Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

mpoutoympou...:?:τι έκανες εσύ???????????σου ήρθε????

Γεια σου rlitaκι. Δεν μου ηρθε ακομα αλλα εχω εκεινη τη χαρακτηριστικη ζαλουρα λιγο πριν αδιαθετησω. Ακομα δεν ποναω πολυ αρα μαλλον αυριο θα αδιαθετησω:(

Καλη καλη σου επιτυχια για την Τεταρτη ολα να ειναι θετικα:D

Γεια σου rlitaκι. Δεν μου ηρθε ακομα αλλα εχω εκεινη τη χαρακτηριστικη ζαλουρα λιγο πριν αδιαθετησω. Ακομα δεν ποναω πολυ αρα μαλλον αυριο θα αδιαθετησω:(

Καλη καλη σου επιτυχια για την Τεταρτη ολα να ειναι θετικα:D

χμ εύχομαι να μη σου έρθει..αλλά και εσύ αρκετές μέρες δεν έχεις καθυστέρηση??? τα συμπτώματα μη τα δίνεις και πολύ σημασία!!!

Ωωω rlitaki μου σημερα κανεις και την ενεσουλα εσυ το βραδυ αντε ωραια!!!!Σπερματεγχυνση λεω να κανω κι εγω ...θα αφησω κανα δυο κυκλους να περασουν κι αν δεν εχω αποτελεσματα θα το συζητησω με την γιατρο μου....

Καλη επιτυχια καλη μου!!!

Εγω απο τις 8 σημερα το απογευμα και μετα θα κανω ωορηξια....νιωθω την καθε ωοθηκη μου να κουβαλαει 20 κιλα η καθεμια και κατι σουβλιες στιγμιαιες που κ που αλλα ειναι ολα υποφερτα δεν εχω καποιο προβλημα!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

:shock::shock::shock::shock:Κορίτσιαααααα σήμερα κατά τις 9 με 9:15 πάω για την pregnyl και τετάρτη 9:45 με 10 το πρωί θα κάνω την σπερματέγχυση...............!!!!!!!!!!!!;)

Μπραβο τελεια!!!!!Την Τεταρτη λοιπον θα επικεντρωθω σε σενα λοιπον με την θετικη μου σκεψη!!!!!!Σημερα ειμαι απασχολημενη με το λαγουδακι...ΟΜΜΜΜΜ:wink:

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Διαφημίσεις

Ωωω rlitaki μου σημερα κανεις και την ενεσουλα εσυ το βραδυ αντε ωραια!!!!Σπερματεγχυνση λεω να κανω κι εγω ...θα αφησω κανα δυο κυκλους να περασουν κι αν δεν εχω αποτελεσματα θα το συζητησω με την γιατρο μου....

Καλη επιτυχια καλη μου!!!

Εγω απο τις 8 σημερα το απογευμα και μετα θα κανω ωορηξια....νιωθω την καθε ωοθηκη μου να κουβαλαει 20 κιλα η καθεμια και κατι σουβλιες στιγμιαιες που κ που αλλα ειναι ολα υποφερτα δεν εχω καποιο προβλημα!!!

Eυχαριστώ πολύ κοπέλα μου..και εγώ σήμερα νιώθω αρκετό βάρος χαμηλά στην κοιλιά και αρκετά πονάκια:(....είναι και αρκετά τα αυγουλάκια βλέπεις....:shock:....καλή διασκέδαση σήμερααααα..........:!::!::!:

Μπραβο τελεια!!!!!Την Τεταρτη λοιπον θα επικεντρωθω σε σενα λοιπον με την θετικη μου σκεψη!!!!!!Σημερα ειμαι απασχολημενη με το λαγουδακι...ΟΜΜΜΜΜ:wink:

χαχαχαχαχαχ ναι ναι έχεις δίκιο άλλη έχει προτεραιότητα σήμερα..το ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΙΙΙ!!! εσύ όλα καλά??????

Και σημερα κι αυριο και μεθαυριο...:lol:

Θα κανουμε οτι μπορουμε!!!χιχιχ!!!

Αντε την Τεταρτη κανεις και την σπερματεγχυνση με το καλο γλυκια μου!!!Εχεις ξανα κανει 'η ειναι η πρωτη σου?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

κοριτσια δεν περνανε οι ωρες...

ειναι ακομη 2.30 και τα αποτελεσματα θα βγουν 5...:(

ειλικρινα πιο αργα δεν εχει ξαναπερασει ο χρονος.!

διαβασα και για καποιες κοπελες που ειχαν 3 βδομαδες καθυστερησης και λεω βρε τζαμπα χαιρομαι?

ειλικρινα παω να σκεφτω θετικα μετα πεφτω και το αντιθετο..

ατιμη αναμονη..

κοριτσια σας ευχαριστω, για ολη τη θετικη ενεργεια, για το ενδιαφερον, για τις συμβουλες για ολα κοριτσια, αισθανομαι οτι δεν ειμαι μονη σε ολο αυτο!!!

θα ξαναμπω μετα τις 5 για να σας πω τα νεα ειτε αρνητικα-ειτε θετικα!

χαχαχαχαχαχ ναι ναι έχεις δίκιο άλλη έχει προτεραιότητα σήμερα..το ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΙΙΙ!!! εσύ όλα καλά??????

Ολα καλα εχει αλλαξει τελειως η ψυχολογια μου αυτον τον μηνα αλλες λενε οτι τα χαπια τις κανουν να αισθανονται ασχημα εμενα το αντιθετο!!!Αναποδος ανθρωπος παιδι μου σε ολα του!!!

mzujp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγω με τα χαπια δεν εχω καθολου καλη ψυχολογια δεν εχω διαθεση για τιποτα!!!!!!

Ξανα παιρνω τα πανω μου οταν παω για υπερηχο και βλεπω τα αυγουλακια μου ομως...

Ιδιως αυτη την φορα το καταχαρηκα!!!

Αντε astage μακαρι να συνεχιστει η καλη διαθεση και μεχρι την επομενη περιοδο!!!

Που ευχομαι να μην εναι περιοδος αλλα καθυστερηση απο εγκυμοσυνη!!!!:D

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Κι εγω με τα χαπια δεν εχω καθολου καλη ψυχολογια δεν εχω διαθεση για τιποτα!!!!!!

Ξανα παιρνω τα πανω μου οταν παω για υπερηχο και βλεπω τα αυγουλακια μου ομως...

Αντε astage μακαρι να συνεχιστει η καλη διαθεση και μεχρι την επομενη περιοδο!!!

Απλα τα ειδα αλλιως τα πραγματα και ειπα οτι ειναι να γινει θα γινει εμεις να ειμαστε καλα(Γι'αυτον τον μηνα μιλαω γιατι τους προηγουμενους επεγτα στα πατωματα)Αλλα τωρα ανοιγει ο καιρος ,ασχετα με το ψοφοκρυο εδω στην Θεσσαλονικη,θα αρχισουμε τις βολτες παλι και ολα καλα!!Παιζει ρολο και το ταξιδι που εκλεισα για να παμε μαλλον.Εγω τωρα μετραω μερες μεχρι το Σαββατο που φευγουμε μετα θα αρχισω να μετραω αλλες μερες!!!:-P

mzujp2.png

δυστυχως κοριτσακια αποτελεσμα χοριακης 0,1 δηλαδη τιποτα...

η περιοδος ομως αφαντη, θα παρω τηλεφωνο το γιατρο να δουμε τι συμβαινει

και παλι ευχαριστω.

εμεις να μαστε καλα κι ολα θα γινουν

ειπαμε ΕΠΙΜΟΝΗ-ΥΠΟΜΟΝΗ-ΠΙΣΤΗ:)

Λαγουδακι μου δεν πειραζει καλη μου!!!

Τον επομενο μηνα τωρα!!!Θα ηρεμησεις τωρα και θα σου ερθει η ακατανομαστη!!!!

Το κεφαλι ψηλα και ξεκινα καινουργια ονειρα!!!Σε νοιωθω παντως...

Η κοπελα με τις 3 εβδομαδες περιπου καθυστερηση που μαλλον διαβασες ημουν εγω!!!!Τον προηγουμενο μηνα ηταν οταν δεν πηρα τα κλομιφεν μου και το αφησα ετσι..ωσπου περασε πολυ ο καιρος και αρχισα να ελπιζω δειλα-δειλα ..!!!

Αλλα δεν ημουν εγκυος φυσικα(το ενιωθα οτι θα ερχοταν η χαζη),πηγα στην γιατρο μου ...

και την επομενη μερα αδιαθετησα!!!!

Μην ανησυχεις καθολου!!!

Θα ερθει η χαζη....και μετα ξεκιναει καινουργιος κυκλος προσπαθειας που ισως ειναι πιο τυχερος για σενα και για ολες μας!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

και παλι ευχαριστω.

Δεν πειραζει βρε λαγουδακι μου μην μου στεναχωριεσαι!!!!Ολα θα γινουν πηγαινε και στον γιατρο να εισαι σιγουρη τι τρεχει.ΟΛΑ ΚΑΛΑ θα πανε τ'ακους????????

mzujp2.png

Διαφημίσεις

και παλι ευχαριστω.

πφφφφφ κρίμα βρε λαγουδάκι...!!! οκ ξέρω ότι έχεις στεναχωρεθεί αλλά κοπέλα μου μη πέφτεις έχει ο Θεός..εσύ και ο αντρούλης σου να είστε καλά και ΌΛΑ θα έρθουν...μαζεύεις κομμάτια και συνεχίζεις...όλα θα πάνε καλά!!!!

κοριτσια να ρωτησω κατι σημερα ειναι η 4η μερα που παιρνω τα χαπια και ξαφνικα εχω τοσα υγρα που ποτε στην ζωη μου δεν ειχα.Απο τα χαπια λετε να ειναι?Μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως.

Ριτα τι εγινε την κανμε την ενεσουλα μας??

Λαγουδακι μην πτοεισαι!!!!Εισαι μεσα στην "λιστα μας" και οπως ειπαμε εμεις εδω ειμαστε γουρλιδικες ετσι????:wink:

mzujp2.png

astage μου δεν πιστευω οτι εχουν να κανουν με τα χαπια τα υγρα!!!

Ποια μερα του κυκλου τα ξεκινας?Εγω τα ξεκιναω δευτερη και τελειωνουν παντα μαζι με την περιοδο μου!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Ολα καλα εχει αλλαξει τελειως η ψυχολογια μου αυτον τον μηνα αλλες λενε οτι τα χαπια τις κανουν να αισθανονται ασχημα εμενα το αντιθετο!!!Αναποδος ανθρωπος παιδι μου σε ολα του!!!

Aνάποδηηηηηηηηηηηηηηηη τελείως..χαχαχαχαχ

κοριτσια να ρωτησω κατι σημερα ειναι η 4η μερα που παιρνω τα χαπια και ξαφνικα εχω τοσα υγρα που ποτε στην ζωη μου δεν ειχα.Απο τα χαπια λετε να ειναι?Μου εκανε τρομερη εντυπωση παντως.

Ριτα τι εγινε την κανμε την ενεσουλα μας??

Λαγουδακι μην πτοεισαι!!!!Εισαι μεσα στην "λιστα μας" και οπως ειπαμε εμεις εδω ειμαστε γουρλιδικες ετσι????:wink:

ναι ναι την έκανα και αυτήν..καλά είμαι σήμερα λίγο ανέβηκα:oops:!! astage όχι δεν κάνουν υγρά τα χάπια, εκτός και αν έχεις ωορρηξία και δεν το ξέρεις????? ή καμιά κολπίτιδα στάνταρ!!

εσύ σαν και μένα με τα χάπια....πέφτω σε κατάθλιψη και εγώ όταν τα παίρνω και τα νεύρα μου βαράνε καμπανάκια...καλά πιο πολύ με πείραξε βέβαια η προγεστερόνη που έπαιρνα μετά την σπερματέγχυση..εκεί δεν την πάλευα!!!!

Και σημερα κι αυριο και μεθαυριο...:lol:

Θα κανουμε οτι μπορουμε!!!χιχιχ!!!

Αντε την Τεταρτη κανεις και την σπερματεγχυνση με το καλο γλυκια μου!!!Εχεις ξανα κανει 'η ειναι η πρωτη σου?

άντε άντε γλέντα τώρα που μπορείς..χαχαχαχαχ

όχι είναι η δεύτερή μου...έκανα και αρχές του μήνα....:(

Καλη επιτυχια τωρα καλη μου αντε να σκασουν τα αυγουλακια και να προχωρησεις στην σπερματεχυνση.

Να ρωτησω...σε ποσες ωρες απο την ενεσουλα γινετε η ωορηξια?

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Οντως τα χαπακια αυτα ειναι πολυ κακα!!!

Χαλια διαθεση και νευρα!!!!Πολλα νευρα!!!!Εγω ειχα και αυπνιες αλλα στον κυκλο αυτο αλλαξα τις ωρες και την παλεψα!!!!

Ναι ξεκιναω και εγω επαφουλες κ μακαρι να πανε ολα καλα!!!!:-D

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Καλη επιτυχια τωρα καλη μου αντε να σκασουν τα αυγουλακια και να προχωρησεις στην σπερματεχυνση.

Να ρωτησω...σε ποσες ωρες απο την ενεσουλα γινετε η ωορηξια?

σε ευχαριστώ...μέσα σε 36 ώρες συνήθως ανάλογα τα μεγέθη των ωοθηλακίων κατάλαβες?? πχ εγώ έχω ένα τώρα 20,09χιλ το οποίο δεν θα το προλάβω για την τετάρτη, θα σκάσει σήμερα με αύριο το πρωί!!! Κάνουμε την ένεση όταν τα ωοθηλάκια είναι περίπου 19,κάτι με 20...και μετά απο 36 ώρες ακριβώς κάνουμε την σπερματέγχυση!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...