκολία να διακριθεί από τις λειτουργικές κύστεις.

Η ενδομητρίωση μπορεί να διαγνωστεί μόνον με λαπαροσκόπηση μετά από ιστολογική εξέταση του ιστού (πραγματοποιείται σε χώρο χειρουργείου με χρήση γενικής αναισθησίας στα πλαίσια σύντομης, μονοήμερης ή διήμερης, εισαγωγής σε νοσοκομείο). Επιπλέον μπορεί να προσδιοριστεί ο βαθμός εξάπλωσης της ενδομητρίωσης και να αντιμετωπιστεί άμεσα χειρουργικά ή νόσος.

Μπορούν ενδεχομένως να γίνουν κα άλλες εξετάσεις όπως μαγνητική τομογραφία, διορθικό υπερηχογράφημα, προκειμένου να εντοπισθούν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι εστίες της ενδομητρίωσης.

Aρα καλα στα ειπα οτι η ενδομητριωση μονο λαπαροσκοπηκα αφου ετσι διαγνωστηε σε μενα και την πρωτη φορα πηγα να βγαλω μια κυστη που αντι να μικραινει μεγαλωνε και μου την εβγαλε και μου βρηκε και την ενδομητριωση.Και τωρα που διαβασα και τα αλλα εχω και την μητρα μου με οπισθια καμψη αυτο το καταλαβαμε οταν εμεινα εγκυος και στις αρχες το ψαχναμε το σπορι με κολπικο υπερηχο γιατι με αυτον απο πανω δεν φαινοταν οταν ηταν στις αρχες γι'αυτο διαβασα καπου οτι η σκυλισια σταση(Θεε μου τι λεω!!) βολευει καλυτερα σ'αυτες τις περιπτωσεις.

mzujp2.png

χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ καπνούς βγάζω τώρα...δηλαδή αυτός το έχει πάρει μονόδρομο την λαπαροσκόπηση....δηλαδή βρε ασταζάκι μου, αν και θα το ψάξω το θέμα γιατί είμαι άσχετη όπως προείπα....δηλαδή όλες εμείς οι γυναίκες για να δούμε αν, αννννν λέω έχουμε ενδομητρίωση πρέπει να προβούμε σε λαπαροσκόπηση?? Και αυτό θα το συμπεράνουμε λόγω υπογονημότητας???

Σε καποιες γυναικες η υπογονημοτητα ναι μπορει να οφειλετε σε ενδομητριωση στο λεω γιατι τοτε το εψαξα τρελα.Τα εμφανη ας το πουμε μονο δειγματα ειναι εντονοι πονοι στην περιοδο που εγω τους ειχα αλλαδεν μπορουσαμε αλλιως να το διαπιστωσουμε.Τωρα η ενδομητριωση εμποδιζει το ωοριο να κολλησει στην μητρα γιατι κραταει υπολοιματα αιματος απο την περιοδο αν τα λεω καλα.Γι'αυτο οι ενεσεις σου κοβουν την περιοδο για να καθαρισει εντελως το περιβαλλον εκει και να γινει η συλληψη,

mzujp2.png

Εγω θα σου στειλω ολη την θετικη μου ενεργεια να πανε ολα καλα και να μην εχεις ενδομητριωση γλυκο μου astagaki.

Ειναι κριμα να χασεις ρε γμτ 9 μηνες ετσι!Αχ!Ολα για εμας τις γυναικες!Υπομονη!

Λαγουδακι εσυ πως πας?Η κοιλιτσα?Το κρυωμα?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

Εγω θα σου στειλω ολη την θετικη μου ενεργεια να πανε ολα καλα και να μην εχεις ενδομητριωση γλυκο μου astagaki.

Ειναι κριμα να χασεις ρε γμτ 9 μηνες ετσι!Αχ!Ολα για εμας τις γυναικες!Υπομονη!

Λαγουδακι εσυ πως πας?Η κοιλιτσα?Το κρυωμα?

Μακαρι βρε Λενακι μου τι να πω οντως ολα για μας ειναι οπως λεει και η παροιμια οταν οι ανθρωποι κανουν σχεδια ο Θεος γελαει...Ας περασει και αυτος ο μηνας θα κανουμε παλι τιςπροσπαθειες μας και ελπιζουμε.Προς το παρον δεν ειμαι αισιοδοξη αλλα σε λιγες μερες θα ειμαι καλυτερα ελπιζω...

mzujp2.png

Κανε αυτο που λεει ο γιατρος σου!Παρε ακομα ενα μηνα τα χαπια και αν δεν γινει παλι τιποτα(να γινει!!!!) μετα χαλαρωνεις κ αφηνεις λιγο καιρο να ηρεμησεις...και μετα ακολουθεις την συμβουλη του γιατρου σου!

Ειναι λογικο να μην εισαι αισιοδοξη,ουτε εγω θα ημουν..απλα συνεχισε για οσο εσυ θελεις και μετα κανε την λαπαροσκοπηση αν δεν πετυχεις τιποτα!

Αλλωστε δεν ειναι σιγουρο ενδομητριωση οτι εχεις κατι τετοιο παλι,μπορει να ειναι ολα απλα θεμα αγχους και χρονου!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Κανε αυτο που λεει ο γιατρος σου!Παρε ακομα ενα μηνα τα χαπια και αν δεν γινει παλι τιποτα(να γινει!!!!) μετα χαλαρωνεις κ αφηνεις λιγο καιρο να ηρεμησεις...και μετα ακολουθεις την συμβουλη του γιατρου σου!

Ειναι λογικο να μην εισαι αισιοδοξη,ουτε εγω θα ημουν..απλα συνεχισε για οσο εσυ θελεις και μετα κανε την λαπαροσκοπηση αν δεν πετυχεις τιποτα!

Αλλωστε δεν ειναι σιγουρο ενδομητριωση οτι εχεις κατι τετοιο παλι,μπορει να ειναι ολα απλα θεμα αγχους και χρονου!

Αντε πειτε τα δικα σας φτανει με μενα τι κανετε εσεις κοριτσαρες μου διαβασα κρυωματα πονακια κτλ ολα καλα τωρα παμε να δουμε αυγουλακια μεγαλα?Πειτε τα δικα σας να μην σκεφτομαι τα δικα μου για να περασει αυτος ο μηνας γιατι αλλιως χανομαστε...

mzujp2.png

Εγω astagaki μου ειμαι καλα μου περασε το κρυωμα μονο ενα λιγο μπουκωμα μου εμεινε.Επεισης αυριο θα παω για υπερυχο να δω τι εκαναν τα χαπια αυτον τον μηνα εκει κατω..παντως νιωθω οτι εχω και στις 2 πλευρες...

Αυτα απο εμενα!:-D

LFJcp3.png

dNjSp3.png

γεια σας κοριτσακια...ειμαι τοσο κουρασμενη...δουλεια, ψωνια, γιογκα, δουλειες στο σπιτι ουφ...

εχω λιγο ριγος, λιγα δεκατα και λιγα πονακια περιοδου..μυστηριος μηνας!

απο αυριο και για 3 μερουλες θα χαθω μιας και θα εχω φιλοξενουμενους οποτε δε θα μπορω να ειμαι on line για πολυ:)

η κοιλια μου απο τα utrogestan αρχισε λιγακι να πρηζεται:(

εσεις ολα καλα?

Διαφημίσεις

Καλα λαγουδακι μου μια χαρα...εγω παλι μεχρι την Κυριακη θα ειμαι πιο συχνα ον,ηρθα στον υπολογιστουλη μου...:D

Πινε κανενα φυσικο χυμο πορτοκαλι και κανενα χαμομηλακι γιατι σε τριγυρναει ιωσουλα-κρυωμα απ'ου=τι καταλαβαινω.Εκτως αν φταινε τα χαπια...:confused:

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Koριτσια μου, συγγνωμη που σας κουραζω και σας βομβαρδιζω με ερωτησεις και αποριες ολη την ωρα. Εχετε κιεσεις τα δικα σας αλλα δεν ξερω κιεγω που αλλου να απευθυνθω... Ουτε η ιδια μου η μητερα δεν μπορει να με καταλαβει.... Ξερετε η μαλλον προσπαθειστε να φανταστειτε να προσπαθειτε για παιδι να μη μπορειτε να πιασετε και συναμα να φευγει κιο αντρας σας για 6, 7 , 8 μηνες!!!!! Κοντευω να τρελαθω στην ιδεα οτι μπορει να περασω αιωνια ταλαιπωρια....

Τελος παντων, αυτο που ηθελα να σας ρωτησω μιας που εχετε παρει κιεσεις τα σερπαφαρ, σας προκαλεσαν πολλους πονους?? Εγω κοριτσια νομιζα πως θα εκραγω...συγκεκριμενα Πεμπτη βραδυ εκανα την ενεση και παρασκευη βραδυ που ηρθαμε σε επαφη νομιζα πως με εσφαζαν με μαχαιρια. Αφου κρατηθηκα για να τελειωσει ο αντρας μου παλι καλα!!! Σκεφτομουν οτι θα εμενα στον τοπο απο τον πονο αλλα απτην αλλη ειχαμε μονο αυτη τη στιγμη να εκμεταλλευτουμε γιατι μετα απο λιγες ωρες εφυγε...

Οι πονοι συνεχιστηκαν μεχρι και κυριακη βραδυ οπου ηρεμησα....

Πονουσατε κιεσεις ετσι κοριτσια η ειναι τιποτε αλλο??? Μηπως γνωριζετε αν οφειλοταν στην υπεριεγρση των αυγων η ωορρηξιας???

Σας ευχαριστω και παλι!!!!!!!

Ειστε ολες τοσο καλες και νιωθω τοσο ανακουφιση οταν ξερω πως υπαρχουν κιαλλες κοπελες που βιωνουν παρομοιες καταστασεις...

Γιατι δυστυχως οι φιλες μου γεννανε ολες με τη μια( καλα να ειναι βεβαια ολες τους) και δε σας κρυβω πως με πιανει μια στεναχωρια...μια ζηλεια...

cazolinaki οταν διαβασα αυτα που εγραφες ειναι οτι εζησα πριν μια εβδομαδα!!!

κι εσυ κι εγω παθαμε το συνδρομο υπερδιεγερσης ωοθηκων...κι εγω μετα την επαφη πεθανα απο τους πονους με αποτελεσμα να παω νοσοκομειο(το γραφω και παραπανω)

κατα την επαφη μας, εσπασε καποιο αυγο και το υγρο πηγε στην κοιλιτσα μας..ξεκουραση, πολλα νερα, πρωτεινες και αυγα αυτα συνηστουν σε τετοιες περιπτωσεις!

ευχομαι τουλαχιστον να εγινε η δουλεια μας και χαλαλι ο πονος μας βρε παιδι:)

cazolin μου το ξερω οτι μονο εμεις θα σε καταλαβουμε κι εγω ετσι νιωθω πολλες φορες.

Οσο για τους πονους εγω δεν πονουσα καλη μου τοσο πολυ οπως το περιγραφεις εσυ.

Εγω ενιωθα τσιμπηματα μιγο πριν την ενεση και μετα την ενεση ενιωθα παλι ετσι οταν σκαγανε τα ωοθυλακια και ενιωθα ενα βαρος στις ωοθηκες μου που εφυγε μολις εγινε η ωορηξια!!!Ποτε δεν πονενα τοσο πολυ.Τον γιατρο σου τον ρωτησες?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Αχ λαγουδακι μου τι καλη που εισαι!!!

Σ'ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου!!!!

Μακαρι να ειναι τυχερο και για τις δυο μας που περασαμε ακριβως τα ιδια αλλα και σε ολες τις κοπελες!!!

Μακαρι να ειμαι κιας ποναω στην κοιλιτσα και τους 9 μηνες!!

Εχεις καθολου πονακια???Ξερεις σαν αυτα της περιοδου???

Εμενα ξεκινησαν σημερα 20η μερα. Ευχομαι να ειναι για καλο...

Σ'ευχαριστω Λενακι μου για την απαντησουλα σου! Ναι τον ρωτησα και μου ειπε οτι ηταν αναμενομενο γιατι ειχαν μεγαλωσει παρα πολυ τα αυγα.

Αχ μακαρι να εγινε το θαυμα!!!! Μακαρι να μη χρειαστει να πρεπει να περιμενω για προσπαθειες παλι το σεπτεμβρη που θα ερθει.

Ειναι σκληρο....

Εσυ καλη μου εχεις και το θεματακι με τον αντρουλη που λειπει για καιρο.Αλλα να ξερεις οτι ο καλος Θεουλης ξερει ποτε θα σου το στειλει το μωρακι και ισως ερθει και εκει που δεν το περιμενεις!Και με μια επαφουλα εαν ειναι να γινει θα γινει!

Στο ευχομαι ολοψυχα γιατι ειναι κριμα να λειπει και ο αντρουλης σου φανταζομαι πως αισθανεσαι.

Κοριτσια πριν παρετε τα χαπακια κανατε ορμονικο ελεγχο?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Σ'ευχαριστω καλο μου για τα καλα λογακια σου.

Εγω οχι. Αλλα θα τις κανω τωρα αν αδιαθετησω(που το απευχομαι)

Εσυ κοριτσι μου;; τις εκανες;;

να σε ρωτησω κ κατι αλλο...προσπαθειτε καιρο;;

Εμεις προσπαθουμε απο τον Αυγουστο αλλα πιο εντατικα απο τον Νοεμβριο.

Επεισης εχω κανει και ορμονικο ελεγχο ναι.Πριν ξεκινησω τα χαπια.Ξερω οτι για να ξεκινησεις φαρμακα διεγερσης ωοθηκων πρεπει να εχει προηγηθει ορμονικος ελεγχος οπωσδηποτε και ο γιατρος αναλογως φτιαχνει και την δοση για την καθε περιπτωση.Γι'αυτο ρωτησα αμεσως αν κανατε γιατι ισως ηταν μεγαλη η δοση για το σωμα σας.

Νομιζω η ορμονη που κοιταει ειναι η Ε2-οιστραδιολη .

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Να'σαι καλα για τις πληροφοριες κοριτσι μου!!

Δεν εκανα αλλα ετσι κιαλλιως ο γιατρος ενα χαπακι μου εδωσε να παιρνω.

Οπως κ ναχει τωρα που σου γραφω ποναει πολυ η κοιλια μου και πρεπει να αρχισω να απογοητευομαι. Δεν ελπιζω τιποτα ειναι ακριβως ιδιοι πονοι με οοοοοοολες τις αλλες φορες.

Και παλι ευχαριστω!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...