Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Όχι δεν είναι προγεστερόνη, είναι οιστρογόνα ή οιστραδιόλη κάτι τέτοιο. Είναι και για το ενδομήτριο αλλά και για να φτιάξει και ο κύκλος.

Άσε και εγώ έχω ένα θέμα με τα φάρμακα, ούτε εμένα μου αρέσει να παίρνω! Ακριβώς όπως τα λες, για να πάρω έστω και panadol πρέπει να έχω πάρα πολύ δυνατό πονοκέφαλο, σε σημείο που να μην αντέχεται! Αφού ούτε όταν έχω περίοδο δεν παίρνω τίποτα, αλλά εντάξει δεν πονάω κιόλας πολύ.

Ενώ τώρα έχω γίνει σαν τους γέρους που κάθε λίγο πρέπει να πάρω και ένα χαπι!

Δεν πειράζει όμως, χαλάλι αν είναι να κάνουν τη δουλειά τους!

KkkCp2.png

YI8Mp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι ναι την έκανα και αυτήν..καλά είμαι σήμερα λίγο ανέβηκα:oops:!! astage όχι δεν κάνουν υγρά τα χάπια, εκτός και αν έχεις ωορρηξία και δεν το ξέρεις????? ή καμιά κολπίτιδα στάνταρ!!

μπα για κολπιτιδα δεν το κοβω πιο πολυ για ωορηξια μου φανηκε αλλα σκεφτηκα τοσο νωρις?Παντως εμεις τις "εκμεταλλευτηκαμε":wink::wink: τις μερες ουτως ή αλλως!!!!

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

rlitaki

τον αντρουλη μου τον στηριζω παρα πολυ, αλλωστε αμα με γνωρισεις θα καταλαβεις οτι ειμαι σωστο τρελοκομειο και πηγη αισιοδοξιας..

υπαρχει ομως και ενα κομματι του εαυτου μου που το μοιραζομαι εδω μαζι σας..!και με ποναει τοσο πολυ καταβαθος.

εγω ακομα δεν ξεκινησα τα κλομιφαιν,ουτε εχω κανω σπερματεγχυση, οποτε δε βρισκω λογο να μου καθυστερησει τοσο πολυ η περιοδος μου, μιας και πανω απο 4 μερες δεν ειχα ποτέ καθυστερηση.δεν εχω ουτε καν καφε, ουτε ροζ, τιποτα απολυτως!

προσπαθουμε 2μιση χρονια, αλλα τον πρωτο χρονο οχι εντατικα(καναμε απλα οποτε μας ερχοταν, οχι απαραιτητα στις γονιμες), εγω ειμαι 30 ο αντρουλης μου 34.

και δε με κουρασες καθολου γλυκουλα μου, ισα ισα χαιρομαι να ακουω.

Λοιπον μικρο μου τρελοκομειο!!!!Ελπιζω σημερα που αλλαξε ο μηνας να αλλαξε και η διαθεση σου λιγο!!!Σκεψου ερχεται η ανοιξη θα χαλαρωσουμε σαν ανθρωποι ολοι μας και ολα θα πανε καλα!!!Δεν γινεται αλλιως διαφορετικα θα το χασουμε το παιχνιδι λαγουδακι!!!!!Πιστεψε με εγω εχασα ενα μωρακι και αν δεν το επαιζα τρελη δεν θα εκανα τον γιο μου με τιποτα!Ολα μεσα στην ζωη ειναι εμεις πρεπει να αποφασισουμε πως θα την ζησουμε....Σιγουρα και ο αντρας2 σου θα στεναχωρεθηκε δωστου λιγο χρονο και οπως ειπε και το Ριτακι πηγαινε και σε εναν αλλο γιατρο ετσι για δοκιμη για να παρεις μια γνωμη απλα...ΑΝΤΕΕΕΕΕΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!

mzujp2.png

Όχι δεν είναι προγεστερόνη, είναι οιστρογόνα ή οιστραδιόλη κάτι τέτοιο. Είναι και για το ενδομήτριο αλλά και για να φτιάξει και ο κύκλος.

Άσε και εγώ έχω ένα θέμα με τα φάρμακα, ούτε εμένα μου αρέσει να παίρνω! Ακριβώς όπως τα λες, για να πάρω έστω και panadol πρέπει να έχω πάρα πολύ δυνατό πονοκέφαλο, σε σημείο που να μην αντέχεται! Αφού ούτε όταν έχω περίοδο δεν παίρνω τίποτα, αλλά εντάξει δεν πονάω κιόλας πολύ.

Ενώ τώρα έχω γίνει σαν τους γέρους που κάθε λίγο πρέπει να πάρω και ένα χαπι!

Δεν πειράζει όμως, χαλάλι αν είναι να κάνουν τη δουλειά τους!

H οιστραδιολη μου ηταν μια χαρα οταν εκανα ορμονικες οποτε δεν νομιζω οτι θα μου χρησιμευε εμενα προσωπικα!!!Αλλιως θα μου την εγραφε η γιατρος μου σιγουρα!!!

ΟΠως κ να εχει με την πρεγκνυλ η περιοδος ερχετε μετα απο 14-15 μερες επειδη γινετε η ωορηξια οποτε αρκει αυτο!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

μπα για κολπιτιδα δεν το κοβω πιο πολυ για ωορηξια μου φανηκε αλλα σκεφτηκα τοσο νωρις?Παντως εμεις τις "εκμεταλλευτηκαμε":wink::wink: τις μερες ουτως ή αλλως!!!!

χαχαχα πάντως από σεξ καλά πάμε όλες...........:shock::shock::shock:!!!!! καλά έκανες και το εκμεταλλεύτηκες...ποτέ δεν ξέρεις......πφφφφφ αύριο είναι η μέρα μου....8 φεύγω και επιστρέφω κατά τις 11...θέλω πολύ να περάσει η αυριανή μερααααααα!!!!

Διαφημίσεις

Γεια σου ρλιτακι μου!!!Τι να κανουμε...κανουμε σεξ για να ερθει το νινι αλλα και για να αναθερμαινουμε την ερωτικη μας ζωη!!!χαχαχαχα!!!!!

Αχ καταλαβαινω την αγωνια σου!!!Κανε υπομονουλα!!!Αυριο θα την κανεις και μετα θα περιμενεις να δεις αν επιασε το σπορακι !!!!

Να σε ρωτησω κατι !!!Ειναι φυσιολογικο που σταματησαν τα πονακια αριστερα και δεξια στις ωοθηκες ε?

Αυτο σημαινει οτι η ωορηξια εγινε ε?

Γιατι νιωθω οτι ξεφουσκωσα και καπως και το βαρος εφυγε που ενιωθα!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

κοριτσια μιλησα με το γιατρο, μου ειπε να περιμενω μια βδομαδα και αμα δε μου ερθει τοτε να παω απο κει για να με δει με υπερηχο.

επισης μου ειπε οταν αδιαθετησω να αρχισω τα κλομιφαιν, απο την 3η μερα..οπότε μπαινω για τα καλα στο κλαμπ σας:)

Γεια σου ρλιτακι μου!!!Τι να κανουμε...κανουμε σεξ για να ερθει το νινι αλλα και για να αναθερμαινουμε την ερωτικη μας ζωη!!!χαχαχαχα!!!!!

Αχ καταλαβαινω την αγωνια σου!!!Κανε υπομονουλα!!!Αυριο θα την κανεις και μετα θα περιμενεις να δεις αν επιασε το σπορακι !!!!

Να σε ρωτησω κατι !!!Ειναι φυσιολογικο που σταματησαν τα πονακια αριστερα και δεξια στις ωοθηκες ε?

Αυτο σημαινει οτι η ωορηξια εγινε ε?

Γιατι νιωθω οτι ξεφουσκωσα και καπως και το βαρος εφυγε που ενιωθα!!!

Η αγωνία μου όσο περνάει η ώρα μεγαλώνει...:-(:sad:......

Όσο για τα πονάκια που λες δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί...πονάκια έχουμε όταν τα ωοθηλάκια μεγαλώνουν...και δεύτερον υπάρχουν γυναίκες που καταλαβαίνουν την ωορηξία και άλλες όχι...κανονικά υπάρχουν πόνοι την ημέρα της ωορηξίας και καθώς μια παχύρευστη βλέννα!!!εγώ εδώ και κάποιες ώρες έχω αρχίσει να έχω κάποια υγρά και κάποιες ενοχλήσεις.......

κοριτσια μιλησα με το γιατρο, μου ειπε να περιμενω μια βδομαδα και αμα δε μου ερθει τοτε να παω απο κει για να με δει με υπερηχο.

επισης μου ειπε οταν αδιαθετησω να αρχισω τα κλομιφαιν, απο την 3η μερα..οπότε μπαινω για τα καλα στο κλαμπ σας:)

Άντε βρε λαγουδάκι καλή αρχή να έχεις....:-)

Καλως ηρθες λαγουδακι θα τα λεμε λοιπον για τον επομενο μηνα!!!

mzujp2.png

Διαφημίσεις

να ρωτησω κατι?

τα serpafar ειναι ιδια με τα clomiphen?

εννοω μηπως τα serpafar δεν εχουν τοσες παρενεργειες?

αντε να μου ρθει να τα ξεκινησω...ανυπομονω..αλλα ποτε θα ρθει η ατιμη

λαγουδακι μου ειναι ακριβως τα ιδια χαπια και κανουν την ιδια δουλεια απλα διαφερει το ονομα και η εταιρεια.

Μην αγχωνεσε για τις παρενεργειες μπορει να μην εχεις και καθολου!!!Αλλα κ να εχεις υποφερονται δεν ειναι τιποτα το τραγικο!!!

Σημερα μιλησα με μια κοπελα που εμεινε με την 2η φορα εγκυος απο μονη της χωρις χαπια κλπ και εχει προβλημα με τον θυρεοειδη με πολυκυστικες ωοθηκες και κυκλο ασ'τα να πανε!!!Μου ειπε οτι παντα επαιρνε χαπια για να της ερθει και στην καλυτερη της χωρις χαπια ειχε καθυστερηση 2 βδομαδες!!!:shock:

Τι να πεις...τετοια ακουω και παιρνω θαρρος !!!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

lenaki μου ευχαριστω παρα πολυ!

ανυπομονω να τα ξεκινησω:)

εχει κανει καποια κοπελα huner test πριν ξεκινησει τα χαπια?

Ειχα κανει huner test πριν μερικα χρονια την 1η φορα που πηρα clomiphene και ενω η βλεννα φαινοταν καλη, το σπερμα ηταν ακινητο εντελως. Πριν 1 μηνα ειχαμε πολυ καλο σπερμοδιαγραμμα!!! Στον 4ο κυκλο χαπιων (και χωρις την ενεση εκεινη τη φορα, ειχα παλι αγχωθει) εμεινα εγκυος!

Ευχομαι να ξεκινησεις lagoudaki συντομα και το αποτελεσμα να ειναι ενα υγιες μωρακι!

Ειχα κανει huner test πριν μερικα χρονια την 1η φορα που πηρα clomiphene και ενω η βλεννα φαινοταν καλη, το σπερμα ηταν ακινητο εντελως. Πριν 1 μηνα ειχαμε πολυ καλο σπερμοδιαγραμμα!!! Στον 4ο κυκλο χαπιων (και χωρις την ενεση εκεινη τη φορα, ειχα παλι αγχωθει) εμεινα εγκυος!

Ευχομαι να ξεκινησεις lagoudaki συντομα και το αποτελεσμα να ειναι ενα υγιες μωρακι!

βρε mpoutoumpou? είσαι έγκυος τελικά????????????:D:D:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

lagudaki εχω 2 κοριτσακια:ενα 4 και ενα 2 ετων! Ειμαι 39 χρονων και ουτε στο πρωτο ουτε στο δευτερο (κι απότι φαινεται ουτε και στο τριτο) εμεινα ευκολα εγκυος. Με εξετασεις, με clomiphene, cyclacur, Pregnyl. Στην αρχη ειχα και μια βιοχημικη που ξεκινησε με καφε υγρα και 41η μερα απεβαλλα με τρομερο πονο.

Προς το παρον δεν εχω αδιαθετησει κι ισως αυριο παρω κανενα τεστ(38η μερα) αν δεν μου ερθει εντωμεταξυ. Τα 40 μου χτυπανε την πορτα αλλα εγω δε θελω να ανοιξω!:D Θα θελαμε πολυ αλλο ενα μωρακι και ηδη προσπαθουμε κανενα χρονο.

Γεια σας ομορφουλες τι κανετε?

Εδω στην πολη μου σημερα ειδαμε ασπρη μερα!!!Χιονισε και το χαρηκαμε ασχετα που δεν το κρατησε!!!

Ρλιτακι μου τι κανεις ?

Την εκανες την σπερματεγχυνση???Αντε περασε κι αυτο...τωρα αναμενουμε αποτελεσματα και ελπιζω θετικα!!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

lagudaki εχω 2 κοριτσακια:ενα 4 και ενα 2 ετων! Ειμαι 39 χρονων και ουτε στο πρωτο ουτε στο δευτερο (κι απότι φαινεται ουτε και στο τριτο) εμεινα ευκολα εγκυος. Με εξετασεις, με clomiphene, cyclacur, Pregnyl. Στην αρχη ειχα και μια βιοχημικη που ξεκινησε με καφε υγρα και 41η μερα απεβαλλα με τρομερο πονο.

Προς το παρον δεν εχω αδιαθετησει κι ισως αυριο παρω κανενα τεστ(38η μερα) αν δεν μου ερθει εντωμεταξυ. Τα 40 μου χτυπανε την πορτα αλλα εγω δε θελω να ανοιξω!:D Θα θελαμε πολυ αλλο ενα μωρακι και ηδη προσπαθουμε κανενα χρονο.

Μεγάλη παρηγοριά να έχεις ήδη δύο παιδιά...σου εύχομαι ολόψυχα να σου έρθει και το τρίτο...!!!

Γεια σας ομορφουλες τι κανετε?

Εδω στην πολη μου σημερα ειδαμε ασπρη μερα!!!Χιονισε και το χαρηκαμε ασχετα που δεν το κρατησε!!!

Ρλιτακι μου τι κανεις ?

Την εκανες την σπερματεγχυνση???Αντε περασε κι αυτο...τωρα αναμενουμε αποτελεσματα και ελπιζω θετικα!!!!

γεια σου lenaki...σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κοπέλα μου...:D!! ναι ναι πάει και αυτή, εύχομαι να είναι η τελευταία...;)

κοριτσάκια κάτι εντελώς πληροφοριακά....στην πρώτη μου σπερματέγχυση, ενός συναδέλφου του άντρα μου η γυναίκα...(η οποία πρώτη εγκυμοσύνη άτυχη...2η με πολύ κόπο...αλλά απέκτησε ένα αγοράκι) 2 βδομάδες ακριβώς μετά απο εμένα έκανε και αυτή σπερματέγχυση...σήμερα λοιπόν πήρε τα αποτελέσματά της.ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!! για όλες εσάς και (εμένα φυσικά)!!!!!

γεια σου lenaki...σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον κοπέλα μου...:D!! ναι ναι πάει και αυτή, εύχομαι να είναι η τελευταία...;)

Rlita τελεια παει και αυτο τωρα χαλαρωνουμε και περιμενουμε ετσι χωρις αγχος!!!!!Παω γαι μαθημα τα λεμε σε λιγο απλα μπηκα λιγο στα κλεφτα για να μαθω τι εγινε!!!

mzujp2.png

κοριτσάκια κάτι εντελώς πληροφοριακά....στην πρώτη μου σπερματέγχυση, ενός συναδέλφου του άντρα μου η γυναίκα...(η οποία πρώτη εγκυμοσύνη άτυχη...2η με πολύ κόπο...αλλά απέκτησε ένα αγοράκι) 2 βδομάδες ακριβώς μετά απο εμένα έκανε και αυτή σπερματέγχυση...σήμερα λοιπόν πήρε τα αποτελέσματά της.ΘΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ!!! για όλες εσάς και (εμένα φυσικά)!!!!!

Αυτο ειναι ενα πολυ ελπιδοφορο μηνυμα!!!

Μπραβο της,να εχει μια καλη εγκυμοσυνη!!!Αυτο να σκεφτεσαι!!!Οτι μπορει και εσυ να εισαι τυχερη και αυτη να ειναι η τελευταια προσπαθεια για εσενα γλυκια μου!Με αισιοδοξια και υπομονη ολες μας θα τα καταφερουμε σιγουρα!!!!Αντε ενταξει και με λιγη τυχη!!!

Εχω παρεα την φιλεναδα μου εδω που ειναι 8 μηνων τωρα και ο μπεμπης της με εχει ταραξει στις κλωτσιες!!!!!!

Το γλυκουλη μου!!Το χτυπαω και μου απανταει!!!:D:D:D:D

Μου δινει πολυ κουραγιο αυτη η επαφη με το μωρο της και ξεχνιεμαι απο τα δικα μου!!!

Θα κρατησουμε κι εμεις τα δικα μας μωρακια κοριτσια!!!

Και θα τα ξεχασουμε ολα οσα περασαμε!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Τι κανετε βρε κοριτσια?Σας εχασα λογω δουλειας και τρεξιματος!!Χθες για μενα ηταν η τελευταια μερα χαπιων και τωρα περιμενουμε να φυγουμε για να χαλαρωσουμε!!!

Λαγουδακι ακομα να ερθει??????Οσο για τα χαπια που ρωτας τα ιδια ειναι αλλης εταιρειας.Για παρενεργειες μην φοβασαι τιποτα δεν επαθα εγω με τα clomiphene που ειμαι και φοβιτσιαρα!!Αλλα και καποια παρενεργεια να εχεις θα περασει γρηγορα μην αγχωνεσαι...

Λενακι ολα καλα συνεχιζουμε δυναμικα στον αγωνα ή τελειωσαν ιο προσπαθειες και τωρα στην αναμονη?

Mpoutoumpou να χαιρεσαι τις κορακλες σου και γρηγορα με εναν γιο ισως!?!

Ριτα που χαθηκες!!!!!!

Αυτα λοιπον απο μενα περιμενω νεα σαςςςςςςςςςςςςς:-P:-P

mzujp2.png

Ναι astage μου και γω στην αναμονη απο δω και περα!!!

Αντε να δουμε!!!Ηταν ο πρωτος πςτυχημενος μηνας που ολα πηγαν καλα χωρις ταλαιπωρια με παρενεργειες με καλα ωαρια ,την ενεσουλα για την ωορηξια και θα δειξει το αποταλεσμα!!!Στις 15-16 λογικα θα ξερω γιατι θεωρητικα τοτε πρεπει να αδιαθετησω!!!

Αντε με το καλο και εσυ..τωρα ηρθε η σειρα σου!!!

Εκμεταλευσου την ευκαιρια...χχιχιχιχ!!!

Τι κυκλο εχεις?Καταλαβαινεις/γνωριζεις ποτε κανειις ωορηξια?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...