Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λενακι μου ναι...

οι μεγαλες ψυχες συναντωνται!

οποτε ασταζακι ποιος τη χαρη σου, με τοσες ευχες!

Σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας και εγω με την σειρα μου σας ευχομαι τον αλλο μηνα να ειστε τριπλες ή και τετραπλες ακομα καλυτερα και να γεμισουμε μωρα εδω μεσα....

Το rlitaki μου αυτο το αγριο κοριτσι που ηταν αξια αντικαταστατρια μου στο μαλωμα οταν ειχα τις μαυρες μου που ειναι????

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Αstagaki μου πολυ σε καμαρωνω!!! Μπραβο σου!!! Ευχομαι να ειναι ο τυχερος!!!

Λαγουδακι μου, μου ελειψες... που εισαι να μου ανεβασεις λιγο τη ψυχολογια με τα ωραια εναθαρρυντικα λογακια σου????......

Δεν εχω σταματησει σημερα το κλαμα...κλαιω...καλιω...

Εχω που εχω μια ΣΚΑΤΑ κατασταση με την απουσια του αντρα μου, γιατι με ταλαιπωρει τοσο πολυ ο θεος κ διευκολυνει τουλαχιστον λιγακι το δρομο μου???? Αν τον ειχα εδω τουλαχιστον θα ειχα το ενα κ μοναδικο μελος της οικογενειας μας. Ουτε αυτον δεν εχω εδω, ουτε παιδακι θελει να μου στειλει ο Θεος!! Ας με δει λιγο κιεμενα!!! Ας μου δωσει ενα χερι βοηθειας στη δυσκολη κατασταση της αποστασης!!!

Δε μου ηρθε η περιοδος περιμενω στις 30. αλλα ειμαι τοσο σιγουρη οσο τιποτα!! Το ξερω καλα το σωμα μου και οτι εχω μεχρι στιγμης ειναι μοναχα οι κλασικες ενοχλησεις απο το μη γονιμοποιημενο(για πολλοστη φορα) ωαριο που θελει να πεσει!!!!!!

Δεν αντεχω κοριτσια μου!!! Μεχρι και χαπια πηρα και τιποτα!!!!!

Δεν μπορω να βλεπω παντου μωρα κιεγω να ειμαι σαν μια γατα μονη κιερημη....

Συγγνωμη που σας ζαλισα αλλα δεν ξερω που αλλου να ξεσπασω!!!!!

Λενακι μου γλυκο καλα εισαι εσυ??

Καλημερα απο το νυχτοπουλι της παρεας!!!

cazolin μου....αχ γιατι βρε πουλακι μου εισαι τοσο ευαισθητουλα και ξεσπας ετσι!!

Δεν πρεπει να κλαιμε ρε κοριτσια...και το λεω εγω που για να ηρεμησω απο οτιδηποτε πρεπει να κλαψω!!!Κι ομως ακομα δεν εχω χυσει ουτε δακρυ....

Βρε αγαπουλα μου και συ πως εισαι τοσο σιγουρη οτι δεν εχει γινει κατι...ολες μας ξερουμε τι γινετε στο σωμα μας αλλα εστω και δειλα,παντα ελπιζουμε...και γενικα μονο με την ελπιδα μπορουμε να συνεχισουμε!!!Σε ολα στην ζωη μας!!!

Μακαρι να μπορουσα να σας κανω ολες μαζι μια αγκαλιτσα παρηγοριας...

Εγω ειμαι καλα ευτυχως...ειμαι στην πολη μου και ολη μερα ειμαι εξω.Ψωνια και καφεδες με την νυφη μου και με φιλες..τουλαχιστον ξεφευγω λιγακι!!!Αυριο θα παω να δω αν μεγαλωσε καποιο απο τα αυγα μου ..

Φιλια πολλα και ευχομαι αυριο να ξυπνησετε ολες πιο αισιοδοξες και με καλη διαθεση...

LFJcp3.png

dNjSp3.png

καλημερα κοριτσακια!

καλη βδομαδα να χουμε ολες μας..!

βρε cazolinaki μην πεφτεις, κι εγω ξερω οτι δεν ειμαι εγκυουλι αλλα αυτο με πεισμωνει περισσοτερο και λεω για να μην ερθει κι αυτο το μηνα κατι παραπανω ξερει ο θεουλης, θα ρθει οταν ειναι η ωρα του, ολα γινονται για ενα σκοπο!

ολα θα πανε καλα, αρκει να πιστευουμε και να ελπιζουμε..αλλωστε ουτε αρρωστες ειμαστε, ουτε προβληματα υγειας εχουμε, οποτε ολα ταλλα διορθωνονται, ευχομαι να εσκασες ενα χαμογελακι!

λενακι μου σημερα εχουμε γιατρο?ευχομαι να εκανες πολλα και μεγαλα αυγουλακια:)

ριτακι που χαθηκες ρε κοριτσι εσυ?εριξες μαυρη πετρα?εισαι καλα?

ποντικακι κι εσυ διακοπαρεις ε?σου ηρθε περιοδος?

ασταζακι μου πως εισαι σημερα?τα χαπια τα συνεχιζεις κανονικα?

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!Αλλη μια εβδομαδα αρχιζει και βλεπω οτι καποια κοριτσακια εχουν στεναχωριες εεε cazolin??Τι εγινε κοπελαρα μου εσπασαν τα νευρα σου ε πουλακι μου?Κοιτα καλα κανεις και ξεσπας να μην τα κρατας μεσα σου αλλα απο τη στιγμη που δεν σου ηρθε ακομα μην χαλιεσαι απο τωρα...Κατσε να δουμε τι θα γινει και μετα ξεσπασε οσο θελεις εδω ειμαστε εμεις!!!Αντε σκασε ενα χαμογελο τωρα ναι????

Λαγουδακι ναι τα χαπια τα συνεχιζω κανονικα τι να κανω τελευταια προσπαθεια ειναι αυτη ας την κανουμε ολοκληρωμενη...

Λενακι καλα αποτελεσματα με τον γιατρο σου!!!!

Rlitaaaaaaaa εεεεε Rlitaaaaaa που εισαι?????Διακοπουλες ή εγινε τιποτα και χαθηκες????Μιλα μαςςςςς

Αυτα κοριτσακια μου τα λεμε πιο μεταααααα

mzujp2.png

Ax Χριστε μου!!!! Ποσο γλυκες υπαρξεις μπορει να ειστε!!!!!

Χθες απο το πολυ κλαμα νομιζα πως θα βγουν οι φλεβες απο το κεφαλι μου εξω!!! Ειναι που μου λειπει πολυ και ο αντρας μου και εχω 3 μερες να τον ακουσω!!!

Το πρωι ξυπνησα απο αφορητους πονους στην κοιλια και ενιωθα το αιμα να κατεβαινει και σκεφτηκα οτι οχι μονο ερχεται αλλα ερχεται κ πριν της ωρας της!!! Γιατι κανονικα περιμενω 30-31.

Και να σας πω την αληθεια αντε να ερθει να ηρεμησω!!! Να μη σκεφτομαι τιποτα!!

Λενακι αγαπη μου, τα λες πολυ σωστα...Και αυτο υπαρχει στη ζωη μου και ειδικα οτα καποιες ¨εξω απτο χορο¨ μου λενε απλα να μη το σκεφτεσαι τους λεω δε γινεται γιατι σαν ανθρωπος που ειμαι ελπιζω ... αρα και μια φορα μονο να τελειωνε μεσα ο αντρας μου παντα θα ηλπιζα...

Λαγουδακι μου εσυ εχεις ακομα λιγες παραπανω μερες αναμονης απο μενα κιευχομαι να μην ερθει ποτε!!!

Κοριτσακια μου αγαπημενα σας ευχαριστω που με αγκαλιασατε τοσο θερμα στην παρεα σας και που καθε μερα αφιερωνετε λιγο απο το χρονο σας για να μου γραψετε!!!

Το μονο που θελω τωρα ειναι να ερθει ο Οκτωβρης που θα ξαναρθει ο αντρας μου!!! Σε 7 μηνες δηλαδη... Παλια δεν με πειραζε τοσο...Τωρα που προσπαθουμε για παιδι και δεν μπορουμε το σκεφτομαι και απελπιζομαι!!! & μηνες!!!!

Σας φιλω γλυκα και να ξερετε πως παιρνω πολυ κουραγιο απο σας και ευχομαι τα καλυτερα σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Astagaki μου , Λαγουδακι μου, Λενακι μου γρηγορα μανουλες σας ευχομαι!!!

Καλημερα κοπελαρες...τι κανετε?Εγω γυρισα απο την γιατρο!Δοξα τον Θεο παμε μια χαρα...την Τεταρτη 'η Πεμπτη θα εχω ωορηξια...το ενδομητριο μου πολυ καλο...εκανα και το τεστ παπ μου να τελειωνω...αχχχ...μακαρι να πανε ολα καλα!!!Την Τεταρτη θα ξανα παω και ελπιζω να ειναι η τελευταια φορα για αυτον τον μηνα....

Εσεις τι κανετε γλυκουλες μου?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

λενακι πολυ ευχαριστα τα νεα σου:)

οποτε βουρ για επαφες κι αν σου κατσει?????(οπως λεει και η διαφημιση του οπαπ)

cazolinaki μου μη μου στεναχωριεσαι 7 μηνες ειναι οχι μια αιωνιοτητατα:)ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο αλλα υπομονη δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο και προς θεου τα κλαμματα δε βοηθανε πουθενα...απλα καθαριζεις τα ματια σου:)

βρε ριτα που εισαι κοριτσι μου?ανησυχουμε δωσε σημαδια ζωης...εσυ παντα εμπαινες!

astage να δεις που δε θα χρειαστει να κανεις λαπαροσκοπηση, γιατι αυτος ο μηνας θα ναι ο τυχερος σου!

Το rlitaki το πετυχα online εχθες το βραδυ αν δεν κανω λαθος και δεν ειδα καποια αλλη..αλλα δεν εμφανιστηκε στο τοπικ...

ναι ρε Ριτακι μου που εισαι ...μπες να μας πεις ενα γεια και φυγε παλι αν δεν θες να αναφερεσαι σε κατι που δεν θες....

Ναι λαγουδακι αυτη η βδομαδα θα ειναι η καλυτερη του μηνα!!!:lol:

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια υπάρχει περίπτωση τα κλομιφέν ή το φυλλικό οξύ να προκαλούν καθυστέρηση στον κύκλο περιόδου;;;Ήταν να μου'ρθει χτες και ακόμα τίποτα.Έκανα και ένα τεστ το μεσημέρι γιατί ο άντρας μου είναι μές τη τρελή χαρά και έχει αγωνία.Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη για να μη φάω τα μούτρα μου πάλι.

Κορίτσια υπάρχει περίπτωση τα κλομιφέν ή το φυλλικό οξύ να προκαλούν καθυστέρηση στον κύκλο περιόδου;;;Ήταν να μου'ρθει χτες και ακόμα τίποτα.Έκανα και ένα τεστ το μεσημέρι γιατί ο άντρας μου είναι μές τη τρελή χαρά και έχει αγωνία.Προσπαθώ να είμαι ψύχραιμη για να μη φάω τα μούτρα μου πάλι.

Καθυστερηση δεν νομιζω να προκαλουν τα χαπια που ανεφερες.

Το τεστ που εκανες τι εδειξε?

Ευχομαι να εισαι εγκυουλα...!:eek:

Τα clomiphene το μονο αρνητικο που εχουν ειναι οτι σε καποιες κοπελες επιρεαζετε το ενδομητριο και ειναι πιο λεπτο απ'οτι πρεπει.Δεν ξερω αν αυτο εχει ως αποτελεσμα να αργει να ωριμασει και συνεπως να καθυστερει και η περιοδος ..καλυτερα ρωτα τον γιατρο σου.Οσο για το φιλισιν δεν εχει καμια σχεση με ολα αυτα...δεν εχει καμια σχεση με τα κλομιφαιν που ειναι ορμονες....

Μακαρι να εισαι εγκυουλα και η καθυστερηση σου να ειναι για καλο...:wink:

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Γεια σου κοριτσακι καινουργιο!!!Εγω τον προηγουμενο μηνα (2ος με κλομιφαινη)απο σταθερο κυκλο 26 ημερων μου ηρθε στις 31!!!Ειχα τρελαθει κι εγω αλλα τελικα ηρθε.Οταν ρωτησα τον γιατρο μου ειπε οτι τα χαπια αλλαξαν τον κυκλο μου.Σου ευχομαι να μην ειναι το ιδιο και η δικη σου καθυστερηση να ειναι για καλο!!!!Αληθεια ποσο καιρο τα παιρνεις??

mzujp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου maripap και καλως ηρθες!!!

Δεν εχω ιδεα κ πραγματικα ειναι κ εμενα μια εννοια αυτη. Το σκεφτομουν οταν τα πηρα οτι το μονο που δεν εχω καμια ορεξη να μου συμβει ειναι να αλλαξει και ο κυκλος μου!! 20 χρονια ρολοι!! Ε, οχι να αρχισουν ανωμαλιες τωρα!! Ελπιζω ομως πως ολα θα πανε καλα και δε θα εχεις τιποτα. Η μαλλον για την ακριβεια....ευχομαι πολυ να εχεις κατι πολυ μικρουλι μεσα στην κοιλιτσα σου και να ειναι απο αυτο η καθυστερηση!!!

Λαγουδακι μου, Λενακι μου, Astagaki μου τι κανετε???

Εγω ειμαι καλυτερα. Μολις εφτιαξα τη ζυμη για πιτσα και την αφησα να ξεκουραστει. Θα ερθουν οι φιλες μου αποψε!!!

Η κοιλιτσα μου με πεθανε σημερα και μαλλον θα ερθει νωριτερα ισως αυριο. Αρχισε να με ποναει και το στηθος. Κλασικα....

Αλλα τουλαχιστον νιωθω καλυτερα. Αφηνω τα δακρυα για οταν τη δω!!! :wink:

Γεια σου cazolinaki καλα ειμαι εγω κουκλα μου....μια χαρα...οσο μπορω φυσικα...!!!!

Αντε ωραια γυναικοπαρεακι μια χαρα...!!Κι εγω στην φιλεναδα μου που πηγα νωριτερα ειχε φτιαξει πιτσουλα και φαγαμε....μιαμ...!!!

Εσυ εισαι καλυτερα διαβαζω ε??Μπραβο σου!!!Απο την στεναχωρια και την μιζερια δεν κερδιζουμε τιποτα...

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.Είναι ο τρίτος μήνας που παίρνω τα κλομιφέν και δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο με καθυστέρηση κύκλου.Μακάρι να είναι καλά τα νέα γιατί προσπαθούμε 2 χρόνια και τα'χω παίξει απ'το άγχος και τις απογοητεύσεις.Και λέγαμε να ξεκινήσουμε ενεσούλες για σπερματέγχυση αυτό το μήνα,μακάρι να μην χρειαστεί να τις πάρω.Θα σας ενημερώσω για το οτιδήποτε.Σας ευχαριστώ και πάλι και κουράγιο και δύναμη σε όλες μας που προσπαθούμε για νινί.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου...εδώ είμαι και εγώ. Σας διάβασα όλες, χαίρομαι που είστε καλά..εύχομαι αυτόν τον μήνα να έχουμε και κανά θετικό γεγονός..αν και πιστεύω που θα πάει...κάτι θα έχουμε!!!!!

Καλωσορίζω και την μαριπαπ..εύχομαι όλα καλά και να είναι ο τρίτος και τυχερός σου μήνας..

Αυτά εγώ δεν έχω κανένα νεότερο...περιμένω απο εσάς......

Κοριτσακια μου μη τρομαξετε με την ωρα!!! ( Λενακι σε περασα μαλλον σημερα ε??!!!)

Σηκωθηκα απο το κρεβατι γιατι με τραβαει πολυ η κοιλια μου.

Ηθελα να σας ρωτησω, υπαρχει περιπτωση να ποναω τοσο πολυ λογω των χαπιων??? Δηλ. επειδη αυτα προκαλουν περισσοτερα ωαρια αυτη τη φορα να εχω περισσοτερο πονο και λογικα και περισσοτερο αιμα??

Οποια ξερει ας μου πει να μου φυγει η ιδεα!!!

Εν τω μεταξυ( μιας που δε με παιρνει ο υπνος σκεφτομαι κιαλλα...)

Ακομα κιαν ειχα μεινει εγκυος δε θα επρεπε λογικα καποιο απο τα αυγουλακια να μην γονιμοποιηθηκε?? Τι θα γινει αυτο?? Δε θα επρεπε να το αποβαλει ο οργανισμος???

Καλα τωρα θα γελατε με τις βλακειες που ρωταω...

Ειναι που δε κλεινει το ματι μου και μου ερχονται ενα σωρο αποριες!!!:confused:;)

Σας ευχαριστω εκ των προτερων γιατι ξερω πως θα απαντησετε!! Γιατι αν και μπορει να μην γνωριζετε, παντα ανταποκρινεστε σαν ευγενικες ψυχουλες που ειστε!!!!

καλημερα κοριτσια!

καταρχην καλωσοριζω τα δυο νεα κοριτσια που μπηκαν στην παρεα μας τη maripap και την renvas!ευχομαι να γινεται κι εσεις φουσκοκοιλιτσες!

cazolinaki μου μαλλον σου εχω ευχαριστα νεα, θυμασαι που ειχες παθει το συνδρομο υπερδιεγερσης ωοθηκων και πονουσες πολυ???????(σιγουρα το θυμασαι τετοιοι πονοι δεν ξεχνιουνται ευκολα ε?)ε σε περιπτωση που εισαι εγκυουλι τα συμπτωματα αυτα παλι θα ερθουν στο προσκηνιο, μονο που αυτη τη φορα θα ναι απο συλληψη κι οχι απο ωορηξια!

μου το ειπε ο γιατρος αυτο:)

δηλαδη ακομη δε σου ηρθε η ακατανομαστη?αχ μακαρι να μην τη δεις για 9 μηνες!

ριτακι που χαθηκες κυρα μου και χαλασαμε τον κοσμο να ρωταμε που ειναι και που ειναι?

αυριο θα παω το πρωι για χοριακη(ξερω οτι ειναι νωρις) αλλα εχω οδοντιατρο και δε θελω να ρισκαρω κατι σε πιθανη εγκυμοσυνη!καλυτερα να μαι σιγουρη.

αυτα τα νεα κοριτσακια περιμενω δικα σας.

λενακι ποτε ξαναπας για υπερηχο?

βρε ποντικακι που εισαι χαμενο?κι εσυ περιμενεις μαζι με μενα, τι εχεις γινει εσυ?

Καλημέρα κοριτσάκια....σήμερα 29 ο μήνας. Σιγά σιγά θα έχουμε ανακοινώσεις έτσι??

Αντε να έχουμε και κανένα ωραίο γεγονός!!

Καζολίν αν θυμάμαι καλά είσαι στην αναμονή και εσύ έτσι δεν είναι? Μην ανυσηχείς για τους πόνους...και εγώ είχα αρκετούς...και μάλιστα και μες την νύχτα κανά δυο φορές με είχαν σηκώσει!!!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μου πως είναι?

καλωσόρισες ρενβας εύχομαι κοπέλα μου να σου πάνε όλα καλά..

καλημερα κοριτσια!

καταρχην καλωσοριζω τα δυο νεα κοριτσια που μπηκαν στην παρεα μας τη maripap και την renvas!ευχομαι να γινεται κι εσεις φουσκοκοιλιτσες!

cazolinaki μου μαλλον σου εχω ευχαριστα νεα, θυμασαι που ειχες παθει το συνδρομο υπερδιεγερσης ωοθηκων και πονουσες πολυ???????(σιγουρα το θυμασαι τετοιοι πονοι δεν ξεχνιουνται ευκολα ε?)ε σε περιπτωση που εισαι εγκυουλι τα συμπτωματα αυτα παλι θα ερθουν στο προσκηνιο, μονο που αυτη τη φορα θα ναι απο συλληψη κι οχι απο ωορηξια!

μου το ειπε ο γιατρος αυτο:)

δηλαδη ακομη δε σου ηρθε η ακατανομαστη?αχ μακαρι να μην τη δεις για 9 μηνες!

ριτακι που χαθηκες κυρα μου και χαλασαμε τον κοσμο να ρωταμε που ειναι και που ειναι?

αυριο θα παω το πρωι για χοριακη(ξερω οτι ειναι νωρις) αλλα εχω οδοντιατρο και δε θελω να ρισκαρω κατι σε πιθανη εγκυμοσυνη!καλυτερα να μαι σιγουρη.

αυτα τα νεα κοριτσακια περιμενω δικα σας.

λενακι ποτε ξαναπας για υπερηχο?

βρε ποντικακι που εισαι χαμενο?κι εσυ περιμενεις μαζι με μενα, τι εχεις γινει εσυ?

΄

:oops:εδώ είμαι καλέ...αχ αύριο είναι η μεγάλη μέρα????????:shock::shock::shock::shock:....αχ μακάρι λαγουδάκι μου......όσο για εμένα είμαι εκτός Θεσσαλονίκης...είμαι στην μαμά...:wink:...σας διαβάζω,δεν χάνω τίποτα..

αχ ωραια ριτακι μου:)

μανουλα και σπιτικη θαλπωρη, μαρεσει το συναισθημα...ναι αυριο θα παω, δεν περιμενω ως τις 4/4, μιας και την ενεσουλα την καναμε στις 15/3, και ο γιατρος μου ειχε πει σε 2 βδομαδες κανε χοριακη, οποτε παω ακριβως στην ημερομηνια που μου ειπε!ειλικρινα δε διατηρω καμμια αισιοδοξια αυτη τη φορα, γιατι το σωμα μου το ξερω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!

Παρολαυτα ξερω οτι υπαρχουν και εγκυμοσυνες τελειως ασυμπωματικες..οποτε:)

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...