Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσαρεεεεεεεες!!!!Τι κανετε?Κατι για πεσμενες ψυχολογιες ακουσα και δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ.Ελα κοριτσια!!τι ειναι αυτα ας πανε να γεννησουν οσες θελουν θα παμε και εμεις τι εγινε?

Lenaki κι εγω εχω πιασει τον εαυτο μου πολλες φορες να μιλαω για το παιδακι μου χωρις να το καταλαβω.ειναι φυσικο ισως οι φιλες σου να να μην το καταλαβαιναν εκεινη την ωρα και να σου πω καλυτερα που δεν εδειξες τιποτα και το επαιξες ανετη σιγουρα δεν θα ηθελες να σε κοιτανε με εκεινο το βλεμμα "α την καημενη" εγω το σιχαινομαι αυτο το βλεμμα μου αναβουν τα λαμπακια!!:twisted::twisted::twisted:

Rlita ολα καλα?ειμαστε ετοιμες για την ενεσουλα μας??

lagudaki μας τι κανεις?πηρες αμπαριζα ολα τα μικροβιολογικα???χαχαχα ελα ολα καλα να δεις την Δευτερα!!!

mpoutoupou χαλαρα μην στεναχωριεσαι!!!!

Θα περιμενω νεα σας...φιλια Ξυπνησα με πολλα κεφια σημερα κι ας εχω δουλεια σε λιγο!!!!!

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια σαββατο και η περιοδος μου αφαντη...

ουτε καφε, ουτε ιδιαιτερα πονακια...αλλα ουτε και κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης.

ξανα δεν ειχα τοση καθυστερηση, εμενα παντα μου ερχοταν 17 του μηνα, εκτος τον Ιανουαριο που μου ηρθε 21.

σκεφτομαι οτι και αλλες φορες που μου ημουν αγχωμενη η περιοδος δε με ξεχνουσε,τι να επαθα, να μου ρθε ξαφνικα ορμονικο προβλημα, να επηρεασε τον κυκλο μου η σαλπιγγογραφια, να ειμαι εγκυουλα?ουφ...υπομονη μεχρι τη δευτερα!

Κατι καλο μου μυριζει εδω περα!!!!!:P:p:p

mzujp2.png

καλημερα astagaki!

μακαρι να εισαι παντα με τετοια ανεβασμενη διαθεση!!!

εμεις φαγαμε ενα πολυ ωραιο πρωινο με τον αντρουλη μου κ τωρα χαζευω στο φορουμ!

ηθικον ακμαιοτατον!

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας και βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση με τις περισσότερες από εσάς.

Καταρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν τα ευχάριστα νέα, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Εμένα η ιστορία μου σε γενικές γραμμές είναι η εξής: Προσπαθούμε ένα χρόνο και κάτι για παιδί, εν τω μεταξύ εγω εδώ και 2-3 χρόνια έχω μικροπολυκυστικές ωοθήκες με αποτέλεσμα ο κύκλος μου να είναι αρκετά μεγάλος(από 40 έως 60 μέρες) και καθόλου σταθερός, έτσι πήγα στον γιατρό μου ο οποίος μου έδωσε να πάρω ovamit(είναι τα αντίστοιχα χαπάκια κιτρικής κλομιφαίνης, απλά στην Κύπρο ονομάζονται έτσι) και cyclacour και να πηγαίνω να κοιτάζει την πρόοδο των ωαρίων. Είμαι ήδη στον τρίτο μήνα με τα χάπια, τελευταία περίοδος 15/2, σήμερα 12η μέρα πήγα στον γιατρό να δει τα ωάρια, είχα μόνο ένα στην αριστερή ωοθήκη(τους 2 προηγούμενους μήνες είχα πάλι μόνο ένα ωάριο αλλά και τους 2 μήνες στην δεξιά ωοθήκη) αλλά μου είπε ότι είναι ακόμα μικρό και θα ξαναπάω να το δει την Τετάρτη.

Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανα και σαλπιγγογραφία και ήταν μια χαρά και οι σαλπιγγες απόλυτα διαβατές και η κοιλότητα της μήτρας φυσιολογική, και τον προηγούμενο μήνα είχε κάνει και ο αντρας μου εξέταση σπέρματος όπου και εκείνη ήταν πολύ καλή.

Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι ότι ενώ παίρνω κλομιφαίνη, κάνω μόνο ένα ωάριο κάθε μήνα ενώ από ότι διαβάζω οι περισσότερες κάνουν 3-4. Γιατί να συμβαίνει άραγε αυτο?

Τέλοσπαντων αυτά είναι πάνω κάτω τα δικά μου, συγνώμη για το μεγάλο ποστ!

KkkCp2.png

YI8Mp2.png

Κορίτσια καλημέρα και από εμένα! Είμαι καινούρια στην παρέα σας και βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια φάση με τις περισσότερες από εσάς.

Καταρχήν να ευχηθώ καλή επιτυχία στα κορίτσια που περιμένουν τα ευχάριστα νέα, εύχομαι όλα να πάνε καλά! Εμένα η ιστορία μου σε γενικές γραμμές είναι η εξής: Προσπαθούμε ένα χρόνο και κάτι για παιδί, εν τω μεταξύ εγω εδώ και 2-3 χρόνια έχω μικροπολυκυστικές ωοθήκες με αποτέλεσμα ο κύκλος μου να είναι αρκετά μεγάλος(από 40 έως 60 μέρες) και καθόλου σταθερός, έτσι πήγα στον γιατρό μου ο οποίος μου έδωσε να πάρω ovamit(είναι τα αντίστοιχα χαπάκια κιτρικής κλομιφαίνης, απλά στην Κύπρο ονομάζονται έτσι) και cyclacour και να πηγαίνω να κοιτάζει την πρόοδο των ωαρίων. Είμαι ήδη στον τρίτο μήνα με τα χάπια, τελευταία περίοδος 15/2, σήμερα 12η μέρα πήγα στον γιατρό να δει τα ωάρια, είχα μόνο ένα στην αριστερή ωοθήκη(τους 2 προηγούμενους μήνες είχα πάλι μόνο ένα ωάριο αλλά και τους 2 μήνες στην δεξιά ωοθήκη) αλλά μου είπε ότι είναι ακόμα μικρό και θα ξαναπάω να το δει την Τετάρτη.

Την Τετάρτη που μας πέρασε έκανα και σαλπιγγογραφία και ήταν μια χαρά και οι σαλπιγγες απόλυτα διαβατές και η κοιλότητα της μήτρας φυσιολογική, και τον προηγούμενο μήνα είχε κάνει και ο αντρας μου εξέταση σπέρματος όπου και εκείνη ήταν πολύ καλή.

Αυτό που με ανησυχεί λίγο είναι ότι ενώ παίρνω κλομιφαίνη, κάνω μόνο ένα ωάριο κάθε μήνα ενώ από ότι διαβάζω οι περισσότερες κάνουν 3-4. Γιατί να συμβαίνει άραγε αυτο?

Καλημερα blu καλως ηρθες!!!αυτο που θα εχεις καταλαβεις απο εμας εδω ειναι οτι δεν θελει αγχος!!!Ο γιατρος σου τι σου λεει για το ενα ωαριο μονο?Παντως ξερω οτι μετα απο σαλπιγγογραφια εχεις περισσοτερα ποσοστα επιτυχιας οποτε υπομονη μεχρι να μεγαλωσει το αυγουλακι σου!

Για τον επομενο μηνα λοιπον θα τα λεμε!!!

mzujp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα astage! Μακάρι όπως λες να με βοηθήσει η σαλπιγγογραφία να μείνω έγκυος και μακάρι η αριστερή ωοθήκη να είναι πιο γούρικη από την δεξιά!!

Ο γιατρός μου δεν ανησυχεί για το ένα ωάριο, ίσως μου είπε λόγω του ότι έχω πολυκυστικές και ο κύκλος μου ήταν πολυ μεγάλος. Μου είπε ότι αφού κάνω έστω και ένα, οι ωοθήκες λειτουργούν, αλλά αν δεν μείνω έγκυος και αυτόν το μήνα μπορεί να μου μεγαλώσει την δόση.

Μακάρι ο Μάρτιος να είναι ο μήνας μας, εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο, και χάρηκα πάρα πολύ που σας βρήκα και μου δίνετε κουράγιο!!!

KkkCp2.png

YI8Mp2.png

Καλημέρα astage! Μακάρι όπως λες να με βοηθήσει η σαλπιγγογραφία να μείνω έγκυος και μακάρι η αριστερή ωοθήκη να είναι πιο γούρικη από την δεξιά!!

Ο γιατρός μου δεν ανησυχεί για το ένα ωάριο, ίσως μου είπε λόγω του ότι έχω πολυκυστικές και ο κύκλος μου ήταν πολυ μεγάλος. Μου είπε ότι αφού κάνω έστω και ένα, οι ωοθήκες λειτουργούν, αλλά αν δεν μείνω έγκυος και αυτόν το μήνα μπορεί να μου μεγαλώσει την δόση.

Μακάρι ο Μάρτιος να είναι ο μήνας μας, εύχομαι και σε σένα ότι καλύτερο, και χάρηκα πάρα πολύ που σας βρήκα και μου δίνετε κουράγιο!!!

Ναι γιατι τα χαπια αυτα ειναι για ηπια διεγερση των ωοθηκων οποτε μπορει να θελει παραπανω δοση.ποσα χαπια παιρνεις τωρα εμεις εδω ολες απο ο,τι θυμαμαι παιρνουμε 2 την ημερα.Αφου κανεις ωαρια μην απελπιζεσαι θα ερθει και το νινι:-P:-P:-P

mzujp2.png

Ναι, αυτό ακριβώς μου είπε, μπορεί να μην ανταποκρίνομαι ικανοποιητικά και να χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση, επειδή και εγώ δεν έκανα τίποτα τοσο καιρό για τις πολυκυστικές και μάλλον οι ωοθήκες μου τεμπελιάσανε!. Και εγώ 2 την ημέρα έπαιρνα των 50mg. Τον επόμενο μήνα, αν ξαναχρειαστεί να τα πάρω, μπορεί να μου τα αυξήσει σε 3.

KkkCp2.png

YI8Mp2.png

κοριτσακια σαββατο και η περιοδος μου αφαντη...

ουτε καφε, ουτε ιδιαιτερα πονακια...αλλα ουτε και κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης.

ξανα δεν ειχα τοση καθυστερηση, εμενα παντα μου ερχοταν 17 του μηνα, εκτος τον Ιανουαριο που μου ηρθε 21.

σκεφτομαι οτι και αλλες φορες που μου ημουν αγχωμενη η περιοδος δε με ξεχνουσε,τι να επαθα, να μου ρθε ξαφνικα ορμονικο προβλημα, να επηρεασε τον κυκλο μου η σαλπιγγογραφια, να ειμαι εγκυουλα?ουφ...υπομονη μεχρι τη δευτερα!

....χιχιχιχιχιχιχι........κάτι συμβαίνει εδώ!!!

Καλημερα κοριτσαρεεεεεεεες!!!!Τι κανετε?Κατι για πεσμενες ψυχολογιες ακουσα και δεν μου αρεσε ΚΑΘΟΛΟΥ.Ελα κοριτσια!!τι ειναι αυτα ας πανε να γεννησουν οσες θελουν θα παμε και εμεις τι εγινε?

Lenaki κι εγω εχω πιασει τον εαυτο μου πολλες φορες να μιλαω για το παιδακι μου χωρις να το καταλαβω.ειναι φυσικο ισως οι φιλες σου να να μην το καταλαβαιναν εκεινη την ωρα και να σου πω καλυτερα που δεν εδειξες τιποτα και το επαιξες ανετη σιγουρα δεν θα ηθελες να σε κοιτανε με εκεινο το βλεμμα "α την καημενη" εγω το σιχαινομαι αυτο το βλεμμα μου αναβουν τα λαμπακια!!:twisted::twisted::twisted:

Rlita ολα καλα?ειμαστε ετοιμες για την ενεσουλα μας??

lagudaki μας τι κανεις?πηρες αμπαριζα ολα τα μικροβιολογικα???χαχαχα ελα ολα καλα να δεις την Δευτερα!!!

mpoutoupou χαλαρα μην στεναχωριεσαι!!!!

Θα περιμενω νεα σας...φιλια Ξυπνησα με πολλα κεφια σημερα κι ας εχω δουλεια σε λιγο!!!!!

:D:D:D:D περίμενε βρε την δευτέρα θα την κάνω....χαίρομαι που έχεις κέφια....φαίνεται, φαίνεται και άντε πλησιάζει και το ταξιδάκι σου...χχιχιχιχχιχχιι!!!!! το λαγουδάκι δεν παίζεται με έχει κάνει να γελάσω πολύ.....!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια σημερα σαββατο στις 16.00 στο μεγκα εχει εκπομπη σχετικα με την υπογονιμοτητα και με την αποκτηση παιδιου, σκεφτηκα οτι ισως σας ενδιαφερει!εγω θα το δω οπωσδηποτε!

ΥΓ Αφαντη η περιοδος:)

καλώς ήρθες στην παρέα μας blu!! από ότι διαβάζω είσαι σε καλή κατάσταση και εσύ και ο αντρούλης σου...οπότε αυτό είναι ένα πολύυυυυυ μεγάλο θετικό γεγονός... έχω να πω ότι και για εσάς είναι θέμα χρόνου το παιδί....το καλό πράγμα αργεί να γίνει...λίγο εως πολύ το άγχος, λίγο το ανεξήγητο της φύσης κτλ. όσο για το ένα αυγουλάκι πιστεύω ότι απλά δεν ανταποκρίνεσαι στο συγκεκριμένο φάρμακο...δεν είσαι η μόνη που το παθαίνει αυτό..επομένως δεν το θεωρώ καθόλου ανησυχητικό το θέμα!!!

Αν ο στόχος σας είνα περισσότερα αυγουλάκια μήπως θα έπρεπε να αλλάξετε το φάρμακο???

Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά....!!!

Ναι γιατι τα χαπια αυτα ειναι για ηπια διεγερση των ωοθηκων οποτε μπορει να θελει παραπανω δοση.ποσα χαπια παιρνεις τωρα εμεις εδω ολες απο ο,τι θυμαμαι παιρνουμε 2 την ημερα.Αφου κανεις ωαρια μην απελπιζεσαι θα ερθει και το νινι:-P:-P:-P

έχει δίκιο η astage...παίρνουμε δυο χαπάκια..δηλαδή ήπια διέγερση...και συμφωνώ επίσης στο ότι το θέμα είναι να κάνεις ωάρια..!!!

κοριτσια σημερα σαββατο στις 16.00 στο μεγκα εχει εκπομπη σχετικα με την υπογονιμοτητα και με την αποκτηση παιδιου, σκεφτηκα οτι ισως σας ενδιαφερει!εγω θα το δω οπωσδηποτε!

ΥΓ Αφαντη η περιοδος:)

Δειτε την εσεις και πειτε μου τι ελεγε γιατι ειμαι στο φροντιστηριο και κανω μαθημα.Α και μην ακουσετε ολα τα περιεργα και μετα νομιζετε οτι τα εχετε!!!Ουστ ουστ να μην ερθει...

mzujp2.png

:D:D:D:D περίμενε βρε την δευτέρα θα την κάνω....χαίρομαι που έχεις κέφια....φαίνεται, φαίνεται και άντε πλησιάζει και το ταξιδάκι σου...χχιχιχιχχιχχιι!!!!! το λαγουδάκι δεν παίζεται με έχει κάνει να γελάσω πολύ.....!!!

Ετσι μονο θα περασουν οι μερες rlita αν ξεχαστουμε απο τα δικα μας και σκεφτομαστε αλλα πραγματα.Για παραδειγμα εμενα μου κανει καλο που εχω εσας και τις δικες σας ιστοριες στο μυαλο και οχι την δικη μου.Συν οτι εχω πολυ καλο προαισθημα δεν ξερω γιατι....

mzujp2.png

Διαφημίσεις

καλώς ήρθες στην παρέα μας blu!! από ότι διαβάζω είσαι σε καλή κατάσταση και εσύ και ο αντρούλης σου...οπότε αυτό είναι ένα πολύυυυυυ μεγάλο θετικό γεγονός... έχω να πω ότι και για εσάς είναι θέμα χρόνου το παιδί....το καλό πράγμα αργεί να γίνει...λίγο εως πολύ το άγχος, λίγο το ανεξήγητο της φύσης κτλ. όσο για το ένα αυγουλάκι πιστεύω ότι απλά δεν ανταποκρίνεσαι στο συγκεκριμένο φάρμακο...δεν είσαι η μόνη που το παθαίνει αυτό..επομένως δεν το θεωρώ καθόλου ανησυχητικό το θέμα!!!

Αν ο στόχος σας είνα περισσότερα αυγουλάκια μήπως θα έπρεπε να αλλάξετε το φάρμακο???

Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά....!!!

Σε ευχαριστω πολύ rlita μου για τα ενθαρρυντικά σου λόγια! Ναι, και το ενδεχομένο να αλλάξουμε τη μάρκα των χαπιών μου το έχει αναφέρει επίσης ο γιατρός, δεν ξέρω τελικά τι από τα 2 θα αποφασίσει να κάνουμε, αλλά εγώ εύχομαι κανένα από τα 2 να μην χρειαστεί και να μείνω εγκυος αυτό το μήνα! Όπως και εσύ και όοοολα τα κοριτσάκια εδώ που αγωνιούμε παρέα!!! :D

KkkCp2.png

YI8Mp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας να ειστε ολες καλα!!!!!!!

Σημερα πηγα ξανα στην γιατρο μου και το σουπερ μεγαλο μου αυγουλακι ειναι πανετοιμο!!!Αυριο στις 12 το μεσημερι θα κανω την πρεγκνυλ και ο Θεος βοηθος μετα!!!

Ηρεμησα αρκετα γιατι προχθες το ενδομητριο ηταν λιγακι λεπτο αλλα σημερα εγινε παρα πολυ καλο ευτυχως!!!Και το αυγουλακι μου το πηρα σε υπερηχο!!!Κατι μου λεει οτι θα ειναι το τυχερο μου κοριτσια δεν ξερω.....μακαρι!!!!

Αντε ολες μαζι ειμαστε στην ιδια φαση μαζι εχουμε να περιμενουμε αποτελεσματα, rlita εμεις συμβαδιζουμε διπλα-διπλα ε?:D

Αντε με το καλο!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Blu κι εγω ενα αυγο καθε φορα με την κλομιφαινη και ενω ειπα στο γιατρο απεξω-απεξω μηπως αυξησουμε τη δοση δεν το καναμε! Και η προοδος τους πολυ αργη αυτη τη φορα. Την προηγουμενη φορα καναμε Pregnyl στις 18 μερες! Ενω τωρα δεν εκανα ενεση (απο δικη μου πρωτοβουλια) και μαλλον ειχα ωορρηξια 23η μερα!:confused:

Παντως πριν3 χρονια στον 4ο κυκλο κλομιφαινης και παντα με 1 αυγο εμεινα εγκυος!

Ευχομαι να εισαι κι εσυ εγκυος και να μαθουμε τα ευχαριστα συντομα!

lagoudaki ευχομαι τη Δευτερα με μια καταπληκτικα μεγαλη χοριακη!

Καλες Pregnyl και καλη επιτυχια στα υπολοιπα κοριτσακια και περιμενουμε και τις δικες σας μεγαλες χοριακες σε 15 μερες περιπου!:lol:

Ααα και κατι αλλο το ασανσερ στην ψυχολογια ειναι δεδομενο καθως και το αγχος. Παντως εγω ειμαι μονιμα με ασανσερ και με κομμενη την ανασα!:mrgreen:

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας να ειστε ολες καλα!!!!!!!

Σημερα πηγα ξανα στην γιατρο μου και το σουπερ μεγαλο μου αυγουλακι ειναι πανετοιμο!!!Αυριο στις 12 το μεσημερι θα κανω την πρεγκνυλ και ο Θεος βοηθος μετα!!!

Ηρεμησα αρκετα γιατι προχθες το ενδομητριο ηταν λιγακι λεπτο αλλα σημερα εγινε παρα πολυ καλο ευτυχως!!!Και το αυγουλακι μου το πηρα σε υπερηχο!!!Κατι μου λεει οτι θα ειναι το τυχερο μου κοριτσια δεν ξερω.....μακαρι!!!!

Αντε ολες μαζι ειμαστε στην ιδια φαση μαζι εχουμε να περιμενουμε αποτελεσματα, rlita εμεις συμβαδιζουμε διπλα-διπλα ε?:D

Αντε με το καλο!!!

Αντε με το καλο κι σου ευχομαι τον αλλο μηνα να παρεις εναν αλλον υπερηχο με το σπορακι σου μεσα σε εναν πολυ ωραιο σακο!!!!

mzujp2.png

Ευχαριστω καλη μου!!!!Μακαρι!!!

Αντε να ανοιξει ο καιρος να παρουμε και λιγακι τα πανω μας γιατι αυτη η συννεφια και η μουντιλα μου την δινει!!!!

Θελω ηλιοοοοο!!!!Θελω καλοκαιρακιιιιιι....

Παρακολουθω παραλληλα το μεγκα την εκπομπη για την υπογονιμοτητα!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Blu κι εγω ενα αυγο καθε φορα με την κλομιφαινη και ενω ειπα στο γιατρο απεξω-απεξω μηπως αυξησουμε τη δοση δεν το καναμε! Και η προοδος τους πολυ αργη αυτη τη φορα. Την προηγουμενη φορα καναμε Pregnyl στις 18 μερες! Ενω τωρα δεν εκανα ενεση (απο δικη μου πρωτοβουλια) και μαλλον ειχα ωορρηξια 23η μερα!:confused:

Παντως πριν3 χρονια στον 4ο κυκλο κλομιφαινης και παντα με 1 αυγο εμεινα εγκυος!

Ευχομαι να εισαι κι εσυ εγκυος και να μαθουμε τα ευχαριστα συντομα!

lagoudaki ευχομαι τη Δευτερα με μια καταπληκτικα μεγαλη χοριακη!

Καλες Pregnyl και καλη επιτυχια στα υπολοιπα κοριτσακια και περιμενουμε και τις δικες σας μεγαλες χοριακες σε 15 μερες περιπου!:lol:

Ααα και κατι αλλο το ασανσερ στην ψυχολογια ειναι δεδομενο καθως και το αγχος. Παντως εγω ειμαι μονιμα με ασανσερ και με κομμενη την ανασα!:mrgreen:

Και εσύ μόνο ένα εκανες ε? Ευτυχώς δεν είμαι η μόνη!

Εμένα δεν μου είπε να κάνω ένεση κανέναν από τους 3 μήνες, είναι απαραίτητη? :confused:

Απλά παω, βλέπει το ωάριο, μου λέει όταν θα είναι έτοιμο και ποιές μέρες να έχουμε επαφή και μετά από 2-3 μέρες πάω με ξαναβλέπει και μου λέει ότι έσκασε το ωοθυλάκιο και έγινε η ωορηξια. Τους 2 προηγούμενους μήνες είχα ωορηξία γύρω στην 15η-16η μέρα(σε κύκλο 30-31 ημερών), αλλά αυτή τη φορά όπως είπες και εσύ είναι πιο αργή η πρόοδος, πήγα σήμερα 12η μέρα και μου είπε είναι μικρό ακόμα θα χρειαστεί καμιά εβδομάδα ακόμα, άρα μπορεί να πάει και μέχρι την 18η-19η μέρα για να γίνει ωορηξία.

Άρα προς το παρόν είμαστε στην αναμονή!

Καλή επιτυχία και σε σένα και σε όλα τα κορίτσια!!!

KkkCp2.png

YI8Mp2.png

BLU η ενεση ειναι για να σπασει το ωοθυλακιο και να σκασει μυτη το ωαριο,κοινως να γινει η ωορηξια!!!Απλα με την ενεσουλα η ωορηξια θα γινει σιγουρα,οταν πρεπει,μετα απο 32-36 ωρες.

LFJcp3.png

dNjSp3.png

BLU η ενεση ειναι για να σπασει το ωοθυλακιο και να σκασει μυτη το ωαριο,κοινως να γινει η ωορηξια!!!Απλα με την ενεσουλα η ωορηξια θα γινει σιγουρα,οταν πρεπει,μετα απο 32-36 ωρες.

Σ'ευχαριστώ lenaki για την απάντηση. Άρα λες να του πω να μου κάνει και εμένα ένεση αυτό τον μήνα, είναι καλύτερα άμα κάνεις ένεση?

Αλλά για να μην μου το έχει προτείνει, μήπως δεν χρειάζεται στην περίπτωση τη δική μου?

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά έχω πολλές απορίες... :oops:

KkkCp2.png

YI8Mp2.png

Νομιζω οτι μπορεις να το ζητησεις 'η να τον ρωτησεις απλα δεν ειναι τιποτα κακο!Αν ομως το ωαριο σου μεγαλωνει και σκαει την σωστη στιγμη απο μονο του δεν χρειαζεται να κανεις ενεσουλα.

Υπαρχουν και κοπελες που ενω το ωαριο μεγαλωνει κανονικα δεν σκαει οταν πρεπει και 'η αργει 'η δεν σκαει καθολου και γινετε κυστη.

Κ εγω πρωτη φορα θα την κανω!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...