Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΚΛΟΜΙΦΑΙΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ???

astage

Recommended Posts

κοριτσαρες πηγα με τετοια λαχταρα να κανω χοριακη και μου ειπαν οτι για σημερα εκλεισε το αιματολογικο τους...οποτε παμε για αυριο:(

θα σας κραταω ενημερες εννοειτε!!

το βραδυ θα παμε να τσικνισουμε με τον αντρουλη μου και κατι φιλους μας,αντε να ξεχαστω λιγακι...παντως αν δε μου ρθει και αυριο θα αρχισουν να αυξανονται οι ελπιδες μου!

κοριτσια σχεδον 3 χρονια προσπαθουμε...μακαρι να ειστε τα τυχερα μου αστερακια.

φιλακια απο το λαγουδακι σας

χαχαχα sorry που γελάω αλλά σε φαντάζομαι...με την λαχτάρα να πηγαίνεις και να τρώς πόρτα....!!! Μέσα στα άγχη μας εμείς και μας συμβαίνουν και τέτοια... πέρα την πλάκα, να σοβαρευτώ λίγο...χμχμ πιστεύω ότι είναι καλύτερο που σε καθυστέρησαν, πιο καλά για σένα λαγουδάκι....να μην σου έρθει η ρουφιάναααα!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

rlitaki κι εγω γελουσα, πρεπει να χα πολυ αστεια φατσα εκεινη τη στιγμη που εφαγα την πορτα:)

και τους λεω, τι???κλεισατε????τοσο νωρις ρε παιδια?χαχαχα

ο καθενας με τον καημο του.αρχιζει και ανεβαινει η ψυχολογια μου παντως ανεξαρτητου αποτελεσματος, οτι ειναι να γινει θα γινει:)

rlitaki πολυ ευχαριστα τα νεα σου!με το καλο θα γινουν ολα μπραβο χαιρομαι πολυ..ψυχολογια ανεβασμενη γιατι μη ξεχνας οτι το μπεμπε μας διαλεγει:)οποτε πρεπει να εισαι χαρουμενη και να πει α να θα παω να τρυπωσω σαυτην την κοιλιτσα και θα περναω σουπερ:):):)

Αχ λαγουδάκι μακάρι να πάνε όλα καλά, σχεδόν 4 χρόνια πάει αυτή η βαλίτσα, είναι κουραστηκό και ψυχοφθόρο, καλά και εγώ δεν θεωρούμαι απο τους πιο εύκολους ανθρώπους...έχω ένα κάλο στον εγκέφαλο...:shock::shock: και μια ψυχολογία ανσασέρ:evil:...και με έχει πιάσει ένα άγχος γιατί είναι η τελευταία σπερματέγχυση που θα κάνω...μετά φυσικά ξεκούραση και βλέπουμε....τα επόμενα βήματα...πρώτα ο Θεός!!!

rlitaki κι εγω γελουσα, πρεπει να χα πολυ αστεια φατσα εκεινη τη στιγμη που εφαγα την πορτα:)

και τους λεω, τι???κλεισατε????τοσο νωρις ρε παιδια?χαχαχα

ο καθενας με τον καημο του.αρχιζει και ανεβαινει η ψυχολογια μου παντως ανεξαρτητου αποτελεσματος, οτι ειναι να γινει θα γινει:)

Ναι όταν το διάβασα το μήνυμα σου έσκασα στα γέλια γιατί κατευθείαν σκέφτηκα τον εαυτό μου στη θέση σου και τι φάτσα θα είχα εκείνη την ώρα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ τραγικό όπως λέω!!!!

Μακάρι κορίτσι μου να είσαι η τυχερή μας εδώ μέσα μιας κ οι υπόλοιπες δεν ήρθε η σειρά μας ακόμη για αναμονή... και νομίζω και η μπουτουμπού και η αννα είναι σε αναμονή....!!!!

Αν σου ανεβαίνει η ψυχολογία σου μην ¨μασάς¨ τίποτα...με ηθικό ακμαιότατο ¨βουνά σκίζεις¨

rlita μου σε καταλαβαινω κι εγω 3 χρονια κοντευω στον αγωνα...ειναι επωδυνο, ειναι ψυχοφθορο αλλα ειναι για καλο σκοπο.να δεις που αυτη τη φορα θα ναι και η τυχερη σου

Η ψυχολογια ομως πρεπει να ανεβει για να εχουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα, μη ξεχνας δεν εισαι μονη, ολες ανεβαινουμε τον ιδιο γολγοθα και ετσι δε μας φαινεται τοσο δυσκολη η ανηφορα του..:)

Διαφημίσεις

καλα να περασετε κοριτσια σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!καλη επιτυχια και σε οσες περιμενουν αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!σεξ με καταπιεση σιγουρα δν γινεται αλλα οταν περιμενεις κατι σχεδον 3 χρονια και δν ερχεται δν σε πιανει βρε κοριτσια κατιτις?

τελοσπαντων!!!!αυτος ο μηνας ελπιζω να ειναι και ο τυχερος για ολες μας!!!!!!!!!!!!!!!σε ολες θετικη ενεργεια κοριτσια!!!!!!θα ερθει που θα παει!!!!

astage απο βδομαδα η δικη μου θετικη ολη δικη σου!!!!!!!!!!!!!!

Σε πιάνει σε πιάνει το κατιτίς όπως λές αλλά δεν έχεις επιλογές, να προσπαθείς να μην συνδιάσεις το σεξ με το θέμα παιδιού πλήρως...αλλιώς το παιχνίδι το χάνεις...για τους άντρες είναι πιο κουλ το θέμα σεξ..για εμάς όχι τόσο γιατί παθαίνουμε παράκρουση όταν κάνουμε σεξ και σκεφτόμαστε το παιδί κατευθείαν αφού εμείς προσπαθούμε να μείνουμε έγκυες.... μην αφήσεις τον εαυτό σου σε αυτό το θέμα να σε πάρει απο κάτω γιατί έτσι φθείρεται η σχέση....είναι μια δύσκολη κατάσταση γνωστό αλλά θέλει και τους δύο μαζί, ενωμένους...!!!

rlita μου σε καταλαβαινω κι εγω 3 χρονια κοντευω στον αγωνα...ειναι επωδυνο, ειναι ψυχοφθορο αλλα ειναι για καλο σκοπο.να δεις που αυτη τη φορα θα ναι και η τυχερη σου

Η ψυχολογια ομως πρεπει να ανεβει για να εχουμε τα επιθυμητα αποτελεσματα, μη ξεχνας δεν εισαι μονη, ολες ανεβαινουμε τον ιδιο γολγοθα και ετσι δε μας φαινεται τοσο δυσκολη η ανηφορα του..:)

Ασε άσε αυτός ο αγώνας...ούτε σε πόλεμο να είμασταν...χαχαχαχαχα έχουμε βάλει τις στολές μάχης και προχωράμε......

Σίγουρα δεν είμαι μόνη...:eek:, έχω εσάς...θα την ανέβουμαι την ανηφόρα που θα πάει...θα την τερματίσουμε μάλιστα!!!!

Κοριτσια γεια σας και παλι! Κουραγιο σε ολες μας, 3 και σημερα και μπαινει ο Μαρτης:D Και μετα θα ειμαστε ολο ευχαριστα!!

Εμενα 32η μερα επισημως και θεωρητικα 9η μερα μετα την ωορρηξια(;) και κανενα συμπτωμα. Ουτε πονοι περιοδου πια, ουτε ιδιαιτερα μεση και στηθος ελαχιστα πρησμενο(στον προηγουμενο κυκλο συνεχισε και αφου ηρθε η ανεπιθυμητη:twisted: ) Εννοειται οτι το σκεφτομαι και δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο δεν πειραζει;)

Μετραω ποτε να παω για τεστ, να μη με παρει χαμπαρι ο αντρας μου και ελπιζει αδικα ποια μερα θα ειναι καλυτερη...κλπ! Και δε θελω να πω τιποτα και σε καμια για τους γνωστους λογους.:mrgreen:

Ελπιζω εσεις να τα καταφερνετε καλυτερα, σας σκεφτομαι κι ελπιζω να εχετε θετικα αποτελεσματα το συντομοτερο:-D

Καλημέρα..! Πήγα στον γιατρό...έχουν ανταποκρίθεί και οι δύο ωοθήκες αυτήν την φορά και μάλιστα είναι σε ίδια μεγέθη...αν σκεφτείς την προηγούμενη φορά η αριστερή μας έδωσε τα καλά ενώ η δεξιά ήταν γεμάαατη με διάφορα μεγέθη...κυριώς μικρά! Ο γιατρός λέει πάρα πολύ καλά,τα clomiphene πρωί-βράδυ μου λέει θεωρείται ήπια διέγερση και ανταποκρίθηκα καλύτερα αυτήν την φορά και μου δίνει περισσότερες πιθανότητες:eek:.

Επομένος Δευτέρα βράδυ πάω για την pregnyl και τετάρτη πρωί για την σπερματέγχυση!!!!!!!!!!!!!!

Όσο για τον πόνο που λές την προηγούμενη φορά πονούσα πάρα πολύ..ένιωθα σαν να έχω πέτρες στην κοιλιά μου..τώρα 2 μερούλες πόνεσα, απο εκει και έπειτα τίποτα, λίγο πρήξιμο μόνο!!

Τετοια να ακουω!!!!!Αντε ολα καλα πολλα και μεγαλα αυγουλακια ετσι?Τελεια!!!!Εγω σημερα πηρα το πρωτο χαπι και με επιασε παλι η αναγουλα!!Εμενα αυτο μονο σαν συμπτωμα μου εμφανιστηκε!!Χαρηκα παρα πολυ την επομενη βδομαδα πατε και για σπερματεχυση και μετα χαλαρα και θετικες σκεψεις ΜΟΝΟ!!!!!Θα σε σκεφτομαι...

mzujp2.png

και ειναι ολη μου η ζωη...

Ειμαστε πολλες εδω και ολες μαζι θα τα καταφερουμε τ'ακουτεεεεεεεεεεεεεεεεε Τι εγινε λαγουδακι ηρθε η ατιμη ή να αρχισω να χαιρομαι?????

mzujp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες μου...σας διαβαζω και αγωνιω και γω μαζι σας!!!!

Και γω μια απ'τα ιδια!!!!Εχθες πηγα για υπερηχο...ξανα αυριο...και ευελπιστω την Δευτερα να ειναι ετοιμο το καλυτερο και να κανω την pregnyl να κανω ωορηξια και μετα σεξακι!!!!Αχχχχ....μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

Δευτερος κυκλος με τα κλομιφαιν και ευχομαι να μην χρειαστει να ξανα να παρω κανενα φαρμακο!!!!

Λετε ο Μαρτιος να ειναι ο μηνας μας?????

Μακαριιιιιιιι!!!!!ΜΑκαρι ολα να μας πανε καλα βρε κουκλες μου!!!!!

ΜΑΚΑΡΙ!!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

astage οχι δε μου χει ερθει ακομη..

αν δε μου ρθει και το σκ θα παω για χοριακη δευτερα πρωι!

κοριτσια ποσο πολυ το θελω μακαρι να ξερατε...

lenaki87 ευχομαι ολα καλα να πανε και σε σενα...

θα σας κραταω ενημερες!!!

Με το καλο λαγουδακι μου γλυκο!!!!

ΜΑκαρι να εχεις μια σουπερ και τεραστιααααα χοριακηηηηη!!!!!!!:D

Θα μπω να μαθω τα νεα σου!!!!!

Μακαρι να εχεις καλα νεα γιατι ξερω και ξερουμε πολυ καλα ποσο πολυ το θελεις!!!!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Και γω μια απ'τα ιδια!!!!Εχθες πηγα για υπερηχο...ξανα αυριο...και ευελπιστω την Δευτερα να ειναι ετοιμο το καλυτερο και να κανω την pregnyl να κανω ωορηξια και μετα σεξακι!!!!Αχχχχ....μακαρι να πανε ολα καλα!!!!

Δευτερος κυκλος με τα κλομιφαιν και ευχομαι να μην χρειαστει να ξανα να παρω κανενα φαρμακο!!!!

ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Γεια σου Λενακι αντε βλεπω ειμαστε αρκετες πλεον στον δευτερο μηνα με χαπια!Μακαρι να ειναιο Μαρτιος ο μηνας μας γιατι μας βλεπω τα Χριστουγεννα που μας ερχονται να εχουμε ενα ωραιο δωρο!!!! Αντε καλη αρχη και παλι και μεχρι το τελος του Μαρτιου να εχουμε ολες ωραια νεα!!!!

mzujp2.png

Ετσι μπραβο μακρια και αγαπημενες με την κυρια!!!Να εχεις ενα τελειο Σ/Κ και ξερεις ετσι? χαλαρα δεν θελει πολυ αγχος περναει ο καιρος και η Δευτερα ειναι κοντα....

mzujp2.png

Διαφημίσεις

Μακαρι astage μου να ειναι ο μηνας μας!!!

Αλλα και να μην ειναι δεν πειραζει!!!

Θα ερθει και ο δικος μας μηνας 100%!!

Μεχρι τοτε να σκεφτομαστε και να κανουμε πραγματα που μας κανουν να νιωθουμε ωραια και να περναμε καλα,σκεπτομενες οτι του χρονου τετοιο καιρο ισως εχουμε μπεμπουλινι 'η εγκυμονουμε!!!Χιχιχ!!!Εγω ετσι κανω...για να μην πεφτω,κανω πραγματα οποτε μπορω,τωρα που ειμαστε ακομα εργενηδες με τον καλο μου!!!:lol:

Αν και να ομολογησω εχθες στεναχωρηθηκα καπως γιατι ηπια καφε με 2 φιλεναδες μου που η μια εχει ηδη μια μπουμπουκα και η αλλη ειναι 8 μηνων εγκυος και ολη την ωρα μιλουσανε για αυτο,για την χαρα της μητροτητας και πραγματα τετοια!!!!!Εγω....καθομουν και απλα συμμετηχα στην κουβεντα ενεργα μεν και με χαρα...αλλα μεσα μου δεν ενιωθα και πολυ βολικα μετα απο λιγο!!!

Δεν αλλαξαμε σχεδον καθολου κουβεντα επι 3 ωρες και μολις το διαλυσαμε με επιασε παλι μια πικρια...!!!!

Αααααααααααχ δεν βαριεσαι!!!!

Για ολους εχει ο Θεουλης!!!

Χαιρομαι για τις φιλεναδες μου τοσο πολυ αλλα δεν νιωθω να με βοηθανε ιδιατερα γιατι δεν με νιωθουν κοριτσια!!!

Εγω εχω μισο χρονο που προσπαθω και αυτες μεινανε με την πρωτη!

Νιωθω τυψεις που αισθανομαι ετσι αλλα ειναι η αληθεια!!!

Ειμαι λιγο off topic αλλα ηθελα να τα πω καπου!!!

Ζητω συγγνωμη...

LFJcp3.png

dNjSp3.png

lenaki μη στεναχωριεσαι και μη ζητας συγνωμη! Συντομα θα εισαι κι εσυ μ'ενα μπεμπακι στην κοιλια και αργοτερα στην αγκαλια και θαχεις τοσες πολλες ιστοριες να διηγηθεις...

Ευχομαι ολα καλα (θετικα) να πανε σε ολες!

mpoutoumpou μου σε ευχαριστω....Να ευχηθω και σε εσενα τα καλυτερα και συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα!!!Και το τεστακι σου αυτο τον μηνα να ειναι + :-D

Στεναχωριεμαι καποιες φορες ειναι η αληθεια αλλα ευτυχως ειναι στιγμιαιο και αυτοματως μπαινω σε αλλαγη σκεψης και διαθεσης!!!

Ολα καλα!!!Αν ελεγα οτι ειμαι παντα καλα και δεν στεναχωριεμαι θα ηταν ψεμμα!!!Πιστευω ολες μας εχουμε τετοιες συναισθηματικες διακυμανσεις και ποσο μαλλον σε οτι αφορα αυτο το τοσο ευαισθητο θεμα για εμας που προσπαθουμε για μωρακι!!!

LFJcp3.png

dNjSp3.png

Κοριτσια γεια σας και παλι! Κουραγιο σε ολες μας, 3 και σημερα και μπαινει ο Μαρτης:D Και μετα θα ειμαστε ολο ευχαριστα!!

Εμενα 32η μερα επισημως και θεωρητικα 9η μερα μετα την ωορρηξια(;) και κανενα συμπτωμα. Ουτε πονοι περιοδου πια, ουτε ιδιαιτερα μεση και στηθος ελαχιστα πρησμενο(στον προηγουμενο κυκλο συνεχισε και αφου ηρθε η ανεπιθυμητη:twisted: ) Εννοειται οτι το σκεφτομαι και δεν μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου και ο γιατρος μου ειπε οτι αυτο δεν πειραζει;)

Μετραω ποτε να παω για τεστ, να μη με παρει χαμπαρι ο αντρας μου και ελπιζει αδικα ποια μερα θα ειναι καλυτερη...κλπ! Και δε θελω να πω τιποτα και σε καμια για τους γνωστους λογους.:mrgreen:

Ελπιζω εσεις να τα καταφερνετε καλυτερα, σας σκεφτομαι κι ελπιζω να εχετε θετικα αποτελεσματα το συντομοτερο:-D

Θα περιμένουμε τα νέα σου μπουτουμπού...και κάνε αυτό που νιώθεις, και όπως το νιώθεις...εμείς είμαστε εδώ.....;)

Τετοια να ακουω!!!!!Αντε ολα καλα πολλα και μεγαλα αυγουλακια ετσι?Τελεια!!!!Εγω σημερα πηρα το πρωτο χαπι και με επιασε παλι η αναγουλα!!Εμενα αυτο μονο σαν συμπτωμα μου εμφανιστηκε!!Χαρηκα παρα πολυ την επομενη βδομαδα πατε και για σπερματεχυση και μετα χαλαρα και θετικες σκεψεις ΜΟΝΟ!!!!!Θα σε σκεφτομαι...

Σε ευχαριστώ καλή μου;)...και σε εσένα πολλάααα αυγουλάκια και μεγάααλα!!!! Όσο για την αναγούλα...υπομονή...5 μερούλες είναι, θα περάσουν!! Τα λέμε σύντομαααα!!!

ΜΑΚΑΡΙ!!!!

Γεια σου λενάκι... καλή σου επιτυχία...βλέπω την ίδια μέρα θα κάνουμε την pregnyl....:!::!::!::o...μακάρι να μην χρειαστεί να τα ξαναπάρουμε!!!

Όπως είπε και η astage είμαστε δεύτερο κύκλο clomiphene..τυχαίο?? δεν νομίζω!!!

Εύχομαι ο Μάρτης να είναι ο μήνας μας κορίτσια....καλή επιτυχία.....

τελικά ούτε εχθές πήγες????χαχαχαχ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ εγώ απο την αρχή ήθελα να σου πω να πάς Δευτέρα...αλλά έβλεπα ότι είχες αγχωθεί και είπα που να με ακούσει το λαγουδάααακι.....εσύ κάτι καλό μας έχεις...........άντε άντεεεεεε θα σκάσουμε και εμείς με την χοριακή σου.....:confused::confused: ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ......

Μακαρι astage μου να ειναι ο μηνας μας!!!

Αλλα και να μην ειναι δεν πειραζει!!!

Θα ερθει και ο δικος μας μηνας 100%!!

Μεχρι τοτε να σκεφτομαστε και να κανουμε πραγματα που μας κανουν να νιωθουμε ωραια και να περναμε καλα,σκεπτομενες οτι του χρονου τετοιο καιρο ισως εχουμε μπεμπουλινι 'η εγκυμονουμε!!!Χιχιχ!!!Εγω ετσι κανω...για να μην πεφτω,κανω πραγματα οποτε μπορω,τωρα που ειμαστε ακομα εργενηδες με τον καλο μου!!!:lol:

Αν και να ομολογησω εχθες στεναχωρηθηκα καπως γιατι ηπια καφε με 2 φιλεναδες μου που η μια εχει ηδη μια μπουμπουκα και η αλλη ειναι 8 μηνων εγκυος και ολη την ωρα μιλουσανε για αυτο,για την χαρα της μητροτητας και πραγματα τετοια!!!!!Εγω....καθομουν και απλα συμμετηχα στην κουβεντα ενεργα μεν και με χαρα...αλλα μεσα μου δεν ενιωθα και πολυ βολικα μετα απο λιγο!!!

Δεν αλλαξαμε σχεδον καθολου κουβεντα επι 3 ωρες και μολις το διαλυσαμε με επιασε παλι μια πικρια...!!!!

Αααααααααααχ δεν βαριεσαι!!!!

Για ολους εχει ο Θεουλης!!!

Χαιρομαι για τις φιλεναδες μου τοσο πολυ αλλα δεν νιωθω να με βοηθανε ιδιατερα γιατι δεν με νιωθουν κοριτσια!!!

Εγω εχω μισο χρονο που προσπαθω και αυτες μεινανε με την πρωτη!

Νιωθω τυψεις που αισθανομαι ετσι αλλα ειναι η αληθεια!!!

Ειμαι λιγο off topic αλλα ηθελα να τα πω καπου!!!

Ζητω συγγνωμη...

Τα συναισθήματά σου είναι άκρως φυσιολογικά, δεν χρειάζεται να νιώθεις τύψεις γι'αυτά καθόλου!!!!!! Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα η οποία προσπαθεί να κάνει παιδί και δεν μπορεί, να βλέπει τους γύρω τους να "γεννοβολούν" με τόση ευκολία και αυτή να είναι σαν να μην τρέχει τίποτα.... 4 χρόνια ξέρεις πόσες περιπτώσεις απο φίλες, συγγενείς είχα???? ουουουουουουο να σκεφτείς ότι το καλοκαίρι που είχα παντρευτεί, παντρεύτηκαμε 4 δεύτερα ξαδέρφια...χμχμχμ εκτός την μία που χώρισε:shock: οι υπόλοιποι έχουν όλοι όλοι παιδιά απο τον πρώτο χρόνο.... οι φίλες μου όλες έχουν...οι γνωστοί μου όλοι....

τώρα και άλλη ξαδέρφη μου είναι έγκυος....η μια γέννησε το προηγουμενο μήνα η άλλη είναι στον μήνα της και η κολλητή μου τον άλλο μήνα γεννάει.....το 2ο!!!έπεφτα στα πατώματα όταν άκουγα τέτοια γεγονότα... Σε πόσα βαπτίσια να έχω πάει???? Πόσα δώρα παιδικά έχω κάνει?????

Σε 3- 4 μήνες θα γίνω νονά;)...όταν είχα μάθει την εγκυμοσύνη της φίλης μου έπεφτα στα πατώματα, και όταν μου ζήτησε να το βαπτίσω...... πάλι το ίδιο έκανα...γιατί μέσα μου υπήρχε και υπάρχει πόνος....θέλει χρόνο κορίτσι μου...αποκτάς ανοσία κάποια στιγμή, πίστεψέ με!!!

Και ζήλια θα νιώσεις και πόνο και θλίψη και όλα αυτά τα "καλά"!! Δεν είσαι εξωγήινος...αντιθέτως είσαι πέρα για πέρα φυσιολογική!!! κουράγιο και όλα θα σου πάνε καλά..αργά η γρήγορα...το θέμα είναι να έχεις δύναμη και όλα τα άλλα έρχονται και φεύγουν!!!

mpoutoumpou μου σε ευχαριστω....Να ευχηθω και σε εσενα τα καλυτερα και συντομα με ενα σπορακι στην κοιλιτσα!!!Και το τεστακι σου αυτο τον μηνα να ειναι + :-D

Στεναχωριεμαι καποιες φορες ειναι η αληθεια αλλα ευτυχως ειναι στιγμιαιο και αυτοματως μπαινω σε αλλαγη σκεψης και διαθεσης!!!

Ολα καλα!!!Αν ελεγα οτι ειμαι παντα καλα και δεν στεναχωριεμαι θα ηταν ψεμμα!!!Πιστευω ολες μας εχουμε τετοιες συναισθηματικες διακυμανσεις και ποσο μαλλον σε οτι αφορα αυτο το τοσο ευαισθητο θεμα για εμας που προσπαθουμε για μωρακι!!!

Η δικιά μου ψυχολογία είναι ανσασέρ, αν αυτό σε κάνει να νιώθεις καλύτερα...:shock::shock::shock::shock:

κοριτσακια σαββατο και η περιοδος μου αφαντη...

ουτε καφε, ουτε ιδιαιτερα πονακια...αλλα ουτε και κανενα συμπτωμα εγκυμοσυνης.

ξανα δεν ειχα τοση καθυστερηση, εμενα παντα μου ερχοταν 17 του μηνα, εκτος τον Ιανουαριο που μου ηρθε 21.

σκεφτομαι οτι και αλλες φορες που μου ημουν αγχωμενη η περιοδος δε με ξεχνουσε,τι να επαθα, να μου ρθε ξαφνικα ορμονικο προβλημα, να επηρεασε τον κυκλο μου η σαλπιγγογραφια, να ειμαι εγκυουλα?ουφ...υπομονη μεχρι τη δευτερα!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...