Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!!!Νεα απο τον κοκκινο στρατο ΔΕΝ ΕΧΩ ακομα!Και λεω ακομα γιατι σημερα ειμαι στην 29η μερα και περιμενω γιατι ο κυκλος μου μαλλον χαλασε...την προηγουμενη φορα μου ηρθε στις 31 μερες οποτε εχω ακομα μελλον...Δεν το σκεφτομαι και πολυ αφου να φανταστειτε πηγα εβαψα και μαλλι (ανταυγειες βεβαια) και γενικα ασχολουμαι με αλλα πραγματα καινουργια επιπλα πηραμε στο σπιτι κανουμε τον κηπο μας με λουλουδια θα παω και στην αγορα αυριο χαλαρα πραγματα αυτην την φορα κοριτσια γιατι αλλο αγχος δεν αντεχω...

Καλα να περνατε οοοοοοολες σας σας σκεφτομαι και σας νοιαζομαι να το ξερετε....Φιλακια...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

astagako ευχομαι να μην ερθει η ακατανομαστη και να παρεις το καλυτερο πασχαλινο δωρακι!

να μας κρατας ενημερες γιατι αν και γιορτινες μερες, θα μπαινουμε για τα νεα σου!

το σαββατο θα κανω κι εγω ανταυγειες(αλλωστε δεν πειραζουν), θα παω αγορα κι ετσι θα ξεχαστω, εγω σε μια βδομαδα περιμενω και μεχει πιασει ενα ριγος και δεκατα, οχι οτι τρεφω ελπιδες μονο να μην αρρωστησω πασχαλιατικα.

φιλια σε ολα τα κοριτσακια!

ριτακι που εισαι χαμενο εσυ?

σ'ευχαριστω balennaki απο το στομα σου....αληθεια περνανε πολυυυυυυ αργα οι μερες.ειμαι στην εκτη μερα του κυκλου,καθε πρωι μετραω θερμοκρασια και περιμενω να δω τουλαχιστον 37 :(.θα παμε εκδρομη με την αδερφη μου και τους ανδρες μας να ξεχαστουμε λιγο...καλη ανασταση σε ολες και καλο πασχα.ευχομαι να περασετε ολες τελεια.θα τα πουμε συντομα....:P

Γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!!!Νεα απο τον κοκκινο στρατο ΔΕΝ ΕΧΩ ακομα!Και λεω ακομα γιατι σημερα ειμαι στην 29η μερα και περιμενω γιατι ο κυκλος μου μαλλον χαλασε...την προηγουμενη φορα μου ηρθε στις 31 μερες οποτε εχω ακομα μελλον...Δεν το σκεφτομαι και πολυ αφου να φανταστειτε πηγα εβαψα και μαλλι (ανταυγειες βεβαια) και γενικα ασχολουμαι με αλλα πραγματα καινουργια επιπλα πηραμε στο σπιτι κανουμε τον κηπο μας με λουλουδια θα παω και στην αγορα αυριο χαλαρα πραγματα αυτην την φορα κοριτσια γιατι αλλο αγχος δεν αντεχω...

Καλα να περνατε οοοοοοολες σας σας σκεφτομαι και σας νοιαζομαι να το ξερετε....Φιλακια...

Αstagουλα μου,μακάρι να μην κάνει την εμφάνισή της η χαζή για ποοολύυυυυ καιρόοοοο...!!!:-P:razz::-P:razz:

astagaki, μπράβοοο ευχάριστο που δεν ήρθε ακόμη η ακατανόμαστη.. Άντε μακάρι να μην έρθειιιιι :) Να μας ενημερώνεις, θα μπαίνουμε να μαθαίνουμε νεα σου..

maritsa84 προσπάθησε να μην αγχώνεσαι, όσο μπορείς δηλαδή.. Να περάσεε καλά στην εκδρομούλα, χαλαρώσετε και να το ευχαριστηθήτε!

Η ζωή είναι ωραία

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια...

Ολες φευγατες ε?Και καλα κανετε βεβαια!!!Εμενα δυστυχως μου ηρθε η ατιμη την Πεμπτη με καθυστερηση βεβαια αλλα ηρθε(οχι που δεν θα ερχοτανε....)αλλα ολα καλα ψυχολογικα ειμαι πολυ καλυτερα απο καθε αλλη φορα...Τωρα σκεφτομαι δεν θα εχω τα χαπια και ουτε προγραμματισμενες επαφες οποτε ειμαι πιο χαλαρη θα παει και ο αντρας μου για σπερματογραφημμα να δουμε τι παιζει και εκει και μετα χαλαρα...Αχ τι καλα χωρις χαπια γιατι αυτην την φορα τουμπανο εγινε η κοιλια

Αυτα κοριτσαρες μου....Καλο Πασχα να εχουμε ολες μας και να χαιρεστε ολους οσους γιορταζουν αυτες τις μερες...Φιλουρες!!!!

mzujp2.png

Γεια σας κοριτσακια...

Ολες φευγατες ε?Και καλα κανετε βεβαια!!!Εμενα δυστυχως μου ηρθε η ατιμη την Πεμπτη με καθυστερηση βεβαια αλλα ηρθε(οχι που δεν θα ερχοτανε....)αλλα ολα καλα ψυχολογικα ειμαι πολυ καλυτερα απο καθε αλλη φορα...Τωρα σκεφτομαι δεν θα εχω τα χαπια και ουτε προγραμματισμενες επαφες οποτε ειμαι πιο χαλαρη θα παει και ο αντρας μου για σπερματογραφημμα να δουμε τι παιζει και εκει και μετα χαλαρα...Αχ τι καλα χωρις χαπια γιατι αυτην την φορα τουμπανο εγινε η κοιλια

Αυτα κοριτσαρες μου....Καλο Πασχα να εχουμε ολες μας και να χαιρεστε ολους οσους γιορταζουν αυτες τις μερες...Φιλουρες!!!![/quote

Astagaki μου θα χαλαρώσεις τώρα κ ίσως να είναι κ για καλό:wink:που ξέρεις???

Κακώς βέβαια που ήρθε η σιχαμένη αλλά τι να γίνει???Εσύ μην αφήνεις το χρόνο ανεκμετάλλευτο φυσικά,θα κάνει κι ο αντρούλης σου τις εξετάσεις του κι όλα καλά θα πάνε....να δεις που τώρα που ξεαγχώθηκες μπορεί να κάτσει αμέσως το μπεμπέ:P:p

Καλό Πάσχα,Καλή Ανάσταση με υγεία κι ευτυχία για όλες σας!!!!φιλιά

καλημερα κοριτσια

χριστος ανεστη με υγεια πανω απο ολα σε ολους μας

astage μου σου ευχομαι να παρεις το καλυτερο δωρακι για φετος το Πασχα :)

και στις υπολοιπες ας ειναι και πρωτομαγιατικο δν πειραζει!!!!!

εγω περιμενω να αδιαθετησω ( μακαρι να μην ) 6 μαιου εχω πολλες μερες ακομα για να τρωγομαι!!!!

φιλακια πολλα σε ολες

qOUNp2.png.

καλησπέρα κοριτσάρες μου!

Χρόνια Πολλά σε όλες και Χριστός Ανέστη!

Astage μου δεν πειράζει την επόμενη φορά θα πάνε καλύτερα τα πράγματα.. Θα χαλαρώσεις κιόλας και θα δεις που θα γίνει το θαυματάκι κοριτσάκι μου.. Χαίρομαι που δεν σε πήρε από κάτω.. να δεις που όλα θα πάνε καλά.. με θετική σκέψη και θετική ενέργεια όοολα γίνονται :)

Εγώ Μ. Πέμπτη που πήγα στη γυναικολόγο είχα ένα δεξιά και δυο αριστερά.. Θεωρητικά από χθες έπρεπε να αρχίσουμε επαφές αλλά χθες με τόση κούραση δεν ήμασταν σε φάση.. οπότε δεν πιεστήκαμε.. Είπαμεεε να είμαστε όσο γίνεται χαλαροί και να μην κάνουμε πράγματα με το ζόρι.. Άσε που αργεί να γίνει ωορρηξία την περασμένη φορά έγινε 16 , 17 μέρα...

Φιλάκια πολλά σε όλες και ελπίζω να περνάτε καλά!

Η ζωή είναι ωραία

γεια σας κοριτσια.χρονια πολλα και χριστος ανεστη!ευχομαι του χρονου να κανουμε ανασταση ολες με τα νινακια μας.Astage μην στεναχωριεσαι για τη ακατανομαστη την επομενη φορα θα εισαι πιο τυχερη....:)εμεις περασαμε super με τον ανδρουλη μου,βεβαια επαφες δεν ειχαμε αλλα χαλαρωσαμε πολυ και ηρεμησαμε.αυριο επιστροφη σην καθημερινοτητα.την παρασκευη θα παω γυναικολογο να δουμε τα αυγουλακια μου...:P.θα τα πουμε συντομα.καλη συνεχεια σε ολες........

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια χριστος ανεστη και χρονια πολλα!

ευχομαι η ανασταση του χριστουλη να μας φερει πολλες φουσκωμενες κοιλιτσες:)

αυριο περιμενω την ακατανομαστη:(

Χρόνια Πολλά!

Εύχομαι αγάπη και ευτυχία σε όλες!

Lagudaki θέλω να σου πω κάτι για το στίκερ που χρησιμοποιείς. Ξέρω τί υποτίθεται ότι σημαίνει, όμως στην πραγματικότητα σημαίνει ότι "παντρεύτηκες μόνο για διάστημα 2 ετών ... " (αυτό το λέει κάποιος που έχει χωρίσει ήδη)

Το website το έχει έτσι, όμως δεν ακούγεται καθόλου ωραία, και κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι!!!!

Ελπίζω να μην το παρεξηγήσεις, για καλό το λέω!

nantine μου οχι δε σε παρεξηγω, αλλα ειλικρινα ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει:)

λαχταρώ ένα παιδάκι οσο τίποτα, σε τετοιες λεπτομερειες δε δινω σημασια!

δοξα τω θεω ειμαι πολυ ευτυχισμενη με τον αντρουλη μου, αγνοωντας μηνες, χρονια, μερες, και δινω βαση στην αγαπη και στην επικοινωνία και οχι στο τικερακι του φορουμ.

χρονια πολλα και παλι!

Κοριτσάκια μουου,γυρίσατε??Χριστός Ανέστη κ χρόνια πολλά σε όλες!!Αν γιόρταζε καμιά σας,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΑ!!!!Πως περάσατε??Εγώ δεν πήγα πουθενά,δούλευα κιόλας όλες τις μέρες....αφήστε τα,πτώμα είμαι.Εύχομαι του χρόνου τέτοια μέρα να μιλάμε για τα νινάκια μας ή να τα έχουμε στην κοιλίτσα όλες μας!!!!:D:D:DΦιλάκια πολλά

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρονια Πολλα και Χριστος Ανεστη!!! Ευχομαι υγεια και χαρα σε ολες σας και τους ανθρωπους π'αγαπατε!!! Και ακομα... πολλα πολλα παιδακια σε ολες εμας που το επιθυμουμε!!

Λαγουδακι μου καλο, αυριο λες οτι περιμενεις αλλα εγω για ακομα μια φορα θα σου ευχηθω να μην ερθει!!!!!!!!!!!!!!!!

Λενακι, Astagaki ειστε καλα???

Σας φιλω ολες!!

cazolin μου γλυκο μου κοριτσι σευχαριστω πολυ πολυ..ολο αυτο εχει καταντησει για μενα πολυ γραφικο πια..σταματαω τα χαπια να βρω την ηρεμια μου και να εχω επαφες οποτε εγω το θελησω οχι γιατι πρεπει!

θα σας κραταω ενημερες, φιλια πολλα

Γεια σας κοριτσαρες μου...

Χρονια Πολλα σε ολες σας και μακαρι να γινουν ολες οι ευχες μας πραγματικοτητα...Πως τα περασαμε??Φαγαμε ηπιαμε και γενικα χαλαρωσαμε???Εμας μας εφαγαν τα τραπεζια και οι δουλειες γιατι γιορταζαν και αντρας και γιος και γενικα ειχαμε πολυ κοσμο στο σπιτι αλλα καλα ηταν κατα τ'αλλα...Εγω ειμαι πιο χαλαρη απο ποτε τωρα που ξερω οτι δεν εχει χαπια και θα ειμαστε πιο χαλαροι...

Λαγουδακι μου χαλαρα ετσιξερουμε εμεις πλεον την διαδικασια,οτι ειναι να γινει θα γινει ναι κοριτσαρα μου?

Φιλια πολλα και στα αλλα κοριτσακια και περιμενω να ακουσω νεα σας...

mzujp2.png

Κοριτσαρες μου ηρθα και γω μετα απο τοσο καιρο!!!! Δεν ειμαι εγκυος αλλα ειμαι πιο ξεκουραστη με γεματες μπαταριες και θετικη ενεργεια στο σπιτι μου δεν εχω γυρισει ακομη αλλα για λιγες μερες εχω νετ οποτε θα μαθαινω νεα σας!!

6Eujp3.png svAfp3.png

Κοριτσαρες μου ηρθα και γω μετα απο τοσο καιρο!!!! Δεν ειμαι εγκυος αλλα ειμαι πιο ξεκουραστη με γεματες μπαταριες και θετικη ενεργεια στο σπιτι μου δεν εχω γυρισει ακομη αλλα για λιγες μερες εχω νετ οποτε θα μαθαινω νεα σας!!

Καλημεραααααααα,

Γεια σου βρε ποντικακι και καλως ηρθες και παλι.Οπως θα διαβασες καμια δεν ειχε κανενα καλο νεο αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε.ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Λαγουδακι μου τι κανεις?εχουμε κανα νεοτερο απο την αχρηστη?

Το Λενακι κανει ακομα διακοπες ε?

Rlitaki που εισαι χαμενο?

Εγω ξαναγυρισα σημερα στην δουλεια λογω εξετασεων των παιδιων και μπορω να πω πως μου ελειψε λιγο η δουλεια...Επισης ξαναρχισαμε με τον αντρα μου τις επαφες και τωρα που ειναι χωρις αγχος ειναι πολυ καλυτερα!!!Δεν εχω μπει καν στην λογικη να δω ποια μερα ειναι ουτε καν να σημειωσω στο κινητο ποτε μου ηρθε...Δεν θελω να ξερω τιποτα απλα γυρναω πλευρο και ριχνω κατι υπνους!!!!

Αυτα απο μενα κοριτσακια μου περιμενω νεα σας!!!

mzujp2.png

ποντικακι καλως μας ηρθες!

μας ελειψες βρε

astagaki το κοκκινο μετωπο πιστο στο ραντεβου του, σταματαω τα παντα προς το παρον, κουραστηκα, βαρεθηκα, η ψυχολογια μου ειναι πολυ ασχημη και φτου κι απτην αρχη.

ποντικακι καλως μας ηρθες!

μας ελειψες βρε

astagaki το κοκκινο μετωπο πιστο στο ραντεβου του, σταματαω τα παντα προς το παρον, κουραστηκα, βαρεθηκα, η ψυχολογια μου ειναι πολυ ασχημη και φτου κι απτην αρχη.

Οχι δες την αλλιως τωρα οχι φτου κι απ'την αρχη μην κανεις τιποτα ουτε ποτε ηρθε ουτε ποτε θα ερθει παλι μην μετρας τιποτα μην υπολογιζεις τιποτα γενικα μην σκεφτεσαι ΤΙΠΟΤΑ.Βγες ξανα ραντεβου με τον αντρα σου σαν να γνωριστηκατε χθες απολαυσε τον ερωτα χωρις να σκεφτεσαι τωρα βρηκαν αραγε τον δρομο τους...μην καθεσαι να κλαις την μοιρα σου.Ουτε να λες περασαν 2 χρονια κατι ρεπει να γινει.Τιποτα να μην γινει οπως τοτε που ημασταν 20 και ας μην ειμαστε πλεον...Και τι εγινε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο και δεν το κανουμε?Μαλλον μπορουμε να το ξεχασουμε προς το παρον.Γι'αυτο ενα format στον εγκεφαλο και τα ξεχναμε ολα αυτη ειναι η λυση προς το παρον και να δεις που αμα χαλαρωσεις ολα θα βρουν τον δρομο τους.Τελος οι επισκεψεις στους γιατρους,,,,

mzujp2.png

Γιατι βρε λαγουδακι μου τετοια διαθεση? Οτι κανουμε το κανουμε για ενα σκοπο οποτε παντα θα το βλεπουμε θετικα και πρεπει μονες μας να αποβαλουμε το αγχος μας να απολαμβανουμε τις επαφες και τπτ παραπανω!!!

Ευχαρσιτω πολυ για το καλωσορισμα!!! ;)

6Eujp3.png svAfp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...